View Full Version : Etc, samd - baga totul aici...
adrenalina 09-25-2006, 12:45 AM inesa ca tie iti este indiferent de modul in care scrii nu ii mare problema, insa si faptul ca noi nu o sa mai toleram mult chetsiunea asta ii un mare adevar... pt ca nici mie nu imi pasa ce tine asa cum nici tie nu iti pasa de noi... si atunci normal ca vom lua masuri care sa nu mai fim deranjati...
iti place asa atitudine?... cam asa este si a ta...
-oby- 09-25-2006, 01:38 AM inainte sa ma critici pe mine, tu te-ai uitat la comportamentul tau? cum scrii, ce avertizari dai? sau pur si simplu nu ti-am cazut la inima si doar asa stai si ma critici , imi tot trimiti avertizari si penalizari 200 din cei 200 si ceva membri 'activi' scriu alaturi cu carerea..ma intereseaza daca ai penalizat tu in afara de mine si pe pigggy si restu care au participat la off-ul ala?
tu intelegi ca pe mine efectiv nu ma intereseaza parerea ta? si nu esti tu persoana respectiva care tre sa de sfaturi ce si cum sa scrii... tu o stii pe inesa de iti permiti sa scrii kkt-uri de genul ' mai bbine ai muri' sau 'pune mana pe carte'? asta vad ca pe forum se apreciaza! bravo tie..tine-o in continuare..si fii zeul insuti pentru tine si..poate ..ca exceptie ...si pentru cativa useri de-al de tine......
am zis si o repet incaodata... sa faceti explicatii la avertizatile voastre, caci nu sunt intelese...! ii clar sau nu tii clar? sau nu iti pasa? desi ar trebui...!
Arina merci pt parerea ta, dar nu ma afecteaza poza si nu-mi pasa, ma avantajeaza sau nu!
carina nu te enerva pe oameni inculti si care se cred mai mult decat sunt! nu merita! tu mai bine mananca, da nu sta si pierde timpul pe forum!
khama 09-25-2006, 10:45 AM tu mai bine mananca, da nu sta si pierde timpul pe forum!
te sfatui sa faci acelashi lucru...
felicitari cu inceperea clasei a 5-a, deja shtii bukiile shi shtii sa aduni 2 cu 2...
pe rand, da, am avertizat 4 persoane pentru offul cela, shi ca sa rectific(cum a cerut voyage) am penalizat shi nu am avertizat... nu am avertizat pentru ca: cat se poate? nu va putetzi opri... apoi voyage nu a fost multzumit ca nu am avertizat mai mult de 5 persoane... am avertizat cei care sunt de ceva haba de vreme pe forum shi shtiu ce e permis shi ce nu... deci am contat pe intzelegerea voastra shi simtzul vostru de omenie..
apoi... da, eu intzeleg ca pe tine nu te afecteaza parerea mea, atunci fii sanatoasa shi drum bun... eu tot scriu in sperantza ca roticelele de latine din cap o sa inceapa sa se mishte.. iar despre inesa, hai sa vorbim serios, mie mi-au fost de ajuns mesajele pe care le-a scris ca sa-mi fac o impresie... sunt unii oameni care chiar daca se exprima greu au ceva logica in mesaje, la inesa lipseshte asha ceva...
eu m-am za-i-bit sa fac explicatzii la mesaje de tip spam... ce-i de explicat? mesaj ce nu-i la tema. punkt! cu placere ash face explicatzii da tu ai intzelege, insa la tine reactzia e zero... so, nu ma chinui nici eu sa dau prea multe explicatzii...
