View Full Version : Etc, samd - baga totul aici...
SweetKeo 11-10-2006, 06:44 PM calugaritza..nu e vorba de atzi tzine coarnele sau nu..pur shi simplu era o dicutzie intre anumitzi oamnei shi nu mi se pare intocmai democratic sa se introduk cineva asha...k are obiectzii personale shi sa te puna la punct, dak nu e pt a baga totul aici adunci schim batzii dreq denumirea
seriously...sunt site-uri unde e plin de atacuri..fiecare e responsabil de ele in conshtiintza lui..nu trebuie sa faca altcineva curat in ce tasteaza respectivul sau respectiva
linar 11-10-2006, 06:45 PM ah...si eu care credeam ca te referi la offtopic....:)
SweetKeo 11-10-2006, 06:48 PM eu ma refeream la <<etc, samd - baga totul aici>>
nuhs la ce te refereai tuh..sorry
calugarita 11-10-2006, 06:48 PM hai sa ne impacam cu totii :)
linar 11-10-2006, 06:49 PM calugaritza..nu e vorba de atzi tzine coarnele sau nu..pur shi simplu era o dicutzie intre anumitzi oamnei shi nu mi se pare intocmai democratic sa se introduk cineva asha...k are obiectzii personale shi sa te puna la punct, dak nu e pt a baga totul aici adunci schim batzii dreq denumirea
aia era discutie? ooops....:D
Keo...mmm....mai bine nu zic nimic....:)
linar 11-10-2006, 06:49 PM eu ma refeream la <<etc, samd - baga totul aici>>
nuhs la ce te refereai tuh..sorry
nu iti era adresat tie mesajul...
SweetKeo 11-10-2006, 06:50 PM dar nu ne-am certat- cel putzin asta e opinia mea- suntem oameni, discutam in contradictoriu sau nu...personal sau nu, dar dak v-ash cun pers cu sigurantza nu mi-ash aminti de ce am discutat aici, adk de astea
nu cred ca pune nimeni la suflet...nu are cum sa fie personal orice am spune pt ca o discutzie personala nu exista, fara doar shi poate, dekt face2face, cu gesturi, cu mimica, sh.m.a.d
calugarita 11-10-2006, 06:52 PM Linar, eu consider mesajul lui Keo adresat mie more or less normal.si pe privat, Keo, la fel nu exista nimic personal?
SweetKeo 11-10-2006, 06:53 PM aia era discutie? ooops....:D
Keo...mmm....mai bine nu zic nimic....:)
orice e tastat, spus pe viu sau etccc e discutzie orice
pricepi?
shi de cand ai intrat nu facvi dekt sa ma ataci...tu cea impotriva comportamentelor de genul
calugarita 11-10-2006, 06:54 PM eu cred ca Linar te agata :)
SweetKeo 11-10-2006, 06:54 PM Linar, eu consider mesajul lui Keo adresat mie more or less normal.si pe privat, Keo, la fel nu exista nimic personal?
acolo e altceva....dar noi nu suntem aici cei mai buni prieteni care se cearta se impak etccc
suntem oameni din diferite locuri etc... care discuta
SweetKeo 11-10-2006, 06:55 PM eu cred ca Linar te agata :)
shi asta e un fel de a agatza :D :D :D
calugarita 11-10-2006, 06:55 PM eu cred ca aici sunt oamenii care tin la forum...si daca forumul e din 2001, si daca sunt useri inca de atunci, am impresia ca au devenit deja prieteni intre ei
da, stii cum agata fetitele din clasele primare, te numesc 'animala' :D si aici e la fel, te ataca :)
linar 11-10-2006, 06:58 PM orice e tastat, spus pe viu sau etccc e discutzie orice
pricepi?
shi de cand ai intrat nu facvi dekt sa ma ataci...tu cea impotriva comportamentelor de genul
:lola:...atac?unde vezi atac?
calugarita...esti funny...:he: sa-l agat pe Keo...? crezi ca nu am nimic mai palpitant de facut decat asta?.....
ce ma mai amuz...
