Dragi concetateni, m-am tot uitat pe intreg forumul si am cautat un thread despre universitati in lume, locuri unde sa-ti faci masteratul si am decis sa deschid acest topic.
Eu voi incepe cu universitatea de unde am absolvit eu - Universitatea Bocconi la Milano. Care, apropos, a lansat un nou website pentru divisiune masterate, un site foarte super ca design si foarte interactiv, puteti sa-l vizitati pe http://www.virtualbocconi.com/
Daca aveti porpuneri etc scrieti...
Umbreon
02-20-2007, 03:28 PM
Ce facultate ai facut poate zici ? Ca o sa incepi sa fii trimis prin medicina/biologie/economie/drept samd prin toate colturile lumii in dependentsa de standinguri :)
groparu
02-20-2007, 03:33 PM
Benvenuto sul sito Bocconi VCE (http://www.virtualbocconi.com/NoFlash.htm#).
Attenzione, non รจ stato rilevata l'ultima versione del Plug-in di Macromedia Flash.
o da.. minunat site.. totul in flash.. nu-s serioase siteurile care nu arata contzinut fara flash. unii n-au deloc flash (eu n-am ultima versiune).
Spencer
02-20-2007, 07:19 PM
Dragi concetateni, m-am tot uitat pe intreg forumul si am cautat un thread despre universitati in lume, locuri unde sa-ti faci masteratul si am decis sa deschid acest topic.
Eu voi incepe cu universitatea de unde am absolvit eu - Universitatea Bocconi la Milano. Care, apropos, a lansat un nou website pentru divisiune masterate, un site foarte super ca design si foarte interactiv, puteti sa-l vizitati pe http://www.virtualbocconi.com/
Daca aveti porpuneri etc scrieti...
BAI EU TE AS TRIMITE LA oxford... sau de ce nu, direct la cambridge... Da universitatile noastre de ce nu ti plac? sau preferi sa numeri pe betisoare la bocconi..
HiramAbif
02-20-2007, 07:31 PM
BAI EU TE AS TRIMITE LA oxford... sau de ce nu, direct la cambridge... Da universitatile noastre de ce nu ti plac? sau preferi sa numeri pe betisoare la bocconi..
Am inceput thread-ul asta nu pt comentarii infantile ca ale tale. Eu Bocconi l-am terminat deja si lucrez. Am facut Economie internationala si management. Am inceput thrad-ul pt schimb de informatii, sfaturi etc. Daca esti asa patriot si crezi ca poti face mare lucru cu diploma din MD esti foarte bine venit sa faci studii in MD. Apropo de betisoare... de unde ai luat tu asa ceva???
Spencer
02-20-2007, 07:44 PM
pai ti le faci din chibrite> si atunci cand se strica compiuterul > numeri pe betisoare...
trebuie sa apreciezi macar umorul meu de cea mai buna calitate :) . Deci economie internationala si management. Interesant.
Umbreon
02-20-2007, 08:57 PM
Am inceput thread-ul asta nu pt comentarii infantile ca ale tale. Eu Bocconi l-am terminat deja si lucrez. Am facut Economie internationala si management. Am inceput thrad-ul pt schimb de informatii, sfaturi etc. Daca esti asa patriot si crezi ca poti face mare lucru cu diploma din MD esti foarte bine venit sa faci studii in MD. Apropo de betisoare... de unde ai luat tu asa ceva???
MBA Insead sau London Business School , daca nu vrei sa treci oceanul. E cazul perfect desigur.
Arina
02-21-2007, 02:38 AM
groparu, pune-ti flash.... acum dofiga site-uri (din cele vizitate de mine) sunt doar cu flash.
de acord cu Umbreon la faza cu London Business School ... dar tin sa mentionez ca cel mai bine e sa faci un masterat intr-un domeniu mai ingust... acum lumea e obsedata cu MBA-uri...dar de fapt, acolo ti se da mai mult info generala... unde-s adevaratii economisti?
