letUS
03-06-2003, 09:54 PM
Am avut in vedere ca ati facut atita zarva ca Real a pierdut de la Milan. :o
Trebuie sa intelegeti ca si zeii obosesc sa fie perfecti :lol:
Trebuie sa intelegeti ca si zeii obosesc sa fie perfecti :lol:
|
View Full Version : Liga campionilor letUS 03-06-2003, 09:54 PM Am avut in vedere ca ati facut atita zarva ca Real a pierdut de la Milan. :o Trebuie sa intelegeti ca si zeii obosesc sa fie perfecti :lol: negru 03-07-2003, 09:12 PM daca nu esti perfect nu esti zeu !!! :-) alias 03-08-2003, 04:59 PM salut la toata lumea.. shi bardak in liga shi tzara asta! Bion 03-10-2003, 02:27 PM Da ce s-a intamplat, soare? :o alias 03-10-2003, 02:58 PM pai n-am fost de multa vreme pe forum shi asta mi-a fost reactia cand am vazut in ce conditie de discutzii se afla...:) dar oricum respect! for keeping it up 8) Bion 03-10-2003, 03:03 PM Alias, noi cu Negru din cand in cand si pe MSN messenger mai vorbim, asha ca pana acum n-am avut noi cu cine discuta aici, aproape ca murise forumul nostru, insa sper ca cu revenirea ta lucrurile sa se redreseze ;) negru 03-10-2003, 07:05 PM lasa ca nimeni nu a murit., pauza nujna vsem :-) Bion 03-10-2003, 10:02 PM Cheta kam lunga o fost pauza :hehei: negru 03-11-2003, 01:32 PM shyt happens :-) Hacker 03-13-2003, 05:08 PM Auu ce mai e nou la Fotbal ?? sau ne transferam cu totii la baschet :D:D vitalic sprinceana 04-09-2003, 02:18 AM numai real madrid!!!! negru 04-09-2003, 03:26 PM Ai Ai Ai, domnilor si doamnelor foooootbalishti :-) deic ieri a fost 1/4 din finala la liga camp... Real 3 - 1 Manchester : ce joaca incredibila real a dominat 90 min da de golul lui Figo nici nu vorbesc :o Ajax 0 - 0 Milan: goalless :-(, mazzafaka azi joaca Inter - Valencia Juve - Barcelona Black 04-09-2003, 05:44 PM da mie ni-o fost jele de manchester au adunat o gramada de fatbalishti super-puper si nate echipa, ha ni-o placut un comentariu din meci nu garantez 100% citatul "la meci acum un cuplu de 85 mln., ronaldo de 80 si marcatorul sau de 5"... :) iata si rezultatul e cam pe acolo alias 04-09-2003, 05:57 PM negru, nu bate capu' ca Real a dominat.. baietzii mei au alergat ca caii shi saracii au reushit sa inscrie doar o singura data.. golul lui Figo a fost foarte frumos, n-am ce zice, dar asta a fost efort individual.. mi-e cam greu sa sper ca United vor merge mai departe; cu toate ca nu s-au lenevit pe teren, nu le ajungea touch-ul decisiv... ce vreau sa spun , in fine; Real nu mi s-a parut net superior, deshi cvartetul din fatza e de aur.. Shi Ajax sunt bravo; Chivu, my man! sper Barca sa faca ceva k lumea; iar din perechea Valencia-Inter... hm; nu e posibil cumva ca ambele echipe sa fie eliminate automat azi seara>? pacat... :roll: negru 04-09-2003, 06:10 PM sho-s tebea?? cine a alergat , man-u???? stateau pe loc fara sa se mishte :-) alias 04-10-2003, 08:00 PM ei negru, ai zis-o si tu.. stateau in loc fara sa se mishte.. asta se numeshte tautologie shi minciuna.. :) oricum, trebuie sa recunosc ca MAn u nu va ajunge departe daca nu-si schimba ceva; stil, jucatori sau antrenor.. toata lumea le shtie jocul pe de rost shi nu sunt capabili sa surprinda... Barca a facut ce trebuia, iar la capitolul Inter-Valencia prefer sa nu ma pronuntz... negru 04-10-2003, 08:47 PM stateau stateau :-) juve m-o zakalibit ba joaca ba nu joaca, au putut safacas praf din barcelona Bion 04-11-2003, 02:49 PM juve m-o zakalibit ba joaca ba nu joaca, au putut safacas praf din barcelona Asta da shefu, ai dreptate. cate odata rup maica, da cate odata parca-s inchedikatsi :( Da po idee o trebuit sa-i rupa pe spanioli, au noroc aceea ca Del Pierro inca nu-i complet restabilit :) negru 04-11-2003, 11:12 PM da da si Nedved tot :-) ciofu 04-12-2003, 11:39 PM Tac, daca se poate eu sa comentez oleaca Real-Manchester. Tac spaniolii evident super o jucat, baietii is fotbalisti in tot sensu cuvantului. Numai au facut o greseala in aparare si van nistelrooy o venit si gol. Realu a fost net superior, baietii is nascuti sa poata controla mingea. Ah, si au avut noroc englezii ca nu a suierat arbitru penalty asupra lui Ronaldo, ca aveau wapsce sa piarda ca tzancii...4:1 alias 04-17-2003, 05:47 PM ei bine ca macar este armonie pe forum shi toata lumea gandeshte in acelashi sens... voi ce?? gata, vedem ce face Man U miercuri... de fapt, mai bine nu zic nimic, c-apoi mai pierd shi acasa shi ma bag sub masa de rushine. negru 04-17-2003, 08:36 PM ei lasa noi oricum te iubim :D alias 04-21-2003, 07:04 PM ei, daca m-ar iubi pe mine Beckham si van Nistelroy asa cum ma iubiti voi, atunci n-ar fi nici urma de Real prin liga... :) dar tre'sa ma multumesc cu ce am, nu-i asa? :) ciofu 04-21-2003, 07:11 PM Eu ma intreb ce ar fi daca Beckam ar trece la Real? :lol: :lol: :lol: negru 04-21-2003, 07:34 PM n-are loc el acolo... Alias tu je shtii je :-) alias 04-21-2003, 08:00 PM asta chiar ar fi o prostie; cu toate ca una posibila, din cate inteleg eu...:) dar intr-adevar, nu are el loc acolo; se vor impiedica unu de altu de atata maestrie pusa la un loc... 8) ciofu 04-21-2003, 08:05 PM Beckam nare ci cata acolo, eu cista am zis ce ar fi ca mam gandit ca Alias ar chica pe booci. Las ca sta acolo bine in turma lui :D negru 04-21-2003, 10:31 PM da da lasati-l acolo, capai nish nu shtii cum vine la mine la usha Alias si zice ca Negru-i vinovat :-) alias 04-22-2003, 10:04 PM hm... voi luati seama ca in ziua d-azi totu-i posibil..:) azi n-am unde sa privesc meciul, sper ca macar una dintre echipele italiene va iesi de pe teren cu buza umflata.. maine insa privesc meciul si sper ca nu ies eu cu buza umflata din bar :cistigat: negru 04-22-2003, 10:06 PM inflati buza de acasa :-) glumesc ciofu 04-23-2003, 12:05 PM Bai baieti, si Inter si Juventus au iesit in semifinale, incredibil! :lol: Nigher, tu ai vazut Toldo ci agresiv o fost? Debil blin negru 04-23-2003, 01:31 PM n-am vazut meciurile, m-oi uita azi replayul :-) noaptea am visat ca Milan a pierdut 3 -4 impotriva Ajaxului :-( :-) sperm ca nu ciofu 04-23-2003, 01:39 PM Ia sa te uiti ci variante o facut Toldo acolo, pe unul lo impins, pe unu din Inter lo apucat de maiou si la zgaltzait, da la poarta o tinut super alias 04-23-2003, 03:29 PM ieri, baietzi dragi, a fost o zi mizerabila p/u mine... toate au mers pe dos, inclusiv meciurile de fotbal.. mai, cum asha Barca nu a reusit sa treaca.. n-am cuvinte si nici nu vreau sa am... de Inter nu-mi mai bat capu' ca-s levye oricum.... cel putin stiu ca daca MAn U trece azi de Real, vor castiga liga.... insa testul de baza e azi; sanse putine insa speranta moare ultima.. n-am vazut ce-a facut Toldo, dar ma uit azi la rezumate... hm.. negru 04-23-2003, 03:46 PM man u, nu mai cred ca trece, probabilitatea este foarte mica !! ciofu 04-23-2003, 03:55 PM Nigher, tat respectu pentru fotbalu italian...Obiectiv vorbin, Barcelona a jucat mai frumos si mai bine. La fel si cu Valencia, practic spaniolii au atacat. Real castiga azi si cupa o ia, tineti minte cuvintele mele. :D imported_Oleg 04-23-2003, 04:03 PM cel mai interesant o sa fie semifinalele ... Juve cu Real (80%) sau cu Manchester (20%) .. oricum -> asha prefera un Juve cu Man ... shi Valencia iara-shi (a cita oara? :lol: ) in finala. negru 04-23-2003, 04:16 PM Nigher, tat respectu pentru fotbalu italian...Obiectiv vorbin, Barcelona a jucat mai frumos si mai bine. La fel si cu Valencia, practic spaniolii au atacat. Real castiga azi si cupa o ia, tineti minte cuvintele mele. :D ciofu zai----l :lol: , ti-am zis ca n-am vazut inca meciul ciofu 04-23-2003, 05:16 PM Bai ci cu tine? Eu doar am zis ca am tat respectu fata de fotbalu italian si pe urma am scris ceva pentru toti, nu pentru tine anume. negru 04-23-2003, 05:47 PM ciofu relaxeazate , eu je glumesc, nu trebuie de luat totul in serios :D ciofu 04-23-2003, 06:16 PM eu credeam ca tu teai nervat, eu is tare relaxat bai! Eu cista is atent cu tine :D te simpatizez :lol: negru 04-23-2003, 06:39 PM :lol: de.ar cashtiga azi milanul tare bine ar mai face !!! negru 04-23-2003, 10:43 PM in tre minute, dardie tot in mine :-) ciofu 04-24-2003, 12:41 AM Real-Manchester 3:4. Joc frumos. Tac mo nervat McMannaman care aproape tati mingile leo scapat. Autogolul evident cam dureros, dar se intampla. Ronaldo respect. :lol: ciofu 04-24-2003, 12:48 AM Ac Milan-Ajax 3:2...italienii succes triplu in semifinale... Tac.... Semifinale: Real Madrid - Juventus Ac Milan - Inter negru 04-24-2003, 03:13 AM mdaaa, mult nu am ce comenta, mandoua meciuri au fost super, pacat ca Man U nu a reushit sa finalizeze toate shansele pe care le-a avut, dar sh1t happens, vorbind de Milan, am avut un orgasm cand Inzaghi a batut 3-2 :-) alias 04-24-2003, 06:09 PM am vazut Man u-real, un meci super frumos, pacat ca rezultatul nu a fost pe masura... Beckham, ca intotdeaun superb, cred ca presiunea supra lui Fergie va fi shi mai mare... mi-a parut rau, pentru ca Man U merita sa fie in ultimele patru, chiar daca Real a meritat-o mai mult... Milan, bravo, desi foarte en extremis... negru, tu mai atent cu orgasmurile estea, ca pe urma poate deveni problema... :) ciofu 04-24-2003, 06:40 PM Alias, merita is deacord sa fie si ei printre cele 4 cele mai bune... Cum sa nu aiba el orgasm cand a 3 echipa a lui vine in semifinale, in finala wapsce o sa aiba orgasm multiplu negru 04-24-2003, 07:43 PM nu nu a treia prima, MILAN forever, tot restul nu prea ma intereseaza :lol: Alias, nu vad nimic rau in orgasm :-) Sunt bucuros, fiindca in istoria fodbalului, n-o mai fost ca treechipe sa ajunga in semifinal, respect !!! alias 04-24-2003, 08:22 PM ei, da, da mie imi pare ca au mai fost trei echipe din aceeashi tzara in semifinale; cativa ani in urma, Valencia, Real si Barca erau toate trei in semi, tak shto ne nado... nu vad nici eu nimic rau in orgasm, chestia e ca devine cam straniu fenomenul cand el ti-e provocat tie de Inzagi.. :) negru 04-24-2003, 09:52 PM vorbeam de trei echipe italiene :-) iti inchipui daca inzaghi imi provaca orgasm, ce face o fata din mine :-) ciofu 04-24-2003, 10:51 PM Apai problema e ca fata nu poate sa-ti ofere ce tia oferit el :D Django 04-25-2003, 10:51 AM vorbeam de trei echipe italiene :-) iti inchipui daca inzaghi imi provaca orgasm, ce face o fata din mine :-) mai, negru, esti slab, daca insaghi iz' provoaca orgasm :D putini nu recunosc ca e 'oportunist' :P nu da' ladno - forza Milan! :D oricum Real tre'sa-i rupa pe toti negru 04-25-2003, 01:28 PM clar ca e oportunist, Inzaghi e unul din cei mai rai atacanti pe care vreo data i-am vazut, unica ce shtie a face sa fa sie exact in locul unde vine mingea, de asta si bata atatea goluri alias 04-30-2003, 04:35 PM in limbajul fortbalist