SweetKeo 11-10-2006, 07:02 PM linar..ce naiba ai mai intrat pe offtopic..asha ca se te amuzi..eshti f subiectiva shi chiar iti palce sa ataci
linar 11-10-2006, 07:03 PM :hoho: Keo...tu ai fost cel care a reactionat la mesajul meu cand am zis ca faceti atac la persoana...si am vb la general...de atunci ai senzatia ca te atac...si nush ce...
hai ca mi-am luat doza de ras pe ziua de azi:he:
ps. Keo..dragutzule...shtii ...am ceva sa-ti spun....te-am indragit din prima clipa cum ai venit aici pe forum..si nu stiam cum sa te agat...azi mi-a venit pofta nebuna si am decis sa las timiditatea la o parte si sa actionez :hoho:
SweetKeo 11-10-2006, 07:05 PM :hoho: Keo...tu ai fost cel care a reactionat la mesajul meu cand am zis ca faceti atac la persoana...si am vb la general...de atunci ai senzatia ca te atac...si nush ce...
inseamna ca tu nu shtii sa razi...
dar nu trebuia sa te bagi tuh cu afirmatziile astea..ai vb in general dar chiar in mij discutiilor noastre, pune shi tu chestii in general dar precizeaza fatuco
calugarita 11-10-2006, 07:06 PM si acum te-ai suparat :) sunt vorbe despre nimic :) ia-ti o portie de aer curat si vom discuta mai tarziu :)
SweetKeo 11-10-2006, 07:06 PM :hoho: Keo...tu ai fost cel care a reactionat la mesajul meu cand am zis ca faceti atac la persoana...si am vb la general...de atunci ai senzatia ca te atac...si nush ce...
ps. Keo..dragutzule...shtii ...am ceva sa-ti spun....te-am indragit din prima clipa cum ai venit aici pe forum..si nu stiam cum sa te agat...azi mi-a venit pofta nebuna si am decis sa las timiditatea la o parte si sa actionez :hoho:
eu NU
SweetKeo 11-10-2006, 07:08 PM si acum te-ai suparat :) sunt vorbe despre nimic :) ia-ti o portie de aer curat si vom discuta mai tarziu :)
eshti printre cele mai ratzionale tipe de pe aici..ma jur
calugarita 11-10-2006, 07:09 PM :D crezi ca e avantaj? ;)
linar 11-10-2006, 07:09 PM eu NU
tu Nu ce?...ah...mi-ai frant inima....:he:
calugarita 11-10-2006, 07:12 PM esti stranie :)
SweetKeo 11-10-2006, 07:16 PM tu Nu ce?...ah...mi-ai frant inima....:he:
ahhh...neinteresant
dupa cum spuneai calugaritzo...se exaspereraza acum ca i-ai dezvaluit planul shi ataca cu chestii care ascund defapt realiatatea...cel mai bun ex e confesiunea aia cu .."de prima data cand ai intrat pe acest forum..." etc
SweetKeo 11-10-2006, 07:17 PM :D crezi ca e avantaj? ;)
normal k e...uite fetele ca linar kndesc cu altceva
calugarita 11-10-2006, 07:17 PM se exaspereraza acum ca i-ai dezvaluit planul shi ataca cu chestii care ascund defapt realiatatea...cel mai bun ex e confesiunea aia cu .."de prima data cand ai intrat pe acest forum..." etc
:)
sunt si eu fata asa ca mi-am dat seama :p :)
:D cu ce altceva? :D
linar 11-10-2006, 07:19 PM Keo..pui...esti micutz din cate vad din replicile tale...si sorry dar nu vreau sa fiu condamnata la moarte ca ma leg cu minorii:D
SweetKeo 11-10-2006, 07:20 PM las...prefer sa o las in pace poate ii trece shi nu ma viseaza noaptea..ca ai vazut ce a patzit saracul umbreon de la atatea discutzii cu moa :D
p.s.: hai k plec ca am repetitzii la teatru
puup
calugarita 11-10-2006, 07:21 PM :D sper ca nu mai ataca data viitoare ..eu una ajung la stari deprisive de la discutii cu D-lui :) succese tie la teatru :)
SweetKeo 11-10-2006, 07:22 PM Keo..pui...esti micutz din cate vad din replicile tale...si sorry dar nu vreau sa fiu condamnata la moarte ca ma leg cu minorii:D
of of tu linar...o sa itzi treak
auzi..asta e personala....nu cred ca ai luat suficienta p...
