corneli4ik
10-27-2008, 10:43 PM
plus..nurok unkind, Otilia, Adrenalina..groparu.. :) hi to everyone
|
View Full Version : Etc, samd - baga totul aici... Pagini :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
[58]
59
corneli4ik 10-27-2008, 10:43 PM plus..nurok unkind, Otilia, Adrenalina..groparu.. :) hi to everyone Otilia 10-28-2008, 09:30 PM Noroci :) Tot cald in beci? Otilia 10-28-2008, 09:48 PM Da pe unde este iulik? Nu stie nimeni? lvl100 10-30-2008, 11:16 AM Traiesc in Romania de ceva ani,si uneori,cand aud opiniile romanilor despre moldoveni imi fac mustrari de constiinta ca am putut sa-i consider frati pe niste ignoranti si snobi. Asa e ca e greu de inteles ? Te lauzi cat de bine stii lb. romana, iti faci o cariera pe banii mei (statului roman deci contribuabilul roman), dar aici pe forum ne-ai bagat mai multa rusa in 3 zile decat au bagat ceilalti moldoveni in 3 ani. Si dupa aia te intrebi "ce au dom`le tampitii astia cu mine, ai naibii de snobi si ignoranti" Asta asa ca un mic exmplu. Stii ce e cel mai frumos? Ca si rusii si romanii sunt vinovati pentru starea in care se afla Moldova,pentru lipsa industriei si pentru faptul ca inca suntem o tara agrara. Nu vad ca Europa se grabeste prea mult sa sustina Moldova,intrucat mai nou si Georgia e o tara Europeana, Vezi ca ai uitat sa dai vina si pe Men in Black , Cyndi Lauper si "Salvati de clopotel" A cui e vina ca Moldova a dus o politica haotica si corupta. Cum convingi tu o Europa sa te sustina cand tot respingi tot ce e european si singura preocupare e sa mai dai o limba pe buca lui Putin ? Cu ce convingi tu o Romanie , care pentru curentul electric gratis si alte favoruri comerciale,pentru fondurile mari cheltuite cu scolarizarea, cetateniile oferite etc etc, nu primeste decat reclamatii la forurile internationale pentru ca suntem "fascisti" si "provocam destabilizari ale zonei prin ingerintele in treburile interne ale RM" Dar tu nu ti face probleme. Du-te si voteaza-l pe Voronin apoi da vina pe romani ( in ruseste daca se poate) Nacialnik 10-30-2008, 11:28 AM Aham, si pe mine ma mananca remuscarile de cate ori constat ca vreunul a disparut cu tatul si-mi amintesc ca l-am flocait. Alisa 10-30-2008, 11:37 AM Asa e ca e greu de inteles ? Te lauzi cat de bine stii lb. romana, iti faci o cariera pe banii mei (statului roman deci contribuabilul roman), dar aici pe forum ne-ai bagat mai multa rusa in 3 zile decat au bagat ceilalti moldoveni in 3 ani. Si dupa aia te intrebi "ce au dom`le tampitii astia cu mine, ai naibii de snobi si ignoranti" Asta asa ca un mic exmplu. Nu ma laud ca stiu bine limba romana,nu am facut decat sa semnalez niste greseli si sa discut pe anumite teme legate de scrierea neologismelor. Si da,stiu limba romana mult mai bine decat multi romani; vad ca tu esti singurul deranjat ca am spus titlul unei carti in rusa,deci vorbeste la singular si nu in numele celorlalti cu ''ne-ai bagat''. A cui e vina ca Moldova a dus o politica haotica si corupta. Cum convingi tu o Europa sa te sustina cand tot respingi tot ce e european si singura preocupare e sa mai dai o limba pe buca lui Putin ? Cu ce convingi tu o Romanie , care pentru curentul electric gratis si alte favoruri comerciale,pentru fondurile mari cheltuite cu scolarizarea, cetateniile oferite etc etc, nu primeste decat reclamatii la forurile internationale pentru ca suntem "fascisti" si "provocam destabilizari ale zonei prin ingerintele in treburile interne ale RM" Dar tu nu ti face probleme. Du-te si voteaza-l pe Voronin apoi da vina pe romani ( in ruseste daca se poate) A lui Iliescu,a conjuncturilor,a jocurilor facute la nivel inalt,a lipsei de implicare a Romaniei in sprijinul tiparirii unor carti in limba romana,in lipsa de sprijin a televiziunilor,presei,samd. Rusii dau anual zeci de milioane de dolari in sprijinul mass-mediei si culturii in limba rusa din fostele republici Sovietice,iar Romania dupa ce ca da o suma infima,mai are si pretentii ca moldovenii sa 'scape' de limba rusa. Cat despre fondurile cheltuite cu scolarizarea,numarul studentilor moldoveni in Romania este infim; Mai mult,studentii moldoveni invata,sunt constinciosi,isi mai iau un job. Romania cheltuie destul si cu studentii romi,care vin la cursuri numai sa puna mana pe posteriorul fetelor si sa profaneze mediul academic cu un limbaj de mahala. Cat despre ceea ce ma doare legat de atitudinea multor romani ,este ca i-am considerat frati pe niste promotori de stereotipuri izvorate din pura mediocritate,dintr-un caracter balcanic inradacinat prea adanc ; Auzi 'pitipoance' cum spun ''moldovenii aia imputiti'' , sau ''au venit taranii din Moldova sa ne ia locurile de munca''- pai da,daca lenea-i mare,si se