View Full Version : Etc, samd - baga totul aici...
`romEo 11-27-2007, 02:50 PM Kara sa nu uitam ca mai exista si nechibzuinta medicilor care te pot infecta cit ai clipi din ochi.Doar cite cazuri exista cu infectarea pacientilor de HIV,Hepatita B si etc.si presupun ca vor mai avia loc astfel de cazuri.Referitor la organe sunt de acord cu tine suta la suta.
cite cazuri cunosti cind medicii au infectat pe cineva cu HIV?
`romEo 11-28-2007, 09:11 AM poftim Kara:
In Canada one of the loudest proceedings has begun. For infection of a HIV-infection and hepatites C more than 20 thousand person judge the ex-chapter of committee of the Red Cross to Physiognomy Roje Perro«. The doctor expects to prove the innocence, but in an opportunity of it its lawyers do not trust even.
Mass infection with fatally dangerous illnesses occurred in Canada during almost ten years (from the beginning 1980 on the middle of 1990 th years). In total because of a negligence of doctors of the Canadian committee of the Red Cross have suffered more than 20 thousand person: about thousand have been infected by a HIV-infection, about 20 thousand - hepatites C. Only till 1997 from the infected plasma has died more than 3 thousand patients.
As informs Canadian Press, all weight of fault for an event is assigned to the 68-years doctor to Physiognomy Roje Perro«. Against it four charges in the criminal negligence which has entailed destruction of people, and also charge in creation of threat of public safety are put forward. The doctor denies the fault, approving, that actions of physicians under control to it were not deliberate and they speak bad preparation of medical staff. " I could not supervise personally work of thousand workers of the Red Cross ", - the defendant is indignant
Nevertheless even lawyers Roje Perro are not assured, that they will manage to defend the client. On conditions of anonymity one of them has informed, that fault of its client is obvious. " I think, that process above Roje Perro will be prolonged about one year. Most likely, it will be sentenced to lifelong imprisonment ", - the lawyer considers.
sursa:http://www.gorod.lv/novosti/26263/krasnyiy_krest_stal_istochnikom_zarazyi
unica problema e ca sursa este in limba rusa !
kraft_natasha 12-02-2007, 01:50 AM apoi sa stii ca eu lui i-am recomandat-o pe nothomb :D
da' codrinash nu numai ca-i destept, dar si-i frumos, si bun la suflet, si interesant si tot ce poate fi mai bun...i-a fost dat :D
fuck, i love him :D
oho... exact ca la matrimoniale, doar de bine zici :D
Arina 12-02-2007, 02:01 AM care matrimoniale? zic de bine ca-i al meu :D
romeo, spekuleatzii http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/16.gif...oricum ma refeream la medici, nu la jite http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/16.gif
Ruxanda 12-04-2007, 08:15 PM Ruxanda, eu-s o mare iubitoare de depeche mode... chiar am fost si i-am vazut la bucuresti
Cand? Unde? Si Cuuuuum? :)
Eh... probabil a fost fenomenal concertul...
Arina 12-04-2007, 08:33 PM vara 2006 in bucuresti :)
da, a fost super concertul... aproape 2 ore jumate si mi s-a parut foarte scurt...
Antimatter 12-05-2007, 10:31 AM a fost un prieten f bun deal meu...zicea ca la iesire din stadion tziganii faceau "business" cu postere avec DM, si rosteau intruna cu un accent specific: "luytzi, frytzylor dypesh mod, luytzi!
khama 12-07-2007, 01:28 AM dixy, tati ponturile shi linkurile tale asha-s de lame... floodeshti numa aiurea, shi posturile tale tot is trantite ca nuca de perete... saturat populatzia deja
dictionar 12-07-2007, 02:01 AM da nie ini palshi si scrie dixy, nu vad nimic rau... de cind scrie el pe forum, forumul pare mai treaz´nu vad nis un spam neeka, khama tzi-i somn cumva?
khama 12-07-2007, 07:19 AM oh, shut it!
daca ni-i somn? mmmm.... not sure... cre ca da
dictionar 12-07-2007, 04:53 PM si khamutza... cum ai dornit? ca un jitzalush :)?
khama 12-08-2007, 12:33 AM dixy o furat avatarul lu capsunica... sau ea nu-l mai are pe asta?
am dormit jestoka... pan la 4
dictionar 12-08-2007, 03:28 AM ai tu shi ai cu baietu ista... :)
iuliancic 12-15-2007, 02:58 PM Povestitzi cum a fost la concert la Snails :)
khama 12-16-2007, 02:35 AM lume pliiiiiiiiiiiiiiiin buztaimu... cre ca snails poate sa-shi caute alta sala de concerte deja... organizarea la intrare - tare dea branza... ne-am imbulzit, ne-am certat, am ashteptat... in fine am intrat, atmosfera f vesela, artishti profesionishti... am stat intrun coltz shi am savurat seara...
vik-ing 12-17-2007, 04:50 PM Lume... De cite ori pe saptamina este ruta ,,Timisoara - Chisinau '' ??
Si cit costa?
Stie cineva de unde iau asa informatie?
fuck ... am un back-up plan , in caz ca bulgarii nu-mi dau viza de transit :ma duc prin Macedonia, Serbia si ajung in Timisoara , pe urma iau autobuzul spre Chisinau...
...vreu acasa de Craciun :( HELP !!
adrenalina 12-17-2007, 08:48 PM nu stiu exact. stiu de la Oradea ca pleaca de acolo in zile pare de la ora 16.
la Timisoara nu stiu si eu cum sunt in Ro... asa ca roaga pe cineva din MD sa sune la autogar sud sa afle.
m_c_B 12-19-2007, 05:35 PM hm...
"Dear m_c_B,
You have received a warning at Moldova Mea.
Reason:
-------
Atac la persoana
asta ii prima avertizare, desi este a doua oara cand o ataci pe Kara... lasa agresivitatea astea deoparte.
