khama
01-12-2007, 01:00 PM
http://rapira.ru/index.php?id=510
vreau!
Apple cand face ceva, o face cu cap! acu imi strang maselile de pe jos...
vreau!
Apple cand face ceva, o face cu cap! acu imi strang maselile de pe jos...
|
View Full Version : iPhone khama 01-12-2007, 01:00 PM http://rapira.ru/index.php?id=510 vreau! Apple cand face ceva, o face cu cap! acu imi strang maselile de pe jos... linar 01-12-2007, 01:04 PM Jucaria asta m-a intrigat si pe mine de cand am aflat ca a aparut pe piatza:D m_c_B 01-12-2007, 01:51 PM am auzit ca denumirea de "iphone" ii apartine companiei CISCO si ei acum sint in proces de judecata cu Apple. nu cred ca Iphon e ceva "wow" este doar continuarea/perfectionarea "logica" a lui Ipod . Antrax 01-12-2007, 02:00 PM phon-ul e super dar la asa pret nebun ...... khama 01-12-2007, 02:02 PM http://www.3dnews.ru/news/macworld_2007_apple_soedinila_kpk_pleer_i_telefon_ v_iphone-189982 linar 01-12-2007, 02:11 PM phon-ul e super dar la asa pret nebun ...... am inteles ca va costa in jur de 400 Euro...dupa mine e un pret relativ OK... groparu 01-12-2007, 02:12 PM am inteles ca va costa in jur de 400 Euro...dupa mine e un pret relativ OK... da eu am auzit ca trebuie si abonamentul pe 2 ani sa-l platesti ;) Antrax 01-12-2007, 02:19 PM am inteles ca va costa in jur de 400 Euro...dupa mine e un pret relativ OK... Asta cu abonament de 2 ani :)) la Cingular The 4GB iPhone will go out the door in the US as a Cingular exclusive for $499 on a two-year contract, 8GB for $599. Ships Stateside in June, Europe in fourth quarter, Asia in 2008. linar 01-12-2007, 02:23 PM Asta cu abonament de 2 ani :)) la Cingular The 4GB iPhone will go out the door in the US as a Cingular exclusive for $499 on a two-year contract, 8GB for $599. Ships Stateside in June, Europe in fourth quarter, Asia in 2008. deci sa inteleg ca e pe abonament pretul asta?....ce dezgustator....:D groparu 01-12-2007, 02:29 PM deci sa inteleg ca e pe abonament pretul asta?....ce dezgustator....:D daca nu ma insel, acest pretz se _adauga_ la abonament ;) lelaina 01-12-2007, 02:42 PM http://rapira.ru/index.php?id=510 vreau! Apple cand face ceva, o face cu cap! acu imi strang maselile de pe jos... Da, ne mai ramane doar sa ne uitam la un iPod si sa ne imaginam ca e un iPhone. :D Anyway, daca castiga Cisco procesul, bye iPhone-s de pe piata. :D khama 01-12-2007, 02:45 PM groparu, referitor la ~$1k de pretz inclusiv abonamentul... din cate shtiu cand cumperi apple, plateshti shi pentru brand... deci cumpara produse apple acei care au bani... linar 01-12-2007, 02:45 PM http://www.3dnews.ru/news/macworld_2007_apple_soedinila_kpk_pleer_i_telefon_ v_iphone-189982 Vreau si eu!!!!!!!!!! K..m-am imbolnavit de la link-ul asta al tau...:D Antrax 01-12-2007, 02:52 PM deci sa inteleg ca e pe abonament pretul asta?....ce dezgustator....:D Da deci daca faci un abonament pe 2 ani cu Cingular il obtii la pretul dat plus mai si platesti abinamentu :)) khama 01-12-2007, 03:28 PM Теперь о самом интересном: сроках выхода и ценах. 4-гигабайтный iPhone стоит $500, а 8-гигабайтная модель - $600, цены указаны c учетом оформления двухгодичного контракта с оператором Cingular. eu intzeleg ca costul abonamentului intra in pretz... Antrax 01-12-2007, 03:39 PM Теперь о самом интересном: сроках выхода и ценах. 4-гигабайтный iPhone стоит $500, а 8-гигабайтная модель - $600, цены указаны c учетом оформления двухгодичного контракта с оператором Cingular. eu intzeleg ca costul abonamentului intra in pretz... Nu cred , contractul il platesti oricum . Telefonul te va costa 500 sau 600 de $ doar cu conditia incheierii contractului , dar asta nu te eschiveaza de la plata contractului . Vom vedea cit va costa iPhone care nu este blocat de operator , precis ca va ajunge la ~ 800 $ cel putin . lelaina 01-22-2007, 06:51 AM Na-va alternativa, skin pt miranda (http://www.deviantart.com/deviation/46763688/). :D http://img164.imageshack.us/img164/1674/untitled2cj2.jpg PiggyEFromHell 01-22-2007, 11:51 AM Hai mah, iPhone... exista si alternative mai bune la preturi mai mici. Sa platesti abonament obligatoriu pentru o bucata de plastic cu circuite? lelaina, daca castiga CISCO procesul, Apple va schimba numele din iPhone in altceva. Au de gand sa scoata multi bani din chestia asta. Urasc exagerarile pe care le face Apple uneori. Cat de carsmatica nu ar fi imaginea marului, am vazut niste laptop-uri noi care nici nu erau de luat in seama la preturi excesive. Or fi ei Ferrari-ul calculatoarelor dar sa fim seriosi.... nici chiar asa. dune 01-22-2007, 11:56 AM ma gindesc ca dupa modelu folosit in sua, unde iphoneul e incuiat pe reteaua cingular, apple sar putea sa urmeze aceiasi strategie si in europa si asia. presupun totusi ca ei au sa se concentreze asupra serviciilor mobile din vest, precum