View Full Version : Etc, samd - baga totul aici...
solara 08-04-2006, 12:06 AM Am zis aici, public, c-am primit avertizare. Ce vrei mai mult? Intrebi pt ce... Nu ti se pare inutila intrebarea? Tu pt ce crezi? (si de ce ti-as da tie detalii? Daca cineva primeste avertizare in privat, motivele raman necunoscute celorlalti useri)
Ce se discuta pe forumul moderatorilor nu-i decat treaba moderatorilor si nimeni n-are voie sa dezvaluie ce se discuta pe un forum privat (oricare forum privat: supergals, viva, al moderatorilor). Iar mitocanul care incalca regula asta o stie.
priceom tut incalca? inseamna ca Codrin a avut dreptate cand a zis ca voi barfiti pe Girls? nu cred ca e exceptie pt forumul moderilor... desi poate dune n-ar accepta acest fapt.
solara 08-04-2006, 12:23 AM Codrin are intotdeauna dreptate (mai ales cand face copy/paste). Inca nu ti-a zis cum te-am barfit pe girls?? Iti zice nimicuri doar ca sa-ti castige increderea si cand e ceva serios se face ca nu stie? Cu asta vrei sa revolutionezi forumul? :lola:
ok, bine ca miai zis ca se dau in public, asta cred ca va va fi mai usor ca sa mi'o dati in nas sa vad si eu!!! Asa ceva nu a existat!!!
Ba a existat, chiar tu ai intrebat (dupa o repriza de spam) cate avertizari ai strans... Nu-mi amintesc insa pe ce tema.
asculta fato..provocarile tale is de prisos..ceea ce am reluat de la codrin ,am preluat de pe forum..daca ai vazt undeva ca o scris ca m-ati barfit pe mine pe Girls, da linku , kiar mii interesant! eu nu am nevoie sa mi se castige increderea...
ian spune-mi.. kiar am pentru ce sa fiu barfita?
incaodata repet. eu nu revolutionez nimic si pe nimeni!
khama 08-04-2006, 05:29 PM statz sa ma strang de pe jos de atata ras...
bay voyage... da de ironie shi sarcasm ai auzit? daca o sa dam ban la totzi, nu ne ramane decat sa ne luam catrafutzele shi sa ne ducem shi noi...
deja avem un nou sistem de punctaj, asha ca hai sa lasam vechile numaratori de avertizari... :D
deja avem..? tie nu ti se pare ca si restul utilizatorilor mai tre sa se dea cu parerea? sau numai voi decideti...?
khama 08-04-2006, 07:17 PM utilizatorilor nu le ramane decat sa se conformeze...
apu asa precis ai sa ramai fara postari care, dupa responsabilitatea luata, tre sa le editezi.
in cazul in care regulamentul prezent nu prezinta varianta more or less acceptabila, echitabila si respectata, eu cred ca userii au dreptul sa se dea cu propuneri si opinii.
khama 08-04-2006, 08:19 PM shtii sheava? tat ii relativ... exista exceptzie de la orice... deci noi credem ca regulamentul este "more or less acceptabil, echitabil si respectat" (incheiat citatul) shi daca 2-3 utilizatori nu sunt de acord nu-i nimic strashnick, inseamna ca se poate de continuat mai departe in asha formula... intotdeauna sunt oameni carora nu le place ceva...
oamenii astia "carora nu le place ceva..."(incheiat citatul) nu sunt 2 sau 3 la numar. si eu ma intreb oare e normal ca anume 2 sau 3 persoane (sa le specific sau nu e nevoie?) fac ce vor pe forumul dat?
daca forumul apartine in exclusivitate acelor 2-3 oameni, asa si sa se spuna, sa stiu dc se mai poate ceva zice more or less liber sau dudka kanta aici dupa cum si cand i s-o sculat ?
khama 08-04-2006, 08:30 PM posibil ca eu nu m-am exprimat bine ori tu romana o shtii prost...
am avut in vedere ca sunt catziva utilizatori ca tine , deshi pana cand doar tu tzipi shi urli peste tot, care socot ca regulamentul nu e destul de bun pentru ei. shi nu intzeleg cum poate sa le apartzina lor in exclusivitate forumul? itzi apartzine forumul? hm...
intersant...acest se mesaj poate fi considerat ca un atac la persoana conform noului sistem de penalizari si reguli?
cu romana stau bine.. probabil tu nu ti-ai expimat parerea in romana.
pai si eu nu inteleg cum poate sa le apartina forumul, insa asa unii moderi se comporta... si fac ce vor si isi baga piciorul in acel regulament pe care il propaga printre useri.
eu nu urlu si nu tip, K, ca daca as tipa si as urla, ar fi gliukuri pe servaku forumului.
solara 08-04-2006, 09:22 PM intersant...acest se mesaj poate fi considerat ca un atac la persoana conform noului sistem de penalizari si reguli?