mizeaza totul pe 'smecherie' e nevoie si de cineva care sa munceasca. In concluzie,Romania nu a facut NIMIC pentru un cetatenii unui stat pe care ii considera frati,oamenii stau la cozi pentru viza in zadar,cetatenia aproape ca e un vis frumos,iar ura multor romani te face sa te intrebi daca mai ai sau nu frati. Otilia 10-30-2008, 12:10 PM Mi-am adus aminte de acest personaj select cind citeam pe aici niste teme mai vechi printre care si tema lui Radu - Vreau sa ma ingras, unde , dupa o luna de sfaturi din partea forumustilor, i-au venit in ajutor tot ingerii telepatici..But never mind.. Pai acolo toti vorbeau de metode de ingrasare si recete, produse si alte chestii ...si iulik incepe sa scrie despre tensiunea lui si ca a fost la medic si aia i-a spus ca este sanatos tun si are o tensiune de invidiat :) si asta era atit de funny si irelevant, si atit de in stilul lui iulik, care adora sa se laude...ca mi s-a facut dor de el :( who's with me? MirK 10-30-2008, 01:59 PM Eu propun sa discutam eventualele repercursiuni ale crizei asupra MD. De cind s-au inceput discutiile despre rasfringerea crizei financiare in economia reala (iar mai recent termenul "depresie" a inceput sa apara prin articolele economice) ma tot gindeam ca odata cu cresterea somajului in Europa, cash flow-urile spre RM vor scadea destul de mult. Pe linga asta, bula speculativa aparuta pe piata imobiliara in MD va tremura si ea probabil in urmatoarele 6 luni, iar clasa sociala nou aparuta ce isi are numele mitic de "perekupshiki" va fi nevoita sa isi inceapa a ceda proprietatile imobiliare in panica. Ai dreptate Umbreon, sa revenim la oile noastre. Caci contrar a ceea ce unii sustin aici, criza va avea (de fapt a si inceput sa aiba) repercusiuni grave asupra economiilor Europei de Est, inclusiv asupra celei a R. Moldova. Pentru a intelege ce ne asteapta, e nevoie sa trasam contextul in care ne aflam, noi, esticii, caci despre SUA si Europa de Vest se scrie destul. Care e deci contextul ? As incepe cu o remarca ce poate parea ciudata. Tot asa cum chinezii finanteaza deficitul SUA, la fel Europa de de Vest finanteaza deficitul surorilor sale din Est. Aceasta imprejurare risca sa traga la fund o buna duzina de banci occidentale dupa scenariul urmator. Dat fiind faptul ca cea mai mare parte a tarilor est-europene importa mai mult decat exporta (balanta comerciala cu chilotii pe vine ), ele sunt obligate sa atraga capitaluri straine pentru a acoperi deficitul comertului exterior, altminteri moneda lor are 99,99 % de sanse sa efectueze un plonjon olimpic catre adancimi nebanuite. Pentru a evita o « isprava » sportiva de acest gen, esticii maresc dobanda incercand sa capteze capitaluri straine. Or o dobanda inalta e de fapt un bat in roata economiei, caci duce la scumpirea creditului atat pentru cetatenii de rand cat si pentru intreprinderile ce vor sa investeasca. Unii ar exclama ca vai ! am inceput sa traim si noi ca in America, unde cresterea consumului fata de producere este finantata de cresterea datoriei externe. Asa e fratilor, insa e o nuanta aici care strica tot « kaiful » : America se baga in datorii denominate in propria ei valuta, in dolari US, in timp ce Europa de Est isi creaza datorii in euro, franci elvetieni, dolari, etc. Astfel aflam ca, de exemplu, Austria (mai bine zis bancile austriece) a acordat credite esticilor (mai cu seama Ungariei, Serbiei si Ucrainei) in valoare de 85% din PIB-ul sau ! (Datele provin de la BIS – Bank for International Settlements). Suedia a dat cu imprumt tarilor baltice (Estonia, Lituania, Letonia) sume echivalente cu un sfert din PIB-ul suedez ! Elvetia si UK au acordat credite cam de acelasi ordin. Ceea ce e insa ingrijorator e ca esticii au inceput sa aiba probleme cu rambursarea creditelor. Conform FMI, tarile cele mai indatorate in Est sunt Ungaria si statele baltice. Ratingul Romaniei ca debitor se deterioreaza ingrijorator , pe zi ce trece : daca aruncam o privire la credit default swap, vedem ca de la 250 bps la inceputul lui septembrie spread-ul azi e de 256 ! cu o tendinta spre 330 bps in foarte scurt timp… Cu alte cuvinte pentru a plati datoriile, esticii ar trebui sa aiba o balanta comerciala pozitiva, nu un deficit, ca azi, intre 5 si 15 % in functie de tari. Pentru a ocoli urgia, multi dintre fratii nostri estici vor fi nevoiti sa-si iefteneasca moneda, ceea ce va relansa nitel exportul , avantaj care risca insa sa fie platit cam scump caci contine pericolul unei inflatii rapide. Dat fiind contextul, esticii sunt de plans. Ii asteapta timpuri foarte grele. Nu numai pe ei, de altfel. Dar, ma rog, asta e esenta capitalismului financiar : saracii cu ponoasele, bancherii cu foloasele. Sau, cum zice pritenul meu de la Societe Generale, socializarea riscurilor, si privatizarea profitului. ;) lvl100 10-30-2008, 02:11 PM vad ca tu esti singurul deranjat ca am spus titlul unei carti in rusa,deci vorbeste la singular si nu in numele celorlalti cu ''ne-ai bagat''. Iti garantez eu ca sunt destui. Unii si-au exprimat deja nemultumirea in alte situatii . altii sunt mai politicosi si n-au facut-o. Iar nu este vorba numai de titlul unei carti, ci de mai multe topicuri. Aici sunt 2 aspecte. 