Suntem multi in Europa. Acasa ajungem majoritatea din cand in cand. As vrea sa stiu cu ce veniti? Autobuz? Masina? Avion? Vapor?. Care-s preturile dus-intors? oferte ceva?
olgutsa
01-09-2007, 06:40 PM
cu avionul.. De cind Air Moldova si-a reluat ruta FRA-KIV-FRA a devenit mai ieftin de zburat. Alte companii straine au tarife incepind cu 450 EUR, iar cu Air Moldova tariful este de ca. 300 EUR.
coolgreetings
01-09-2007, 07:51 PM
Ma mananca si pe mine ca Air Moldova are niste preturi exorbitate. In toata EUROPA zbori sub 100€ numai in Moldova e foarte scump desi avionele-s pline.
smile...
01-10-2007, 05:04 PM
Acum chiar zilele trecuto am prenotat trei bilete dus intors in iunie pina la bucuresti ma costat 350 cu myair
O prietena pleaca in aprlie direct chisinau cu 350 tot la fel dus intors , dar nustiu compania
Pina acum am zburat intotdeauna cu myair,si pina cind imi convine,pretul depimde si timpul in care iti alegi sa zbori,spre exemplu in august gasesti preturi mult mai mari
krown
01-12-2007, 02:29 PM
M-am decis sa fac un calcul, in care am determinat costul mediu la consumul de combustibil / pasager la fiecare 100 km parcursi de catre aeronava in zbor. Calculul a fost facut pe anul 2005, datele fiind luate de la companiile aeriene din SUA.
Asadar:
-costul mediu al kerosenului = 1,59$ / galon (3,785 litri) => 0,42$ / litru
-viteza medie a aeronavei (incluzand decolarea si aterizarea) = 650 km/h
-consumul mediu al aeronavei pe ora de zbor = 2155 kg/h
-capacitatea aeronavei = 150 locuri (medie, specifica low-cost; ex: Boeing 737-300)
Astfel am ajuns la un rezultat de: 0,92$ / 100km / pasager; rotunjim si facem 1$.
In concluzie un zbor pe o distanta medie, de 1500 km, are un cost al kerosenului de: 15%$ / pasager.
Evident trabuie sa tinem cont de faptul ca aeronava trebuie sa aiba un coeficient de umplere de 100% (ceea ce nu se intampla), si ca acest cost nu include cheltuielile de intretinere ale aeronavelor, chelt. cu personalul angajat, taxe de aeroport, marja de profit etc. Insa din cate am auzit, pentru ca aceste companii low-cost reduc cat mai mult aceste cheltuieli, costul combustibilului reprezinta cam 40-50 % din chelt. totale ale companiilor.
Asadar se explica de ce preturile biletelor sunt atat de mici comparativ cu cele ale companiilor clasice.
Astept si parerile voastre cu privire la cele de mai sus, accept si critici la modalitatea de calcul, care e pur teoretica.
din Romania cu ce calatoresc eu:
1) blueair www.blueair.ro concept romanesc de lowcost (asa si asa, desi anu asta n-am fost cu ei)
2) myair www.myair.com oferte bune uneori
3) windjet italy www.volawindjet.it nou aparuta..mai vedem
4) skyeurope www.skyeurope.com cu adevarat lowcost
5) alpieagles www.alpieagles.com nu prea ii cunosc
6) clubair italy www.clubair.it aoleu ce preturi au..pleci de la 38 euro si ajungi rapid la 170 de euro cu taxe???
7) airmadrid www.airmadrid.com ei zic ca-s buni...vom vedea
8) my travel airways nu bag mana in foc pt ei!!!
sper sa nu fi omis vreo companie..
new entry...tarom pe ruta buc-milano-buc cu oferta de 99 euro fara taxe...e ceva pt o cursa de linie regulata!!!
dar cam cu 100 euro poti vedea jumate de europa batrana
Am calatorit insa mult si cu cursele clasice AIR France, Alitalia, Aeroflot, le pun in ordine American Airlines, Austrian Airlines,British Airways, Continental Airlines,EL AL Emirates, Iberia, KLM, LOT, Lufthansa,Malev preferata mea,Olympic, Swiss.