ups...
calugarita 11-10-2006, 07:22 PM oops, vad ca nu mai ce cauta aici..o sterg ..ciao fratilor :)
SweetKeo 11-10-2006, 07:22 PM :D sper ca nu mai ataca data viitoare ..eu una ajung la stari deprisive de la discutii cu D-lui :) succese tie la teatru :)
ms..vb pe mess dak eshti diseara
khama 11-10-2006, 07:24 PM sweetkeo e serios? nu glumeshte?
calugarita 11-10-2006, 07:25 PM la ce te referi?
khama 11-10-2006, 07:29 PM ahhh...neinteresant
dupa cum spuneai calugaritzo...se exaspereraza acum ca i-ai dezvaluit planul shi ataca cu chestii care ascund defapt realiatatea...cel mai bun ex e confesiunea aia cu .."de prima data cand ai intrat pe acest forum..." etc
de asta zic
calugarita 11-10-2006, 07:29 PM pai nu stiu ...eu sunt off, baieti, ma iertati!
adrenalina 11-10-2006, 08:25 PM eu va pup pe amandoi cu o prima avertizare dulce pt offtopic... data viitoare va penalizez dulce :D
adrenalina 11-10-2006, 09:26 PM .... eu propun sa le organizam o intalnire lui linar si Keo... poate nu ne-or plictisi atata cu flirturile lor :D :D :D
calugarita 11-10-2006, 10:23 PM :)adrenalina, esti o bestie :D :D merci ca nu ne-ai dat afara din prima :D
am gasit pe net mai demult o reclama: un gagic, doar in slipi, intr-o masca de pui galben pe fata si cap, cu un aparat in mana, intra in sala de conferinte a sefului si canta: la revedere, domnule presedinte :D
calugarita 11-10-2006, 10:28 PM uite :D ce am zis si eu :) hai sa facem un poll - cine e de parerea ca astia doi flirteaza :)
SweetKeo 11-11-2006, 02:48 AM of of...shi eu care credeam pe buna dreptate ca aici se vorbeshte liber...shi fieckre ishi varsa ofurile...bucuriile..sh.m.a.d.
chiar dak uneori situatziile degenereaza...e o chestie absolut fireasca shi omul e de asha natura inkt sa atace alte pareri neconventzionale lui...discutzia fara contradictzie nu e discutzie..atunci hai sa avem totzi o parere comuna shi sa fim totzi de acord cu un fapt...ar fi patetic
de ce atata cenzura shi avertizmente?
ce cashtigatzi voi?
nu cred ca e un forum "think pink" sau un forum religios
libera exprimare lipseshte cu desavarshire..atat timp cat nu se injura in draci ca pe alte forumuri e kt de kt ok
iar pt cei care deviaza de la unanumit subiect discutziile se pot muta aici.unde de altfel se baga tot...dupa sensul titlului
scriu asta pt k asha simt shi nu cu un scop anume ca shi asha parerea celor in urma caruia forumul traieshte nu e luata in serios
la un moment ii spuneam unei foste shefe de-a mea kt de enervantzi sunt unii clientzi..la care ea mi-a zis:"shtiu, te intzeleg..dar nu uita ca fara ei tu nu ai avea de lucru iar eu nu ash mai avea firma"
la fel shi aici
Arina 11-11-2006, 02:55 AM da' ce, nu vrei s-o intalnesti pe linar? :p
SweetKeo 11-11-2006, 02:56 AM nu am nici o treaba cu linar..it was a joke all that thing
KX250 11-11-2006, 02:59 AM da' ce, nu vrei s-o intalnesti pe linar? :p
Dar te-ai gandit ca poate-i plac baietii?
Arina 11-11-2006, 03:04 AM ma Keo, ai vreo problema la faza - mici ironii, umor etc.?
limbosule, poate ii plac baietii... nu vreti sa iesiti la o plimbare?
KX250 11-11-2006, 03:07 AM ma Keo, ai vreo problema la faza - mici ironii, umor etc.?
limbosule, poate ii plac baietii... nu vreti sa iesiti la o plimbare?
