View Full Version : Ciao a tutti i moldavi!
lvl100 07-21-2008, 11:04 PM wtf?? unde a ajuns si forumul???
Pai care e problema ?
Un italian tampitzel spameaza forumul iar multi au sarit se se bage in seama de parca ar fi Toto Cutugno venit sa le cante la masa.
Nu inteleg ce ti se pare asa deplasat....http://www.websmileys.com/sm/happy/028.gif
Claudio 07-22-2008, 03:34 PM Pai care e problema ?
Un italian tampitzel spameaza forumul iar multi au sarit se se bage in seama de parca ar fi Toto Cutugno venit sa le cante la masa.
Nu inteleg ce ti se pare asa deplasat....http://www.websmileys.com/sm/happy/028.gif
lvl100 bună ziua, Vă mulţumim pentru dvs. discurs, sunteţi foarte drăguţ. Naştere în curând la Chişinău, sosireeeeeeeeeeeee :-)
Cereri de prieteni din Republica Moldova în Chişinău şi în Italia interesate de lucru ca o chelneriţă într-un hotel sau de curăţare a mării, în Romagna, în Rimini şi locaţii.
Dacă interesate scrieti-mi: claudiobelini@yahoo.it
Claudio 10-15-2008, 12:30 PM 14 ottobre: Buna ziua Chisinau 1436..... :-)
lvl100 bună ziua, Vă mulţumim pentru dvs. discurs, sunteţi foarte drăguţ. Naştere în curând la Chişinău, sosireeeeeeeeeeeee :-)
Cereri de prieteni din Republica Moldova în Chişinău şi în Italia interesate de lucru ca o chelneriţă într-un hotel sau de curăţare a mării, în Romagna, în Rimini şi locaţii.
Cercare i ragazze italiane interessati a zoccola in Bucarest. Si paga una buona stipendio. Forse la sua madre e la vostra sorella sono interessati?
maron 10-24-2008, 01:05 AM dixy ,lovitura sub centura :D..asta nu tine cont de grade de rudenie, vezi sa nu te pomenesti cu beleaua pe cap =)))
Alisa 10-28-2008, 07:01 PM lvl100 bună ziua, Vă mulţumim pentru dvs. discurs, sunteţi foarte drăguţ. Naştere în curând la Chişinău, sosireeeeeeeeeeeee :-)
In viata mea n-am citit ceva mai lipsit de sens ca mesajul dvs.
Sunt interesata in curatarea marii. Vreau mai multe detalii. Nu inteleg si nu vorbesc italiana,precum majoritatea forumistilor,dar ne putem intelege prin limbajul semnelor obscene si al suturilor in posterior
dixy ,lovitura sub centura :D..asta nu tine cont de grade de rudenie, vezi sa nu te pomenesti cu beleaua pe cap =)))
Pana s-o hotari careva sa-l baneze pe individ, macar sa ne distram, nu? :D
Chiar sunt singurul care si-a dat seama cu ce cotcarii se ocupa specimenul? Probabil ca nu, dar nu si-a dat seama cine trebuie.
vkx_mda 01-05-2009, 03:00 PM quando l'hai finita la ricerca sul eroe della maldavia me la mandi ke la volevo fare anche io
cipslim 01-07-2009, 10:55 AM In viata mea n-am citit ceva mai lipsit de sens ca mesajul dvs.
Sunt interesata in curatarea marii. Vreau mai multe detalii. Nu inteleg si nu vorbesc italiana,precum majoritatea forumistilor,dar ne putem intelege prin limbajul semnelor obscene si al suturilor in posterior
Mai Alisa asta traduce pe internet din italiana in romaneste probabil si de aia suna foarte ciudat.
Zice "nastere" probabil a tradus Natale adica Craciun.
Dupaia probabil vrea sa recruteze chelnerite sau pentru vase de croaziera probabil. Personal am impresia ca isi cauta o prietena(sau mai multe) si ca sa le starneasca interesul mentioneaza acest lucru.
Mr. Claudio please write in English or Italian as your translation in Romanian is not good.
cipslim 01-07-2009, 11:06 AM Pana s-o hotari careva sa-l baneze pe individ, macar sa ne distram, nu? :D
Chiar sunt singurul care si-a dat seama cu ce cotcarii se ocupa specimenul? Probabil ca nu, dar nu si-a dat seama cine trebuie.
Nu esti singur. E bine ca ai scris cotcarii ca nu gaseste intelesul pe net.
|
|