PDA

View Full Version : Help !! Pleaseeeeeee

shirinikka
02-17-2007, 03:52 PM
am nevoie urgenta de informatie despre solutiile Beteadina si Profic ,atat cat si despre "Masurile de profilaxie a contaminarilor cu HIV infectie-SIDA"
Va rog frumos care detine informatie despre ...as ruga sa o posteze aici.
Thx alottttttttttttttttt

mihaela310
02-18-2007, 07:06 PM
dragi colegi,

Avem deosebita plăcere şi onoare de a vă invita la Congressis 2007, Al 4-lea Congres Internaţional pentru Studenţi şi Tineri Medici, ce se va desfăşura în minunatul nostru centru universitar, IAŞI, ROMÂNIA, în perioada 29 martie – 1 aprilie 2007.
Iaşi, unul dintre cele mai frumoase oraşe din România, aşteaptă să vă ofere un congres de excepţie, o experienţă memorabilă, care va împlini şi chiar depăşi aşteptările dumneavoastră.

pentru mai multe detalii va rugam vizitati

www.congressis.ro

pentru intrebari va rugam contacti-ne la :
congressis@yahoo.com

Sperăm că veţi participa la acest eveniment important şi aşteptăm să vă cunoaştem în Iaşi, la CONGRESSIS 2007 – Al 4-lea Congres Internaţional pentru Studenţi şi Tineri Medici

mihaela oleniuc
comitetul de organizare

solara
02-18-2007, 07:30 PM
Iar eu am deosebita placere si onoare sa-ti spun ca data viitoare cand mai faci magaria sa-ti postezi reclama aiurea, zbori cu totul. `nteles?

Shirinikka, profilaxia inainte de contactul infectant sau dupa? Inainte de contact: manusi (daca umbli cu sange), prezervativ, in cazul mamelor bolnave - operatie cezariana si interzicerea alaptarii.
Dupa contactul infectant, trebuie sa te duci la un infectionist care-ti da un tratament antiviral.

shirinikka
02-18-2007, 07:38 PM
Thx Solara...faza este ..imi trebuie informatie cu date concrete ...tre' sa o prezint la profa de chirurgie :) am facut search pe net si tot ce am gasit a fost numai despre Betadina ...despre solutia de Profic ..nimic :((
As fi foarte recunoscatoare daca m-ar ajuta cineva :)

Incentiveme
02-18-2007, 08:12 PM
am nevoie urgenta de informatie despre solutiile Beteadina si Profic ,atat cat si despre "Masurile de profilaxie a contaminarilor cu HIV infectie-SIDA"
Va rog frumos care detine informatie despre ...as ruga sa o posteze aici.
Thx alottttttttttttttttt

probabil la sigur stii de site'u asta: http://www.aids.md/ro/coordination/
poate e ceva util

calugarita
02-18-2007, 09:38 PM
da ce Incent? ai avut de a face cu asta si stii? ;) ( solara, sorry pt spam )

shirinikka
02-19-2007, 07:44 PM
probabil la sigur stii de site'u asta: http://www.aids.md/ro/coordination/
poate e ceva util

Multumesc, chiar m-a ajutat mult ( :D sper ca profa de chirurgie sa fie satisfacuta) si am gasit informatie utila... thx agin nici nustiam de existenta acestui site :(
Mai ramane partea cu solutia de Profic :( zau ca nustiu de unde sa o iau ..anyway Thx aloooooooooooot !!!!

Incentiveme
02-19-2007, 10:35 PM
da ce Incent? ai avut de a face cu asta si stii? ;) ( solara, sorry pt spam )

Da, calugarita,
am tradus ceva pt ei iti imaginezi :)

Incentiveme
02-19-2007, 10:37 PM
Multumesc, chiar m-a ajutat mult ( :D sper ca profa de chirurgie sa fie satisfacuta) si am gasit informatie utila... thx agin nici nustiam de existenta acestui site :(
Mai ramane partea cu solutia de Profic :( zau ca nustiu de unde sa o iau ..anyway Thx aloooooooooooot !!!!

ma bucur ca a fost util....

2008.