Avand in vedere ca prima tema nu a avut prea mare succes, ma gandeam sapropun ceva mai interesant in care se vor implica mai multi dintre useri.
militant mi-a dat o ideea foarte interesanta, sustinad ca MD sta mai bine in multe planuri decat in RO.
haideti safacem o comparatie intre partea sociala de aici si de peste Prut si intre menatlitatile si valorile dupa care se conduc cele doua state.
fara implicari economice...
ce spuneti de asa un eseu?
SweetKeo
11-06-2006, 04:14 PM
nu uita sa mentzionezi ca OBIECTIVITATEA va fi moderatorul aici...altfel va ieshii scandal k la usha cortului...banuiesc
adrenalina
11-06-2006, 04:16 PM
regulile sunt scrise in alta tema
articolele se vor vota de restul userilor... se va face o tema speciala unde se vor plasa intrun poll si gata
userii vor vota.
gr8dude
11-06-2006, 04:51 PM
Foarte interesanta tema, cu placere as citi;
Sper ca vor scrie doar acei care stiu cum e si aici, si acolo (-:
Spencer
11-24-2006, 02:43 AM
mie mi place tema.
calugarita
11-24-2006, 07:22 PM
adrenalina te-am intrebat pe alta tema, e posibil de anuntat inca o tema, as vrea sa scriu, dar u sunt competenta la tema respectiva si imi dispalce sa astept o luna o alta
adrenalina
11-25-2006, 02:38 AM
nu stiu daca are sens sa anunt doua tematici, pentru ca nu vad oameni care sa se anunte nici pentru asta. la toti le place, dar raman doar cu asta...
daca o sa imi vina inspiratie, o sa mai anunt o alta tema. tu pe ce domeniu te-ai simti mai confortabil sa scrii?
Romania mereu se credea Europeana!
Moldova nici astazi nu mai crede nimic!
Romania a nimerit sub tutela pe care shi-a dorit-o!
Moldova de cand e ea habar n-are despre ce iaste un tutela!
Romania un experiment reushit de Europeni!
Moldova un experiment reushit de CCCP, Russia!
restul este istorie! istorii fabricate, planificate, de-a dreptul malefice!
Moldova o salveaza doar Romania! Romania de fapt dispretzuita fatzish cam de toate neamurile la care sta in genunchi!
Mentalitatzi firave shi egoiste! unde fiecare cauta cum sa faca un ban! cum sa fure de la celalalt! cum sa jecmaneasca! numai cum sa-shi satisfaca poftele!
cand unii ishi pierd timpul pe la expozitzii de arta, cartzi, la coltz stau bosketarii shi umfla pungile pline cu clei!
cand unu de-alaturi ishi construieshte o vila cu trei etaje, celalalt cauta un loc de culcush de noapte!
ce mai! doua state care ashteapta sa fie impreuna! ce sa mai! cand de fapt nu e nici-o diferentza! ori roman europenizat ori rusificat!