Arina Arina...de mult vroiam sa te intreb..cum se face ca mie imi plac femeile si si tie iti plac femeile?
Arina 11-11-2006, 03:11 AM nu, imi plac barbatii... da' oricum - nici o sansa pentru tine.
KX250 11-11-2006, 03:15 AM Nu ca m-ai interesa...doar eram curios sa o vad pe cea mai frumoasa femeie dintre....barbati.
De altfel ai umplut pixelul cu poze.Daca ma gandesc bine nu mai sint curios.........
Arina 11-11-2006, 03:23 AM noooo, concurenta e prea puternica... nici titlul asta nu pot sa-l am, mi l-ai luat tu...
KX250 11-11-2006, 03:25 AM noooo, concurenta e prea puternica... nici titlul asta nu pot sa-l am, mi l-ai luat tu...
Mai gandestete odata...nu aveam cum.
Arina 11-11-2006, 03:26 AM te subestimezi :)
KX250 11-11-2006, 03:28 AM Daca vine din partea ta..il iau ca pe un compliment. :)
Arina 11-11-2006, 03:29 AM daaa, acum te poti duce la culcare si sa ai vise frumoase...
KX250 11-11-2006, 03:32 AM Da.....si tu la fel......si nu baga in seama tot ce se spune :)
SweetKeo 11-11-2006, 03:24 PM eu va pup pe amandoi cu o prima avertizare dulce pt offtopic... data viitoare va penalizez dulce :D
tot mai mult tind sa cred ca este o placere de-a ta...un fel de manifest al unor frustrari....
SweetKeo 11-11-2006, 03:33 PM Dar te-ai gandit ca poate-i plac baietii?
iiooiii...iara eshti dupa mine...shi tu shi umbreon...voi doi cred ca avetzi ceva....shi ca sa itzi spulber toate visele umede
NU, nu imi plac baietzii
acum ca shtii sper sa nu te mai tzii dupa mine
calugarita 11-11-2006, 03:46 PM de ce atata cenzura shi avertizmente?
da si eu am observat ca s-au sters unele postari de pe 'ce-as face eu daca...' :( UUUh.
Buna dimineata :)
adrenalina 11-11-2006, 03:50 PM Keo, nu iti place plange-te... dar nu ma cataloga pe mine cu nu stiu ce cuvinte frumoase pe care le-ai auzit si tu o data si crezi ca is trendy... sper ca ne-am inteles, ok? eu sunt dragutsa, pana la un punct... pe forumurile mele sunt anumite reguli care trebuie respectate... povestile voastre nu intereseaza pe nimeni, mai ales daca tu esti sau nu macho...
data viitoare ai grija cum mi te adresezi ca nu ne-am tras de sireturi... putin respect nu ti-ar strica.
adrenalina 11-11-2006, 04:00 PM si inca ceva... Keo... sa inteleg ca ne dai bani sau ce??? nu staim ca ma platesti sa fiu moder pe forumul asta... cata vreme suntem niste oameni care facem asta din timpul nostru si din munca patriotica, nu imi veni mie cu comparatii cu clienti, firme...
eu nu am de gand sa stau pe toate forumurile si sa va pandesc pe voi unde faceti spam, dupa care sa selectez mesajele din 10 pagini, care is spam, care nu si sa le mut in tema corespunzatoare. pentru mine asta ii pierdere de timp si lispa de respect din partea voastra. cred ca am dreptul sa stau pe acest forum si sa ma relaxez si eu, nu sa repar greselile voastre.
daca ii asa de simplu pentru noi sa mutam aici mesajele, nu inteleg de ce pentru voi nu ii simplu sa va mutati aici cu spamul. ai vazut o intrebare personala pe undeva, faci quote si te muti aici... ceea ce userii deja faceau, pana cand au aparut alti cativa ca tine.
asa ca mai reflecteaza la comportamentul tau, inainte de a arunca vina pe altii. si ai grija cum vorbesti, ca catalogarlie tale la adresa userilor nu is de bun augur.
cred ca am fost destul de explicita si daca esti baiat inteligent asa cum pretinzi vei intelege.
