PDA

View Full Version : Excursie in Moldova

Otilia
03-16-2007, 07:39 PM
Excursie in Moldova...vrea seful meu de la lukru sa ne sponsorizeze o excurise la natura + obiectiv cultural, nu mai departe de 100 km..idee n-am unde se poate de dus. La Capriana am fost toti, la Soroca, Tipova, Saharna, Condrita, Hinku, Sf.Gheorghe am fost eu singura deci din pur egoism, n-o sa le propun. ce mai este aproape ce merita de vazut?

Umbreon
03-16-2007, 07:53 PM
Vreo vila pe malul Nistrului nu are nimeni ? :cool:

Otilia
03-16-2007, 07:57 PM
Tre sa aiba da tac ca partizanii..Seful nu vrea betie la natura ca restul ci sa vada vre-un monument istoric sau vreo bucata de natura frumoasa.

Umbreon
03-16-2007, 07:58 PM
Deci statsi acasa :D

Otilia
03-16-2007, 08:02 PM
tac, cu sugestiile tale m-am lamurit :)poate altcineva, care a mai calatorit prin tara noastra superba..?

dictionar
03-16-2007, 09:14 PM
La Rudi 40 km mai spre Nord de Soroca, este o manastire, o pestera, si o cascada secat :) o padure, care mie mi-a placut... La Curchi se poate de vazut alta Manastire pe malul Nistrului, odata acolo o fost un loc care ii destinat si lui Radu :D. Dar daca mergi la Soroca, se poate de impins autobusul inca vreo 7 km, spre Cosauti :), e frumos si acolo :)

Sau se poate de incercat la Orheiul Vechi (Tribujeni, paremi-se). Sa vezi chiliile alea in stinca , iar satul ii inconjurat de Raut, de te pui bine cu ghidu' , va cheama shi la un pahar di jin di casa :D Este si muzeu nustiu pe unde :)...

La Speea se poate de vazut Nistrul, satdionul de fotbal, care pare sa shiba tare navarocinyi :D, si cind veniti de la Speea se poate de trecut pe la Serpeni unde este un monument tot navaracinyi, pentru comemorarea victimelor cazute in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

partizan131
03-17-2007, 02:09 AM
Cetatea Tighina? este garnizoana rusa acolo... da' in shimb senzatiile tari is garantate.

Otilia
03-17-2007, 01:07 PM
merci dragilor pentru sugestii..la Orheiul Vechi tot am fost eu, iar Soroca si Tighina sunt mai departe de 100 km parca :( si cum seful e cam zgircit..dar vad eu , poate il convingem sa mergem la Rudi..descrierea suna bine..in general, cind se inkalzeste trebuie de dus in excursie prin Moldova, cu masini sau biciclete si corturi..demult planuiam cu prietenii

Arina
03-17-2007, 01:37 PM
Tighina nu-i mai departe de 100 km, din cate stiu :)

2008.