1) Mi se pare penibil sa iti explic la varsta ta ce inseamna "cei 7 ani de acasa". Asta din punctul de vedere al folosirii unei limbi straine , cand nu e inteleasa de toti. 2) forumul asta moldovenesc e oleaca mai deosebit. Daca te mai uiti prin el o sa vezi ca e centrat in jurul romanitatii, indiferent de ce parte a Prutului se afla,cu puternice tendinte unioniste. Limba rusa aparuta din rusificarea moldovenilor, e ultimul lucru pe care , poate nu toti, dar multi ar vrea sa il vada pe aici. Pentru moldoveni care se simt bine in rusa, nu vreau sa fac reclama dar cauta pe google. Sunt o groaza de forumuri .md in rusa sau cu romana scrisa in chirilice. A lui Iliescu,a conjuncturilor, blah blah blah.............................................. ...................... o gramada de prostii , balah blah Biet student repetent tu esti tata ? Ai zis ca ne parasesti, ti-ai facut alt cont acum ? Atatea frustrari bazate pe prezumtii false si idei preconcepute n-am mai vazut de la topicul cu "Basescu trebuie executat" incoace. Dar tu dormi linistita, Voronin vegheaza pentru tine. Kara 10-30-2008, 05:16 PM Hmmm...cred ca nu mi-e dor de schiobanu cela cu instinct rudimentar de macho moldovnesc , care tipa f... tat she nishka..oitze de fapt, in visurile lui nespalate si koshuroase.. ....nici chiar de paranoid-depresivul de gropici nu mi-este dor...si nici de schizofrenikul radu.. Mi-e dor insa de forumul cela al nostru muieresc unde ne pierdeam timpul, analizandu-i, era insa amuzant si distractiv :) Alisa 10-30-2008, 05:19 PM Iti garantez eu ca sunt destui. Unii si-au exprimat deja nemultumirea in alte situatii . altii sunt mai politicosi si n-au facut-o. Iar nu este vorba numai de titlul unei carti, ci de mai multe topicuri. Aici sunt 2 aspecte. 1) Mi se pare penibil sa iti explic la varsta ta ce inseamna "cei 7 ani de acasa". Asta din punctul de vedere al folosirii unei limbi straine , cand nu e inteleasa de toti. 2) forumul asta moldovenesc e oleaca mai deosebit. Daca te mai uiti prin el o sa vezi ca e centrat in jurul romanitatii, indiferent de ce parte a Prutului se afla,cu puternice tendinte unioniste. Limba rusa aparuta din rusificarea moldovenilor, e ultimul lucru pe care , poate nu toti, dar multi ar vrea sa il vada pe aici. Pentru moldoveni care se simt bine in rusa, nu vreau sa fac reclama dar cauta pe google. Sunt o groaza de forumuri .md in rusa sau cu romana scrisa in chirilice. Ti se pare ca nu as cunoaste limba romana sau ca nu imi e limba materna,ti se pare ca nu sunt pro-unire? Spre deosebire de tine,eu semnalez faptul ca Romania nu face nimic pentru trezirea constiintei nationale a moldovenilor.Asa cum rusii incurajeaza limba rusa peste hotare,in fostele republici sovietice,asa ar trebui sa faca si Romania in Moldova,insa romanii sunt preocupati de Irak,Afganistan si de Osetia. Ori esti chior ,ori rau-intentionat. Astept sa ma critice si altii pentru ca am scris titlul unei carti in rusa. Bati campii fara niciun obiectiv,iar cu atitudinile rusofobe nu rezolvi nimic. Asa cum in Romania limba Engleza are 'statutul de lingua franca,asa e si limba rusa in Moldova.Haide sa nu fim ipocriti,atunci cand statul roman va investi masiv in tiparirea de carti,in promovarea culturii si limbii romane peste hotare,atunci sa vii tu cu pretentii; Romania ,in prezent,promoveaza kitschul balcanico-tiganesc,incultura si prostul gust din Balcani si din orient. Biet student repetent tu esti tata ? Ai zis ca ne parasesti, ti-ai facut alt cont acum ? Atatea frustrari bazate pe prezumtii false si idei preconcepute n-am mai vazut de la topicul cu "Basescu trebuie executat" incoace. Dar tu dormi linistita, Voronin vegheaza pentru tine. Nu am chef si nici timp sa intru in jocuri copilaresti cu cineva ca dumneata. Daca suferi de mania persecutiei si cauti peste tot teoria conspiratiei,locul tau este la sanatoriu,intre brazi verzi,sus la munte,unde e aer curat,departe de societate. Cum ai ajuns la concluzia ca as fi comunista? Astept argumente,nu idei fixe; pana acum n-ai demonstrat decat ca esti un om simplu,o cata care se cearta fara fundament; fa lumii un bine si fa-ti seppuku ,ca beneficiezi de protectie sociala degeaba. Otilia 10-30-2008, 05:39 PM Kara :D :D :D Da..forumul femeiesc era super nice..oare o fi vreo sansa de a-l primi inapoi? :( Kara 10-30-2008, 05:48 PM nu prea cred....atata timp cat pasc oitze barsane printre noi, de le-amajeshte iulik sau codrin cu iarba mai speciala, in schimbul informatiei secrete :trist: :D Otilia 10-30-2008, 05:50 PM Da cine a dat atunci parola lui Codrin? eu nu mai tin minte :( sau mi se pare ca nici nu intrase akolo, ne certasem noi degeaba Kara 10-30-2008, 05:55 PM informatia era prea speciala...am uitat deam despre ce era vorba...hz cine...daca o prindem, o tundem :D Otilia 10-30-2008, 06:04 PM :D Deja...n-o mai tunzi tu Acum mi-am adus aminte cum groparu posta pentru tine poze din Chisinau si inca nu stiu de pe unde, da tu il faci paranoid-depresiv. Baiatul isi punea talentul fotografic in slujba ta..atitea ciini au ramas nefotografiati :D... da tu.. Kara 10-30-2008, 06:12 PM ei si..oricum nu ma iubit :pling: lvl100 10-30-2008, 06:14 PM Spre deosebire de tine,eu semnalez faptul ca Romania nu face nimic pentru trezirea constiintei nationale a moldovenilor. Si asta o spui tocmai tu , moldoveanca scolita pe bani romanesti in Bucuresti . http://www.websmileys.com/sm/crazy/1261.gif Pai cum pana gastei sa nu se uite romanii urat la specimene ca tine. Asa cum rusii incurajeaza limba rusa peste hotare,in fostele republici sovietice,asa ar trebui sa faca si Romania in Moldova, Daca ai fi iesit din incrancenarea ta prosteasca, ai fi aflat cate sute de milioane de euroi s-au scurs in RM dinspre Romania. Si s-ar fi scurs si mai mult , daca conducatorii alesi de tine , de parintii tai, si de vecinii tai nu ar fi subminat aproape orice miscare romaneasca. Ia cauta pe google sa vezi de cate ori comunistii tai ne-au facut fascisti, au interzis deschiderea de consulate, reclamat pe la forumuri internationale. Invata-ti compatriotii care voteaza cu comunistii , sa stie sa puna stampila si dupa aia sa dai vina pe omuletii verzi din Romania. insa romanii sunt preocupati de Irak,Afganistan si de Osetia. . Sunt preocupati pentru ca stiu ce e bine pentru ei. In timp ce liderii vostri belesc motanul si tin tara in rahat. Ii injura pe romani, se mai pun in gura si cu rusii, si uite asa fac rahatu mare. Dar de, tot romanii sunt de vina. Exact ca Biet student repetent. Astept sa ma critice si altii pentru ca am scris titlul unei carti in rusa Nu e vorba de titlu. E o tendinta pe care ai avut-o de cand ai venit. Ai deja o gramada de posturi adunate cu asa ceva. .iar cu atitudinile rusofone nu rezolvi nimic. rusofobe e termenul filoloaga lu` tata sa cum in Romania limba Engleza are 'statutul de lingua franca,asa e si limba rusa in Moldova Numai ca aici sunt si romani, pentru care rusa nu inseamna nimic. Dar e prea tarziu sa mai inveti bun simt la varsta asta. .Haide sa nu fim ipocriti,atunci cand statul roman va investi masiv in tiparirea de carti,in promovarea culturii si limbii romane peste hotare,atunci sa vii tu cu pretentii; Deci ca cineva sa aiba un minim de politete pe un forum , statul lui trebuie neaparat sa promoveze nusce peste hotare. Fascinante argumente. Romania ,in prezent,promoveaza kitschul balcanico-tiganesc,incultura si prostul gust din Balcani si din orient. Si atunci ce cauti in Romania ipocrita lu` peste prajit. Otilia 10-30-2008, 06:15 PM el nu iubeste femei...asculta-ma pe mine, ca am luptat destul :( adrenalina 10-30-2008, 08:13 PM nici mie nu imi este dor de iulik... prea baculets pentru gustul meu :) cat despre forumul fetelor... nu stiu trebuie si lelaina sa se exprime, ca nu is numai eu sefa acolo :) PiggyEFromHell 10-30-2008, 08:53 PM Pot sa vin si eu?:floare: lelaina 10-30-2008, 08:53 PM Redeskid forumul fetelor doar in cazul in care imi veniti cu o petitie semnata de un numar covarsitor de fete, ca va place sa fiti magulite si flatate de masculii de pe forum (ca sa nu ma exprim altfel), ca va ajuta la aprecierea self-esteem-ului si la networkingul intre barbati...macar ceva bun sa iasa din forumul ala. :D De acord, Adri? :) Nacialnik 10-30-2008, 09:32 PM Eu chiar nu vad de ce v-ati mai muta iarasi acolo. Aici e mult mai fain sa yi faceti byshi pe unii si pe altii. Va pot si raspunde. ... Well, cel putin pana cand sunt banati. :D Nacialnik 10-30-2008, 09:41 PM Lvl, eu cred ca tu esti ipocrit daca yi pretinzi toate obligatiile de romanca dar nu yi lasi si toate drepturile. Unul dintre ele e cel de a iti critica neamul si patria, pentru ca asa ajuti la imbunatatirea lor. E drept ca si cu autocritca exagerata risti sa dai in depresie. Despre criza financiara mondiala nush ce sa zic. Pe mine inca nu m-a palit. adrenalina 10-30-2008, 09:44 PM as deschide forumul numai sa crape de ciuda nacialnik :D lel, no probl, asteptam