asta se numeste ca are simtul golului... :) dar sa nu vb de Inzagi... de fapt la moment mi-a ramas sa tin doar cu Milan, ca restu' echipelor ma enerveaza rau de tot.... Django 04-30-2003, 05:08 PM in limbajul fortbalist asta se numeste ca are simtul golului... :) dar sa nu vb de Inzagi... de fapt la moment mi-a ramas sa tin doar cu Milan, ca restu' echipelor ma enerveaza rau de tot.... este un paradox aici - vrei sa cyshtige o echipa, care are jucatori super, nume super, dar nu au joc :wtf: asha echipa e Milan! mai, alias, uite cum joaka Real...sau in orice campionat european gasesti cite una de treaba - si enjoy!!! alias 05-01-2003, 08:30 PM well, i really enjoy prezentza lui Man U, acum insa ca au fost eliminati nu am de ales... adica nu pot sa-mi refuz interesul in final outcome... d-aia sunt nevoita sa ma doara capu' p/u Milan, pentru ca Inter si Valencia efectiv ma fac sa inchid TV-ul, iar Real.. well, doar nu poti sa pupi mana celui care te-a plesnit.. :) ciofu 05-01-2003, 09:08 PM Si eu din pacate nam nici un interes sa vad semifinala de miercuri... Django, ia tu mai atent cu "mai" a tale, ci esti in camp aici sau ci? alias 05-02-2003, 12:10 AM ciofu, e in ordine.... e un fel de familiaritate forumera.. :) negru 05-05-2003, 05:01 PM aha :lol: Django 05-06-2003, 06:33 PM ofofof! Milan are destule resurse sa rupa Interul in bucatele... preferinte au toti si pacat de MU, dar Real joaka bine si meciurile lor fost pur si simplu beton! :D sper asha sa fie si semifinalele!!! chiar daca nu mai sunt favoriti in cursa, enjoy fotbalul shi gata! spectacol p-u toti !!! ps.daca Insaghi mai baga shi maine vreo 2, atunci ma-mbat :D negru 05-07-2003, 03:08 PM ieri Realul a batut Juventusul, ce joaca super, Zidane the number one !! :-) alias 05-07-2003, 09:07 PM shi ce asha mare bucurie ma rog?? meciul a fost nici pe departe mare frumusetze.. confruntarea cea mare va fi azi.. forza Milan!!! negru 05-08-2003, 06:59 PM mdaaa, 0:0 nimic spectacol :cry: alias 05-09-2003, 03:45 PM da.. de-a dreptul aiureala; chair credeam ca Inter o sa le trimita un gol spre final, sa fie malakie adevarata... ei, echipele astea italiene numai fotbal nu shtiu sa joace.. in schimb, l-au aratat pe Nesta in prim plan de vreo trei ori cate 2 minute(pe ecran gigant!!).. super frumusetze.. macar ceva bucurii... :) Django 05-12-2003, 07:10 PM ieri Realul a batut Juventusul, ce joaca super, Zidane the number one !! :-) Zidane - nr.1 doar in prima repriza! in a 2 - norock de ei (Real) ca au rezistat! cine stie! mai rabdam pina maine! Django 05-13-2003, 12:06 PM ei si ce prognoze aveti p-u returul semifinalelor? presupun o finala Real-Inter! (daca Isaghi bate vreun gol, atunci e MIlan) alte opinii? ciofu 05-13-2003, 12:36 PM pacat ca Inter in deplasare na inscris un gol....daca milan bate unu...merg mai departe evident. Jocu de azi nu pot sal prognozez, dar in finala cu real evident negru 05-13-2003, 04:00 PM Milan trebuie sa ajunga in finala, imi sunt datori ei :lol: ciofu 05-13-2003, 05:30 PM nu cum nar fi, ei sunt in avantaj, ca joaca in deplasare, si acasa no scapat nici un gol :D alias 05-13-2003, 10:24 PM ei, adica nu e chiar deplasare adevarata, ca tot acolo joaca... doar ca daca va fi 1-1 sau alt fel de egalitate decat 0-0 , e cam aiurea p/u Milan... asta e ciofu 05-13-2003, 10:34 PM la asta ma refeream si eu :lol: ciofu 05-14-2003, 11:04 AM Parerea mea: a fost un meci calic, in centru terenului. Ci astea s echipe de champions league. Pacat de Inter Django 05-14-2003, 01:15 PM ei shi? insaghi? - kaliku