PDA

View Full Version : Liga campionilor

Pagini : [1] 2 3 4 5 6

radium
11-21-2001, 07:24 PM
e in toi liga...
cum vi s-au parut meciurile?
Am privit Bayern-Manchester shi mi-a placut...
Apropo nu vi se pare ca ambele echipe au mai decazut in valoare?

alias
11-22-2001, 07:38 PM
nu mi se pare..
n-a fost pur si simplu momentul adevarului.. cu toate ca United se indreapta dupa mine, spre o criza de micic proportii:)

ciofu
12-05-2001, 07:59 PM
Astazi joaca AS Roma - FC Liverpool
Ce ziceti?

Leppard
12-05-2001, 08:04 PM
:grin: Care Liverpool, care Roma? Azi joaca fratzii noshtri de la Galata! :grin: Da MU, alias, dragoste, se yneaka! Investitzii proaste, rezultate proaste.

ciofu
12-05-2001, 08:24 PM
Leppard, uai ci-i cu tine? :uzi:

negru
12-05-2001, 08:44 PM
ce bordak

ciofu
12-06-2001, 12:59 AM
Deci iata si rezultatele:

Man. United-Boavista
3:0
Nantes-Bayern
0:1
Barcelona-Galatasaray
2:2
Roma-Liverpool
0:0

negru
12-06-2001, 02:00 PM
bagameash..., in roma 10000 de posibilitati sa bata un gol si nimic...

ciofu
12-06-2001, 03:57 PM
da, da...da ce sa faci, asa-i viata.

Leppard
12-06-2001, 09:02 PM
Da eu shi v-am zys copii? Ascultatz di shei mai mari :grin: Mama, shi o facut Galata din Barca. I-o avut yn prima repriza cam yn acelashi fel cum i-o avut pe AC Milan anul trecut. 2-0. O eliminare shi Barca normal ca egaleaza. Ynca o eliminare la turci, dar fratzii noshtri :grin: S-o simtzit lipsa lui Hasan Sas (un feli de Overmars al Turciei). Disciplina shi rezistentza - aista-i secretu.

alias
12-09-2001, 06:16 PM
mai Bin Laden, eu ti-oi da eu tie..:smile:
de cand te-ai turcit tu ashe di tare?
United-ul meu e drept ca se cam ineaca... mai ales in premiership..
insa in Champions League vad ca e ok... meciul cu Boavista a constituit prima satisfactie obtinuta in ultimele 2 luni (de pe urma United-ului)
De Roma mi-a parut sincer rau, pentru ca Liverpool o sa-i bata acasa..
well, 8 saptamani pauza , asa ca nu-mi prea fac griji :smile:

Leppard
12-09-2001, 06:33 PM
:wink: Da shi-ai sa-ni dai? De ce turcit? Formatzia "e creata" de un roman, care cu bani putzini a aranjat o formatzie nu mai rea decyt granzii europeni. Totzi jucatorii Barcelonei costa peste un miliard de baksuri. Ai Galatei - mult mai putzin.
:grin: United-ul nu-mi place din principiu. S-au cam "snobit" yn ultimii 2-3 ani. Shi yn genere nu-mi plac englezii :wink: Liverpool-ul o sa plaleteaska shi el, soare.

Bion
12-09-2001, 07:17 PM
Uai Leppard, lasă chestiile estea "profotbal[sport]romānsuperpuper", că deacu mă enervează la culme fraţii eştea cu tupeul lor, "echipa noastră, Galata...", "echipa lui Lucescu al nostru...", cāt se poate...
Echipele tale sunt la tine acasă, pe ele trebuie de susţinut, nu pe turci, ca-s nişte bīci, IMHO, am văzut eu jocul, le-a mers...
Amu zic că au fost eliminaţi 2!!! jucători turci, ea uite uăi, şi sau ţinut, da nimeni nu spune cānd o fost eliminat al doilea, cānd practic meciul se termina şi aciasta nu mai juca nici un rol. Şi eu cred că pe dreptate au fost eliminaţi, că ucid bine peste picioare, bīcii...
Şapu cu atāt mai mult ca practic echipă din Galata a făcut Fatih Terim, după cāte ţin minte eu...

alias
12-10-2001, 03:43 PM
oricum Leppard, englezii sunt better decat turcii....
n-o sa se inece Liverpool, dar speram ca Roma va merge mai departe.. de fapt e cam greu sa spun pe cine sustin.. un lucru e sigur: Galata sa se duca acasa.. de-acu Barca, Roma, Liveprool - sa mearga mai departe cei mai buni .. :smile:
Leppard : ce ai tu impotriva Essex-ului meu? :smile:

Leppard
12-10-2001, 06:59 PM
"Uai", 2on, faptul ca e din estul Europei ma intereseaza mai mult decyt faptul ca-i roman. Shi pe mine ma cam amuza super laudele aduse de comentatorii romani, dar faptele demonstreaza ca merita. Cynd ekipele de acasa nu pot face nimik, preferintzele mele synt directionate spre vecinii din zona, situatzia carora synt mai mult sau mai putzin asemanatoare cu cea de la tine. Cu atyt mai mult cynd apare evidenta discriminare la care synt supuse cluburile din est. Cynd banii ajung sa conteze atyt de mult, apare protestul. Tzin sa te informez ca Fatih Terim nu a facut kiar atyt de mult. Yn primul rynd a avut la dispozitzie mult mai multzi bani. Situatzia economica yn Turcia era mai buna. Fotbalishtii erau platitzi. Presa turka kiar a recunoscut-o. Clubul are datorii enorme acum. Catre Lucescu, de exemlu, 500.000 de baksuri. Ceea ce a creat Terim, a saracit clubul. Eu personal contest meritele lui Terim. De doua ori a fost concediat yn Italia. Pe cynd Brescia de astazi e constituita de jucatori crescutzi de Lucescu. El a avut un succes incontestabil yn Italia. Atyt la Brescia, cyt shi la Inter. Terim a creat efecte pe termen scurt. Lucescu le creeaza pe termen lung.
De englezi... MU iar a pierdut yn campionat :da_da: Eu cred ca Ferguson e terminat.

Bion
12-10-2001, 07:39 PM
Leppard, fiecare cu idolii proprii, eu de exemplu nu-i prea am la rīnza pe turci, şi fiind sub impresii proaspete am scris aşa supărat...
Lucescu e un antrenor bun, bravo lui, īnsă nu aceasta a fost ideea, e doar meritul lui, nu şi a reporterilor romāni, mi se face scārbă cīnd īi aud.
Din punctul meu de vedere neajunsul lui e că e antrenor la Galata, nu la un club care mi-ar plăcea :smile:
Cīt despre bani, ai dreptate, dar n-ai ce face, aşa-i viaţa...

P.S. referitor la "uăi", aici (pe acest forum) se promovează ideile "stil liber" mai ales īn modul de a te exprima, cu arhaizme, rusizme e.t.c., mă folosesc şi eu de ocazie. Apropo, de 2on.. Nu ai ghicit...

Leppard
12-11-2001, 06:46 PM
Eu idoli n-am, Bion. Shi faptul ca e antrenor yn Turcia nu e deloc un neajuns. Interul nu l-a acceptat, dar doar ei au avut de pierdut la acea vreme. Lucescu, la ryndul lui a demonstrat la o ekipa cyt de cyt modesta clasa sa. Shi acum marile ekipe ale Europei yl doresc.

Bion
12-11-2001, 07:24 PM
Leppard, hai să lăsăm discuţia aciasta...
Eu sunt de acord cu tine īn privinţa lui Lucescu, e bun, bravo lui, eu am vrut să spun că nu-mi place Galata, atāt.
Personal contra d-lui nu am nimic, ba chiar viceversa...
Referitor la idoli: sorry, m-am exprimat greşit, se avea īn vedere favoriţi.
Favoriţii mei: Romānia - Dinamo, Moldova - Nistru Otaci, exURSS - Dinamo Kiev, din exterior - AC Milan.
Cine are ceva īmpotriva lor - problema lui, nu-mi pasă.

negru
02-20-2002, 01:47 PM
Pe 2002-02-20 01:56, Corleone a scris:
Printre altele, ieri s-a reluat Liga Campionilor. Ma asteptam la mai mult de cele 4 meciuri. Pacat pentru Juventus ca a avut ghinion mare, Arsenal a fost egalat in ultimul minut, iar Figo s-a accidentat la Real.

alias
02-21-2002, 06:40 PM
MAn United a facut un egal cu Nates.. si cel mai interesant e ca Moldovan a marcat///
moldovan pe dracu.........

Corleone
02-23-2002, 12:38 PM
Nu am privit meciul in direct, dar urmaream pe postul EUROSPORTNEWS, evolutia scorului. Dupa incheierea meciurilor se arata scorul 1-0 pentru Nantes, cu golul inscris de Viorel Moldovan.

Am fost foarte deceptionat sa descopar peste vreo 15 minute ca meciul s-a incheiat cu 1-1. Din rezumatul pe care l-am privit parea ca scorul oglindeste ostilitatile din teren.