-------
Original Post:
http://www.moldova.net/showthread.php?p=206225
Citat:
Citat:
Adaugat initial de Kara Afiseaza mesajul
m_c_b, убlablablablablabla !
mai bine taci ..."
adrenalina , mai bine taci ...
rog sa nu se inteleaga ca "inchide botul " cum zice scumpa ...
nici nu stiu ce sa fac : sa rid ,sa plang , sa "o dau in judecata" cum zicea oby,
sa zic " las' ca-i proasta " sau sa-i spun cum a facut kara :
"adrenalina , ubei sebea ob stenu ..."
adrenalina 12-19-2007, 05:50 PM mbc daca vrei sa te faci placut pe acest forum, iti iese din ce in ce mai bine. keep the good work :D
m_c_B 12-19-2007, 06:00 PM nu. scumpa..
nu-mi lucra privatul... acum vad ca lucreaza...
iti spun cum am facut-o la o alta avertizare timpita :
"eu nu m-am suparat ,sper ca si tu ..."
mi-am expus parerea referitor la candidatii nostri pentru eurovision..de ce mi-ai inchide tu mie gura?! in fine ... nu conteaza..mai bine taci :-)
Otilia 12-19-2007, 10:57 PM cautam acum tema cu barurile din Chisinau dar n-o gasesc asa ca scriu aici.. s-a aprins 15 min in urma o bucata de E cafe de la Riskanovka, de la jokurile barmanilor cu focul s-a aprins jumate de perete si au inceput a arde niste haine atirnate pe cuier si hainele citorva clienti.
In citeva secunde s-a aprins si podul, e din material..mai pe scurt panica mare. Jumate din populatie s-a sculat si a stins repede tot cu niste perne, show de proportii, eu inca is socata, imi inchipui ce au simtit cei hainele carora a luat foc..uh
kraft_natasha 01-21-2008, 02:51 PM ai si alte obsesii pe linga colectionatul figurilor de stil in mesajele necunoscutilor?
:D Не льсти себе...
Umbreon 01-23-2008, 04:05 PM Imi pare rau sa te dezamagesc, sunt Fr3Zy.
Cum o mai duc melcii deci ? Se imperecheaza normal ori le copulezi tu femelele cu degetul ? :D
kraft_natasha 01-24-2008, 03:24 PM nafleatsa, tu nu te incorda cu analize.. hai fugutsa si mai vezi vreun film despre care sa scrii aici.. se pare ca asta tii profesia.. te tii doar de privit filme.. acu inteleg de ce Codrin imi zise sa te las in pace...
NaEeeee... mai sunt si alte modalitati de`ati gasi locul sub soare, nu`ti mai dau apa la moara… asculta`l pe codrin
Ruxanda 01-25-2008, 09:23 PM Oftopic: Ruxanda, Albert Camus o spus fraza din iscalitura ta in engleza sau in franceza? ca daca o spus-o in franceza deamu mai bine t-o atasai in romana...
Dictionar... habar nu am in ce limba a spus-o.. de fapt, ma indoiesc ca-i in genere al lui citatul... iar daca totusi a spus-o el si a spus-o in franceza oricum aveam sa mi-o atasez in engleza...
Vezi tu.... mie imi place cum suna fraza asta in forma sub care am gasit-o... adica in engleza... Capici? :)
PS: Phew! Ce explicatie lunga! :D
Antimatter 01-28-2008, 10:46 AM capici, capishi, kopeici sau capisci?
Ruxanda 01-28-2008, 04:28 PM Capisci, capisci.... heh... rau spellingu'... :)
sprin_us 01-30-2008, 08:26 PM pravda glaza colit?si nus soldatel american,militaria americana e mult mai complexa ca cea moldoveneasca, nu e doar soldat si gata,dar cred ca nu are rost sati lamuresc ca nu esti cointeresat si doar vrei sa pari mai destept decit esti,eu miam expus parerea,caci daca nu ma gresesc aceasta e scopul forumurilor,asa ca nu critica dar comenteaza.sper ca stii diferenta pari om destept.
Umbreon 01-30-2008, 08:52 PM Eu is de acord cu tine, sprin, in privinta faptului ca femeile din Moldova ar trebui sa isi ridice standardele. Eu ash propune pentru inceput sa nu se mai culce cu soldatei :D
sprin_us 01-30-2008, 09:40 PM vad ca moldovenii decit am plecat din molodva sau retardat un pic nu inteleg limba romina:))incerci sa explici una dar cred ca idea care vreau so redau e prea complicata pentru creerile mici cu egou mare a unor persoane:))
sprin_us 01-30-2008, 09:45 PM imi place cum multe persoane in moldova le place sa intri pe forumuri si sa critice persoane caci ii face sa se simta mari si puternici ca ei au zis asa si nu e altfel,stiu dealde voi,va temeti de umbra voastra:)si va puteti capata fete doar ca papicu are bani multi, de altfel mureati virgini:)eu am scris ca fetele sa ridice standartele si am zis la ce nivel:)de ce unicele persoane care scriu critica ce zic?ca le este frica ca li se termina shara.luati si mai treceti pe la sala din cind in cind,ajuta.si eu eram gras ca si voi cu 3 ani in urma dar alergatul si efortul fizic te modeleaza si te face sa te simti mai bine despre infatisare si esti mai fericit de viata decit sa intri pe forumuri si sa incerci sa strici dispozia la altii:)
adrenalina 01-30-2008, 10:04 PM pigyye si umbreon v-ati luat jucariile si v-ati dus de aici daca nu aveti ceva de spus la tema. sau va alegeti cum niste puncte in plus si fara mesaje private. multumesc de atentie :D
Umbreon 01-30-2008, 11:07 PM Da eu ce am facut ? Asta el ma face gras si virgin :DDDDD
sprin_us 01-30-2008, 11:16 PM nu team facut gras si virgin dar daca te atinge ce am zis eu inseamna ca ceva nu e in regula si daca nu e una e alta:)
sprin_us 01-30-2008, 11:17 PM eu am incercat sami expun parerea dar vad ca ai inceput sa critici ce am eu a zice,si nu inteleg de ce tea atins asa tare.