Oby, voci auzi? Te-a vizitat recent vreun extraterestru?
Ia notite: haloperidol, clozapin, risperidon... Si daca inca ti se mai pare ca toata lumea are ceva cu tine: socuri electrice.
inesa 08-04-2006, 09:23 PM adresate tie alea toate 100% teso
Oby, voci auzi? Te-a vizitat recent vreun extraterestru?
Ia notite: haloperidol, clozapin, risperidon... Si daca inca ti se mai pare ca toata lumea are ceva cu tine: socuri electrice.
auzi, d-ra medic, sora medicala sau cum sa te mai numesc?
tu de cand esti atat de curajoasa? sa-ti amintesc anii 2003 cand nu aveai un picut de curaj sa scoti macar un cuvant pe forumul respectiv, yam.ro, etc. fiindu-ti rusine si teama sa nu te considere de motoloaga?
atunci cand am nevoie de consultatii medicale, ma adresez la medic, insa dc esti atat de initiata in medicina mai da si explicatii la preparatele respective..cine stiem poate vei gasi si pentru tine ceva util?
solara 08-04-2006, 10:28 PM Sa taci si sa-i asculti p-aia mai destepti si mai informati ca tine nu-i lipsa de curaj.
Scriam pe yam in 2001, nu-n 2003. Tu cu ce te ocupai atunci? Depasisei perioada gropii de nisip? Si de unde stii ce faceam eu acum 5 ani? De la Sirb cumva?
preluat din: http://www.moldova.net/showpost.php?p=144839&postcount=11
cum hz? eu ti-am zis cine i-o vopsit :D TU : )) si plus la toate asta tu nu ai vrut sa te vopsesti :) ai preferat sa stai acasa cu fundul la cald :D
intr-adevar, frantuzu de indoliat ce era, a inceput sa bea tuica ceea iadernaia despre care toto ne refeream pe forum.
Sa taci si sa-i asculti p-aia mai destepti si mai informati ca tine nu-i lipsa de curaj.
Scriam pe yam in 2001, nu-n 2003. Tu cu ce te ocupai atunci? Depasisei perioada gropii de nisip? Si de unde stii ce faceam eu acum 5 ani? De la Sirb cumva?
da ce maorg mie Sirb sa-mi spuna? atat de multe stia sau stie despre tine???? plus nu numai el imi poate spune ce faceai tu prin 2003 sau 2001.. ca in fond nu ma intereseaza!
afland mai mult info despre tine, mai ales prin anii tai de tinerete, mi-am dat seama ca intr-adevar esti exact asa cum te consider. si nu e cazul sa o faci pe sefa si atotstiutoare pentru ca eu probleme cu "puterea" nu am.. si atunci cand omul merita sa fie moder, pentru ca isi face treaba, il accept fara nici o problema. iar cand moderul face mitocanii ca tine si altii, atunci chiar nu pot tolera asa ceva.:verde:
promd 08-04-2006, 11:07 PM iakka 'nna. Deam' eu is tap ispasitor ;) Eu nu ma vopsesc , shy' nish nu am de gind, ca nu's fanat la culme de nime! SI cu fundu l cald ii asa di ghine :p yomayo :p . Apropo, nii dor de 25 gr de acea tuica. Stii ca face bine, cu masura.
tu ganesti? care bine? care masura? care dor? de unde nah.. sa ti-o ieu amu? aa? poate s-o rog pe Vero sa-ti faca posalka? si mai vrei :D
promd 08-04-2006, 11:12 PM nu, roaga'l pe Shauga cind va veni la block la mine sa'mi aduca :p .
Da posilka sa'mi faci tu, deja ai cu ce :D
solara 08-04-2006, 11:17 PM Oby, de unde stii tu ce faceam in 2001 (si ai impresia ca faceam in 2003)? Arhiva yam-ului nu merge pana acolo, tu aveai abia 16 ani, probabil ca stii de la vreun cunoscut comun. Deci?
nu, roaga'l pe Shauga cind va veni la block la mine sa'mi aduca :p .