Oricum, pacat pentru Moldovan...

Leppard
03-13-2002, 08:30 PM
Roma - Galata !!! Roma vine dupa 5 - 1 cu Lazio. Cim Bom Bom!!! Go go go! Peste 2 ore. Iaka ma duc sa ma uit cu patzanii. O sticla cu coniac yn geanta. :grin:

Leppard
03-14-2002, 08:46 PM
12 Martie 2002

Porto v Panathinaikos 2-1
Real Madrid v Sparta Praha 3-0
Arsenal v Dep. La Coruńa 0-2
Bay. Leverkusen v Juventus 3-1

13 Martie 2002
Man. United v Bayern München 0-0
Nantes v Boavista 1-1
Barcelona v Liverpool 0-0
Roma v Galatasaray 1-1

Grupa A
Manchester Utd 9
Bayern München 9
Boavista 5
Nantes 2

Grupa B
Roma 7
Barcelona 6
Galatasaray 5
Liverpool 4

Grupa C
Real Madrid 15
Panathinaikos 7
Porto 4
Sparta Praha 3

Grupa D
Dep. La Coruńa 10
Arsenal 7
Bay. Leverkusen 7
Juventus 4

coolgreetings
03-14-2002, 08:54 PM
Iata mio parut rau de Galatasaray... a pierdut asha o sansa de a castiga...

Bion
03-15-2002, 04:29 PM
Arsenal :cry:
Deportivo e foarte tare sezonul acesta, cupa Spaniei o au, au sanse se fie campionii Spaniei, daca mai cuceresc shi Liga apu ii finish...

Corleone
03-18-2002, 04:43 PM
Venger a declarat ca pentru prima oara a simtit ca Arsenal poate cistiga LC. Desigur, nu in maniera cu care au abordat meciul cu Deportivo.

Multi s-au grabit sa numeasca pe cei din La Coruna SUPERDEPO si sa-i socoata drept viitori cistigatori ai LC. Ii cam devreme spus.

Echipe ca Real, Bayern sau MU vor fi capabile s-o apreasca.

Eu, ca fan al Arsenalului, imi doresc o finala Arsenal-Depo.

Cum n-ar fi, Arsenal a pierdut din cauza oboselii si din cauza ghinionului(plus golul anulat de arbitru). O astfel de finala ar arata multe!

alias
03-18-2002, 11:17 PM
cat de bine n0-ar juca Fredie &c0, nu cred ca Arsenal are sanse reale la castigarea trofeului, cu toate ca in fotbal se intimpla multe (gen Valencia ajunge in finala). Regiunea Angliei in care ma aflu e superplina de fani ai Arsenalului, si chiar ei recunosc ca favoritii lor mai trebuie sa manace oleaca de casha pentru a putea ridica cupa campionilor deasupra capului...

Bion
03-19-2002, 02:20 PM
Si totusi, tare as vrea ca Arsenal sa-i rupa pe toti...

Leppard
03-19-2002, 08:46 PM
Da eu tare ash vrea sa vad un super meci diseara Galata - Barca! Tare interesant se primeshte. Daca Liverpool bate Roma, italienii ys yn torba. Daca Galata nu bate, turshii ys yn torba. Iaka ar shi pricol sa iasa Galata shi Liverpool, da?

coolgreetings
03-19-2002, 08:47 PM
Ar fi bine sa iasa numai Galata... :wink:

negru
03-19-2002, 09:28 PM
eeeee, voi ce, care galatasaray-liverpool, eu am sa mor daca roma nu joaca :cry::-)

negru
03-20-2002, 01:18 PM
gata am murit!!! Liverpool - ROMA 2-0

shyt happens

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: negru pe 20-03-2002 12:18 ]</font>

Bion
03-20-2002, 03:42 PM
Negru, :cry:
zato Barsa - Galata 1:0 :grin: (Leppard, sorry)

Corleone
03-20-2002, 04:49 PM
Din pacate nu am privit meciurile de ieri. Chiar daca Galata a pierdut, in celelalte meciuri Galata a trebuit sa cistige in cel putin 3 din 5. Asa nu ar fi fost probleme cu calificarea.