vodafone care ar putea sa ofere internet la viteze acceptabile. nu cred ca avem ceva asemanator in moldova si sper sa existe asa servicii dar probabil ca nu mai devreme de 2008. din motivele estea cred ca iPhoneul va intirzia cu mult in moldova. cred ca tre de considerat si pretul, in jur de 400 de euro pe aparat si dupa asta pretul abonamentului care, dupa cum preturile la noi sint foarte inalte pentru servicii mai avansate de tip internet mobil, ar costa destul de mult. Astfel probabil ca doar un % foarte mic de populatie siar permite telefonu respectiv si in lipsa cererii iphoneul sar putea pur si simplu sa nu apara pe piata moldoveneasca. poate doar sa vedem la piata versiuni hackuite snimite de prin alte tari... dune 01-22-2007, 12:18 PM nu cred ca pretul laptopurilor e foarte exagerat... intradevar majoritatea vind laptopuri in jur de 1000 de dolari si ei vind la 2-3 mii, si cred ca aestea 2-3 mii vreo 2-3 sute se duc exclusiv pentru imagine dar nu sint sigur. oricum, cred ca nu se poate compara nivelu tehnic a laptopurilor sau desktopurilor de 1000 de dolari cu cele facute de apple. ajutam un coleg vineri sasi cumpere un dell si la configuratia aproximativa apple am ajuns la un pret mult mai mare, desi erau totusi anumite diferente. uite si pe siteul ista: http://kurafire.net/log/archive/2006/04/25/debunking-the-price-myth-apple-vs-dell ramin sa cred ca pentru apple e o strategie buna sa se mentina pe piata high-end. astfel isi mentin imaginea prin care practic reusesc sa vinda. lumea cumpara apple pentru ca vede ca e un produs prin care se poate diferentia de multime, confirmind motoul lor de prin 97 incoace - think different. aici vad risku in extinderea apple. cu cit ei se extind mai mult cu atit profiturile le cresc insa in acelasi timp devin parte din mainstream si astfel imaginea lor e afectata. de asta in loc sa vinda laptouri de 1000 de dolari (desi macbooku lor cred ca e in jur de 1000 de dolari acuma) ar fi probabil mai bine sa vinda produse mai putine insa mai putin accesibile... groparu 01-22-2007, 12:19 PM cred ca tre de considerat si pretul, in jur de 400 de euro pe aparat si dupa asta pretul abonamentului care, dupa cum preturile la noi sint foarte inalte pentru servicii mai avansate de tip internet mobil, ar costa destul de mult. Astfel probabil ca doar un % foarte mic de populatie siar permite telefonu respectiv si in lipsa cererii iphoneul sar putea pur si simplu sa nu apara pe piata moldoveneasca. poate doar sa vedem la piata versiuni hackuite snimite de prin alte tari... ap' "ii verde poama"... :) groparu 01-22-2007, 12:25 PM de asta in loc sa vinda laptouri de 1000 de dolari (desi macbooku lor cred ca e in jur de 1000 de dolari acuma) ar fi probabil mai bine sa vinda produse mai putine insa mai putin accesibile... din cate tzin minte, seria iBook e injurul la USD1000 (imi pare ca erau si modele sub 1000), insa nu se compara cu PowerBook. am avut ocazia pe ambele sa le vad. evident ca asi fi ales PowerBook :) (acum nu stiu care-i situatzia cu MacBook si MacBook Pro; inca n-am pus mana pe ele) e si chestia cu produsele inaccesibile o strategie interesanta, dar nu tocmai placuta pentru curiosi ca mine ;) P.S.: dune, esti rau :) m-ai molipsit de o boala de care credeam ca am scapat: vreu laptop de la Apple... :ciupos: dune 01-22-2007, 01:34 PM imi pare rau, suferim de acelasi necaz :) eu am vazut macbookuri prin magazine si par sa fie destul de performante. am lansat tot felu de aplicatii care lucreaza fara mari probleme. cred ca doar nu sint potrivite pentru lucru mai dificil tip foto montaj, editare video si sunet. Am petrecut mai mult timp cu un macbook pro de prima generaite, masina e performanta si navigatia si lucru pe ea e foarte placuta. mia placut mai ales ca are microfon si video camera integrata prin care se poate discuta pe internet. Insa tre sa zic ca am vazut la un coleg un IBM Thinkpad care e mai ieftin (in jur de 1500 de dolari) si in acelasi timp foarte stabil si performant. Insa ibmului ii lipseste capacitatea video si digital sound out care e pe mac, insa in rest mia parut relativ asemanator. groparu 01-22-2007, 01:59 PM da.. sint si thinkpaduri nu rele... iBooku imi parea cam ca o jucarie; e din plastic si te temi ca se darama ushor.. pare foarte fragil. PowerBooku insa, arata normal, dar am avut ocazia sa vad si un PowerBook de vreo 2 ani si ceva: arata nu tare bine.. se vedea ca a fost purtat peste tot :) nu intzeleg ce-a dat in mine.. vreu Apple si gata.. am acum un Compaq R4000; compu-i ok, dar cam greu (3.6kg) Antimatter 06-29-2008, 10:58 PM http://www.youtube.com/watch?v=9Ifnk0CCkKU erdu 06-30-2008, 08:35 PM da deja s-au cumparat ca paine calda in iulie apare noua versiune de iphone 3g asta e mai misto are sistem navigatie, va fi cu 2.5 mm mai subtire. |