HiramAbif
02-21-2007, 02:40 AM
nu vreau sa fac MBA pt ca e un master post-experience, nu prea specializat etc etc etc... un MSc - asta da! in fine ceea ce vroiam e sa va invit pe sit-ul www.virtualbocconi.it si sa da-ti cu parerea... pt cei care nu pot vedea site-ul le sfatui sa-si instaleze flash-ul! E intr-adevar o capodopera site-ul!
groparu
02-21-2007, 02:45 AM
groparu, pune-ti flash.... acum dofiga site-uri (din cele vizitate de mine) sunt doar cu flash.
esti previzibila... si fara sa apas pe acest subiect, vazand ca ultimul mesaj e de la tine, eram sigur ca vei comenta ce am scris eu mai sus... ;)
afla ca nu totzi isi doresc flash pe comp; multzi din acei care il au (si se stimeaza) il filtreaza, pentru ca el consuma multe resurse (CPU, RAM). un designer iscusit va face un site sa arate perfect fara nici un fel de flash...
PS: stimez googlul pentru simplitatea paginii de cautare...
Arina
02-21-2007, 02:46 AM
aaa, reclama ascunsa... da' noi aici deja ne scarpinam pe la cefe... ca sa-ti dam niste optiuni.
nu ghini dara.
Arina
02-21-2007, 02:47 AM
groparu, nu te autoflata.
groparu
02-21-2007, 02:49 AM
nu vreau sa fac MBA pt ca e un master post-experience, nu prea specializat etc etc etc... un MSc - asta da! in fine ceea ce vroiam e sa va invit pe sit-ul www.virtualbocconi.it (http://www.virtualbocconi.it) si sa da-ti cu parerea... pt cei care nu pot vedea site-ul le sfatui sa-si instaleze flash-ul! E intr-adevar o capodopera site-ul!
pentru cei care au de transmis un mesaj mai multor oameni, ii sfatui sa nu-i impuna nimic sa instaleze. utilizatorii de rand prefera simplitatea... (ce sa faca studentzii din salile de calculatoare unde nu au dreptul sa instaleze ceva?)
groparu
02-21-2007, 02:50 AM
groparu, nu te autoflata.
esti ingenioasa.. utilizezi reflexivul combinat cu prefixul "auto" pentru a forma cuvinte noi... :)
Arina
02-21-2007, 02:54 AM
ia da un search pe google si vezi.
groparu
02-21-2007, 02:56 AM
ia da un search pe google si vezi.
te credeam ingenioasa, dar vad ca pur si simplu ai plagiat... :)
Arina
02-21-2007, 02:58 AM
nu te screme.
groparu
02-21-2007, 03:01 AM
nu te screme.
vad ca intzelegi foarte bine mesajele mele. ma bucur ca iti reuseste :ciupos:
Arina
02-21-2007, 03:03 AM
ouchei. next.
valena
02-21-2007, 11:37 AM
uite ca am gasit ceea ce cautam, am crezut ca doar eu am probleme cu alegerea a ceea ce este mai bun. vreau si eu master si intr-adevar ma intreb unde?????? unde sa fie calitate????!!!!! ok, daca gasesc ceva, anunt
gr8dude
02-21-2007, 01:24 PM
Vre-o institutie de invatamint superior din Moldova ofera cursuri de masterat hi-tech?
Adica, de ce lumea tinde sa faca masteratul 'acolo'? Care sunt argumentele?
groparu
02-21-2007, 01:56 PM
Vre-o institutie de invatamint superior din Moldova ofera cursuri de masterat hi-tech?
daca esti capabil(a) si ai dorintza, masteratul il faci bine si aici. pentru ce e nevoie de masterat?
sa ai mai multe cunostintze? in zilele noastre foarte multe lucruri interesante/utile le afli din Internet. cunostintzele pot fi capatate de acolo.
pentru a cunoaste noi persoane si a deschide noi usi? asta se poate si fara masterat :)
daca insa lumea pentru CV face masteratul, nu stiu daca merita sa se piarda timpul.. exista si alte chestii, mai importante, ce pot fi bagate acolo..