petitia :)) Nacialnik 10-30-2008, 09:55 PM Atunci cred ca acum e momentul pentru marea marturisire : Alisa e o clona a mea. 8) Kara 10-31-2008, 12:52 AM Pot sa vin si eu?:floare: Doar daca promiti sa fii o scrofitza dulce, dragutza si cuminte :floare: Otilia 10-31-2008, 01:35 PM Pot sa vin si eu?:floare: vezi Nacialnik..? Daca poate incercai asa, poate nu era nevoie de atitea eforturi cu clonele.. P.S. Iti dai seama ca acuma saraca Alisa va trebui sa demonstreze ca nu e o clona de a ta :D inca un suflet ranit Otilia 10-31-2008, 01:46 PM ce il mai rupe pe jerry_r la Romantica.. lvl100 10-31-2008, 02:57 PM ce il mai rupe pe jerry_r la Romantica.. Lol, asta vroiam sa spun si eu aici, dar mi-ai luat-o inainte :) adrenalina 10-31-2008, 05:01 PM din trei teme citite, am aflat mai mult despre jerry decat vream sa stiu vreodata :)) corneli4ik 10-31-2008, 11:25 PM Noroci :) Tot cald in beci? :D...da, kiar prea cald..la cele 23 gade de azi, facim insolatie in inceput de noiembrie.. ..eu tot sunt pro intimitate (+1 pt forumul fetelor) lvl100 10-31-2008, 11:42 PM Chiar m-ati facut curios. Care e ideea cu forumul pentru fete. Aveti asa secrete mari de ascuns fata de sexul opus :) Otilia 11-02-2008, 03:42 PM Avem oase de spalat :) Kara 11-02-2008, 04:42 PM Chiar m-ati facut curios. Care e ideea cu forumul pentru fete. Aveti asa secrete mari de ascuns fata de sexul opus :) problema e ca suntem cam toate sfioase si modeste, si nu am indrazni nici pentru o clipa sa va plictisim cu discutiile noastre despre barbati, experiente sexuale: vaginale, orale, anale; makiaj; contraceptie; menstruatie; lenjerie; barfe etc :rusinat: :sarcasm: lvl100 11-03-2008, 10:54 AM problema e ca suntem cam toate sfioase si modeste, si nu am indrazni nici pentru o clipa sa va plictisim cu discutiile noastre despre barbati, experiente sexuale: vaginale, orale, anale; makiaj; contraceptie; menstruatie; lenjerie; barfe etc :rusinat: :sarcasm: Singura problema e ca daca imi dedic o zi sa cercetez toate topicurile din offtopic deja aflu aproape totul sau chiar mai mult decat as vrea sa aflu despre 90% la suta din fetele de aici : ce mananca, ce asculta, ce se imbraca, ce preferint sexuale, etc :D Alisa 11-03-2008, 11:34 AM Singura problema e ca daca imi dedic o zi sa cercetez toate topicurile din offtopic deja aflu aproape totul sau chiar mai mult decat as vrea sa aflu despre 90% la suta din fetele de aici : ce mananca, ce asculta, ce se imbraca, ce preferint sexuale, etc :D get a life lvl100 11-03-2008, 01:57 PM get a life Ce ai draga, te-ai saturat sa injuri "tigania si manelismul romanilor" IRL si acum ai venit sa iti versi frustrarea si pe forum ? Si , oh ce ironie, iti pierzi timpul pe forumuri doar ca sa postezi un "get a life" la niste cuvinte care nu au legatura cu tine. Mi se pare mie s-au asta inseamna ca tu ai nevoie de asa ceva mai mult ca mine. Nacialnik 11-03-2008, 06:38 PM Exista vreo tactica conflictuala mai patetica decat asta cu dai in mine - dai in tine - dai in fabrici si uzine? Au citit si altii ce a zis fata si spre deosebire de tine au si inteles. Daca nu esti de acord ca ar fi preferabil sa se promoveze la nivel cultural si studentesc romanii din Moldova, Ukraina, Serbia si Ungaria, in locul minoritatilor etnice, atunci ... esti prostanac. Cica americanii cercetatori au stabilit ca de la cafea se micsoreaza sanii funeilor. Se contracta tesutul mamar sau ce ... Cine e mare cafegista pe-aici? :ploua: Alisa 11-03-2008, 09:55 PM Ce ai draga, te-ai saturat sa injuri "tigania si manelismul romanilor" IRL si acum ai venit sa iti versi frustrarea si pe forum ? Mi-am exprimat opinia despre balcanismul care ni se baga 'pe gat' la ora actuala in Romania. Ma consider romanca si ceea ce fac se numeste autocritica. Chiar daca as fi un outsider,tot as avea dreptul sa-mi expun viziunea critica,nu? a contact cu lumea,socializeaza,accepta dialogul si opiniile divergente sa postezi un "get a life" la niste cuvinte care nu au legatura cu tine. . Pai nu au legatura cu mine,ci cu tine,de aceea ti le-am adresat,e la mintea cocosului,'desteptul mamei. Scapa de mentalitatea invechita a de genul ''nu vorbi daca nu te priveste' e un forum de discutii,nu un jurnal,si ceea ce e scris ii priveste pe toti in egala masura. lvl100 11-04-2008, 12:23 AM Mi-am exprimat opinia despre balcanismul care ni se baga 'pe gat' la ora actuala in Romania. Ma consider romanca si ceea ce fac se numeste autocritica. In discutia originala nu erai romanca. Erai moldoveanca ce injurai Romanica ca nu a cumparat la toti moldovenii acadele sau ceva de genu asta. Asta nu e autocritica, e ipocrizie de 2 lei si stiu din proprii observatii cat imagine negativa s-a creat moldovenilor