PDA

View Full Version : Durerile de articulatii

komma
12-05-2006, 01:14 AM
Buna, am si eu o intrebare.
Mamica mea sufera de dureri de articulatii (artrita) stie cumva cineva ce remedii naturiste se administreaza? S-a confruntat cineva cu o asemenea problema? Ce a ajutat in cazul dvs?

Tin enorm s'o ajut pe mamica...va multumesc din start

solara
12-05-2006, 09:21 PM
Artrita sau artroza?
Io zic sa ai grija cu remediile naturiste; plantele astea au pe langa substantele pt care se consuma, si alte substante mai putin studiate, cu efecte necunoscute sau banuit-rele.

radium
12-06-2006, 07:15 PM
s-a adresat la reumatolog? cine a pus diagnosticul de artrita? ce o deranjeaza? ce a primit anterior?

nu cred ca e rubrica potrivita pentru a primi sfaturi cu privire la tratament...

komma
12-13-2006, 02:03 AM
Merci pentru raspuns promt
Mami are artrita, a fost la un reumatolog...a facut multe tratamente dar tot deloc...anume din aceasta cauza as vrea sa incercam si altceva...cine stie poate ajuta. Ea este departe de mine si nu o pot convinge decat prin insistente sa faca tot ce am mai gasit pe net sa stii ca sunt foarte multe...daca intereseaza pe cineva va pot furniza info. Imediat ce gaseste mamica un remediu va anunt...

radium
12-15-2006, 02:53 PM
ce articulatii sunt afectate? sunt afectate simetric sau nu?
are dureri musculare?
ingheata mainile iarna?
care este stadiul bolii? ma intereseaza cum e pastrata mobilitatea in articulatii si ce stadiu radiologic e...

2008.