Trebuie sa programez un site care sa functioneze ca magazin electronic (de tipul amazon.com)
Daca ma poate ajuta cineva cu vre-un link ceva cu documentatie as fi foarte recunoscator
zeidrik
11-25-2001, 04:16 PM
Da' n-ai de programat un site care sa modeleze rachete protonice?
Intreaba ceva mai concret. Ce anume nu stii. Daca nu stii chiar nimic si astepti ca cineva sa-ti dea un link spre un indrumar de tip "amazon.com pentru ciainishi" - atunci mai bine las-o balta. La asa site-uri lucreaza colective intregi de creatie, luni de zile.
Doomie
11-25-2001, 05:39 PM
incearca sa cautsi pe google.com "free shopping cart" sau ceva de genul acesta. Va fi un start bun, daca nu ai nimic altceva la indemina.
PS: http://www.ccnow.com este un site prin care potsi procesa credit cards pentru site. Destul de bun, pentru ca lucreaza shi cu international.
_victor_
11-26-2001, 10:33 PM
De fapt trebuie sa faca un magazin electronic ca lucrare de diploma. Si pentru inceput trebuie sa studiez ce este, ce se poate de facut si la ce nivel in conditiile in care le am, adica un calculator acasa, nimic mai mult
iulik
01-14-2002, 01:55 AM
eu cyndva vazusem facut gata in ASP asa ceva cauta la http://www.codebeach.com
imported_Oleg
06-13-2002, 06:58 AM
Incearca sa cauti in www.hotscripts.com
Vei vedea multe scripturi gata in php, perl sau asp ...
Iti recomand sa folosesti PHP - e mai clar si mai usor
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[LegioN]
06-17-2002, 02:55 PM
2Oleg: vo .. un raspuns cu sens ... da mai uite si pe site-uri rusesti ... cgi.ru parca ...
Am vazt eu un proect de care ai tu nevoie ... l-o facut in php+mySql ... :) ...dumai....
posto
06-21-2002, 09:18 PM
nu cred sa poti face, e prea mare...
doar daca ai skill-uri deacum in PHP & mySQL si tre numai sa programezi, atunci, posibil peste vre-un an (cred eu) o sa fie ceva...
tho, opinia mea e a unui elev, asca ca nu prea am idee cit de "stricte" is lucrarile p/u diploma si cita munca necesita, dar un mag virtual e prea mare ca sa fie facut de o persona (daca vrei ca el chiar sa lucreze in realitate, da nu numai "pe hirtie" :))
[LegioN]
06-22-2002, 03:36 PM
2 posto: nu iaca nahooy de gruzit lumea... omu tre sa faca lucrarea de diplomu, tati il ajiuta cum pot ... numa tu te-ai gasit "nu cred sa poti face, e prea mare... " ... k 4emu eu tat asta ...singur ai zis - "esti elev" ... ap uite si zic ashei mari, tashi si prinde la minte....
2Oleg: http://webtech-studio.com/shop - in stadiu de razrabotka
posto
06-23-2002, 04:38 PM
well, cred ca metoda in care tu vrie sa il ajuti este sa ii dai ceva de-a gata.. :/
np, www.google.com :)
dar cred ca corect am spus ca, daca vrei singur sa faci incepind de la primul bit, apoi o persoana nu poate, sau daca se primeste apoi timpul e foarte mare :/
____
heh, rugamintea vad ca cam asta o fost, un link sau doc, sorry, n-am fost atent :/
____
dune
06-23-2002, 06:55 PM
sa stii ca se poate face nu greu daca ai cunostinte php/mysql+. eu tot aghe ma invat in ceia ce tine de chestiile estea doua insa am vazut doi tipi aici au avut ceva de tipu lucrare de diploma si intro noapte doua undeva au facut cam ceva similar la ce spui tu, tot destul de complicat, cu diferite tipuri de utilizatori, etc...
cu dreamweaver mx in general floare la ureche, numai ca iaka ne intoarcem la problema cu cunostintele - trebu de stat acasa si de invatat, de luat un manual php si de dat inainte cu cititu. de asemenea ii foarte util acasa sati instalezi phpu, apacheul, mysql si sa incepi ori de la chestiile de baza ori sa incerci sa intelegi linie cu linie programele opensource pe care le gasesti pe sourceforge.net de exemplu... eu cam asa am luat photoshopu si dupa doi ani de lucru cind lam intrebat pe cineva ce inseamna layer miam dat seama ca trebuie sa si citesc cite ceva asa ca citeste; eu tot sper sa nu fiu pre lenos sa fac ceva treaba vara asta, om vede :)
Black
07-16-2002, 05:25 PM
bey baietzi, istoria deja e veche :)
victor a facut ce trebuea sa faca cu succes, shi-a aparta diploma asa ca tat ii tip top
[LegioN]
07-18-2002, 12:04 AM
ehhhh ..... ble@ha muha... da eu cac raz vroem sa vind asa sheva ...si ma gindem ca este buyer :D