Intrebare:
cetatenii europeni ca sa intre in Republica Moldova au nevoie de viza?
daca este vreun thread unde se discuta despre aceasta redirectionati-ma :) daca e posibil linkuri de unde sa ma informez, merci (am cautat in google, dar nu am rabdare )
groparu
02-26-2007, 04:50 PM
Intrebare:
cetatenii europeni ca sa intre in Republica Moldova au nevoie de viza?
daca este vreun thread unde se discuta despre aceasta redirectionati-ma :) daca e posibil linkuri de unde sa ma informez, merci (am cautat in google, dar nu am rabdare )
thank you very much. groparu mereu sare in ajutor :) trebuia sa stiu ca el e la curent, puteam sa-l intreb si pe privat ;)
Sa inteleg ca pot veni in Md pentru max 90 de zile, fara a cheltui bani pentru acte ceva cum o faceau inainte? Se pare ca vor veni mai multi in Md. Am vazut ca unii nemti deja si-au planificat sa ajunga in Md :)
groparu
02-27-2007, 05:48 PM
Sa inteleg ca pot veni in Md pentru max 90 de zile, fara a cheltui bani pentru acte ceva cum o faceau inainte? Se pare ca vor veni mai multi in Md. Am vazut ca unii nemti deja si-au planificat sa ajunga in Md :)
corect ai intzeles.. 90 zile fara viza; la fel cum noi in RO mergeam pana in 2007...
nu stiu care-i procedura aici pe loc; imi pare ca trebuie la politzie sa te inregistrezi daca nu stai la hotel si vei fi in MD mai mult de 2-3 zile...
hm.. da tu de ce la persoana #1 scrii :)? nu ai pasaport din MD sau ce :vino:?
lelaina
02-27-2007, 06:03 PM
nu stiu care-i procedura aici pe loc; imi pare ca trebuie la politzie sa te inregistrezi daca nu stai la hotel si vei fi in MD mai mult de 2-3 zile...
Asta era pana in 2006. Procedura de inregistrare la politie a ramas valabila doar in Transnistria daca vrei sa stai mai mult de 24 de ore. :D
nemo
02-28-2007, 12:27 AM
Asta era pana in 2006. Procedura de inregistrare la politie a ramas valabila doar in Transnistria daca vrei sa stai mai mult de 24 de ore. :D
la asta ma gandeam si eu ... saptamana viitoare ajung si eu in moldova vreo 2 saptamani ... adica ar treb sa ma inregistrez la politie ca am ajuns ? care ar fi prob daca nu ma inregistrez? ma expulzeaza?
lelaina
02-28-2007, 01:57 PM
Daca citeai mai atent ce am scris mai sus, ma scuteai de o interventie repetata. NU e nevoie de nicio inregistrare la politie, atata timp cat stai pe teritoriul RM in termenii legali.
nemo
02-28-2007, 04:50 PM
aoleu ... scuze doamna ... vedeti ca v-am facut sa va repetati ...
data viitoare am sa ridic mana si o sa o cer permisiunea de a va cita ... e bine asa?
si merci de explicatie ... desi intrebarile mele mai corect erau adresate lui groparu ... dar treaca de la mine :)
Codrin
02-28-2007, 06:08 PM
Adica tu discuti numai cu baieteii, ca numai ei te atrag, sau doar nu esti obisnuit sa te baje fetitzele in seama si te fastashesti ?
Daca ai facut greseala sa o citezi, mi se pare logic sa iti raspunda tot ea. Tu cred ca te-ai facut ca nu o intelegi numai ca sa iti poti plasa poanta indoielnica cu expulzarea. :D
dictionar
02-28-2007, 07:46 PM
hm.. da tu de ce la persoana #1 scrii :)? nu ai pasaport din MD sau ce :vino:?
eu numai pasaport moldovenesc si am, dar daca tre sa vin cu vreun ''drug'' vreodata, ce ma fac :D? hihihi :) pare simplu de tot sa vii in Md sper ca vor veni mai multi din EU sa se plimbe prin Md , dar daca ar mai fi si zboruri ieftene spre Md ar fi si mai fain :)
nemo
02-28-2007, 11:55 PM
Adica tu discuti numai cu baieteii, ca numai ei te atrag, sau doar nu esti obisnuit sa te baje fetitzele in seama si te fastashesti ?
Daca ai facut greseala sa o citezi, mi se pare logic sa iti raspunda tot ea. Tu cred ca te-ai facut ca nu o intelegi numai ca sa iti poti plasa poanta indoielnica cu expulzarea. :D
te-ai prins si tu de poanta ... si cat m-am chinuit s-o fac cat mai de neinteles ... :) iar chestia cu baietii si fetele aici nu am nici un dubiu ... fetitele sunt pe placul meu ... chiar daca le fac sa se repete ...