-oby- 09-25-2006, 12:16 PM tu amu nu ai ce face vad eu!
pana la tine - moder cu logica si bun simt civic - nu a ajuns pana acum ca Inesa la 8 ani a plecat din Moldova, deci logic asta inseamna ca omul a facut 2 clase de scoala moldoveneasca respectiv 2 clase de limba romana! la ce te astepti de la ea? sa-ti citeze 'Baltagul' sau ' Miorita'?
si daca a venit pe forum, trebuia intainte de asta sa treaca la tien examen de capacitate? mai inteleg la adrenalina sau solara? da tu ce ai sa-i citesti morala? despre clasa a 5-a? tu care nu stii ce inseamna LIMBA ROMANA?????
da de cand asta Voyage vrea penalizari? si-a cerut si lui penalizare? sau la toti in afara de el? :D interesant...curios! nu ma ce zice! vad ca tu si te dai cu curu la perete..... deja implici in avertizari si pe altcineva in afara de tine :D
khama 09-25-2006, 12:29 PM bay, tu eshti retardata ori te faci??? citeshte atent shi-am scris shi nu interpreta aiurea cuvintele...
cat referitor la inesa, eu am spus, blja, o avut parintzi care o shtiut romana... shi daca parintzii nu o educat-o, ap e destul de mare ca sa ia initziativa in propriile maini, shi sa invetze romana... da asta e problema, ca atata timp cat are o situatzie financiara buna - i-i pohui de tat, ea singur a admis... eu nu vorbesc de examen de capacitate, ci de un fir logic in mesaj... adica eu nu shtiu ce inseamna limba romana? da cine? tu shtii, care vorbeshti atat de porcos pentru o fata? tu nu intzelegi o propozie simpla cu o mica aluzie, nemaivorbind de posturi intregi unde te incurci ca musca in plasa unui paianjen
-oby- 09-25-2006, 01:44 PM bay, tu eshti retardata ori te faci??? citeshte atent shi-am scris shi nu interpreta aiurea cuvintele...
cat referitor la inesa, eu am spus, blja, o avut parintzi care o shtiut romana... shi daca parintzii nu o educat-o, ap e destul de mare ca sa ia initziativa in propriile maini, shi sa invetze romana... da asta e problema, ca atata timp cat are o situatzie financiara buna - i-i pohui de tat, ea singur a admis... eu nu vorbesc de examen de capacitate, ci de un fir logic in mesaj... adica eu nu shtiu ce inseamna limba romana? da cine? tu shtii, care vorbeshti atat de porcos pentru o fata? tu nu intzelegi o propozie simpla cu o mica aluzie, nemaivorbind de posturi intregi unde te incurci ca musca in plasa unui paianjen
eu vad ca nu te poti opri! ai sa zbori de pe pozitia de moder ca si fr3zy daca mai continui in halul asta!:giggle: :ciupos: :ciupos:
-oby- 09-25-2006, 02:00 PM sper ca de aceasta data e OK cu avatarul meu
astept sugestii propuneri reclamatii
poate cineva are ceva de comentat
va rog...
in scena
nu ezitati
imi dau seama ca nu puteti dormi bine
asa ca go ahead ( vpereod i s pesnei ) <----- sper ca imi da cineva penalizare ca scriu in limba straina!
davaite baieti....hai ca pt altceva nu aveti pt ce sa ma penalizati!
Fr3Zy 09-25-2006, 02:02 PM carina nu te enerva pe oameni inculti si care se cred mai mult decat sunt! nu merita! tu mai bine mananca, da nu sta si pierde timpul pe forum!
§Si care sunt oamenii cultsi dupa parerea ta ? Cei care nu depashesc nivelul clasei a 5-a ? :D
-oby- 09-25-2006, 02:06 PM oamenii culti dupa parerea mea...
de pe forum
sunt linar, piggy, voyage, adrenalina, ...
uita cum iau peste picior ei si vei vedea diferenta!
Fr3Zy 09-25-2006, 02:10 PM oamenii culti dupa parerea mea...
de pe forum
sunt linar, piggy, voyage, adrenalina, ...
uita cum iau peste picior ei si vei vedea diferenta!