sprin_us 01-31-2008, 03:38 PM auzi porkusor,vad ca esti destept tare si pe deasupra esti si fililog,daca esti si filolog corecteaza gresala nu o repeta,am folosot acelasi cuvint de 2 ori in aceasi propozitie,mare lucru,is moldovean la urma urmei nu roman.tema o fost barbatii grasi nu daca le place fetelor cu cine sa se intilneasca,si daca esti asa filolog tre sa intelegi diferenta intre comenta si critica,cu parere de rau nu o prea vad la tine,teai vacut vad ca englezoi:)fete made in moldova:))de ce nu nascute?sau poate ai vrea sa o incepem in engleza?nu teas sfatui ca acolo te bat si rau de tot:)cauta expresiile "cum dumpster,pickle puffer" asta te descrie pe tine cel mai bine si nu le vei gasi in dictionare asa ca pune mintea in miscare.si de ce te ating comentariile mele?nu teai gindit?eu am dat o propunere asta nu inseamna ca cineva o sa o urmeze,caci nu te vei da cu gitul in fintina daca iti zic?si sa ai grija de infatisarea ta un pic mai mult nu e nimic rau.sincer in moldova nu am vazut persoane grase,cel putin dupa america nu mi se paruse grase,dar nici barbati atletici tot nu prea,sa fii atletic e o forma de viata si iti trebuieste multa dedicatie,daca tu nu o ai lasa poate altcineva va avea si o va facio,tu prin critica poti sai intimidezi pe acei cineva.eu nu am nimic impotriva ta dar vad ca tu ceva ai impotriva mea,cei asta?ce nuti convine?tema e obezitatea asa ca comenteaza la tema nu la mesajele mele.din mesajele tale vad ca vreai sa te dai tare si mare si pe deasupra destept,lucrurile acestea nu se prea leaga impreuna.lasa critica la o parte si treci la tema.
Umbreon 01-31-2008, 05:40 PM Ce soldatel gras si agramat ... :D
Fetelor , voua va plac soldateii grasi si agramati ? :)
sprin_us 01-31-2008, 05:55 PM :)tiam mai zis ca nus soldatsel:)cred ca e prea complicat pentru intelectul tau de molusca sa intelegi lucru acesta:)si de fete cu parere de rau nu mai sunt disponibil caci is casatorit de 5 ani am baietel si familie fericita,asa ca niciodata nu ma interesat cine si ce gindeste despre mine.am incercat si tot incercat sa te fac sa intelegi ceva dar cred ca I am barking at the wrong tree:)
adrenalina 01-31-2008, 06:21 PM ok, baieti, va calmati. ati primit doar avertizare, data viitaore chiar ramaneti fara mesaje private :)
sprin_us. semnele de punctuatie sunt in limba romana ca si in limba engleza. asa ca niste spatii si niste virgule nu ar strica pentru a putea citi mai usor ce scrii. si niste aliniate...
sprin_us 01-31-2008, 06:23 PM sorry about that:)nam fost bun cu ortografia niciodata.
sprin_us 01-31-2008, 06:28 PM si adrenalina cu tot respectul,nu tot incerca sa sperii oamenii cu raminerea fara mesaje private,acesta nu e unicul forum unde poti vorbi si de aceea si sunt forumuri sa discuti teme,asa ca vad ca te crezi prea importanta cu forumul acesta,nimeni nu injura asa ca se vorbeste omeneste aici,inceteaza cu avertizatii si asa mai departe,noi discutam si gata.daca incalcam ceva si injuram atunci vei avea dreptate sa avertizezi dar acum nu vad de ce?
adrenalina 01-31-2008, 06:31 PM cu tot respectul, nu vorbeam cu tine... si daca nu iti plac anumite limite, chiar esti liber sa gasesti alte forumuri. cata vreme stai aici, exista niste reguli de bun simt care de obicei se respecta. exista un forum Offtopic unde se poate discuta aiurea. aici ori discutati la tema, ori va abtineti.
si inca o data, nu ii greu sa pui niste spatii....
sprin_us 01-31-2008, 06:36 PM ok, baieti, va calmati. ati primit doar avertizare, data viitaore chiar ramaneti fara mesaje private :)
sprin_us. semnele de punctuatie sunt in limba romana ca si in limba engleza. asa ca niste spatii si niste virgule nu ar strica pentru a putea citi mai usor ce scrii. si niste aliniate...
teai adresat baieti:)de aia am subinteles ca vorbesti si cu mine.si de ce toti aici imi fac observatii cu ortografia?doar nu suntem la facultatea de limba si literatura romana?intotdeauna nam avut note bune la compuneri:)sa fi fost gramatica engleza atunci nu as fi avut probleme, e mai usoara.
Sorry, for the missunderstanding.
adrenalina 01-31-2008, 06:42 PM ma refeream la cei doi certareti... dar vad ca te-ai simtit si tu... nu ii vorba de compuneri. ii vorba de a respecta minimum de reguli. chiar nu vad de ce unii nu inteleg asta. nimeni nu iti cere cuvinte elevate, dar sa respecti minimum de reguli de punctuatie chiar nu cred ca ii greu.
mai este ceva... dupa cum scrii, asa si esti luat in serios. asta o sa vezi pe parcusrcul sederii tale pe acest forum.
khama 01-31-2008, 10:53 PM hai ca de data asta nu ma pot abtzine sa nu zic nimic...
sprin, moldovanu shi in africa e moldovan... :) da daca nu i s-o dat inteligentza de la natura ap nu-l mai scapa nici iluzia democratiei shi societatii americane sau wha`eva... shi hai sa nu incepem cu englezisme, cu atat mai mult cu injuraturi-slanguri, ca asta tot nu adauga puncte creierului tau...
a propos, de la un timp incoace, totzi cei ca tine au fost intampinatzi asha pe forum :) cu o doza de cinism shi critica acida, ca sa-tzi dai seama ca tot ce spui se poate de pus la indoiala... so, ciuvack, relax... tat a s shiba batz... nu n-ai fost tu intampinat cu paine shi sare, nu shi sa-i fashi, asha-i viatza... shi daca crezi ca in alta parte e mai bine, ap c.a.c.o. :)
sprin_us 01-31-2008, 10:59 PM auzi ciuvak tine informatia mea si damio pe a ta cind vin in moldova sa ne intilnim sami zici in fata ce ai,sa vedem cit de mare si tare esti atunci,si invata un pic engleza daca vrei so faci pe desteptul,macar stii ce e slang? rahati de alte tine la p..a iam vazut,si nu tea invata mata sa nu te bagi unde nu serbe oala? iti trebuieste 7 ani de acasa,mucosule.