AM mers o singura data cu autocarul spre Paris, desi vezi multe peisaje prin geam e totusi foarte obositor si acum e si mai scump decat cu un airbus.
Decat sa bei si sa conduci mai bine fumezi si zbori
solara
01-13-2007, 09:20 PM
Air Madrid s-a desfiintat din decembrie
Processor
01-14-2007, 01:17 PM
cu automobilul de preferinta, daca reusesc sa evit zborul cu avionul.
olgutsa
01-15-2007, 06:28 PM
Si ce ruta preferi: via Austria, Ungaria, Ro.? Prin Carpati este cam anevoios cu drumuri darimate si serpantine. Asa era prin 2000. Sau ruta estica prin Polonia si Ucraina? Atunci aveai de afacere cu mafiotii de vamesi ucraineni. Ma intreb daca s-a schimbat ceva spre bine de atunci.
krown
01-15-2007, 08:56 PM
no io ziceam de 2005, oricum acum exista AIR France KLM Group care se aude ca vor sa cumpere actiunile Alitalia, so daca tot vb de schimbari
Processor
01-16-2007, 12:07 AM
Si ce ruta preferi: via Austria, Ungaria, Ro.? Prin Carpati este cam anevoios cu drumuri darimate si serpantine. Asa era prin 2000. Sau ruta estica prin Polonia si Ucraina? Atunci aveai de afacere cu mafiotii de vamesi ucraineni. Ma intreb daca s-a schimbat ceva spre bine de atunci.Austria-Ungaria-RO
am fost in 2005, drumurile in Ro s-au imbunatatit considerabil, in plus parcursul distantei o iau drept calatorie fara graba de regula , poate chiar ma opresc undeva in locuri mai exotice :)
coolgreetings
01-16-2007, 01:26 PM
Eu zbor pe 1 februaria cu Air Moldova, Vienna - Chisinau - Vienna. Cea mai "ieftina" oferta e de 450€ pentru studenti :D Parca as zbura in Moscova ori undeva mult mai departe decat Chisinau....tot banii acestia as plati.
Arina
01-16-2007, 03:35 PM
he-he... poate ne-om intalni cumva :)
olgutsa
01-16-2007, 04:55 PM
Cu doua cazari pe drum e precis foarte interesant. Plus peisajele sunt admirabile in Carpati.
Austria-Ungaria-RO
am fost in 2005, drumurile in Ro s-au imbunatatit considerabil, in plus parcursul distantei o iau drept calatorie fara graba de regula , poate chiar ma opresc undeva in locuri mai exotice :)
alina
01-16-2007, 07:18 PM
De trei ani de zile zbor cu MyAir....chiar daca pina la Bucureshti...acolo iau trenul pina acsa....sint multzumita....dar ar fi de dorit sa prenotezi cu citeva luni inainte
Processor
01-17-2007, 11:41 AM
Din Stuttgart mai zbura CarpatAir .. cei drept nu am zburat cu ei niciodata.
De regula Malev(Ungaria) pina la bucuresti si de acolo cu trenul (asta daca totusi trebue sa iau avionul)
dictionar
01-20-2007, 05:14 PM
http://www.airmoldova.de/anfragefluege.htm
daca nu se primeste asa de ieften din Frankfurt ma duc prin Stuttgart cu tranzit prin Timisora, asta da aventura :)
dictionar
01-24-2007, 07:47 PM
nee nis o aventura nica, aventura ar costa prea mult. Prin Stuttgart costa peste 400 de euro, chiar daca e cu citeva luni inainte, am intrebat prin Frankfurt: 330 . asta la astia cu site-u de mai sus.
Daca il iei de la Cirrus il iei cu 305 euro tur-retur. Oricum e scump. Cu banii astia imi fac un concediu de o saptamina prin alte orase europene. Imi trece tocmai si dorul de Chisinau. Trebuie de ajuns si acasa.
Proccesor, cind te mai duci cu masina, ia-ma pe mine in loc de radio :D)))).....
Processor
01-24-2007, 11:18 PM
ok, voi tine cont ;)
coolgreetings
02-18-2007, 04:32 PM
Vroaim sa stiu care e cel mai rapid mijloc de transport din Bucuresti la Chisinau. Avionul e cam scump, cu trenul imbatranesti.... ce mai ramane?