§Bine ca nu te-ai bagat si pe tine , ca s-ar fi simtsit ofensasi unii prezentsi in lista :lola:
PiggyEFromHell 09-25-2006, 02:16 PM Eu in lista? Ma simt flatat:)
adrenalina 09-25-2006, 02:38 PM Fr3zy, nu ai fost serios cu duelurile alea... ar fi fost interesant sa facem un clasament al celor destepti de pe forum intr-un mod mai echitabil decat asa...
dar poate pt inceput facem un sondaj pe Sara pe deal... o tema speciala in care userii sa propuna candidaturi si unul pt votat, ce spuneti?
si poate asa nu ne vom mai certa pe tema care ii mai destept... ceva nu ne convine il trimitem pe respectivul la tema in cauza si gata... :D :D :D super... ! :D
Fr3Zy 09-25-2006, 02:42 PM §KEstia cu votul e ceva subiectiv ... Ar fi trebuit de facut dueluri ca sa se determine acest lucru ,dar cum e imposibil in conditsiile in care userii md.net sunt imprashtiatsi in toata lumea ...
adrenalina 09-25-2006, 02:45 PM stiu ca ii subiectiva, insa ceva trebuie sa facem... sa ingropam conflictele :desteptaciunii" :D :D... asa ca si asta ii un inceput :)
PiggyEFromHell 09-25-2006, 02:54 PM adrenalina, si crezi ca vei ingropa asa conflictele? Nu cred. Vei auzi discutii gen: "esti prost, ti-a dimonstrat si TOPUL CELOR MAI DESTEPTI USERI DE PE MOLDOVA.NET deci taci... ca esti prost"..
in schimb va fi distractiv... eu as vota pentru
-oby- 09-25-2006, 02:59 PM Eu in lista? Ma simt flatat:)
nu ai de ce sa te simti flatat, e punctul meu de vedere..deci e subiectiv! dar este parerea mea!:idee:
§Bine ca nu te-ai bagat si pe tine , ca s-ar fi simtsit ofensasi unii prezentsi in lista :lola:
:finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: de-ai fi tu in lista, preciz te-ai ofensa
§KEstia cu votul e ceva subiectiv ... Ar fi trebuit de facut dueluri ca sa se determine acest lucru ,dar cum e imposibil in conditsiile in care userii md.net sunt imprashtiatsi in toata lumea ...
da vad tu chiar vrei sa demonstrezi ca esti destept?
eu ti-am zi ca ai probleme cu identitatea ta...!
stiu ca ii subiectiva, insa ceva trebuie sa facem... sa ingropam conflictele :desteptaciunii" :D :D... asa ca si asta ii un inceput :)
adrenalina...ar fi trebuit un sondaj. si nu conteaza e subiectiv sau nu. dar macar sa vada moderii ce zic userii despre ei. !! va v-ar fi de folos si ati avea ce discuta pe forumul vostru!
nu se mai paote asa.
de ce nu pot vietui normal pe forum? ca se leaga toti de mine? dc nu ingur si nu atac, inseamna ca mi se da penalizare ca nu am pus virgula unde trebuie!!! interesant!
inesa 09-25-2006, 03:04 PM amo bella sola mio scris k dac nu mai intelege un mes d a meu sterge tot,eu spun numai una ma va proprio citestel cit esti in timp k a veni sters
inesa: eu am inteles ideea, insa ca exprimare corecta ar fi fost cam asa:draga mea, mi-a scris K ca imi va sterge mesajele pe care nu le intelege... iar eu spun ca el ar trebui sa citeasca mai atent... ultima parte ii non sens si nu am inteles nimic
crezi ca ii asa de greu sa incerci sa scrii mesaje pt care nu trebuie sa depui un efort enorm sa le citesti?
asta pt usurarea comunicarii... sau tie nu iti pasa ca nimeni nu poate vb cu tine? atunci nu mai inteleg ce faci pe acest forum...
semnat adrenalina
adrenalina 09-25-2006, 03:04 PM eu nu am spus un top al moderilor... am spus un top al userilor... moderi+useri... nu vad de ce tot trebuie sa facem atatea delimitari... oby, ca tu nu vezi penalizaruile celorlalti, asta nu inseamna ca nu exista... si cred ca le vom face vizibile pt a evita astfel de discutii, desi nu am facut asta, tocmai pt intimitatea fiecarui user...
problemele legate de moderi se discuta intre modri pe forumul nostru si penlaizarile se hotarasc acolo. voi aveti optiunea report post, asa ca va rog sa o folositi si mai departe se ocupa persoanele in cauza...
eu incep sa ma irit cu discutiile astea voi meoderii nesimtiti si asa mai departe... hai sa ne uitam la noi insine prima data si dupa aia sa incepem sa urlam la ceilalti...
pigyy nu cred ca voi inlatura conflicetel.. eu am propus ironic toata treaba asta, pt a se vedea absurditatea situatiei...