Azi am sa tin pumnii cu Arsenal, ei merita mai mult sa treaca decit Bayer!

negru
03-20-2002, 06:19 PM
sperm ca Juve va da vreu kick in those ass

Leppard
03-20-2002, 07:03 PM
<center> :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: </center>

Bai, iaka asha pricoale eu demult n-am vazt... Cesno, eu m-am distrat aseara :grin: Arbitrul o ympushkat 2 iepuri deodata. O gresheala de arbitraj o taiet aripile turcilor shi i-o ablomit pe Roma. Golul je o fost batut din offside. Tatz o vazut. Barca n-o jiucat aproape nika. O echipa de vedete... Fi! Iaka Liverpool da! Asta echipa! Sa-tzi batzi joc asha de frumos de campioana Italiei. Cyte actziuni periculoase o avut Roma? Cu Totti, Montella, Batistuta... Sorry, negru :wink: Eu je tz-am zys...

alias
03-20-2002, 07:19 PM
jele mare la noi in suflet.. :sad:
nici pana acu nu-mi vine a crede ca Roma sunt out... Doamne, Dumnezeule...
dar a fost o grupa grea, trebuia una dintre cele 3 echipe de top sa calce stramb... pacat ca a fost Roma...

alias
03-20-2002, 07:24 PM
ideal ar fi ca Arsenal sa nu se califice; eu sunt fericita ca JUve nu merge oricum, asa ca le dau voie sa-i bata pe tunari; iar Leverkusen sa faca cel putin un egal ori sa-i invinga pe cei de la Deportivo...
dar dupa norocul de aseara nu mai sper la nica bun...
PS: eu de Man U nu ma bucur, este in firea lucurilor ca patzanii mei sa fie la inaltime...

Leppard
03-20-2002, 07:26 PM
Lasa, soare, ca la anu... :hahaha:

alias
03-21-2002, 05:10 PM
Hey!!
Arsenal sunt eliminati, iar Leverkusen a invins pe Deportivo!! Taman atunci cand nu te astepti, soarele rasare deasupra capului...
Multumesc Doamne macar pentru asta!!!!

Bion
03-22-2002, 04:50 PM
Alias, :cry:
Arsenalul meu s-a īnchedicat...
shi iara-i frig shi umed la noi in tabara...

<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: Bion pe 22-03-2002 15:51 ]</font>

Leppard
03-22-2002, 05:40 PM
Champions League

Sferturi:

1. Panathinaikos vs Barcelona
2. Bayern Munich vs Real Madrid
3. Deportivo La Coruna vs Manchester United
4. Liverpool vs Bayer Leverkusen

Semifinale:

1. Panathinaikos sau Barcelona vs Bayern Munich sau Real Madrid
2. Deportivo La Coruna sau Manchester United vs Liverpool sau Bayer Leverkusen

Finala:

2 vs 1

Sferturi: 2, 3 aprilie; 9, 10 aprilie.
Semifinale: 23, 24 aprilie si 30 aprilie, 1 may.

alias
03-28-2002, 05:10 AM
Bion, cum zice negru, lasa jelea... :smile:
asa a fost sa fie; daca te incalzeshte cu ceva, cred ca Arsenal va lua titlul national anul ista, cu toate ca sper sa nu o faca...
eu d euna ma tem; Man U sa nu fie rupti de Depo iar; dar nu cred sa comita aceeasi greseala de doua ori...
cine si ce finala prevede? (cam greu aucma de spus, dar oricum)

Bion
03-28-2002, 12:14 PM
Soare, tare as vrea sa o faca :smile: (referitor la Arsenal si titlul national).
Iar finala as vre-o asa : MU - Barca. (si MU ii rupe :grin: )

Leppard
03-28-2002, 07:56 PM
:grin: Shi-i cu tine, tata? Pe MU o sa-i yntristeze Tristan.

alias
03-29-2002, 03:19 AM
mai, da rau de gura mai esti...
nu poti sa ma lasi sa ma bucur nici in interval d eun mesaj...
Tristan e baiet frumos, dar United ar trebui sa fi invatat cum sa-i rupa...

Bion
03-29-2002, 12:56 PM
alias, MU TREBUIE, sunt DATORI sai rupa, ca sa avem noi "povod" sa turnam bere in noi si sa urlam de bucurie :grin:

animaluts
03-29-2002, 02:05 PM
Atunshi :naroc: :naroc: :naroc:

alias
03-30-2002, 12:52 AM
faca-se voia voastra...
de-acu adrenalina mi se urca unde nu trebuie... nu mai pot astepta pana se va juca meciul ala...

Leppard
03-31-2002, 12:24 PM
Aaaa! Matinca te temi, soare! :grin:

alias
04-01-2002, 09:12 PM
tre sa recunosc ca nu stralucesc pirn confidentza la moment.. cu toate ca au facut baietzii un meci frumos la Leeds, 3-4; conduceau 4-1... desigur nu-si pot permite sa viseze sa bata patru goluri in poarta lui Deportivo in deplasare... defensiva franeaza, in frunte cu Blanc... iar Beckham.. el de-amu ma enerveaza.. nu progreseaza defel; isis schimba numai coafura, ceea ce ii babesc si nacatarii...