s-o manifestat ca un kalik. arbitru franzuzesk tot e un kior - materazzi merita vreo 4 cartonashe roshii si un shut in kur - kostolom huiev. pacat de Cordoba si J.Zanetti - de treaba baieti... da' se zice ca la anu'Cordoba poate pleca la Real si atunci poate va avea mai putine prilejuri de lacrimi :( negru 05-14-2003, 04:25 PM ei ei ei, meci calic??? o way, a fost super, mi-a placut foarte mult... Milan for ever Inter for never :-) alias 05-14-2003, 06:01 PM ha... super.. Sheva rocks!!! nu a fost cel mai frumos meci din liga, dar sa vezi pe italieni cum il pupa pe Sheva e tot ceva deosebit... sunt de acord ca astea nu-s echipe de semifinala Ch league.. iata MAn U... :) enough deja cu ai mei, ca oricum au cashtigat Premiere league... :) felicitari negru, imi dau seama cate orgasme ai avut aseara ... totul se ia cu Vanish, nu-ti fa griji... Django 05-14-2003, 07:19 PM meciul - nice insaghi'i kalik negru 05-15-2003, 03:41 PM Juve super :-) bagameash sexu, final Juve-Milan, iaca asa :-) ciofu 05-15-2003, 04:51 PM bai, ia zimi te rog ci o fost ieri, ca eu eram in germania ieri, si seara intreb de un mujic in gara, el 3:1 pentru juve, mai nu nio chicat crisha... Django 05-15-2003, 06:03 PM meciul - super, nu's cuvinte! del boske a greshit putin tactica negru 05-15-2003, 07:20 PM deci in doua cuvinte era un meci foarte spectacular, Juve a jucat super, Real nu am facut absolut nimic, puteau sa cashtige 5:0 liber, Del Piero super, Nedved n-am cuvinte, Bufon super, in rest citeshte la uefa.com :-) ciofu 05-15-2003, 07:44 PM Bai nu stiu ci so intamplat cu ciuvacii, del piero odata in paste joaca si el bine, si taman amu realu so facut de nica. Bai asa o echipa si sa piarda asa cancretna... :oops: :-x :-x galuboi 05-16-2003, 04:06 PM Dupa mine, Ronaldo nu a jucat de mult asa de rau , Trezeguet a inceput cu stingu, dar si-a luat revansa. Bravo Juve ! negru 05-16-2003, 07:22 PM ei lasa ciofu, ca realul shi de milan a pierdut, asa ca locul lor e in Madrid da nu la Manchester alias 05-16-2003, 08:24 PM da, macar nu-i voi vedea pe Real in finala inca o data ca deja ma saturasem.. unicul lucru pe care pot sa-l spun e ca nici una dintre echipe nu e demna sa joace finala campionatului continental inter-cluburi, full stop... macar Milan are jucatori frumosi, iar Juve ce??? Nesta rules... :) Django 05-17-2003, 11:22 AM merita, nu merita! mare expert mai esti! :roll: cushtiga cei mai puternici! asta e regula sportului! mai ales in competitii cu durata asa de lunga ! ciofu 05-17-2003, 01:54 PM Django way! ci ti anini tu de fata asta care isi zice asa sincer parerea. ci cu frazele estea: merita nu merita, mare expert mai esti. Ia te rog oleaca mai frumos vorbeste aici. Alias total deacord, astea nus echipe de finala. Iaca o finala Real-Manchester asta ar fi fost wishii sort! negru 05-17-2003, 02:33 PM ei iaca, ma-ti facut de rasul gainelor :-) nu este demna???? nu uita ca milanul a baut realul !!!!!!!!!!!!! vitalic sprinceana 05-19-2003, 03:48 PM juve ole!!!!! hai acum ami pe indelete.juve a facut un meci de exceptie.nedved,del piero si dzambrota au facut praf din zidane si compania. meciul a fost perfect pentru juve,cu o tactica geniala.au presat la inceput,au inscris primul golsi...si au linistit jocul,caci e periculos sa joci deschis contra lui real,pe urma real au asaltat poarta lui buffon dar fara nici un succes. a venit rindul lui del piero,asta i-a aratat lui hiero ca locul lui e la pensie deja si a marcat un gol extraordinar.real au fost batuti psihic in primul rind.juventus nu e cea