PiggyEFromHell
02-21-2007, 01:57 PM
groparu, un master nu strica... acum nu stiu neaparat in acel domeniu, cunosc si eu doar oleak despre MBA... restul imi e necunoscut si aproape neinteresant. Un masterat e un mare plus la experienta, de asta sunt sigur.
groparu
02-21-2007, 02:00 PM
groparu, un master nu strica... acum nu stiu neaparat in acel domeniu, cunosc si eu doar oleak despre MBA... restul imi e necunoscut si aproape neinteresant. Un masterat e un mare plus la experienta, de asta sunt sigur.
o fi plus la experientza daca nu-l faci fara frecventza si pierzi timpul sa studiezi ce se preda acolo.. :)
in alte tzari am intzeles ca se mai uita la masterat daca-l ai facut sau nu, dar in MD salariul nu prea am observat de masterat sa depinda.. cel putzin in domeniul IT...
PiggyEFromHell
02-21-2007, 02:05 PM
Nu stiu ce sa-ti spun groparu, nu am informatii solide referitor la MD in acest domeniu. Insa afara sigur ca e luat in considerare. Dar oricum esti pus la incercar mai intai.
P.S. Nu am inteles la ce bun a postat link-ul la universitatea aia... dar fie... o fi ignoranta mea:)
groparu
02-21-2007, 02:12 PM
P.S. Nu am inteles la ce bun a postat link-ul la universitatea aia... dar fie... o fi ignoranta mea:)
sau a vrut sa se laude ca a invatzat acolo, sau a contribuit cumva la elaborarea siteului respectiv..
Umbreon
02-21-2007, 03:10 PM
In MD este o filiala la o scoala de management din Grenoble (a 5a dupa standinguri in Franta si in primele 30 in Europa) , iar taxele is mai joase chiar decit la scoala -mama iar diploma e aceeasi. Probabil si cursurile se ridica la nivel. Dar iarasi ... e doar pentru cei ce vor sa faca management , chiar daca se poate merge si dupa facultatea de informatica :)
util.. chiar m-oi uita... poate-mi vine pofta de inca un masterat dupa o alta pauza de-un an :)
`romEo
08-30-2007, 10:12 AM
www.postuniversitar.ro
info despre masteratele din romania, bun site!
e bun situl ... si la ce nivel sunt aprobate diplomele in europa? aici in danemarca masteratul se ia in aprobare.si la un nivel foarte inalt...
dictionar
08-30-2007, 04:19 PM
MBA Insead sau London Business School , daca nu vrei sa treci oceanul. E cazul perfect desigur.
ii tare la moda sa treshi prin MBA, prestijno, exsii ambii cu asa studii :D
nu vreau sa fac MBA pt ca e un master post-experience, nu prea specializat etc etc etc...!
aista ii prestijno, cel putin in De.
alyyy
08-30-2007, 04:22 PM
mi s epare ca masteratul vor sal faca cei ce s eplictisesc..:)...sa merg un an si sa dau examene la aceleasi discipline care leam trecut odata in universitate mi s epare o prostie sau o pierdere de timp...
mai bine ma apuc de lucru sau nush fac ceva mai bun...mai ales ca mult in salariu nu-ti aduce acel masterat in chisinau
`romEo
08-30-2007, 04:31 PM
mi s epare ca masteratul vor sal faca cei ce s eplictisesc..:)...sa merg un an si sa dau examene la aceleasi discipline care leam trecut odata in universitate mi s epare o prostie sau o pierdere de timp...
mai bine ma apuc de lucru sau nush fac ceva mai bun...mai ales ca mult in salariu nu-ti aduce acel masterat in chisinau
dar de ce sa nu combine una cu alta...acum multi fosti std fuck acest lucru si le se primeste de minune.eu kiar am citiva cunoscuti in MD care fac acest lucru
alyyy
08-30-2007, 04:37 PM
da..nui nik..poti combina..da cine isi permite sa cheltuie aiurea 10000 lei nu-l opreste nimeni..nu vad rostuloricum
groparu
08-30-2007, 05:20 PM
da..nui nik..poti combina..da cine isi permite sa cheltuie aiurea 10000 lei nu-l opreste nimeni..nu vad rostuloricum