V-ar place sa va schimbati viata radical? Sa va despartiti de tot trecutul si sa o luati de la capat in alt loc? Daca da (cred ca sint care vor raspunde afirmativ) cum ati incepe, ce ati face diferit de ceea ce faceti acum?
oxyde_48
10-31-2006, 08:45 PM
stii..eu am facut lucrul acesta la 18 ani..ma obligat mama..am venit in o altra tara..alte obiceiuri si alta mentalitate..primul an stateam foarte rau..ce sa spun..nu stiam nici limba..
acum nu-mi pare rau..vazind viata din moldova..dar cel mai dureros lucru e ca dupa 5 ani aici nu am nici un prieten..prietena mea e doar mamma..
e straniu..
in moldova toti cred ca viata in europa e fine..da e drept..dar trebuie si sa lucrezi din greu..la noi stilul vetii e mult mai lent decit aici..daca nu te faci si tu asa te maninca lupii
khama
11-01-2006, 12:45 AM
shel mai tare ma zakalibesc parintzii... shi asha imi vine cateodata sa-mi iau torba shi sa ma duc peste hotare... mi-ar parea rau sa las in urma prietenii shi cunoshtintzele, mancare shi vin bun...
alyyy
01-27-2007, 04:54 PM
mi sa intimplat si mie de citeva ori...si cum spunea si khama..din cauza parinilor...
Otilia
01-27-2007, 04:56 PM
eu am facut-o, vara asta..M-a ajutat mult daca sincer, ca simteam ca putrezesc aici. Acum tre sa ma gindesc unde s-o mai sterg, fiindca aflat prea mult in Moldova debilizeaza. parerea mea umila
vik-ing
01-27-2007, 05:00 PM
offf..parintii istia...eu le-am spus ca ma mut de acasa cu prima ocazie -adica atunci cind voi cistiga primii banii necesari pentru intretinere!
pizde.ts cit de tare vreau sa traiesc fara parinti...:)
alyyy
01-27-2007, 05:03 PM
si cind te gindesti ca totu depinde de bani...
kraft_natasha
01-29-2007, 03:09 PM
nu shtiu kui sa`i multumesk p`ru asha parinti, ... la kite timpenii am fakut, shi la kiti mofturi am avut... eu n`ash fi rabdat
khama
01-29-2007, 03:48 PM
de aia shi se numesc parintzi, ca sa aiba grija de tine orice n-ar fi...
PiggyEFromHell
01-29-2007, 05:34 PM
Da' eu as vrea sa stau cu parintii. Sa-mi faca mama mancare, sa-mi spele, si eu sa frec menta toata ziua...
alyyy
01-29-2007, 05:43 PM
u teai pl;citisi la un moment dat????????? nai vrea si tu sati iei lumea in cap si sa vezi dac te descurci singur??????????
linar
01-29-2007, 06:33 PM
alyyy..piggye s-a plictisit de asta...de spalat...etc etc etc...mititelu....:na:
PiggyEFromHell
01-30-2007, 11:46 AM
alyyy, eu ma descurc deja de ceva timp singur. Dar din cauza independentei economice imi ramane tot mai putin timp pentru orice altceva. Cred ca o sa-mi iau o vacanta de vreo 2 luni, asta-i concluzia...
linar, de fapt poate s-a plictisit masina de spalat:)). Problema e ca nu are cine sa-mi calce camasile pentru ca eu n-am chef. Tot timpul trebuie sa "rog" o "amica".