din cauza celor ca tine. Pai nu au legatura cu mine,ci cu tine,de aceea ti le-am adresat,e la mintea cocosului,'desteptul mamei. Ceva imi spune ca nu erai chiar cea mai desteapta de la tine in sat, nu-i asa ? In asta consta toata ironia, ca daca iti pierzi timpul sa raspunzi la un post considerat stupid cu "get a life", inseamna ca ai cel putin atata nevoie ca si initiatorul aceluiasi post. Scapa de mentalitatea invechita a de genul ''nu vorbi daca nu te priveste' e un forum de discutii,nu un jurnal,si ceea ce e scris ii priveste pe toti in egala masura. Dar nu ti-am reprosat niciodata draga ca postezi. Chiar te rog sa mai postezi. Cu ocazia intepaturilor noastre are si Nacialnik sansa sa isi arate talentele de pupincurist. Arina 11-04-2008, 01:21 AM constat ca in ultimul timp pe forum se scrie. bravo :) corneli4ik 11-04-2008, 07:30 PM Cica americanii cercetatori au stabilit ca de la cafea se micsoreaza sanii funeilor. Se contracta tesutul mamar sau ce ... Cine e mare cafegista pe-aici? :ploua: mm..Yo`s obsedata rau de cafea, da` sanii mi`s bine-merci =))..de unde asa teorii bizare? lizofoafa 11-04-2008, 10:26 PM Insomnie.. numarat oite negre de la 1 la 5 dimineata. Trezit la 11.40; graba mare, la 13:00 la noul job.. la care ezit sa-mi fac carte de munca... pentru ca exista un post mai promitator pentru care tre' sa merg la interviul final. muncit.. lipsa de experienta, nervi, curiozitate, fetze noi, anturaj nou, detalii cretine si importante.. Au aflat ca am o treaba "urgenta" vineri dimineata.. si mi-au dat "liber" ca sa-mi rezolv "problemele".. La modul diplomatic s-au desfasurat toate.. si totusi ma simt atat de aiurea.. E clar ca n-au nevoie de "staff pasager".. Dar nici pe mine nu pot sa ma condamne ca vreau ceva cu mai multa perspectiva, mai multi bani, mai multe responsabilitati. Sunt prea tanara ca sa stagnez, chiar si intr-un anturaj placut. N-am stiut cum sa procedez altfel. Mi-au spus ai mei sa nu dau cioara din mana pentru cea de pe gard... Oricum, acuma stau si le tin pe amandoua de pene, ar putea sa zboare amandoua in orice moment. M-am cam plictisit de jocul asta cu prinsu' ciorilor. Si sunt presata. Oricum, daca zboara amandoua, intotdeauna va exista o a treia cioara, mai proasta, mai inocenta, mai usor de prins. Asa cum eram si eu la inceput. Nevoia m-a metamorfozat in vulpe. Nacialnik 11-05-2008, 01:26 PM mm..Yo`s obsedata rau de cafea, da` sanii mi`s bine-merci =))..de unde asa teorii bizare? Da? :) Ei, estia dzyk ca daca nu ai fi fost obsedata, acum erai Pamela Anderson. http://www.dailyrecord.co.uk/news/uk-world-news/2008/10/18/coffee-linked-to-breast-size-reduction-86908-20815470/ Nu stiu cum au aflat. Probabil si-au masurat nevestele ani de zile dupa ce le indopau cu cafea. Oricum au descoperit si niste influente pozitive, chiar daca nu la fel de importante. Nu mai mori de cancer la san. :D Alisa 11-05-2008, 01:27 PM ce frumos arata Cismigiul toamna; voi iesi la o plimbare,mai ales ca vremea-i perfecta(mohorata si adie vantul) lvl100 11-05-2008, 06:13 PM Oo acum am observat , daca scriptul nu minte :D La multi ani Antimmater Ruxanda 11-05-2008, 07:35 PM Adevar graieste scriptu'... La multi ani, :maimuta:! :imbratisare: Kara 11-05-2008, 10:48 PM La multi ani, matmat! :impreuna: Otilia 11-05-2008, 10:55 PM Da da ! La multi ani ! Kara, multumesc din suflet pentru cele 5 minute de hohote de ris cauzate de postul tau de la Romantica. Mi-ai prelungit viata cu citeva zile bune :) :te iubesc: Kara 11-05-2008, 10:58 PM Kara, multumesc din suflet pentru cele 5 minute de hohote de ris cauzate de postul tau de la Romantica. Mi-ai prelungit viata cu citeva zile bune :) :te iubesc: da? da eu serios :pling: :DDDDDDDDDD Otilia 11-05-2008, 11:09 PM Foarte special tinar, in fiecare post ascunsa cite o perla. :D Cred ca adrenalina de aia nu l-a banat, ci i-a dat doar cartonas rosu - baiat cu un potential enorm si idei progresiste, adevarata mina de imbecilitate. Love jerry_r adrenalina 11-05-2008, 11:50 PM pai ma gandeam sa ne mai distram si noi putin, pentru ca nu cred ca mintea lui sclipitoare a aratat tot ce poate inca... simt ca inca mai urmeaza lucruri maretse :D Otilia 11-06-2008, 11:29 AM adrenalina, raminem datoare cu o bere :) Antimatter 11-07-2008, 09:03 PM merci scriptului md.net jika, tie un danke aparte pt buna dispozitie de la ultima conferinta pe tema "laurentiu si rigla" Kara 11-16-2008, 12:05 AM unde-i tema despre dor?! ca mi-este tare dor.. mi-e dor anume de copacii ceia din chisinau toamna tarziu, cu frunze galbene, rosietice cu miros unic... de toamna, nuca, ploaie, pamant.. picau fragil si neputincios, constientizand parca, ca pana-aicea le-a fost dat sa traiasca ...si incercam sa