Leppard
04-02-2002, 07:07 PM
:grin: Papusha, ei de 2 ori o pierdut yn fatza lui Deportivo anu' trecut!

Leppard
04-03-2002, 02:08 PM
:wink: Anu trecut...
Iar o cyshtigat drashii. Adica MU shi Bayern. Eshti fericita, alias? Mama lui de Beckham! Shi gol o dat...

Corleone
04-03-2002, 03:02 PM
Ce ziceti de meciul Bayern-Real?

Ambele echipe merita o nota buna pentru ca au facut spectacol. Totusi, s-o creat impresia ca Real, daca ar fi dorit tare, ar fi invins, dar cu dorinta a fost Bayern.

Mai des asa meciuri! Zidane a fost superb! Combinatiile sale cu Solari si Roberto Carlos faceau specatori defensiva germana.

Am mai aflat ca MU a cistigat 2-0 la Depo. Asa le trebuie!

alias
04-06-2002, 01:49 AM
am avut ceva probleme doua zile cu accesul la internet, si deci nu-mi pot exprima emotiile primare pe care le-am avut la golul lui Beckham si performanta datatoare de sperante a lui United!!!! Patzanii mei rock!!!! eram in adevarat extaz.. sper ca absenta lui Keane nu va aduce surprize neplacute pentru Man U... si totushi ce gol!!!
am vazut doar rezumatul Bayern- Real si mi s-a creat o impresie opusa celei lui Corelone: Bayern putea marca inca 3 goluri, iar Real era moarta... vedem saptamana viitoare..
Barca cam nu stiu ce ma ingrijoreaza...

animaluts
04-09-2002, 08:32 PM
In finala au ieshit :
Bayern leverkusen
Liverpool
Parathenaikos ( echipa mea preferata )
FC Barcelona !
:wink:

alias
04-10-2002, 03:10 PM
ce vb prostii...
Liveprool, the f***ing scousers, au fost eliminati!!! asa le trebuie..
Barca este maladetz ca i-a trimis pe malakas acasa... super seara de marti... sper ca si miercurea va fi pe masura....

Leppard
04-10-2002, 07:55 PM
:wink: Shi Realu' sper sa se nishte, ca tare frumushel sau distrat yn prima repriza saptamyna trecuta...

alias
04-11-2002, 04:33 PM
Manchester ua fost superbi, ca de obicei, cu toate ca Deportivo deja nu mai impresioneaza precum a facut-o in ambele faze ale grupelor... nenormalul de Dusher l-o calishit pe Bekcs.. ala este out pentru 8 saptamani; si ar putea rata Cupa mondiala... tot binele cu ceva rau.. mie mi-ar place o final Man U- Barca.. voi ce ziceti?
Si Real o batut niste goluri manjite ca mi-i rushine...

Leppard
04-11-2002, 07:53 PM
Oricum finala va fi una latino - anglo-saxona. Asta e important. Eu personal sper sa fie Real - Bayer :-D Ambele au fost super spectaculoase yn ultimul timp. Da... pacat de Beckham. Cred ca e mad enervant pe teren de-l ataca totzi ;-)

andriel
04-11-2002, 08:00 PM
Real - Campion
Zidan pour president!!! :P :ciupos:

alias
04-12-2002, 01:58 AM
Leppard, da pe tine sa te impinga pacatu' sa spui ceva bun despre patzanii mei.... n-ai vazut ca Becks era cuminte ca un inger miercuri noapte? lui Real ii ajunge ... sincer, sper sa nu castige anu ista...

Leppard
04-12-2002, 03:25 PM
:cry: Papusha, nie sincer ni-i jele de Beckham! Eu cynd vad asha tragedii pe teren, eu ynshep sa plyng :oops: Fie ca-i vorba de Ronaldo, de Vieri, Maldini sau oricine altul... Eu na samom dele ys tare sentimental ;-) Ghine ca nu m-am uitat la meci alaltaieri.
Da eu poliubomu eu am sa tzin cu Argentina :)

alias
04-12-2002, 06:24 PM
multumesc, Leppard.. ai un pupik de la mine ...
Dusher este public enemy N1... toata lumea se roaga la Dumnezeu ca BEkcs sa fie gata pentru world Cup...
si-a rupt osul de la degetul al doilea de la picior.. in doua locuri..f otografii cu degetele lui becks int oata presa..
v-am pupat.
sanatate!