Da posilka sa'mi faci tu, deja ai cu ce :D
da poate tu ai sa-l rogi pe Shauga singur? n-am plashere sa-l contactez :)
da posilka am sa-ti fac numaidecat ..deja si stiu cum ca sa nu se topeasca :) am sa-ti trimat cu tot cu hologhilinik.
Oby, de unde stii tu ce faceam in 2001 (si ai impresia ca faceam in 2003)? Arhiva yam-ului nu merge pana acolo, tu aveai abia 16 ani, probabil ca stii de la vreun cunoscut comun. Deci?
Solara. da de unde tu stii vartsa mea? vad ca esti la fel de informata... da ce? la 16 ani nu poti sta pe forum sau insinuiezi ca nu aveam minte atunci in comparatie cu tine? ....
probabil.. probabil. .. probabil..
promd 08-04-2006, 11:24 PM da poate tu ai sa-l rogi pe Shauga singur? n-am plashere sa-l contactez :)
te'i gandit mult cind ai dzis? :D mincinoaso
da posilka am sa-ti fac numaidecat ..deja si stiu cum ca sa nu se topeasca :) am sa-ti trimat cu tot cu hologhilinik.
oo, deam s' ma pregatesc? :)
http://moldova.cc/picicurov/ps.gif Eu, asa, ca printre altele, sa disip starea "incordata" dintre aceste 2 userite infocate :p
eu is minshiunoasa? minshiunos tu esti... dupa shi stateam in piciaore in avtobusul shela super-plin, am zis ca nu mai am plasherea sa-l contactez... :)
da..da... pregatesteti stomacu, tre sa sii sanatos... ca pana am sa-ti trimit halaghiliniku plin cu marfa respectiva... tre sa treaca timp si sa te mai kinui ku rar-uri si sys .. :p
solara 08-04-2006, 11:26 PM da ce? la 16 ani nu poti sta pe forum sau insinuiezi ca nu aveam minte atunci in comparatie cu tine? ....
Iar ti se pare ca ma leg de tine? Revezi mesajul cu haloperidol.
Te-as fi retinut daca ai fi aparut pe yam.ro.
nu mi se pare ca te legi de mine, vreau sa inteleg psihologia ta si sa presupun ca nu esti atat de bolnava precum imi pari de atata timp.
si de ce ma rog m-ai fi retinut? ?? stiai toate nikurile? si pe toti ii cunoasteai?
promd 08-04-2006, 11:37 PM eu is minshiunoasa? minshiunos tu esti... dupa shi stateam in piciaore in avtobusul shela super-plin, am zis ca nu mai am plasherea sa-l contactez... :)
aoleu, tu nish nu stii ca ai dornit acolo :)
da..da... pregatesteti stomacu, tre sa sii sanatos... ca pana am sa-ti trimit halaghiliniku plin cu marfa respectiva... tre sa treaca timp si sa te mai kinui ku rar-uri si sys .. :p
lamurirea ca pentru "ceainici" costa, muuult :P [pentru cei ce nu cunosc rog sa nu comenteze:D ]
eu am dornit? asta kand eu am dornit, k.. nevazmojnii si esti? :)
eu am sa-ti dau eu tie si ceainik si tat... costa mult :) un frigider plin ajiunje? :D
promd 08-04-2006, 11:47 PM iaca asta de'am intreaba'l pe franzuz, o sati spuna. kiar si daca si el a adornit :) cred ca nu are strouble cu scleroza - sper sa nu'l fi afectat perdereafrance vs italy incit sa'si fi perdut capu :p
and second: de cite ori te'am prins la cuvint? :D nu zi mai mult ca degraba tre sa'mi aduci un tir plin cu de alea :super:
solara 08-04-2006, 11:48 PM oby, sa fim seriosi, n-aveai cum sa treci neobservata asa .... "energica"...
Cred ca doar incerci sa-ti aperi informatorul :D
priceom tut frantuzu cu dornitu sau nedornitu meu in avtobus?
:) si nu e nevoiie sa ma prinzi pe cuvant..eu si singura tin minte.... apu un tir sau un frigider? ;)
oby, sa fim seriosi, n-aveai cum sa treci neobservata asa .... "energica"...