iau cat mai multe intre palme, turmentandu-mi receptorii olfactivi cu ele... de fiorii ceia si simturile pe care le traiam atuncea mie dor :trist: Nacialnik 11-17-2008, 02:20 PM Ian lasa tu jalea cu natura si veseleste-te mai bine cu gandul la ce mall o sa ai cand te-ntorci acasa. :copac: Serios, cine a fost la deschidere? Povestiti careva cum se prezinta. Capsunica, Otilia... un studiu comparativ va rugam. adrenalina 11-17-2008, 04:54 PM eu l-am vazut din-afara doar :) arata ca un mall tipic. foarte asemenator cu cel din Cluj de ex, dar mai mic putin. intrarea nu este chiar asa de impresionanta, cu doua coloane cam rahitice :)) parca are ceva roz pe fatada. si cam atat deocamdata :) lelaina 11-17-2008, 09:53 PM da inauntru? Otilia 11-18-2008, 04:20 PM Mie Malldova (daca despre el este vorba) imi place cel mai mult din toate mall-urile Chisinaului. Nu am fost inca la Megapolis though. Malldova imi aduce aminte de mall-urile din SUA, deci s-ar putea sa am o parere subiectiva. Destul de comod, simplu ca orientare ( detaliu vital pentru femei ), imi plac copaceii din interior. E stylish si simpatic, fara multe detalii de design, predomina culoarea alba. La lansare a fost un discurs de 20 min, neascultat de nimeni despre cit de fericiti sunt toti de deschidearea mall-ului, urmat de o prezentare de moda ce nu se vedea prea bine si un show acrobatic fine (in timpul caruia cit nu s-a desprins o acrobata de suport, in ultima clipa s-a agatat inapoi, evitind o moarte sigura si crash-ul lansarii). Petrecerea a culminat cu rindurile la bautura gratis si cu inevitabila lupta pentru cadouri. Malldova..:) Kara 11-18-2008, 10:17 PM in loc sa se investeasca in spitale de ex, mai ales in cele rurale, care.s la pamant, se deschid tampenii de gen..trist. lvl100 11-18-2008, 10:33 PM in loc sa se investeasca in spitale de ex, mai ales in cele rurale, care.s la pamant, se deschid tampenii de gen..trist. Cine sa investeasca in spitale , persoanele private ? :) Kara 11-18-2008, 10:39 PM de ce nu? lvl100 11-18-2008, 11:35 PM de ce nu? Da e posibil. Desi nu prea ar fi practic din cauza preturilor. Clinici particulare exista deja, dar daca se duce tanti Floarea si ii cere ala pentru un consult la ochi pensia pe 3 luni face infarct acolo :D Kara 11-18-2008, 11:38 PM cred ca ma refeream la sponsori sau ceva de gen...e utopie...suntem tare departe de-asa ceva.. lvl100 11-18-2008, 11:51 PM cred ca ma refeream la sponsori sau ceva de gen...e utopie...suntem tare departe de-asa ceva.. A pai sponsori mai sunt, dar una e sponsorizarea si alta sunt investitiile. Sa faci un spital costa enorm de mult. E cam utopie peste tot , nu numai in RM :) Kara 11-18-2008, 11:55 PM nu mai e peste tot..uite daca nemtii ar fi fost zgarciti, africa ar fi fost mult mai saraca. :oi: lvl100 11-19-2008, 12:10 AM nu mai e peste tot..uite daca nemtii ar fi fost zgarciti, africa ar fi fost mult mai saraca. :oi: Totul tine de perspectiva. Daca nemtii si ceilalti europeni nu ar fi exploatat la sange continentul negru, poate ca africanii ar fi fost destul de bogati sa isi faca propriile lor spitale http://www.websmileys.com/sm/evil/105.gif Kara 11-19-2008, 12:12 AM ... poate ca africanii ar fi fost destul de bogati sa isi faca propriile lor spitale http://www.websmileys.com/sm/evil/105.gif dada, din nisip.. lvl100 11-19-2008, 12:25 AM dada, din nisip.. Nisipul ala contine cele mai productive mine de diamante din lume :) Kara 11-19-2008, 12:32 AM da? vreu in africa! http://www.helpbytes.co.uk/images/mess6/smileys/36.gif lvl100 11-19-2008, 02:09 AM da? vreu in africa! http://www.helpbytes.co.uk/images/mess6/smileys/36.gif Pai e simplu, daca urmezi pasii corecti e superafacere. Mai buna decat a andreblonde cu Grecia. Primul pas Te duci la un interviu. Echipa de la Departamentul Emigratii arata cam asa, deci ai grija sa nu gresesti vreun raspuns. http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/00441/news-graphics-2007-_441523a.jpg Al doilea pas Iti gasesti un macho man local http://www.kazoongas.com/paulo_biendo/it/idi_amin_dada_1.jpg Happy end O viata tihnita alaturi de copii tai : http://www.imageenvision.com/md/stock_photography/nurse_standing_with_a_group_of_african_children_sh owing_symptoms_of_the_protein-deficiency_disease_kwashiorkor.jpg Kara 11-19-2008, 09:42 PM saracii copilasi... au burtile pline cu helminti :maimuta: lvl100 11-19-2008, 09:50 PM saracii copilasi... au burtile pline cu helminti :maimuta: gresit , la cat de rar mananca copii aia , cred ca si pana si parazitii le-au murit de foame sau au emigrat :) Kara 11-19-2008, 09:54 PM gresit , la cat de rar mananca copii aia , cred ca si pana si parazitii le-au murit de foame sau au emigrat :) :DDDDDDDDDDD