coolgreetings
04-12-2002, 09:17 PM
Beckham chiar nu a avut nenoroc... de-l vazut cum plangea?
Dar shi toti il aplaudau cand parasea terenul ....

negru
04-12-2002, 09:51 PM
da medicul a zis ca el trebuie sa faca o pauza de vreo 2 luni :sad:

alias
04-15-2002, 03:15 PM
Giggs a avut o chestie similara doi ani in urma si si-a revenit in 5 saptamani...
Becks a promis lui Eriksson si c0 ca va fi gata pentru campionatul mondial..
sa speram ca va asha, de altfel sansele Angliei sunt compromise, nu atat tehnic, cat moral...
sa vedeti ce huiduieli vor fi la meciul cu Argentina.. al treilea razboi mondial...!

animaluts
04-16-2002, 01:00 PM
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Finala va fi la mini la Amsterdam ! URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
8) 8) 8) 8) 8)

negru
04-16-2002, 01:32 PM
take it easy, poliubomu n-ai sa gaseshti bilet...

alias
04-16-2002, 05:09 PM
da tu de unde stii? lasa-l sa se bucure; noi nici atatea sanse nu avem de a merge ...
care finala apropo? am inteles ca finala Ligii va fi la Glasgow... :)

animaluts
04-17-2002, 12:24 PM
Neka , s-o spus la inceput ca va fi la Rotterdam , dar acolo stadionul este in stare proasta , shi s-a hotarat sa fie la Amsterdam !
:zzz:

alias
04-17-2002, 01:18 PM
sorry, Animal X, dumneata vb se pare despre finala cupei UEFA...
Feyneoord Rotterdam v Borussia Dortmund...
nu trebuie sa incurci competitiile inter-cluburi, caci sunt numai doua..
oricum, succes in atentatul de a ajunge in tribune!!!

animaluts
04-17-2002, 01:30 PM
Ini pare ca am si ajung eu acolo , numa ci locurile nu-s chiar avantajoase :zzz:

negru
04-17-2002, 04:14 PM
Way nu am auzit nika despre Amsterdam, de unde tu ai luat asta????

Corleone
04-17-2002, 04:33 PM
Ducher ii argentinian, si asa cum zic multii, el o vrut sa ajute in acest fel Argentinei pentru meciul cu Anglia. Nu-i frumos din partea lui si nici partea lui Tristan(primul meci).

Sincer, sper ca Beckham va putea juca la KJ02 pentru si asa foarte multi jucatori si echipe puternice nu vor putea participa.

Cit de LC, privind meciul Bayer-Liverpool am asa de impresionat ca cred ca voi miza pentru Bayer pentru titlu.

FORZZE BAYER!

alias
04-18-2002, 04:30 PM
ei, asta ar fi prea mult.. prima data in istoria clubului in semifinale, si vrei si finala, si titlu? cam prea multe realizari pe capu' unei echipe dintr-o data.. nu crezi?

Leppard
04-20-2002, 07:38 PM
Ducher ii argentinian, si asa cum zic multii, el o vrut sa ajute in acest fel Argentinei pentru meciul cu Anglia. Nu-i frumos din partea lui si nici partea lui Tristan(primul meci).

:wink: Tz-o spus el ca o vrut sa ajute yn acest fel Argentina, de eshti atyt de sigur, ca shi acei multi? Sau ai jucat fotbal shi shtii ce-nseamna presiunea unui meci decisiv? Care te face sa rupi intentzionat glezne, tibii, falange, gyndindu-te la cyt de ushor o sa-tzi fie peste 2 luni la meciul cu Anglia. :-?

alias
04-21-2002, 07:23 PM
cred si eu ca-s numai speculatzii...
s-au mai accidentat si altzii si nu s-a pornit razboi iner-natziuni din cauza asta.. totul va fi ok, zic eu.. nu-i asa? otherwise, ar fi cam harsh... :)

animaluts
04-23-2002, 07:14 PM
Astazi martsi 23.04.2002 la ora 21.45 meci Barcelona-Real Madrid :naroc:

Corleone
04-24-2002, 03:38 PM
Am privit meciul de ieri. Ce sa spun? Fotbal de calitate. Suporteri la nivelul maxim, dar a deceptionat Baracelona in ce priveste realizarea monetelor de gol.

Real a invins mai mult intr-o maniera stranie decit intr-una obisnuita. Cum n-ar fi, scorul de 0-2 nu reflecta ceea ce a fost in teren.