Umbreon 01-31-2008, 11:17 PM Hhahahahah , punct ochit , punct lovit. Sprin primeste ban acush :))
sprin_us 01-31-2008, 11:19 PM asa idioti mau enervat pe toate siturile si chiar daca imi vor face ban pe chatul acesta vreau sa stie toti,ca idioti de acestea face numele moldoveanului rau in lume,in loc sa fie unit se freaca intre ei,si imi cer scuze de la khama,nam avut dreptul sa reactionez cum am rezctionat caci nam niciun drept,nu te stiu personal,dar pentru cuvintele care mi leai zis tot nas ezita sati dau la ureche,idioti de acestea am batut in dreapta si stinga cit am fost in moldova,toti de la oras,se socot mari si tari pina cind ajunge vorba de ceva mai serios. unde tis cei 7 ani deacasa?e frumos sa zici cuvintele pe care le zici la un necunoscut?eu nu mias permite,dar asta is eu,iam miam dat opinia la subiect si am fost atacat de alti doi mucosi de bani gata.nu va place idea mea trimiteti mesaj privat nu va faceti mari si tari in fata la altii simi scrieti aici sa vada toti.aveti ce aveti cu opinia mea nu cu tema discutiei asa ca fiti buni si trimiteti mesaje private daca mai aveti ceva sa ziceti,e-mailul meu e nichita.guidea@usmc.mil stiu ca nu se da informatie privata eu vo dau,aveti ceva scrietimi direct si discutam.eu is om aprins de firea mea asa ca glumele de prost gust nu le inteleg,si daca vrei sa fii destept sledi za bazarom,caci ce zici te face cine esti daca nu stii persoana personal,si pina cind nu am vazut nimic destept ce a iesit din gura la 3 clienti de pe situl acesta.si khama decind am de afacere cu americanii si slangul aici inca nu am vazut whatever sa se scrie wha'eva get some english classes it helps even retarded people speak,maybe you just have a speach problem or grammar needs some improvment,let me know i taught english for 4 years,FU and have a nice day.
Umbreon 01-31-2008, 11:26 PM Bun, vii si ma bati la vreun offline , e bine asa ? :)
sprin_us 01-31-2008, 11:33 PM de ce offline,prefer in persoana,daca nu ai probleme,am scris emailul trimitemi datele personale si cind vin in moldova ne sunam si ne intilnim.
sprin_us 01-31-2008, 11:33 PM stiu ca dupa mesajele care leam scris imi vor pune ban asa ca nu voi mai putea sa fiu pe aici,ai informatia mea scriemi
Umbreon 01-31-2008, 11:36 PM de ce offline,prefer in persoana,daca nu ai probleme,am scris emailul trimitemi datele personale si cind vin in moldova ne sunam si ne intilnim.
Ce glorie mai este, daca te bat si nu mai vede nimeni ? :)
sprin_us 01-31-2008, 11:41 PM mai ai pina vei ajunge sa bati centura neagra la arte martiale mixte:)eu am fost prin batai din cind aveam 2 ani si acum is intructor de arte martiale mixte,chiar crezi ca ai sanse?nu cred ca tu si chiar inca 2 prieteni de ai tai impreuna aveti vreo sansa,credema,nu imi place sa ma laud dar ma indoiesc ca veti supravetui mai mult de un minut toti trei,si de asta eu is sigur:))
sprin_us 01-31-2008, 11:45 PM cer scuze fata de celalte persoane ce tre sa cititeasca toate prostiile care le zicem acum online:)degraba nu veti mai auzi de la mine caci voi fi dat afara de pe forumul acesta:)
Umbreon 01-31-2008, 11:49 PM In mma nu se dau centuri, raule :)))
Mai mult, sunt competitii de mixed martial arts, iar luptatorii de mixed martial arts sunt antrenati in sporturi ca wrestling, brasilian jiu-jitsu, Muay Thai, sambo samd. Ori tu ai primit centura neagra la toate ? :)))
Esti keyboard warrior mai pe scurt.