lvl100 11-24-2008, 05:50 PM Pana la urma Jerry a fost banat si si-a facut alta clona ? Otilia 11-24-2008, 06:08 PM Tu insinuezi ca jerry teroristul s-a intors :D ? Olga... 11-26-2008, 12:01 PM Vreau sa-mi trag un Dex mai bogat,am avut unul care imi dadea notiuni din noua surse + sinonime si antonime,dar l-am pierdut la reinstalarea W.Acum am altul extrem de sarac,iar pe cel vechi nu-l mai gasesc.....Poate stie cineva unul bun,sa pot lucra cu el si offline.....va rog. Olga... 11-26-2008, 12:02 PM scuze ca mi-am postat mesajul aici,dar n-am stiut unde sa-l pun Teroristu 11-26-2008, 07:10 PM Tu insinuezi ca jerry teroristul s-a intors :D ? Ha-ha-ha-ha:( Teroristu 11-26-2008, 07:29 PM :):):)otilia poate deschizi o tema nouă intitulată 'anti Teroristu' numai sami spui şi mie măcar să văd şi eu cum mă critică lumea:):):):):D TRISHNA 11-26-2008, 07:36 PM :):):)otilia poate deschizi o tema nouă intitulată 'anti Teroristu' numai sami spui şi mie măcar să văd şi eu cum mă critică lumea:):):):):D :D Mare treaba! fiecare e criticat shi critica aici ;) Principalul e sa rezishti :D, altfel nu primeshti placere ;) Teroristu 11-26-2008, 07:45 PM :D Mare treaba! fiecare e criticat shi critica aici ;) Principalul e sa rezishti :D, altfel nu primeshti placere ;) asta tocmai vreau să încerc ştii doar încercarea vină nare iar plăcerea este atunci cînd te contrezi "în cazul meu":):):):D TRISHNA 11-26-2008, 08:12 PM :D Dap tu eshti un sadomasochist :D Succes!;) Teroristu 11-26-2008, 09:12 PM :D Dap tu eshti un sadomasochist :D Succes!;) еп тыгы дыкiaca:) sunt şi mazahist:D Otilia 11-27-2008, 03:55 PM :):):)otilia poate deschizi o tema nouă intitulată 'anti Teroristu' numai sami spui şi mie măcar să văd şi eu cum mă critică lumea:):):):):D Cui trebuiesti tu piciule, sa te critice? :D Cika tema noua :) Teroristu 11-27-2008, 04:05 PM Cui trebuiesti tu piciule, sa te critice? :D Cika tema noua :) cine ştie?poate aşa e mai bine:/ Teroristu 11-29-2008, 11:54 PM Prin ce se deosebeşte femeia de minge???????? lelaina 11-29-2008, 11:56 PM Draga teroristule, prin ceea ca, daca mai aud plangeri la adresa ta sau mesaje misogine de gen, te banez fara nicio explicatie in plus. Teroristu 11-30-2008, 12:33 AM Chiar e aşa de greu de înţeles că eu nu aparţin categoriei de oameni care pot fi numitl oameni serioşi anonymus_xxx 11-30-2008, 08:52 AM tero...nu neaparat categoria d oameni serioshi.....creca mai degraba tu nu faci parte din categoria oamenilor maturi...adika trecutzi d 18...:D:D:D:D no ofens mate :D:D:D:D Teroristu 11-30-2008, 12:51 PM tero...nu neaparat categoria d oameni serioshi.....creca mai degraba tu nu faci parte din categoria oamenilor maturi...adika trecutzi d 18...:D:D:D:D no ofens mate :D:D:D:D omule nu e chestia de maturitate pur şi simplu niciodată nu am fost serios iar mie îmi place aşa mod de viaţa Hmmm 11-30-2008, 02:39 PM omule nu e chestia de maturitate pur şi simplu niciodată nu am fost serios iar mie îmi place aşa mod de viaţa bravo! PiggyEFromHell 12-03-2008, 05:59 PM Pig mă scuzi dar ce te fute ce fac eu pe forumul acesta, Ei... iti dai prea mare importanta... si tu si iubitul tau anonymous_xxx puteti sa faceti ce vrei, cine-s eu sa va judec?:) dacă te interesează ceva întreba da nu pizdi cu variante de tipul 'amic intim' Bun... te intreb direct atunci... ti-e greu sa fii gay? Cum rezisti la obiecte dure in locuri nebanuite?:D eu tot am votat Ei, acum trebuie sa spui si ce ai votat... nu?:) lelaina 12-03-2008, 06:06 PM M-ai emotionat, Piggy, cand am vazut ca ultimul mesaj la tema e al tau. lol PiggyEFromHell 12-03-2008, 06:20 PM M-ai emotionat, Piggy, cand am vazut ca ultimul mesaj la tema e al tau. lol ma faci sa rosesc:p... stiam eu ca tii la mine! Dar tot "nu" si "nu". :sarut: lelaina 12-03-2008, 07:25 PM da' de ce numa' barbatii sa voteze? :( eu tot am votat. mm. Nu doar barbatii, de asemenea si femeile cu inclinatii lesbiene. :) Nacialnik 12-03-2008, 07:50 PM Si atunci tu de ce nu votezi? :cool: anonymus_xxx 12-03-2008, 09:39 PM tu si iubitul tau anonymous_xxx yo...PiggyEFromHell....mai lasa prostiili d genu asta k nu cred k intereseaza pe cineva .....sa shtii k eu is kit se poate d straight .....si daca nu ma crezi ash putea satzi dovedesc lucru asta ....dami nr d tel a prietenei/sotiei tale k sa vada shi ea cum e so faci cu barbat adevarat ... Otilia 12-03-2008, 11:25 PM piggye...sa nu cumva sa incerci:D .... :))) otilia..apropo de raspunsul lui viking...undeva pe o tema spunea ca ii e greata..decand e in grecia s-a facut intr-atat de religios? vikiiing..auuu? De ce linar? nu vrei sa incerci cu un barbat adevarat ?:) vik-ing este doar influentat de avintul si contiinta religioasa a lui Umbreon si Piggy :D |