PDA

View Full Version : Chestii de Perceptie

iulik
12-12-2006, 11:40 PM
Uite, stau la momnet la net cafe cu un asa spus prieten care e venit din germania, pararca e OK, dar are nishete chestii in cap sal ea naiba .... ori yo sunt levii, ori el .... :D .....

Si paca ii lamuresc ca mine potoate sa inte in net de la mine din birou sa sa-si verifice posta , etc ... a insistat ca acum trebuie, acum ma uit in partea stinga la el ce face, si vad ca intra doar pe chat-uri ......... apoi eu sa-l bag in masa pe boul asta ......

apoi daca sa ne uitam real la asa chestii, apoi cum ramine cu integrarea ? yo precis ca el nu devin, apoi cite generatii trebuie sa treaca ca sa ajunga pe ei din urma >>??????

Astea sunt cemai cei mai programisti nemti, firma e din cea mai redutabila .... inseamna ca yo-s le vii sau cum ????? :D

zorzonel
12-13-2006, 11:08 AM
iulik

ce probleme ei au? tu citeste bancurile pe care le scriu rusii despre astfel de persoane - nedavno byl v reale, nujno byti ostorojnei, a to zasasyvaet...

in plus sunt si alti oameni pe acolo, si cum e vorba din batrani, o randunica nu aduce primavara...

alyyy
12-13-2006, 02:22 PM
eiiiiiiiiiii..si citi timpiti din astea is in toata europa....
ei nus invatati sa stie sa economiseasca sau sa stringa cu dintii pentru ziua de miine...
pina ceti dau un rest dintro alimentara...vai de mine....mai serveam inca vreo 3 clienti:)..
astai viata....
noi suntem inteligenti..descurcareti..da prosti in altceva si ne lasam. batuti mereu..........

lvl100
01-08-2007, 07:01 AM
Mda , iar dupa ce s-a prostit pe chat, probabil ca maine o sa se duca inapoi in Germania si mai face 100 de BMW-uri intr-o zi, mai lanseaza un satelit in spatiu sau cu ce s-o mai fi ocupand el pe acolo, iar tu tot pe chat o sa fii.
Sa nu credeti ca daca esti nascut intr-o tara bogata automat devii bogat. Acolo exista o competitie extrem de puternica, iar cuvantul cheie este PRODUCTIVITATE. Atata vreme cat un american sau un german produc de 10 ori mai mult ca tine intr-o zi de munca si datorita ACESTUI lucru o duce mai bine, modul cum se comporta in timpul sau liber devine irelevant.
Dintr-o tara complet distrusa de bombe , s-au facut in cativa ani a treia putere economica mondiala...ha ha ha ce fraieri si prosti nui asa ?

Unoltean
01-17-2007, 09:00 PM
Oameni buni, in momentul in care castigi suficienti bani astfel incat sa nu mai ai grija zilei de maine, incepi sa fii ceva mai relaxat, incep sa te preocupe si alte chestiuni care poate, unora care nu stiu ce sa mai faca pentru a supravietui, li se par niste nebunii! Dar asta e diferenta intre o societate dezvoltata si una in care saracia este la ea acasa. Nu trebuie blamati nici unii, nici altii. Oamenii se adapteaza la mediul in care traiesc.

2008.