-oby- 09-25-2006, 03:07 PM is de acrod cu tine.. adrenalina..insa! !!!!!
eu incep sa ma irit de la aceea ca K mai intai se uita sub nasul meu, dupa aia sub a lui..si fac report post..insa mi se spune ca voi deja aveti iritatii de la report posturile mele...pai ce sa mai vorbim atunci?
inesa 09-25-2006, 03:14 PM ati rupt cu destaptaciunea voastra si ma freaca care mai bine stie a imparti sau cine mai mult citeste si stie,ati rupt d penalisari d a voastre,ati rupt cu totul.sola imi pare un imormintare,saraneth are nevoie de translator,adrenalina face companie loro si vreti?
pina nam venit facuta in toate felurile posibile urite nu vam tis nimic imi era tot una,eu stau super grazie a dio,nu mi se schimba nimic cu el sau fara,dar in momentul in care vine atinsa si oby si poi se pune ea ptru mine imi pare rau,si rasp tot cu menefreghism dar duc cont de oby
atasativa cum va pare carei problema me?nui!
vezi saraneth sa nu te pierzi prin atitea sensuri si logici
PiggyEFromHell 09-25-2006, 03:16 PM inesa am si eu nevoie de un traducator si un interpretator care sa imi explica ce scrii. Cunosc ambele limbi si totusi nu inteleg ce scrii... oare de ce?
Nu ca m-ar interesa balariile tale...
inesa 09-25-2006, 03:18 PM iaca eu in felul in care ai scris tu mai jos nu pot sa scrii,gindurile traduse din italiana is diferite
-oby- 09-25-2006, 03:18 PM porcius porca termina!
inesa 09-25-2006, 03:19 PM dac nu te interesa nu avei sa scrii acum nimic,non fare finta,ora mi hai capito?
-oby- 09-25-2006, 03:21 PM l-ai trimas nah?
PiggyEFromHell 09-25-2006, 03:22 PM Nu am zis ca nu ma intereseaza pacea mondiala, sanatatea copiilor si toate vrajelile pe care le spune o miss cand castiga concursul... deci ma intereseaza intelegerea intre persoane, nu informatia in sine...
Ho capito molto bene, ma basta parlare romeno maccheronico.. acum ai inteles?
inesa 09-25-2006, 03:23 PM nu,iam scris sa se prifaca,in italiana asa ma intelege
inesa 09-25-2006, 03:25 PM non so parlare bene il romeno xke e cosi diff da capire,che cazzo ve ne frega di come parlo io teso?c'e,rilasatevi regga
-oby- 09-25-2006, 03:27 PM nu-l trimete in it, ca inteleg si eu :D
porcius porca termina! inesa termina! da-i nafig.eu oricum non capitano ( pare mi se asa ii corect)
inesa 09-25-2006, 03:30 PM amo dai mamma mia total
tu ma intelegi si scriu?
PiggyEFromHell 09-25-2006, 03:32 PM Perche e un forum in romeno, per questo che ci importa... asa ca stick to the language...
-oby- 09-25-2006, 03:32 PM cateodata nu inteleg, da nu cred ca ii problema. omul care vrea sa inteleaga, intelege. care nu, asa sa spuna!
eu te inteleg!
-oby- 09-25-2006, 03:33 PM Perche e un forum in romeno, per questo che ci importa... asa ca stick to the language...
si daca? ea scrie majoritatea in romeno...! nu poate altfel, de ce trebuie de facut problema?
lasa sa invete romana? da sa o faca singura, nu cineva sa-i dicteze.