Sa speram ca meciul din Madrid nu va fi unul de plimbare pentru catalani si cei din urma vor arata tot ceea ce nu au reusit sa arate timp de 90 de minute pe teren propriu. Sa speram ca va fi un meci fara compromisuri, ceva de genul Liverpool-Barcelona 0-3, sau Bayer-Liverpool, cind echipele ce jucau contra Liverpool au aratat un fotbal de nota 10 si o dorintsa nebuna de victorie.

Nu tin cu cineva anume, dar doresc sa am parte de un meci interesant.

alias
04-24-2002, 07:12 PM
mi-ai amintit de comentariile lui Istrati.. cu discursul tau obiectiv :)
eu ce sa zic.. m-am intristat foarte mult ; pentru ca speram sa vad Barcelona in finala... nu mai admir jocul lui Real si cred ca sunteti de acord ca nu au facut un meci atat de bun marti seara...
dar fotbalul se joaca nu pe ocazii ratate si pe goluri inscrise...
Macar United sa faca fatza miercuri, ca de altfel e jale mare in essex :)

negru
04-26-2002, 03:52 PM
Deci ManU a jucat destul da rau miercuri numai 2-2 cu Bayern Leverkusen, daca viitoare va trebui sa cashtige

alias
04-26-2002, 10:20 PM
mie imi venea sa-i trasnesc cu ceva in cap pe toti fanii lui Arsenal care erau in barul Universitatii, cantand de bucurie ca Man U au jucat ca niste divizionari 3...
nu exclud ca mai exista sanse de calificare, pentru Manchester nereprezentand mare diferenta daca joaca acasa sau away... desigur ca pot sa invinga si cu avantaj tare.. dar daca vor juca atata de neinspirat precum au facut-o miercuri, ei nici macara nu merita sa apara in finala..
m-am suparat foc pe ei... :x :(

negru
04-29-2002, 03:04 PM
calm down, soare , be happy :-)

Corleone
04-29-2002, 05:19 PM
Intr-adevar, MU are sanse, dar eu nu cred ca Bayer, care se afla in prezent intr-o forma superba, le va da aceste sanse.

Inainte de semifinale, am pledat pentru victoria echipei Bayer in Liga Campionilor si voi ramine pe pozitiile mele.

FORZZE BAYER!

deleanu
04-30-2002, 03:32 PM
alias,tu esti patan de-a meu.Iata tine cineva pe forumul ista si cu.M.U,
asa ca baiti azi o sa fie ruperea nazistilor.remebber 98/99 cu juventus,
cum cornoratii aceea cistigau 2-0 , si m.u io f.... cu 2-3. mmmmmm-da :x
ISTORIA se repoeta baieti :)

alias
04-30-2002, 04:05 PM
deleanu, oi fi eu de-al tau, dar nu-s patzan :)
lasa ca eu nu ma supar...
as vrea si eu ca United sa reediteze semifinala de pe Delli Alpi... ala a fost cel mai super meci la nivekl tehnic si chiar 'emotional', sa zic asha...
Bayer joaca foarte plicticos.. si daca Man U nu se califica , nu e din cauza ca Leverkusen sunt asa de buni, dar pentru ca United nu prea arata perfomante aucma.. mai ales cu Becks, Neville, Barthez si Veron out.. sper ca Veron sa fie fit pentru asta noapte...

deleanu
04-30-2002, 04:45 PM
da ce alias tu esti din Romania ca nu intelegi?
ei.. patzan e un rusisim forte des intrebuintat de moldoveni-care nu inseamna decit baiat,borfash,bagabont cum se spune in romania.
nu spun ca e bine sa folosesti rusisme,dar e un cuvant folosit aproape de toti baietii din c.s.i.Pe mine sincer mairita la culme cand comentatorii romani spun fraze de genu' meci mishto,nashpa si multe altele.
dar in rest ,nu prea vorbesc la tema !?
daca m.u castiga maine sa fii pe forum intre orele 12-16 ziua.
hai noroc! :lol:

coolgreetings
05-01-2002, 12:19 PM
SEMIFINALA LIGII CAMPIONILOR

Rezultatele de ieri a celui de-al doilea tur a semifinalei Ligii Campionilor Europeni:
Bayer Leverkusen - 1 Manchester United 1 (3-3 la golaveraj, Leverkusen a avansat spre finala datorita faptului ca a marcat mai multe goluri īn ospetie).

Astazi se vor īntalni Real Madrid cu Barcelona (prima runda: Barcelona 0 - Real Madrid 2).