calugarita 11-11-2006, 04:10 PM Adrenalina, ai picatura de adevar in ceea ce zici, dar uite si tu mai obicetiv. esti moder, si pretinzi sa vii sa te relaxezi. sunt de acord, ai dreptul, insa nu exista asa cum vrem noi cu totii - si responsabilitate, si sa ne relaxam. si sa fim moderi( avand eventual responabilitati pe forum), si, acelasi timp, sa ne bucuram de calitatea noastra de useri. sunt de acord ca si userii trebuie sa se mute automat la 'etc', dar nici sa zici ca noi nu va respectam pentru ca facem spam pe alte teme e exagerare, cred eu.
de ce sa nu scrieti o chestie in forma de anunt - toti userii sa fie buni si sa se mute la 'etc'...sa fie o chestie de bun simt al fiecarui, dar sa anuntati macar ca totii sa fie la curent.
SweetKeo 11-11-2006, 04:11 PM n-ai intzeles nik din faza aia cu "clientzii" dar in fine...
bineintzeles ca nu ne tragem de shireturi..dak aia a fost jignire atunci scuza-am
shi bineintzeles ca nu te platesc ca sa fi moderator..nu aici vroiam sa ajung cu ideea
faza cu atacuri personale e subiectiva..deci fiekre considera in felul lui cand a fost atacat, in fine tzi-am zis...cel mai bine ar fi sa ne contrazicem dar in acelashi timp sa ne respectam - buna idee - dar nu e valabila, cel putzin nu in lumea asta
calugarita 11-12-2006, 03:21 AM continuarea discutiei: http://www.moldova.net/showthread.php?p=153605#post153605
ultimul post:http://www.moldova.net/showpost.php?p=153605&postcount=900
da, e cel mai important sa te sustii tu in toate, ca de altfel, cine te va mai aprecia, lauda si sustine? :D
Arina 11-12-2006, 03:22 AM cei care-s suficient de dotati ca sa ma inteleaga.
calugarita 11-12-2006, 03:23 AM e bine ca exista asa oameni.. stii, atunci cand mult timp , multa lume nu te intelege, tinzi sa gandesti ca ceva e neregula cu tine.... nu cu lumea :) cred ca e logic
bine scumpelor si scumpilor... Arina cred ca finisam aici... m-ai amuzat pur si simplu :) nu mai vreau s-o iai la personal... mai bine ies... am fost martora la ce faceau aici baietii..nu as vrea sa particip in asa chestii :) sper ca nu ai luat-o la inima..
noapte buna, am zbughit-o :) :comfort:
Arina 11-12-2006, 03:25 AM bine.
KX250 11-12-2006, 03:48 AM bine.
Foarte bine :)
Spencer 11-12-2006, 12:40 PM umbreon are odrasle :mirat:
Spencer 11-12-2006, 12:57 PM Keo, nu iti place plange-te... dar nu ma cataloga pe mine cu nu stiu ce cuvinte frumoase pe care le-ai auzit si tu o data si crezi ca is trendy... sper ca ne-am inteles, ok? eu sunt dragutsa, pana la un punct... pe forumurile mele sunt anumite reguli care trebuie respectate... povestile voastre nu intereseaza pe nimeni, mai ales daca tu esti sau nu macho...
data viitoare ai grija cum mi te adresezi ca nu ne-am tras de sireturi... putin respect nu ti-ar strica.
apropo de tolerantza din partea moderatorilor.... :ingandurat:
si inca ceva... Keo... sa inteleg ca ne dai bani sau ce??? nu staim ca ma platesti sa fiu moder pe forumul asta... cata vreme suntem niste oameni care facem asta din timpul nostru si din munca patriotica, nu imi veni mie cu comparatii cu clienti, firme...
oare unde este sangele rece si obiectivitatea. Adrenalina, sa nteleg ca tu primesti bani pt ceea ce faci aici? :D .
eu nu am de gand sa stau pe toate forumurile si sa va pandesc pe voi unde faceti spam
da ti demisia :D
adrenalina 11-12-2006, 05:40 PM nu o sa iti fac placerea asta Spencer.. special ca sa te stresez pe tine o sa raman in staful moderilor... ca sa nu exista tolerantza pe forumul asta... si tu de fiecare data cand scrii sa te stresezi ca amus o sa vina eu sau solara sa iti casapeasca mesajele si sa iti dea avertizari...
si citeste mai atent data viitoare, ca tu iti dai cu firma in cap... desteptule
ah, da... am uitat sa pun zambete :D :D :D
Spencer 11-12-2006, 06:07 PM te rog n o amesteca si pe solara, am observat ca voi moderatorii suferiti de personalitate multipla cand vine vorba de avertizari.