PiggyEFromHell 09-25-2006, 03:35 PM oby... formul e in romana, daca vrei sa spui ceva ca sa te inteleaga lumea tre' sa vorbesti in limba formului... si mai ales ca scrie ce limba de utilizat...
inesa 09-25-2006, 03:40 PM a piggy cit de rau scriu in romina da asa am scris,e!
avete rotto i co......
oby amo,esti GRANDE,in rest che CAZZO me ne frega poi
penalizari,huineli(oby de la tine cuvintul),eu aici tre sa ma duc s platesc lumina,poi palestra,poi iubirea si ei imi fac penalizari,ia mai lasatima
sa vezi ce fac acum ei,ma vor trata cu indiferenta,dar tre sa va dati si seama k chiar daca nu mo atins nimic pin amu,dupa toate ce spuneti cu atit mai putin dupa
mortacci
linar 09-25-2006, 03:43 PM mama mia ce porcarie ati mai facut pe aici:D.....
adrenalina 09-25-2006, 03:45 PM deci facem sondajul de opinie? :D
PiggyEFromHell 09-25-2006, 03:47 PM dap adrenalina, facem
inesa... who cares ce program ai tu? Daca discuti cu lumea nu o poti face telepatic... vb. romaneste. Nu mai continui discutia asta... sanatate, fericire si la multi ani tie:)
linar 09-25-2006, 03:47 PM adrenalina, eu astept msj privat..da sau nu..ca e rand:))
adrenalina 09-25-2006, 03:48 PM eu parca ti-am trimis... :) sau nu???? :D scuze, acum facem... :)
-oby- 09-25-2006, 05:52 PM sunt pro sondaj!
PiggyEFromHell 09-25-2006, 06:10 PM sunt pro sondaj!
Si cui ii pasa?:)
adrenalina 09-25-2006, 06:28 PM v-am deschis tema pe sara pe deal.. luati si nominalizati... dupa care sa nu mai vad pe forum discutii aiurea, pt ca veti primi toti atac la persoana... ati inteles sper ideea...
-oby- 09-25-2006, 06:43 PM Si cui ii pasa?:)
am raspuns la intrebarea adrenalinei cinea vrea sondaj:headbang:
groparu 09-26-2006, 01:28 AM ...tu care nu stii ce inseamna LIMBA ROMANA????? ...
hai ca te contrazic aici -- el stie ce e limba romana...
PS: eu in clasa a IIa stiam destul de bine sa-mi exprim gandurile in romana; lipsa din tzara nu e motiv sa-tzi uitzi limba (cunosc lume care a lipsit mai mult, insa limba n-au uitat-o)
PPS: ce fignea.. nici nu mi-am dat seama ca am comentat un mesaj _foarte_ vechi :)
-oby- 09-26-2006, 01:48 AM asculta
eu nu mam referit ca K nu e in tara
eu am referit la aceea ca foloseste injuraturi,etc.si plus la toate dc fata a emigrat la 8 ani
si acum are 20 sau 22 ..calculeaza de cati ani a fost italienizata..de ce trebuie sa hotarasca cineva in locul parintilor eisa-i pastreze cultura limbii materne sau nu.?
-oby- 09-26-2006, 05:36 PM of doambne
toti au parasit offtopicu
ujasna
toti se preocupa de teme serioase ce draq de plictiseala ..ujas
Fr3Zy 09-26-2006, 05:47 PM of doambne
ujasna
§Pentru a evita aparitsia unor individualitatsi cum esti tu , Keynes sugera implementarea in practica a metaforicei " angajatsi-i azi sa sape o gaura ,iar miine sa o astupe" ... :))
-oby- 09-26-2006, 05:53 PM pentru a da la bot unor destepti cu mesti tu, se evita implementarea practicilor a metaforicei lui Keynes si sa vina in orasul tau si se strange de gyt. :)
PiggyEFromHell 09-26-2006, 05:56 PM Bravo -oby-, asa-i trebu'... raspuns super bun... pentru un Fr3zy, care este... asa sa faci:hoho:
P.S. Fr3zy, :contemplez:tu ai National Geographics?
linar 09-26-2006, 05:59 PM of doambne
ujasna
oby...shii cu tini?:D
-oby- 09-26-2006, 06:04 PM Bravo -oby-, asa-i trebu'... raspuns super bun... pentru un Fr3zy, care este... asa sa faci:hoho:
P.S. Fr3zy, :contemplez:tu ai National Geographics?