Duel cind vrei, la orice ora de zi sau noapte, important e sa fie un public cit mai mare :)
sprin_us 02-01-2008, 12:28 AM iau am mentiaonat mai inaite ca is militar american,Unites States Marine Corps, nu army asa ca nu sunt soldat is Marine,si artele martiale in Marines sunt incorporate toate artele martiale,is luate cele mai efective tehnici din toate si incorporate in una,tehnici pentru a ucide omul cit mai repede si efectiv,si despre artele martiale mixte ai dreptate,e toate incorporate.diferenta e ca noi deasemenea lupta impotriva oponentului cu pistol,cutit si asa mai departe si daca pierzi mai mult de 30 sec luptind cu un oponent se socoate ca pierzi timpul degeaba:)aici in america minele noaste la instructori inb special sunt socotite arme letale si nu avem dreptul sa ne folosim de ce stim in public dar totodata nu scrie ca nu am dreptul sa le folosesc in moldova:))
sprin_us 02-01-2008, 12:30 AM mma nu e cu centuri dar aici in militarie sunt centuri,poti sa mergi pina la centura neagra cu 6 danuri,eu is de abia la primul dan,dar am cind,in 2 ani am sansa sa ma ridic:)si de obicei nu am pravalit nicio centura:)moldova te invata de multe mai ales daca cresti la tara:)
Umbreon 02-01-2008, 12:33 AM iau am mentiaonat mai inaite ca is militar american,Unites States Marine Corps, nu army asa ca nu sunt soldat is Marine,si artele martiale in Marines sunt incorporate toate artele martiale,is luate cele mai efective tehnici din toate si incorporate in una,tehnici pentru a ucide omul cit mai repede si efectiv,si despre artele martiale mixte ai dreptate,e toate incorporate.diferenta e ca noi deasemenea lupta impotriva oponentului cu pistol,cutit si asa mai departe si daca pierzi mai mult de 30 sec luptind cu un oponent se socoate ca pierzi timpul degeaba:)aici in america minele noaste la instructori inb special sunt socotite arme letale si nu avem dreptul sa ne folosim de ce stim in public dar totodata nu scrie ca nu am dreptul sa le folosesc in moldova:))
A, dintr-un gras te-ai facut in 3 ani in ucigash letal ? :))))
sprin_us 02-01-2008, 12:40 AM nu am fost gras,dar nici six pack nu aveam,efortul fizic mea dat six packul:)am folosit pentru tema de discutie ca am fost gras:)militaria ma facut sa pierd leaca de grasime de pe la mijloc pe care toti o aveam:))
sprin_us 02-01-2008, 12:45 AM tiam zis ca nu am probleme de intilnit oricind si oriunde dar cind vin in moldova si credema ca nus keyboard warrior:)mia placut expresia,
sprin_us 02-01-2008, 12:48 AM aici militaria nu e ca in moldova te duci cu ziua de lucru la sefi,aici militaria e profesie si foarte buna printre altele,aici esti antrenat in toate celea,impuscat din M16 si pistol M9 sau berretta,esti antrenat in arte martiale mixte,camera de gaze,inot cu tot echipamentul,supravetuire in salbatic.......tot la ce te poti gindi:)
sprin_us 02-01-2008, 12:50 AM din M16 tre sa te califici anual de la 200m 300m si 500m fara luneta:))pistolul e 7m 15m si 25 m si targetul e nue mare asa ca nu crede ca ai impuscat si ai nimerit:)tre sa stii cum sa impusti sa nimeresti,e foarte interesant si nu pot sa zic ca mia fost urit o zi decind am hotarit sa intru in militaria lor.
sprin_us 02-01-2008, 12:54 AM umbrion chiar iti multumesc de conversatie mam mai calmat un pic:)si credema ca nus numai vorbe,tias dovedi daca erai aici:)aici moldovenii ma stiu cine sunt asa ca daca nu ma crezi intreaba alti moldoveni locali din america,daca a auzit de mine iti vor zice cine sunt:)sper sa nu fiu dat afar de pe chatul acesta pina mine daca mai postezi ceva:)
Antimatter 02-01-2008, 01:30 PM :)
http://dalmacom.net/uploads/posts/1189272588_55221792.jpg
http://dalmacom.net/uploads/posts/1189272592_55221798.jpg
http://dalmacom.net/uploads/posts/1189272596_55221801.jpg
http://dalmacom.net/uploads/posts/1189272602_55221809.jpg
http://dalmacom.net/uploads/posts/1189272606_55221812.jpg
http://dalmacom.net/uploads/posts/1189272609_55221815.jpg
http://dalmacom.net/uploads/posts/1189272614_55221819.jpg
...etc...
Umbreon 02-01-2008, 01:59 PM umbrion chiar iti multumesc de conversatie mam mai calmat un pic:)si credema ca nus numai vorbe,tias dovedi daca erai aici:)aici moldovenii ma stiu cine sunt asa ca daca nu ma crezi intreaba alti moldoveni locali din america,daca a auzit de mine iti vor zice cine sunt:)sper sa nu fiu dat afar de pe chatul acesta pina mine daca mai postezi ceva:)
Aha, iata am intrebat si la MIT de tine , si la Harvard, si nu te stie nimeni ...
M-am gindit ... Ce sa fie oare ? Asa luptator letal ca tine trebuie sa fie cunoscut ... Si am intrebat directorul financiar de la M1 Global daca nu stie nici un moldovean ucigash de prin state ... si ... ca sa vezi ... nu te cunoste nici acesta !!!
Ce sa fie oare asta ? http://lataifas.net/images/smilies/ico_biggrin.gif
khama 02-01-2008, 04:58 PM sprin_us,
ciuvack, wha`eva e un moft britanic, e una din strambaturile lor pe care le ador... dar sa lasam asta...
hai s-o luam pe rand... nu-i interesant cand te ai cu cineva de bine pe privat... te consumi doar pentru unul, shi ca sa-l invetzi pe altul minte, iar pe privat? nea, asha nu e rational, e bine s-o faci in public, astfel mult mai multzi vad, analizeaza, mai posteaza cate un comentariu, shi iar cearta shi zarva - lucrurile devin mai interesante...
apoi, tu ai zis "asa idioti mau enervat pe toate siturile" - asta nu-tzi da de gandit? sau voi in armata nu avetzi asha disciplina? este vorba de atitudinea ta cu care vii aici shi itzi dai aere de mare luptator... mai sunt shi aici practicantzi de arte martiale shi nu fi asha de sigur ca eshti cel mai cel mai... tu tratezi problema greshit... pe langa faptul ca te lauzi ca eshti cel mai tare din parcare, zici ca ne batzi shi pe noi la funduletz (hi hi hi >:) ) da` eu nu intzeleg cum potzi sa afirmi asha ceva, atunci cand nu shtii cu cine vorbeshti?!
"e frumos sa zici cuvintele pe care le zici la un necunoscut?" - hai n-o fa pe victima, aici totul depinde cat de bine posezi arta cuvantului shi iqul tau, nu te ajuta nici o lauda, amenintzare, cutzit sau pistol...