PS: :D
calugarita 11-12-2006, 11:13 PM este cineva pe fir sau cu totii privesc filme duminica seara? :p
adrenalina 11-13-2006, 12:07 AM Spncer, ma bucur ca stii ce inseamna personalitate multipla... putin stiu asta si mai putini stiu sa foloseasca termenul in circumstante corecte...
PS: :D
Arina 11-13-2006, 01:49 AM pentru dulceata de keo... da' tu esti naiv de tot... ma crezi ca la mine prind mai multe posturi tv?
oricum, intrebarea cu varsta, de data asta, nu se referea doar la naivitatea ta, dar si la anul ala...
KX250 11-13-2006, 12:28 PM acelasi mesaj ii valabil si pentru 250... modereaza-ti atacurile si vezi lungul nasului, ca nu esti nici cel mai destept si nici Romania nu se invarte in jurul tau...
si fi-ti mai atenti cu offtopicul si discutiile personale.
Adrenalina..te-am mai intrebat odata...apropo de atacuri..cum se face ca pe Codrin nu-l amintesti niciodata?
linar 11-13-2006, 01:44 PM .... eu propun sa le organizam o intalnire lui linar si Keo... poate nu ne-or plictisi atata cu flirturile lor :D :D :D
:hlizesc: abia astept adrenalina,...imi place propunerea ta...:D
of of tu linar...o sa itzi treak
auzi..asta e personala....nu cred ca ai luat suficienta p...
ups...
ce sa-mi treaca? faza ca esti minor...e adevarata deci:D...
uite :D ce am zis si eu :) hai sa facem un poll - cine e de parerea ca astia doi flirteaza :)
am senzatia ca esti geloasa:hlizesc: ....
da' ce, nu vrei s-o intalnesti pe linar? :p
cred ca nu...vezi arina...mi-o frant inima in mii de bucati...:lola:
adrenalina 11-13-2006, 02:12 PM Adrenalina..te-am mai intrebat odata...apropo de atacuri..cum se face ca pe Codrin nu-l amintesti niciodata?
nu am vazut atac din partea lui in acea tema... omul si-a expus parerea foarte echilibrat...
KX250 11-13-2006, 02:30 PM nu am vazut atac din partea lui in acea tema... omul si-a expus parerea foarte echilibrat...
Aha....ca nu vrei tu sa vezi..asta e altceva..si nici macar nu l-ai trimis pe offtopic, lucru care-l faci des cu altii care se abat de la tema.Ce zicea el acolo, nu prea tinea de tema in discutie.E a doua oara cind faci lucrul asta.
Ma intreb...oare te si viziteaza?
dictionar 11-13-2006, 02:34 PM KX ce-i asta la tine? eu imi vad IP-ul si de unde scriu la tine in semnatura :)
adrenalina 11-13-2006, 02:35 PM esti magar si cu magarii eu nu vorbesc... este a doua oara cand insinuezi astfel de lucruri bai boule... a treia oara o sa discutam altfel...
KX250 11-13-2006, 02:40 PM esti magar si cu magarii eu nu vorbesc... este a doua oara cand insinuezi astfel de lucruri bai boule... a treia oara o sa discutam altfel...
Da frumos limbaj pentru un moderator......asta unde o incadrezi? Desteapt-o.
KX250 11-13-2006, 02:41 PM KX ce-i asta la tine? eu imi vad IP-ul si de unde scriu la tine in semnatura :)
Stiu sa semnez bine :)
adrenalina 11-13-2006, 02:42 PM oi fi eu moder, dar am tot dreptul sa folosesc ce limbaj vreau eu cu oameni ca tine... cred ca esti bolnav la cap nene... trateaza-te si dupa aia vino in societate.
ps: cred ca boule ii prea blan pentru cat de nesimtit esti... de-a dreptul compliment.