Cred ca doar incerci sa-ti aperi informatorul :D
tu iti dai seama ca oricum nu iti spun care e realitatea..eram prezenta pe forum sau absenta.. sau informatorul meu :) si poate la 16 ani eram timida si complexata :) si nu scoteam un cuvant.. ca si tine in anii tineretii :D
promd 08-04-2006, 11:51 PM tss, mai mult nu zi nika :shhh: , ca de vede Sirb ma omoara acu precis, si pe tine dupa aia :p
ma multumesc cu un frigider. PLIN! o sa fie? :) uhhhh
Sirb si asa o sa a..iasca cand o sa vada d/e ce vorbim... mai ales ca n-are oki sa-l vada pe Shauga :) atunci cand ai ramas acasa si noi am plecat vopsiti in sat, apu la bar am stat la el in brate ca nu era loc...apu dupa asha sheva concret am s-o iau in cap..inca si poze am facut tre sa-l rog pe Neo sa mi le trimita :) ccand le vede Sirb, arunca bomba peste Cara.. :)
promd 08-05-2006, 12:05 AM dara eu nu mai zic nika, ca n'o sa aiba oki sa ma vaza si pe mine :p
Da de foto, Sirb, nu o crede - is trucate :D . Photoshop rulezz! :super: ...
ce ganeshti? may tiam zis pe privat iti zic si in public... zarik, nu ma z..bi! Sarb nu e bou in sensul direct ca sa te oamoare cu kokitele lui:)
inesa 08-05-2006, 12:48 AM ce oua mari solara...
asta tu ce ai avut in vedere cara..?
inesa 08-05-2006, 01:11 AM cind zici asa ai in vedere k o persoana e greoaie de rupe tate,so rupe tare
:D si chiar nu tie jale de ea, carina? de grea ce este?
inesa 08-05-2006, 07:05 PM sa se puie la dieta :)
da eu am impresia ca e prea slaba :D
inesa 08-05-2006, 07:56 PM in un cuvint rupta
cine stie? poate nu e? inca... :D
inesa 08-05-2006, 08:02 PM tragedie atunci,asa sar explica un pic de lucruri :D neajunsuri d ...
solara 08-06-2006, 03:55 PM inesa, da` parca nu te uitai la ouale mele ca te deprimau. De unde un brusc interes pt ele?
Sventlana 08-06-2006, 08:56 PM Birfa e un lucru tare scirbos..... si denota multa lipsa de educatie
inesa 08-06-2006, 10:03 PM sola is grele,si se noteasa repede,anzi ma distreaza k le ai teso
sve ai dreptate da merita
Birfa e un lucru tare scirbos..... si denota multa lipsa de educatie
:) barfa pe de ascuns se face, da aici e totul public :D
inesa 08-06-2006, 10:24 PM amo se continua sau vai a dormi?
solara 08-06-2006, 10:43 PM Vad ca inca va mai bantui. Asa-i ca aveti in sfarsit un subiect interesant de discutie?
Daca din cand in cand va mai plictisiti de viata palpitanta pe care se pare ca o duceti, puteti sa va uitati linistite la ouale mele.
ei sola nu ce te superi? avem si noi chef sa aflam mai multe despre tine :)
amo, continuam
mai stau :)
ai zis ca pleci,nu?
inesa 08-08-2006, 12:03 AM sola relacseazate si citeste spectacolul cu ochii,cind 2 pers ma vb despre tine
inesa 08-08-2006, 12:30 AM sola relacseazate si citeste spectacolul cu ochii,cind 2 pers mai vb despre tine?
oby fatti forza se ricomincia amo
pai ce sa discutam cara? ii si asa totul clar :D
dictionar 08-09-2006, 12:20 PM Sigguuur. :circ: Mereu sunt gata sa invat sa fac rau un lucru pe care stiam deja sa il fac bine. :D
da poate ne schimbam cu locurile, poate vin eu la ale tali :vino: ....
http://www.moldova.net/showpost.php?p=145419&postcount=15
ei adrenalina imi pare rau... nu aveam de gand sa iti iau locul de moderator.... i-am raspuns asa ca nu mi se parea logic ceea ce zicea, 'leaahh!
dictionar 08-11-2006, 09:35 PM Robbie Wiliams - Tripping (Laptop estonian...muzica buna :) )
linar ,asta laptopu cu muzica ii bun?, sau estonianul :vino: care iti imprumuta laptopul lui e bun :lola:
linar 08-12-2006, 11:00 AM dictionar...buna inrebare...estonianul e super tare :D...dar there is a BIG problem..he is gay...:( ...dar e asa de dulce....