:visez: ----------->:razboi: Fr3zy ---------->:hug: :pig:
acolo in amiens la matze nu se da acces la National Geo.
oby...shii cu tini?:D
da shii cu mine, linar? spune-mi si mie..ca mi-am pierdut rostul :imslow: :imslow: :imslow:
PiggyEFromHell 09-26-2006, 06:06 PM Da eu ce am cu asta? Sau ti-ai dat seama ca mesajul meu era ironic?:)
-oby- 09-26-2006, 06:10 PM porca...eu nici nu ma straduiesc sa-ti analizez mesajele.... caci sunt subiectiva fata de tine! asa ca ... iti dai seama!
Arina 09-26-2006, 06:55 PM oby, zii lui Sirb sa-ti dea o ocupatie...
promd 09-26-2006, 07:33 PM oby, zii lui Sirb sa-ti dea o ocupatie...
n'are cind Sirb, e ocupat omu :dada:
-oby- 09-26-2006, 07:41 PM n'are cind Sirb, e ocupat omu :dada:
oby, zii lui Sirb sa-ti dea o ocupatie...
Sirb citeste ce scriu pe forum asa ca ii poti transmite oficial lui!
tu mai bine l-ai ruga pe Roma sa te ocupe la maxim sa nu ai timp pentru forum....
voyage..uite ma ce informat esti? de unde oare?
Arina 09-26-2006, 07:50 PM a, ieri am depistat ceva... o prietena foarte buna de-a mea, una dintre cele mai bune, te cunoaste... si alta lume cu care am stat la masa te cunoaste...
da' fotografia asta e super :)
-oby- 09-26-2006, 07:55 PM nu si ce din asta?
eu nu ma mir . chisinaul e mic. da mii interesant tu umbli cu fotografia mea peste tot sau toti ma cunosc ca Oby?
Arina 09-26-2006, 07:56 PM of, nu, cu fotografia ta nu umblu.
altfel te-am depistat...si tare usor inca :D
p.s.: da' cu mp nu am inteles...zi aici, caci nu-mi place sa ma chinui cu mp.
-oby- 09-26-2006, 08:00 PM :)
ce sa-ti zic?
sa te intreb cum mai depistat si cu cine ai stat la masa care ma cunoaste?
Arina 09-26-2006, 08:01 PM nu, mai bine nu trebuie :p
-oby- 09-26-2006, 08:02 PM apu daca nu trebuie, atunci da-ni privatu tau!
Arina 09-26-2006, 08:08 PM ce-i cu expresia asta? "da-ni privatu tau" wtf? vrei id-ul de la vreun messenger?
-oby- 09-26-2006, 08:08 PM Da Arina
aia si avusem in vedere! sa-mi dai IDul la vreun messenger!
Arina 09-26-2006, 08:13 PM a, nu fac eu asta :) oricum nu ar fi de folos, caci vorbesc pe messenger doar in caz de necesitate sau doar cu oameni dragi.
Sirb avea candva msn-ul meu :)
Fr3Zy 09-26-2006, 08:13 PM P.S. Fr3zy, :contemplez:tu ai National Geographics?
§Nea, n-am TV delok ...Si la ce-mi trebuie NG,daca am moldova.net/lapixel/ ? :D
-oby- 09-26-2006, 08:15 PM fata draga
tu anunti pe tot forumu ca stii pe cineva care ma stie si eu ce tre sa-ti zic - 'fii sanatoasa'????
si ce vrei sa-mi zici ca ai vorbit cu Sirb din necesitate sau ca ti-a fost om drag?
nu cred ca il mai are...acus astept sa-mi raspunda...
crede-ma e necesitate!
-oby- 09-26-2006, 08:17 PM §Nea, n-am TV delok ...Si la ce-mi trebuie NG,daca am moldova.net/lapixel/ ? :D
corect scumpete.... :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
:hump: linge linge in continuare!