KX250 11-13-2006, 02:46 PM oi fi eu moder, dar am tot dreptul sa folosesc ce limbaj vreau eu cu oameni ca tine... cred ca esti bolnav la cap nene... trateaza-te si dupa aia vino in societate.
ps: cred ca boule ii prea blan pentru cat de nesimtit esti... de-a dreptul compliment.
Daca e din partea ta...chiar il iau ca pe un compliment.
P.S. Si nu era o insinuare era o intrebare.
KX500 11-13-2006, 03:47 PM saraneth...fac ceva pe avertismentul tau.....cum adica tu imi tirmiti avertisment...cu reason spam..si tot in acelasi timp imi indici posturile mele pe tema asta..care tot tu la randul tau spuneai intr-un post ca asta e predestinata pentru spam si nemoderata? Nu inteleg?
khama 11-13-2006, 03:50 PM erau mai aproape mesajele astea
viva e nemoderata, nu offtopicu, casca ochii
erau mai aproape mesajele astea
viva e nemoderata, nu offtopicu, casca ochii
O fi, dar tema e offtopic asa ca scoate tu avertismentul ca nu e corect.
calugarita 11-13-2006, 05:04 PM adrenalina, aici http://www.moldova.net/showthread.php?t=4638 putem posta articole la/pe (nu stiu care prepozitie ? ) tema sau numai cele despre istorie?
calugarita 11-13-2006, 05:11 PM am senzatia ca esti geloasa:hlizesc: ....
iar eu am senzatia ca tu ai senzatia ca toate fetele sunt geloase atunci cand este vorba de baietii care iti dau apropouri :imslow:
esti magar si cu magarii eu nu vorbesc... este a doua oara cand insinuezi astfel de lucruri bai boule... a treia oara o sa discutam altfel...
adrenalina ete enervata :cocos:
KX ce-i asta la tine? eu imi vad IP-ul si de unde scriu la tine in semnatura :)
intra pe site-ul www.danasoft.com (http://www.danasoft.com) si vei vedea ca e o chestie interesanta acolo..vei vedea IP-ul tau :)
O fi, dar tema e offtopic asa ca scoate tu avertismentul ca nu e corect.
esti 250, cumva?:laugh:
oi fi eu moder, dar am tot dreptul sa folosesc ce limbaj vreau eu cu oameni ca tine... cred ca esti bolnav la cap nene... trateaza-te si dupa aia vino in societate.
Faptul ca esti moder, nu iti da dreptul sa folosesti ce limbaj vrei tu cu mine.
Si daca e dupa principiul asta...pot sa folosesc acelasi limbaj, desi nu sint moder.Si nu ma intereseaza banarile tale si nici ale lui ingamfatul ala.
Si hai sa-ti spun..pe linga ca esti VACA mai esti si proasta.Am intrebat doar...fara sa mai pun la socoteala ca daca o spuneam eu sareai repede cu atac la persoana.Dar ce a zis acel infect cum o numesti?Si nu mai amintesc faptul ca....nici nu era la tema potrivita.Si eu primesc avertizari tot timpul...spam..offftopic.Nu prea se leaga.Fac ceva pe avertizarile voastre si asta nu ma impiedeca sa spun ce vreau..nici tu si nici papagalul ala.
P.S.si inca ceva..am apreciat faptul ca ai facut ce te-am rugat si ti-am multumit pentru asta..dar observ ca nu e bine nici asa.
esti 250, cumva?:laugh:
esti curioasa sau vrei sa sti? :)
calugarita 11-13-2006, 05:28 PM e clar fara sa mai zici ceva :) stai atent.. :)
adrenalina 11-13-2006, 05:43 PM adrenalina, aici http://www.moldova.net/showthread.php?t=4638 putem posta articole la/pe (nu stiu care prepozitie ? ) tema sau numai cele despre istorie?
articole de care vrei... ce ti s-a parut mai interesant sau te-a impresionat mai tare... cel putin asa am inteles din ce a spus Abenpace... dar mai bine intreaba-l pe el, pentru ca el a deschis tema.