Leppard
05-01-2002, 02:32 PM
deleanu, oi fi eu de-al tau, dar nu-s patzan :)

Bayer joaca foarte plicticos.. si daca Man U nu se califica , nu e din cauza ca Leverkusen sunt asa de buni, dar pentru ca United nu prea arata perfomante aucma.. mai ales cu Becks, Neville, Barthez si Veron out.. sper ca Veron sa fie fit pentru asta noapte...

Alias, papusha ( bai deleanu, alias yi fetitza :P ), daca MU nu se califica, cauza yi ca Bayer synt mai buni :wink: Faptul ca nu arati performantze asta shi ynseamna - ca eshti slab. Trebu sa recunosc ca BL nu pre o stralucit ieri shi o avut mult norok, dar asta-i caracteristic pt eckipele germane, cu toate ca Bayer e considerata unica eckipa germana spectaculoasa.

Urmeaza Real - Barca... Nu prea cred ca se poate yntympla vreo surpriza... REAL - BAYER yn finala de la Glasgow. :D

Bion
05-01-2002, 02:59 PM
Leppard, mult noroc asta e putin spus, le-a mers ca la niste p..., sa ma iertati de expresie, mor de ciuda, dar asta e, la byci le merge...
Sper ca Real sa-i rupa "na fashistkii krest".

coolgreetings
05-01-2002, 03:01 PM
In football se pot intampla foarte multe surprize, asha ca doar ramane de sperat ca echipa favorita va castiga :D

alias
05-01-2002, 08:05 PM
mie mi-o trebuit 24 de ore sa-mi iau inima in dinti si sa spun ceva...
dar n-am multe de remarcat. doar ca imi pare tare rau si mi se face sila de tot imprejur.. de-amu sa nu poti trece de niste Bayer, asta chiar ii culmea...
mi-i ciuda si tanga si nu ma intereseaza cine castiga liga campionilor... doar daca Barca ies ein finala, ceea ce este most unlikely...
vseo, eu ma las de fotbal...

coolgreetings
05-01-2002, 10:15 PM
Ati auzit ce se face la Madrid... la inceputul semifinalei?
A exploadat mi se pare doua sau o mashina...

Leppard
05-02-2002, 12:04 AM
Alias, eu zyc sa-ti tai de pe-amu venele :lol: Cap' se mai apropie shi WC-ul (am yn vedere campionatu' mondial). Englezii o sa shie ruptzi de Argentina... Atunshi precis ai sa-tz ieshi din mintzi :P

A ynceput a doua repriza la Madrid. 1:1. Raul s-o nishkat. Un gol tzytza!

negru
05-02-2002, 04:12 PM
Deci in Final eu iesit: REAL - BAYERN

coolgreetings
05-02-2002, 04:26 PM
Scorul final a fost 1-1...
Partida nu prea interesanta...
In prima repriza Real a avut 3 sanse mari de a da gol din care una a shi marcat...
Barcelon se apara.... la un moment dat au inceput sa atace mai intensiv...
Au irosit o sansa extraoridara, da zato pentru ca nu au reushit sa bata golul , portarul a incasat unį in cap :D
In repriza a doua Barcelona a atacat mult insa a marcat numai un gol de la inceput reprizei(a fost auto-gol), au avut patru sanse mare insa nu le-au folosit inspre bine...
Real sa aparat... nu prea a atacat...

deleanu
05-03-2002, 01:29 AM
Da......... sa-m bag piciorul in m.u. aista,si in ferguson cu tactica lui(mai bine ar fuma o tigara cand echipa e in corzi ,da nu! sta si ruguma ca un prost orbitu cela!!*
Chipurile el vroia sa se califice pentru KEANE(aita-i patzan!!) si so calificat
drept pe p... dupa urechi!!

alias
05-03-2002, 11:19 PM
eu nici nu stiu cu cine sa tin in finala... ambele echipe pe cqare le admiram s-o dus acasa... nici nu mi-i a tine cu Real, ca m-am saturat de dansii , dar nici Bayer nu-mi vin la inima...
plus, Arsenal se pare ca va face dubla in Anglia, asa ca mie mi-i torba cu atata fani Arsenal imprejur care ma bat la cap in fiece zi...
:cry:

Leppard
05-04-2002, 12:39 AM
Dulceatza, asha nu-ni plashe cynd eshit trista... :wink: Hai noi cu tine sa tzynem ympreuna yn finala pentru fotbalul frumos! Nie ni-i paralel cine cyshtiga, cu toate ca am preferat yntotdeauna eckipele mai mici. Hai sa tzynem cu driblingu lu' Zidane, Figo, Ze Roberto shi Ballack, cu golurile yn deveadka ale lui Raul shi Oliver Neuville. :crazy:

2008.