-oby- 09-26-2006, 08:18 PM nu mai foloseste MSN..a imbatrinit.... asa ca ar fi cazul sa ma anunti cum sa te contactez!
Arina 09-26-2006, 08:20 PM of-of, numai nu te infoia...
eu n-am dat nici un anunt pe aici...am zic ca printre altele.
poti sa nu zici nimic.
cu Sirb - of, nu stiu.
apoi - necesitatea mea, nu a altora :p
-oby- 09-26-2006, 08:23 PM nu mam infoit
iti dai seama ca ma intereseaza
inesa 09-26-2006, 10:47 PM ziii sasi faca in... lu arina amo
si te freaca de unde te stie,dac o vb de tine inseamna k esti ceva care merita de vb,da nu tre sa te frece,kai sa ai marscini ca solara aia de siguro le are
-oby- 09-27-2006, 01:30 PM da sa-mi spuneti si mie de ce are Inesa infractiune?
adrenalina 09-27-2006, 02:55 PM acest lucru poate sa il intrebe doar Inesa prin mesaj privat... acest lucru nu priveste pe alti useri...
PiggyEFromHell 09-27-2006, 02:57 PM da sa-mi spuneti si mie de ce are Inesa infractiune?
Intrebarea e de ce are doar una?
inesa 09-27-2006, 03:11 PM nu am numai una
inesa 09-27-2006, 03:17 PM cind imi scrieti vreo penalizare va rog numi mai scriti si pareri proprii tanto non mi frega niente
-oby- 09-27-2006, 05:19 PM da pe mine ma priveste :D
adrenalina 10-01-2006, 07:23 PM poftim! cica libertate in exprimare.. ii a treia oara cand scriu un comentariu pe evz, in dreptul unor articole si nu trece de cenzura lor... mai ce m-am enervat, cum ii posibil asa ceva...
promd 10-01-2006, 07:24 PM si cum e adrenalina cind se enerveaza? :super:
http://moldova.cc/picicurov/ps.gif Suntem pe off topic
adrenalina 10-01-2006, 08:55 PM asa ma amuza cateodata mass-media asta... acum cateva zile s-au nascut cvadrupleti la Cluj... la gramajul pe care il aveau normal ca erau sanse mici sa supravietuiasca toti... din pacate au murit trei dintre ei... normal ca chestiunea asta s-a transformat in problema nationala... ca spitalele noastre is naspa, ca medicii is naspa... ca ministerul ii naspa, etc...
ei bun acum si la Constanta s-au nascut tipleti si doi dintre ei au murit... parca vad ca urmatoarea saptamana sau doua vom avea stiri zilnice despre decese de genul asta... de parca abia acum mor nou-nascuti... :)
penibil...
PiggyEFromHell 10-30-2006, 03:58 PM ian trerminats' offtopicu sh cheatu :super:
Niciodata n'am fost luat la armata ... hmm, tre sa vad cum s fac ...
WTF? Suntem pe offtopic... nu mai ridica prafu' si tu
to piggye: eu nu's mama eu's linar:D
Asta e o cerere linar?:)
linar 10-30-2006, 04:00 PM Asta e o cerere linar?:)
okok, piggye..daca vrei poti sa-mi spui si mama...vezi cate fac sa-ti fie bine?:he:
PiggyEFromHell 10-31-2006, 02:12 PM okok, piggye..daca vrei poti sa-mi spui si mama...vezi cate fac sa-ti fie bine?:he:
Nu e neaparat sa fii mama mea ca sa-ti spun mama...:P... nu intelegi subtilitatile:)
linar 10-31-2006, 02:50 PM piggye...cine nu intelege, eu? da?....uhhh....ce pacat...:D
SweetKeo 11-05-2006, 03:31 PM putezti sa nu va mai abatetzi atat de la subiecte? pe fiecare pagina a forumului sunt discutzii aiurea total pe langa subiecte...de ce trebuie atatea contraziceri pe chestii strict personale?? ash vrea tare mult sa se ppoata discuta doar ce e de disscutat. dak vretzi pt cei kre se simt va dau eu o adresa cu forumuri pt oameni kre sunt f frustratzi shi care nu au unde sa ishi manifeste complexul de superioritate shi intra pe astfel de forumuri...vb ce vretzi atat timp cat nu va abatetzi de la subiect...