Codrin 11-13-2006, 07:13 PM Frectie, nu prea am inteles ce legatura am eu cu avertizarile tale. Ai primit vreuna de la mine ? :floating:
Chiar am tzinut in mod special sa iti transform complexul de superioritate in unul de inferioritate neslujindu-ma de nici o atributie moderatorica. :D
Rossiiskaia_Federatiia 11-13-2006, 07:20 PM Esti un bou...dute dracului.Nu ai inteles nimic nu iti reprosam tie avertizarile.Tot un gunoi ramai.
linar 11-13-2006, 07:23 PM cate clone...mamma mia:D
Arina 11-13-2006, 08:20 PM cu avertizarile, banarile lui frectie... omul se imblanzise in ultimul timp, nu? ori eu-s prea toleranta?
Spencer 11-13-2006, 08:27 PM erm.. vad ca lucrurile s au infierbantat pe aici cat am lipsit eu... oricum>
Spncer, ma bucur ca stii ce inseamna personalitate multipla... putin stiu asta si mai putini stiu sa foloseasca termenul in circumstante corecte...
erm... faci vre o aluzie la capacitatea mea de a face analogii?
adrenalina 11-13-2006, 08:32 PM ok, Arina, ca sa lamurim o data treaba, ca vad ca toti aveti ceva de comentat.
faptul ca frectie s-a enervat nu mi se datoreaza mie... se datoreaza faptului ca in momentul in care a intrat pe forum si a pus o intrebare inocenta, toti i-ati sarit in cap... inclusiv tu, Arina... atunci omul se suprara si devine tot mai agresiv... cine trebuie sa lupte cu asta? sigur nu voi... ci moderii. am incercat cu buna, cu reaua, am purtat discutii interminabile, l-am banat, etc... omul era suprata ca ceilalti nu primesc avertizari, numai el da.
i-am facut pe plac si am sters toate mesajele care se puteau interpreta ca atac la peroana, atat ale lui, cat si a altor useri sau chiar moderi...
care a fost efectul? Frectie cica s-a calmat... dar au aparut ceilalti useri care au urlat ca le-am ster mesajele... deci tot eu am fost vinovata... au aparut moderi care au urlat ca le-am ster mesaje si in schimb mi-au sters si ei mesaje si teme deschise, asta asa ca razbunare intre colegi...
ca Frectie sa continuie cu spamul si cu jignirile... eu sa il rog sa termine, fara sa ii dau avertizari, dar el in loc sa asculte si sa respecte minimum de reguli, continua sa imi comenteze deciziile, sa ma ameninte pe privat si sa faca tot felul de presupuneri...
Arina el si-a facut pana acum mimimum 10 clone pe forum... doar primea o avertizare ce valora 1 punct si el hopa isi face clona... si asa mai departe.
te invit pe tine sa fii mai toleranta de atata, ok?
adrenalina 11-13-2006, 08:34 PM erm.. vad ca lucrurile s au infierbantat pe aici cat am lipsit eu... oricum>
erm... faci vre o aluzie la capacitatea mea de a face analogii?
ti-am facut un compliment :D
Spencer 11-13-2006, 09:41 PM ok, Arina, ca sa lamurim o data treaba, ca vad ca toti aveti ceva de comentat.
faptul ca frectie s-a enervat nu mi se datoreaza mie... se datoreaza faptului ca in momentul in care a intrat pe forum si a pus o intrebare inocenta, toti i-ati sarit in cap... inclusiv tu, Arina... atunci omul se suprara si devine tot mai agresiv... cine trebuie sa lupte cu asta? sigur nu voi... ci moderii. am incercat cu buna, cu reaua, am purtat discutii interminabile, l-am banat, etc... omul era suprata ca ceilalti nu primesc avertizari, numai el da.
mda, oricat de mult nu as vrea sa fiu, dar sunt de acord cu adrenalina(numa' de data aceasta).
Eu am avut o experientza asemanatoare cu cea a lui frectie. Si mie mi au sari in cap toti userii(aproape toti), fara sa stiu care is moderi, care admini(prima data ma folosesc de un v_bulletin), si uite asa am prins ciuda pe moderatori...
|
|