"si am fost atacat de alti doi mucosi de bani gata." - tu crezi ca mucoshii de bani gata stau pe forumuri? nush ce ma indoiesc ca le ajunge rabdare sa se angajeze intr-o discutzie..
shi hai zakalibal deam cu amush ma da afara amush ma da afara... hai ca de dragul distractiei nu te mai baneaza nimeni... da eu tzie itzi dau o idee constructiva - deschizi un topeg, shi povesteshti despre ce faci tu armata americana, de la cand te scoli pana te culci, cu ce te ocupi, sunt sigur ca ar ieshi o discutzie pe cinste...
shi inca ceva, scriind pe un forum public, tre sa-tzi dai seama ca te citeshte lumea, shi nu potzi sa te ashteptzi ca totzi sa te laude, sa te placa... so, shii barbat asha cum zici ca eshti, shi fii mai dimplomat... datu in cap aici nu rezolva nimic...
bafta...
posle scris: shi inca ceva... tu te lauzi cu armata ta... dar sa shtii ca fiecare are filozofia vietzii lui, mai buna sau mai rea, shi asha cum tu crezi ca macitu e important pentru tine ca militar, ash a pentru altzii sunt importante calculatoarele, analizele economice, grafuri conexe in matematica shi alte chestii... asha ca nu zi despre armata asha de parca ar fi ceva obligatoriu shi noi am fi totzi luzeri ca nu am urmat aceeashi cale ca shi tine... cum ziceam mai sus, arta cuvantului, ciuvack, arta cuvantului
kraft_natasha 02-01-2008, 05:18 PM poanta aia: "Я нихрена не ронеал, но как ты это сказал..." :D
PiggyEFromHell 02-01-2008, 06:13 PM Ce glorie mai este, daca te bat si nu mai vede nimeni ? :)
N1... :D... ah... troy
nu avem dreptul sa ne folosim de ce stim in public
:D super... dar ai voie sa vorbesti despre asta in public...
Comparatiile dintre armata moldoveneasca si cea din us sunt absolut irelevante... dimensiunea si puterea economica e diferita. Probabil toata lumea stie ca sunt organizate diferit, e destul de logic, dar, eu personal habar n-am cum e cea moldoveneasca si nici nu ma intereseaza prea tare... iar daca ar fi sa admir vreo armata, ar fi cea israeliana in primul rand... mai pusi pe alerta ca ei nu cred ca ma e cineva in zilele noastre.
Ce te-ai mai atacat cand am scris 3 cuvinte in engleza, de parca in moldova detii drepturi exclusive pentru limba asta:D(mai grav e insa ca nu intelegi de ce era scris in engleza). Prea putin ma intereseaza cat slang stii tu, la gramatica esti 0(zero) cel mai probabil, dupa cum e destul de usor de dedus dupa cunostintele de romana, iar pe forum, e un detaliu destul de important(pentru imaginea ta, nu pentru restul lumii).
Apropo, daca tot de la praşât te-ai inrolat in armata, de ce nu ai lasat sapa acasa?:D
Cum a zis si khama, poti fi cat de tare n-ai fi, daca nu stii sa te exprimi, pe forum credibilitatea ta nu e prea mare. Iar un ultimile 10 min mi-au aparut niste dubii cum ca in general stii ce ii aia US Marine... voi fi al doilea care te invita sa deschizi o tema noua si sa mai bagi si niste poze acolo din armata, traininguri... :armata: presupun ca nu e totul ultrasecret. Poate chiar ai avea ceva de spus si doar noi suntem rai...:D
Umbreon 02-01-2008, 08:51 PM da eu tzie itzi dau o idee constructiva - deschizi un topeg
Hhahahahhahaha , N1 K :)))))
dictionar 02-01-2008, 08:56 PM of, eu pentru prima data citesc un mesaj asa de lung de-a lui Khama, ia si di maladetz, si inca si classno sy citeshte, khama, ia sa scrii mai des :D
Ruxanda 02-01-2008, 10:14 PM Sustin! Vreau si eu sa vad un thread despre armata americana... sa-mi satisfac si eu curiozitatea... oh... and don't forget the juicy details! ;)
Si daca tot zicea Piggy de poze... ca sa vedem ce face armata americana din oameni astept si niste poze de gen "before & after"... o poza cu Sprin de pe vremea cand era grasutz si inocent si alta de acum, cand e un badass marine... :D
PS: Antimatter, arta legarii sireturilor? :) Hehe... love it! Deja stiu cu ce o sa-mi pierd vremea maine inainte de iesi din casa :D
capsunica 02-07-2008, 05:09 PM ce mai face khama?... pe unde umbla? pup, koltzunash.
linar 02-07-2008, 06:08 PM mi s-o facut dor de md.net:D...
Miruna 04-09-2008, 02:19 PM Salut. Ce mai faceti? :) Groparu nu mai intra pe aici? :D
Arina 04-09-2008, 04:02 PM ziceti-mi va rog cineva :) ce sa scot de pe torrents ca sa pot transforma un .doc in .pdf ?
Umbreon 04-09-2008, 04:42 PM http://www.doc2pdf.net/converter/
Arina 04-09-2008, 04:50 PM vai ce minunata chestie :) multumesc :)
Umbreon 04-09-2008, 04:58 PM You are wellcome.
Antimatter 04-13-2008, 11:06 AM ziceti-mi va rog cineva :) ce sa scot de pe torrents ca sa pot transforma un .doc in .pdf ?
http://zamzar.com/
m_c_B 04-22-2008, 08:31 PM chisinaul din satelit :
http://www.wikimapia.org/#lat=47.008236&lon=28.860054&z=13&l=1&m=s&v=1
tts in limba romana :
http://www.ivosoftware.com/index.php?option=com_ivonaonline&vo=4&Itemid=38
http://www.phobos.ro/demos/tts/index.html
Umbreon 05-09-2008, 08:13 PM http://img138.imageshack.us/img138/8673/070520101543582854vn1.jpg
sprin_us 05-09-2008, 09:51 PM am vazut lupta aia,am crezut ca ii va rupe gitul lui emelianenko,dar dupa ce a fost dat la pamint de pe picioare, in decurs de vreo citeva secunde la facut pe negru sa tap out
Umbreon 05-12-2008, 11:33 PM FEDOR FACTS!!!