Spencer 11-05-2006, 03:38 PM sweet keo, imi pare bine ca vrei sa aduci ordine aici, dar nu ai nici o sansa. Aici pe forum este un fel de star wars intre marlanii japonezi, porcii zburatori, voyage uri, pro md uri, spenceri, mai bine renuntza, razboiul asta e mult prea batran si este un fel de traditie pe aici :) .
Umbreon 11-05-2006, 03:55 PM SweetKeo,draga tatei , ce te incordezi asha ?
Spencer , hai da-o naibii de treaba ,treci odata si odata clasa a 6-a ca seaca deja ortografia asta a ta de cioban ...
Spencer 11-05-2006, 03:58 PM care greseala marlane? gasesti vre o gresheala in postul de mai sus? Sau nu vezi tu bine? Shogun di la stana shi ejti...
ah da, vroiam sa te intreb de ce te au banat cu userul fr3zzy? sau ti e rusine si ai renuntzat tu singur :D . Rusineeee, rusineeee, rusineeee
Arina 11-06-2006, 12:20 AM Spencer, nu te supraaprecia...si nu-i supraaprecia pe altii... razboiul despre care vorbesti e foarte tanar si nesemnificativ pentru acest forum...
Spencer 11-06-2006, 12:28 AM mda, vad... da spune mi te rog ce este semnificativ pt acest forum? Spune mi ceva ce merita vazut pe acest forum.
Arina 11-06-2006, 12:38 AM altceva decat razboiul inexistent.
Spencer 11-06-2006, 12:39 AM altceva...
SweetKeo 11-06-2006, 01:00 AM merci spencer pt sfta dar stai lin nu incerc sa schimb nimic,doar precizam. pt UMBREON "draga tatei" ii zici la sorta si nu ma agit.eu sunt f impulsiv din fire. imi place sa ma avant in discutzii cu glas tare.nu din "umbra" :P
SweetKeo 11-06-2006, 01:05 AM am o curiozitate..dak v'tzi intalni totzi asshtia cu contrazicerile voastre face2face catzi v-atzi mai vb la fel? eu v-ash vb exact cum vb shi acum..shi eu ador sa ma contrazic dar cu calm si cu seriozitate
Spencer 11-06-2006, 02:33 PM bine ai venit in club
adrenalina 11-06-2006, 02:36 PM keo, ne-am inatalnit in viata reala... care ii problema, nu inteleg. am fost pe alte siteuri. acolo discutiile sunt chiar mai urate... aici aveti doi useri mai stresnati si automat aveti impersia ca sunteti persecutati d etoti. altii vin pe forum si se integreaza perfect. altii mai putin. depinde de felul de a fi a fiecaruia si de modalitatea de abordare.
SweetKeo 11-06-2006, 02:45 PM ok..ai dreptate, m-am lamurit aici. dar nu m-am lamurit intr-o privinta...cea a cenzurii, nu e normal, sincer. dak cei care intrec exagerat masura shi nu ishi pot impune limite atunci nici voi sa nu le impunetzi, asha mai invatzam shi noi din ce greshesc altzii( nu k eu ash f foarte ingerash dar am invatzat sa "injur" intr-un mod cat se poate de elevat :) )
adrenalina 11-06-2006, 02:59 PM o facem pentru ca este necesara. istoria acestui forum a demosntrat-o cu varf si indesat. insa eu nu cred ca este cenzura dorinta de a se discuta normal si inteligent. jignirile nu isi au loc in discutii cosntructive. eu asa cred.
plus ca intra pe acest forum si tineri de 14, 15, 16 ani... ii destul ca strada mentine un anumit limbaj. dar noi suntem mai destepti cred si putem promova un limbaj curat. sau fara injuraturi nu se exprima corect ideea?
|
|