dictionar 08-12-2006, 02:06 PM si di si blin ii gay, uneori asa d enormali par, vporbesti cu ei vrute si snevrute si la urma afli ca-s gay... :nebun:
Sventlana 08-12-2006, 06:52 PM dara ai vazut kum jizni...tats barbatii inteligenti si frumosi ori sint gay ori au padruga
dictionar 08-12-2006, 07:16 PM ... ori au padruga
ori au mai multe podrugi :D
solara 08-13-2006, 12:13 AM dictionar, era vorba despre barbatii inteligenti
linar 08-13-2006, 03:59 AM si di si blin ii gay, uneori asa d enormali par, vporbesti cu ei vrute si snevrute si la urma afli ca-s gay... :nebun:
iaca shi eu ma intrebam...de ce e gay_..daca l-ai vedea..ti-ar fi si tie pofta......f...k.....
corneli4ik 08-29-2006, 11:54 PM Si nu tsi-i rushine sa afirmi asta sus si tare ?
Fr3zy uuu iaka amu o ajiuns shi la mine emotziile, is rozovioara :rusinat:
:super:
promd 08-30-2006, 11:25 PM probabil, poate la sigur il excita http://la2t.telecom.md/forum/style_emoticons/default/cool.gif. si ... stai ca amush tre' sa gaseasca el vreo replica http://la2t.telecom.md/forum/style_emoticons/default/laugh.gif
corneli4ik 08-30-2006, 11:29 PM nuu :) vezi ca n-o scris in 24 de ore raspuns ..asha ca time's up :hlizesc:
-oby- 09-08-2006, 03:58 PM mi-a vorbi acum despre nimic...si nu am cu cine :(
promd 09-08-2006, 05:24 PM poate retragi niste foto?
khama 09-10-2006, 06:30 PM eu is bat... ai nid akshn...
promd 09-10-2006, 06:50 PM fa tu actiunea, :D (eng sux:super:)
dictionar 09-16-2006, 12:31 AM shi prikalishti aishtea de la fabrica... nu cum eu sa dorm pe saltea cu pisicutze?
Eiiii, tu nu m-ai inteles ce am vrut sa spun, patu' tau ii pre mititel, noi doi pe el nu incapem :D)))
-oby- 09-17-2006, 12:52 AM Eiiii, tu nu m-ai inteles ce am vrut sa spun, patu' tau ii pre mititel, noi doi pe el nu incapem :D)))
boje ce ujas.... :faint:
-oby- 09-17-2006, 10:09 PM auziti, da unde is licitatiile?
inesa 09-17-2006, 11:34 PM oby solara nu ma mestica pe mine,ce vre e,sola lamurestema k nu inteleg
-oby- 09-17-2006, 11:42 PM are probleme probabil cu tione
poate nu te intelege
nush eu ce are ea
-oby- 09-18-2006, 01:39 AM ce skuuuukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ...
plictiseala
da undes licitatiile?
promd 09-18-2006, 06:20 AM ce skuuuukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ...
plictiseala
da undes licitatiile?
da shi vrei sa shii pus' la vinzare ? :D
-oby- 09-18-2006, 06:10 PM pe tine
promd 09-18-2006, 06:12 PM not for sale
-oby- 09-18-2006, 06:49 PM ei zici
tu
da na samam dele
promd 09-18-2006, 06:51 PM da na samam dele nu's discuta :D
-oby- 09-19-2006, 11:58 AM da na samam dele te vindem in offline :D kamu papalo! ;)
promd 09-19-2006, 12:04 PM puteti vinde orice, "marfa" nu va ajunge la destinatie :D
-oby- 09-19-2006, 12:16 PM :D iar te ascunzi..ei nui nica..punem caine la fundu tau si te gaseste :D da daca te cumpara vreo fata frumoasa? ai sa te dai cu curu la gard? :)
promd 09-19-2006, 12:28 PM eii, fetele frumoase is cumparate :D
-oby- 09-19-2006, 12:31 PM o sa te cumpere ele pe tine :)
khama 09-21-2006, 09:47 PM niciodata nu mai vreau sa iubesc
in sfarshit te-ai iluminat! love sucks!
adrenalina 09-21-2006, 10:16 PM ei, uita si tu... pesimistul secolului :)
-oby- 09-22-2006, 12:53 AM m-am luminat ????
niciodata nu nmai vreau sa iubesc avand in vedere CA IUBESC DEJA
MAI :D:D:D:D:D si nu mai vreau pe altcineva :D
kraft_natasha 09-22-2006, 04:40 PM ap` shi mai vb aiurea?