1 --- Some kids piss their name in the snow. Fedor can piss his name into concrete
2 --- Leading hand sanitizers claim they can kill 99.9 percent of germs. Fedor can kill 100 percent of whatever the hell he wants
3 --- Fedor counted to infinity - twice
4 --- Fedor once visited the Virgin Islands. They are now The Islands
5 --- Fedor's calendar goes straight from March 31st to April 2nd; no one fools Fedor
6 --- Fedor can speak braille
7 --- Fedor's tears cure cancer. Too bad he has never cried
8 --- Fedor was originally cast as the main character in 24, but was replaced by the producers when he managed to kill every terrorist and save the day in 12 minutes and 37 seconds
9 --- Fedor died ten years ago, but the Grim Reaper can't get up the courage to tell him
10 --- Fedor puts the "laughter" in "manslaughter"
11 --- Superman owns a pair of Fedor pajamas
12 --- Fedor can slam revolving doors
13 --- Fedor sleeps with a night light. Not because Fedor is afraid of the dark, but the dark is afraid of Fedor
14 --- Once a cobra bit Fedor' leg. After five days of excruciating pain, the cobra died
15 --- Fedor was once on Celebrity Wheel of Fortune and was the first to spin. The next 29 minutes of the show consisted of everyone standing around awkwardly, waiting for the wheel to stop.
16 --- Fedor does not hunt because the word hunting implies the possibility of failure. Fedor goes killing
17 --- Fedor divides by zero
18 --- Fedor's wristwatch has no numbers on it. It just says, "Time to kick ass."
19 --- When Fedor gives you the finger, he's telling you how many seconds you have left to live
20 --- Fedor is not hung like a horse... horses are hung like Fedor
21 --- Giraffes were created when Fedor uppercutted a horse
22 --- When the Boogeyman goes to sleep every night he checks his closet for Fedor
23 --- Fedor' dog is trained to pick up his own poop because Fedor will not take crap from anyone
24 --- Fedor has to maintain a concealed weapon license in all 50 states in order to legally wear pants
25 --- Fedor is the only person on the planet that can kick you in the back of the face
26 --- When Fedor exercises, the machine gets stronger
27 --- Fedor doesn't use pickup lines, he simply says, "Now."
28 --- Fedor can build a snowman out of rain
29 --- Fedor once had a heart attack; his heart lost
30 --- Fedor plays russian roulette with a fully loded revolver... and wins
31 --- Fedor can kill two stones with one bird
32 --- M.C. Hammer learned the hard way that Fedor can touch this
33 --- Fedor once killed a bird by throwing it off a cliff
34 --- The best part of waking up is not Folgers in your cup, but knowing that Fedor didn't kill you in your sleep
35 --- Fedor once punched a man in the soul
36 --- Fedor did that to Michael Jackson's face
37 --- The chief export of Fedor is pain
38 --- The most honorable way of dying is taking a bullet for Fedor. This amuses Fedor because he is bulletproof
39 --- Fedor can tie his shoes with his feet
40 --- Fedor once finished "The Song that Never Ends"
41 --- The quickest way to a man's heart is with Fedor's fist
42 --- It is considered a great accomplishment to go down Niagara Falls in a wooden barrel. Fedor can go up Niagara Falls in a cardboard box
43 --- The saddest moment for a child is not when he learns Santa Claus isn't real, it's when he learns Fedor is
44 --- We all know the magic word is please. As in the sentence, "Please don't kill me." Too bad Fedor doesn't believe in magic
45 --- Fedor can drown a fish
46 --- When Fedor enters a room, he doesn't turn the lights on, he turns the dark off
47 --- Fedor can create a rock so heavy that even he can't lift it. And then he lifts it anyways, just to show you who Fedor is
48 --- The reason newborn babies cry is because they know they have just entered a world with Fedor
49 --- The grass is always greener on the other side, unless Fedor has been there. In that case the grass is most likely soaked in blood and tears
50 --- Fedor was once the F.B.I's chief negotiator. His job involved calling up criminals and saying, "This is Fedor."
51 --- Fedor used to beat the crap out of his shadow because it was following to close. It now stands a safe 30 feet behind him
52 --- The only time Fedor was wrong was when he thought he had made a mistake
53 --- The last digit of pi is Fedor. He is the end of all things
54 --- On Neil Armstrong's second step on the moon, he found a note that said, "Fedor was here."
55 --- When Fedor breaks the law, the law doesn't heal
56 --- A unicorn once kicked Fedor. That is why they no longer exist
57 --- Bullets dodge Fedor
58 --- Fedor once partook in a pissing contest outside of a bar. His opponent drowned.
sprin_us 05-13-2008, 12:18 AM De Unde Leai Mai Scos Si Pe Astea:))fedor Acum E Ca Chuck Norris, Americanii Au Asa Ceva Dar Cu Chuck Norris.zimi Situl Sa Stiu Unde Sa Intru Sa Le Citesc. Mersi Anticipat.
Umbreon 05-13-2008, 12:25 AM http://youtube.com/watch?v=zaZRSv8DQLE
Antimatter 05-14-2008, 12:23 AM FEDOR FACTS!!!
1 --- Some kids piss their name in the snow. Fedor can piss his name into concrete
2 --- Leading hand sanitizers claim they can kill 99.9 percent of germs. Fedor can kill 100 percent of whatever the hell he wants
3 --- Fedor counted to infinity - twice
4 --- Fedor once visited the Virgin Islands. They are now The Islands
5 --- Fedor's calendar goes straight from March 31st to April 2nd; no one fools Fedor
6 --- Fedor can speak braille
7 --- Fedor's tears cure cancer. Too bad he has never cried
8 --- Fedor was originally cast as the main character in 24, but was replaced by the producers when he managed to kill every terrorist and save the day in 12 minutes and 37 seconds
9 --- Fedor died ten years ago, but the Grim Reaper can't get up the courage to tell him
10 --- Fedor puts the "laughter" in "manslaughter"
11 --- Superman owns a pair of Fedor pajamas
12 --- Fedor can slam revolving doors
13 --- Fedor sleeps with a night light. Not because Fedor is afraid of the dark, but the dark is afraid of Fedor
14 --- Once a cobra bit Fedor' leg. After five days of excruciating pain, the cobra died
15 --- Fedor was once on Celebrity Wheel of Fortune and was the first to spin. The next 29 minutes of the show consisted of everyone standing around awkwardly, waiting for the wheel to stop.