mai buna echipa dar e cea mai disciplinata,apararea a fost ca o masina germana,iar in centru nedved si dzambrota l-au facut pe zidane ,pe figo si pe ceilalti sa arate comici. figo ratase penalti-ul inca inainte de a-l executa,in ochii lui se citea frica,se temea de minge,si pe urma nedved iar i-a mai distrus cu un gol. golul lui zidane a prelungit doar agonia,dar adevaratul invingator a fost juve. recunosc real e o echipa extraordinara,dar asta trebuie dovedita meci dupa meci.nici juve nu are program mai usor,campionat(pe care l-a cistigat deja) si liga campionilor,dar a stiut sa se mobilizeze.nimic nu scuza pe real madrid. o fi ei cei ami buni,dar in seara de miercuri aratau palizi si infricosati. oricum,viva juventus alias 05-19-2003, 05:03 PM ce Django asha de dur... :) de parca tie ti-a placut cum a jucat Milan sau Juve,... oricum tre' sa scoti zerul din chishleak si daca la moment nu a fost cineva mai cumsecade, astea au fost echipele care au mers spre etapa finala.. insa ma rog, cand compari spectacolul si calitatea jocului demonstrate de astea cu superlativul, ramai in deficit.. atata tot... Bion 05-29-2003, 03:09 PM Bre, de i-ni pare ca voi marea majoritate n-aveti idee ce reprezinta fotbalul? Spectacol? Spectacol vreti voi, pai sunt cred-ca mii de persoane care jongleaza si finteaza mai bine ca Zidane si oricare altul... 1. Fotabalul in primul rand e joc de echipa, ceea ce Real nu demonstreaza. 2. Fotbalul e un joc tactic, unde nu numai forward-derii conteaza, ci si mijlocasii, si apararea. echipa fara aparare buna nu-i echipa, s-a vazut clar in meciul Juve-Real. Fotbalul nu e numai jonglari, pase cu calcaiul si shuturi peste cap in cadere, ci munca, aranjamente tactice si inca multe altele. Asha ca lasati-o mai moale, finala a fost la nivel, punctum. Poate ca numai MU merita sa fie in finala, nu mai mult. Pa cand despre adunatura de "zvezdalai" care perde in capionatul intrern cu 5 goluri scapate nish nu vreau sa discut. ciofu 05-29-2003, 03:19 PM A venit maestru atotstiutor, sa ne inchinam poate si sa ne luam cuvintele inapoi? :lol: alias 05-29-2003, 06:40 PM anyway, a fost un meci ok... nu mai conteaza atat timp cat Milan s-a tinut cumsecade la penalty-uri.. aveam impresia ca Buffon va tine portile mai bine decat Dida... ma rog, am greshit shi ma bucur ca a fost asha... asha urlatura in pub n-am mai auzit demult; e superb insa ca am shi aprticipat la ea.. Sheva e cel mai bun!!! :) negru 05-29-2003, 07:00 PM :lol: negru 05-29-2003, 07:02 PM cine zicea ca juva va cashtiga???? :lol: tak, we are the champions si am meritat de data asta, meciul a fost super, macar ca fara goluri :-) forza juve :lol: ciofu 05-29-2003, 07:22 PM Nio placut momentu cand sa terminat meciu si le inmanau trofee chestii, si din public un suporter Juve asa frumos le arata fack :D negru 05-29-2003, 08:40 PM altceva nu shtia sa le arate :-) alias 05-29-2003, 11:11 PM alt moment super a fost cand o tipa a adormit la meci pe bratele unuia.. ok, nu a fost cel mai spectaculos meci, insa nici chiar asha... :) in plus, m-am rugat de toti Dumnezeii sa inscrie Del Piero, ca Sheva sa aiba momentul lui de glorie... felicitari negru, anu asta Milanu e mai frumos ca niciodata.... cupa shi liga camp... nici nu mai intreb de cate ori ai terminat, ca mi-e frica de raspuns... ciofu 05-30-2003, 12:41 AM :lol: :lol: :lol: Bion 05-30-2003, 03:31 PM Oricum, Milan is the best sezonul ista, in ciuda tuturor dushmanilor si a invidioshilor :cistigat: Negru, frate - :sa bem: Si tuturor admiratorilor Milan - :naroc: |