Daca e sa raspund la intrebare, la rubrica "religii" fiind, islam e un fel de secta totalitara, din care daca vrei sa iesi esti omotit de fostii tai coreligionari.
Numai ca numarul adeptilor, agresivitate si pericol pentru lume fac ca islamul e mai strasnic ca orice secta cea mai totalitara.
Abenpace
03-14-2007, 08:21 PM
Kofi, ti-a scapat o greseala de tipar:
ai scris "Iarasi propaganda stupida." in loc de "Iarasi propaganda stupida:" :)
De fapt ambele afirmatii sunt valabile, pana la urma.
Sventlana
03-14-2007, 09:06 PM
intrebarea sondajului ii pa-drugomu
cum as intreba : Do you want to be a monkey?
Kofi
03-14-2007, 10:17 PM
:-)
iaca vad ca si musulmanca Dana-dana a aparut si a votat ca vrea sa poarte in continuare sac in cap.
Interesant, femeile in tari islamice nu au drept de vot, da la internet oare koranu nu interzice femeile sa voteze? Atent Dana, ai sa chici in ghearele lui Alah cel "milostiv" si a profetului sau singeros si ai sa patesti cum scrie in koran:
"Allah va arde pielea celor necredinciosi si o va inlocui cu alta piele noua ca s-o arda din nou si din nou".
dictionar
03-14-2007, 10:32 PM
:lola:
Abenpace
03-15-2007, 11:31 AM
:-)
iaca vad ca si musulmanca Dana-dana a aparut si a votat ca vrea sa poarte in continuare sac in cap.
Interesant, femeile in tari islamice nu au drept de vot, da la internet oare koranu nu interzice femeile sa voteze?
Kofi, tu observi sacii din capul altora, dar nu vezi sacul din capul tau. Mai citeste, mai argumenteaza-ti opiniile.
Sunt atatea lucruri de criticat in tarile islamice - trebuie sa ai mare talent sa gresesti in asemenea hal. Cat despre dana_dana, din cate am inteles din posturile ei e cetateanca canadiana asa ca n-o invata tu democratia.
Abenpace
03-15-2007, 11:34 AM
Deja stiu ce raspuns ai fi dat :)
Kofi
03-15-2007, 01:02 PM
Abenpace, odihneste-te in pace, eu saci in cap nu port, ca sa-mi acopar taracanii, si nici nu am nevoie de lectii de democratie nici de la canadieni, dar mai ales de la muslici.
PS - faptul ca in Canada se permite sa voteze tuturor doar subliniaza ordinea fascista discriminatorie din tarile maimutaresti.
QoderoBay
03-15-2007, 07:35 PM
Poate e necesara mai multa informatie pentru aceasta tema?
dor007
04-09-2007, 08:09 PM
Poate e necesara mai multa informatie pentru aceasta tema?
Mai adaugă aici şi:
Инструкции по создании бомб.zip
Dina00
09-02-2007, 02:23 PM
Cuvantul arab "islam" inseamna "supunere". Astfel numele religiei se refera la supunerea fata de Dumnezeu.
`romEo
09-05-2007, 02:30 AM
Ce E Islam ?? da ce e crestinizmul ?? da ce e budizmul ??
intrebari fara raspuns...
Hmmm
09-06-2007, 10:12 AM
Ce E Islam ?? da ce e crestinizmul ?? da ce e budizmul ??
intrebari fara raspuns...
Religii ...
groparu
09-06-2007, 10:20 AM
Religii ...
ce sint religiile?
Crazy4LifeTime
09-06-2007, 11:55 AM
ce sint religiile?
religiile sunt nishte teorii create de oameni in jurul unui demiurg la fel rezultat al mintsii lor,pe seama caruia sa poata pune anumite fenomene inexplicabile logic care sperie..concluzie: religiile = explicatsii a fenomenelor inexplicabile = reactsie de autoaparare a creierului uman.
Husky40
09-06-2007, 08:06 PM
Vai, asta sunt religiile - reactii ale omului primitiv! Ce raspuns genial si atotcuprinzator, Crazy4LifeTime! Uh, fratilor, din pacate o sa va stric bucuria: nu va sterg mesajele, dar va anunt ca cel care mai are chef sa raspunda intr-o doara este rugat sa o faca pe un alt forum. Interventiile aiuristice (`romEo si Hmmm) si abordarile gen messenger ( sh, ts etc. => Crazy4LifeTime) nu sunt apreciate.
Groparu, te rog sa nu le mai dai apa la moara.
Tema se inchide. Sunt si alte topics avand ca subiect Religia Pacii™.