-oby- 09-22-2006, 06:05 PM ei ...daca shineva nu ma intelege ii problema persoanei respective
nu a fost adresat anume cuiva anume ca sa inteleaga mesaju meu!
khama 09-23-2006, 11:28 AM as vrea sa inteleg si eu ce scriu aiurea....asculta draga
eu nu consider ca fetele nu au logica...si nu iti cer sa imi intelegi sarcasmul si ironia cand graiesc cu matze si porci..ok??
nu e neaparat sa-mi dai opinia ta referitor la cum ma exprim..nmu ma intereseaza! daca m-ar interesa, te-as intreba pe privat!
ok? iti pastrezi opinia pt tine..si nu ne atingem una pe alta.... nu cred ca e bine sa ai primul contact cu vreun user de pe forum in asa hal!
mai mai mai! serios? ar trebui cumva sa se teama de tine, sa nu se intersecteze cu tine? cum sa fie posibil asta daca mesajele tale "mustesc" de intzelepciune... da nu te-ai intrebat niciodata de ce atatzia useri sunt nemultzumitzi de miile tale de mesaje?
inesa 09-23-2006, 12:27 PM tinarul da iti dai seama k tu esti unu care eu idieie nam cine esti si nu voi sti,chiar crezi sa atingi cu cuvintele tale?eu personal odata inchis netul fac lucruri care apartin vietii mele reale si netul e nureal,sper k ma intelegi,dar daca ar fi fost sa vad o persoana de pe forum ar fi oby si stop.nu exista numai denumire de o floare exista multe nume de flori,asa k care no intelege nui o problema a ei!eu dac vin interpretata gresit des numi fac problema dar atribuiesc problema voua :)
viata mea reala nu sinteti voi,voi sinteti o distractie,curiozitate,timp liber petrecut interesant...da nu iti fini energia lamurindumi sfatul cui s ascult,tre sa intelegi k non mi interesa.voi si sfaturile sau insulturi,pareri existati doar pe un ora kit stau in net si scriu.
e urit k nu accepti diversitatea,dar is sigura c si tu nu vii acceptat in alt tribu,ciao teso
khama 09-23-2006, 01:38 PM eu dac vin interpretata gresit des numi fac problema dar atribuiesc problema voua :)
shi pizdos!
shi diversitate sa accept eu daca nu intzaleg nish o branza in mesajele tale?
auz teso? te-ai nascut in moldova? parintzii tai is moldoveni? ap daca da, rushine tzie ca nu shtii romana, 12 ani in strainatate nu e scuza ca ai uitat limba, pune mana pe carte!
Arina 09-23-2006, 01:43 PM oby, am impresia ca poza asta din avatar nu te avantajeaza....
inesa 09-24-2006, 07:24 PM saraneth rupi d tat acumaia,dac nu intelegi intreaba cum fac eu la fie 3 minute,da dac nu te intereseaza ce scriu nu ma conta.poi teso gia nu invat bine la facultate in limba me italiana,care moldava vrei tu?eu nu am interese,ceia ce stiu imi ajunge sa comunic cu cine am dorinta teso,gia uitindute la prime mess a mele si poi la mes de acum e o diferensa mare,miina pe carte numi spui tu cind sa pun,o decid eu,da speranse 0,dorinta la fel
sint care vreu s stie si stiu,sint ca mine care invata nu mai mult decit pot,bacio teso
khama 09-24-2006, 11:32 PM acu ce sa fac... sa ignor mesajele tale? sa le trec cu vederea? omul satul niciodata nu a mishkat muntzii din loc... asha-i, tzi-e bine shi te doare-n cot... iar cuvintele tale gen: sperantza zero, dorintza la fel, eu nu am interese ma fac doar sa-mi pun mainile in cap... shi parca nu eshti proasta - ai intrat pe net, ai intrat pe forum, incerci sa duci o discutzie... djizas fakin kraist...
a propos, itzi recomand sa priveshti filmul Trois Femmes de Moldavie...
|
|