16 --- Fedor does not hunt because the word hunting implies the possibility of failure. Fedor goes killing
17 --- Fedor divides by zero
18 --- Fedor's wristwatch has no numbers on it. It just says, "Time to kick ass."
19 --- When Fedor gives you the finger, he's telling you how many seconds you have left to live
20 --- Fedor is not hung like a horse... horses are hung like Fedor
21 --- Giraffes were created when Fedor uppercutted a horse
22 --- When the Boogeyman goes to sleep every night he checks his closet for Fedor
23 --- Fedor' dog is trained to pick up his own poop because Fedor will not take crap from anyone
24 --- Fedor has to maintain a concealed weapon license in all 50 states in order to legally wear pants
25 --- Fedor is the only person on the planet that can kick you in the back of the face
26 --- When Fedor exercises, the machine gets stronger
27 --- Fedor doesn't use pickup lines, he simply says, "Now."
28 --- Fedor can build a snowman out of rain
29 --- Fedor once had a heart attack; his heart lost
30 --- Fedor plays russian roulette with a fully loded revolver... and wins
31 --- Fedor can kill two stones with one bird
32 --- M.C. Hammer learned the hard way that Fedor can touch this
33 --- Fedor once killed a bird by throwing it off a cliff
34 --- The best part of waking up is not Folgers in your cup, but knowing that Fedor didn't kill you in your sleep
35 --- Fedor once punched a man in the soul
36 --- Fedor did that to Michael Jackson's face
37 --- The chief export of Fedor is pain
38 --- The most honorable way of dying is taking a bullet for Fedor. This amuses Fedor because he is bulletproof
39 --- Fedor can tie his shoes with his feet
40 --- Fedor once finished "The Song that Never Ends"
41 --- The quickest way to a man's heart is with Fedor's fist
42 --- It is considered a great accomplishment to go down Niagara Falls in a wooden barrel. Fedor can go up Niagara Falls in a cardboard box
43 --- The saddest moment for a child is not when he learns Santa Claus isn't real, it's when he learns Fedor is
44 --- We all know the magic word is please. As in the sentence, "Please don't kill me." Too bad Fedor doesn't believe in magic
45 --- Fedor can drown a fish
46 --- When Fedor enters a room, he doesn't turn the lights on, he turns the dark off
47 --- Fedor can create a rock so heavy that even he can't lift it. And then he lifts it anyways, just to show you who Fedor is
48 --- The reason newborn babies cry is because they know they have just entered a world with Fedor
49 --- The grass is always greener on the other side, unless Fedor has been there. In that case the grass is most likely soaked in blood and tears
50 --- Fedor was once the F.B.I's chief negotiator. His job involved calling up criminals and saying, "This is Fedor."
51 --- Fedor used to beat the crap out of his shadow because it was following to close. It now stands a safe 30 feet behind him
52 --- The only time Fedor was wrong was when he thought he had made a mistake
53 --- The last digit of pi is Fedor. He is the end of all things
54 --- On Neil Armstrong's second step on the moon, he found a note that said, "Fedor was here."
55 --- When Fedor breaks the law, the law doesn't heal
56 --- A unicorn once kicked Fedor. That is why they no longer exist
57 --- Bullets dodge Fedor
58 --- Fedor once partook in a pissing contest outside of a bar. His opponent drowned.
rubbish!!!
kraft_natasha 05-17-2008, 04:59 PM ce e cu noaptea usilor deschise in muzeuri azi? bagati cineva o bucatica de afisa, sau o ora...
Ruxanda 05-17-2008, 07:16 PM Cica toate muzeele din Chisinau vor fi deschise intre 18.00 si 23.00.
Nacialnik 05-19-2008, 04:21 PM Eu anul trecut am avut o experienta faina cu ziua asta cand numai noi am avut ideea sa vizitam inspre miezul noptii muzeul istoric de aici. E o sala unde sunt tronul, sabii, scuturi si instrumente de tortura pe toti peretii, lunga si foarte discret luminata. Si in linstea aia mormantala, fiecare pas starnea ecouri lugubre. Super senzatie. ... Daca vine deja multa lume, cum am inteles ca a fost anul asta, nu cred ca mai ramane mare farmec.
Ce film e ala cu custodele de la muzeul de stiinte naturale caruia yi invie animalele si il violeaza sau ce? :D
Natashka, povesteste si tu cum te-ai culturalizat daca ai marcat evenimentul.
kraft_natasha 05-19-2008, 07:33 PM Natashka... ?? :D
era de fapt PSEUDO - noaptea usilor deschise.. am ajuns la cel de istorie.. niste mascarici cintau acolo, am mers le cel etnografic.. am sarutat usa, ziceau ca cel de arte era deschis.. dar.. n`am ajuns... au cintat Snails... si mi`a trecut cheful sa mai merg vineri la concertul lor... a - si Chirtoaca se plingea de nush ce acolo.. iiii
FogDucker 05-23-2008, 08:54 AM O zi mizerabila in Afganistan...oops.
centurion 05-23-2008, 02:13 PM O zi mizerabila in Afganistan...oops.
Tu esti acolo?
FogDucker 05-23-2008, 09:22 PM Daca ramaneam in armata, aveam o sansa buna(pe bani buni) sa ajung si eu acolo; din fericire, acum sunt foarte departe de Afganistan.:)
zeddo 06-06-2008, 03:39 PM e cam in paragina moldova.net... bate un vant macar? :D
Wadyk 06-23-2008, 03:17 AM Iata un concurs bun - http://4life.do.am/news/2008-06-21-14
groparu 07-05-2008, 01:06 AM Nu, de cuvinte atat de destepte - nu. Dar uite abrevierile parca le-am vazut pe undeva, cu specificatia ca Intel prefera sa foloseasca termenul de XD bit.
e bine ca macar abrevierile le-ai intalnit ;)
Si acum explica de ce am avut onoarea sa citesc "asa cuvinte destepte"?:)
exista lucruri inexplicabile, care pur si simplu se intampla :pedeapsa:
|
|