Ati vazut meciul de sambata?
Cu putina sansa am fi castigat chiar si cu 4:0. Si in plus cu asa arbitri!!!!!!
Cred ca Nielsen va fi suspendat pe cateva luni de UEFA
Avem nevoie de 1:0 sau o diferenta de 2 goluri miercuri. Ce parere aveti care sunt sansele?
kris
11-11-2001, 11:56 PM
nu l-am vazut dar am citit mult despre el. ne-am facut si noi de ris. daca nu ma insel, romania trebuie sa-i bata cu 1:0 pe sloveni si ne calificam.
miercuri e "judgement day"
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: kris pe 12-11-2001 16:59 ]</font>
vampirul18
11-12-2001, 12:35 PM
Nilsen nu va fi suspendat, pentru ca observatorul l-a felicitat la sfarsitul meciului. Romania va bate pentru ca este net superioara si nu ne putem permite sa ratam calificarea. Numai bine!
negru
11-12-2001, 12:39 PM
sper pentru voi
ciofu
11-12-2001, 01:19 PM
Negru, da de unde aici asa multi romani? :lol:
negru
11-12-2001, 03:01 PM
tu ma interbi pe mine? :smile:
alias
11-12-2001, 06:31 PM
eu in genere m-am prapadit..
cum a fost meciul?
eu am vazut amicalul anglia- Suedia... :smile:
si am auzit despre rezultatul Ukraina- Germania..
ce s-a intimplat prin celelalte tabere?:)
ciofu
11-12-2001, 06:42 PM
Austria-Turcia -> 0:1
alias
11-12-2001, 08:02 PM
fiecare cu tara lui :smile:
eu abia acum am aflat ca Romania a pierdut cu 2-1..
de cand e asta scor victorios si promitator?
asta nu e champions LEague, patzani! etc...
oamenii de mai sus s-au pronuntat ca si cum Romania ar fi jucat Doamne fereste ce bine si ar fi marcat Doamne fereste cate goluri :smile:
cel putin eu asa am inteles:)
negru
11-12-2001, 08:08 PM
ea de fiecare data asha joaca :smile:
ciofu
11-13-2001, 12:56 AM
Apai eu nu inteleg, RO a castigat sau a pierdut?
kris
11-13-2001, 02:08 AM
romania a pierdut 2:1. a jucat destul de rau, dar mai au sanse, speranta moare ultima.
tare ne place noua moldovenilor sa facem pipi verbal pe frati. luati sarcasmul in alta parte, aici e discutie despre performanta sportiva...
ciofu
11-13-2001, 02:20 AM
Kris, nimeni nu face aici pipi pe nimeni.
Dar cam e de necrezut ca RO a pierdut de la SLO...
alias
11-13-2001, 03:58 PM
ce facem noi pe fratzi? :smile:
asta e putzin deplasat...
mai ales ca si tu ( kris) ai fost de acord ca au jucat aiurea :smile:
ciofu
11-13-2001, 04:49 PM
Alias, Kris a spus asta dupa replica mea, ca adica de unde asa multi romani aici... :smile:
kris
11-13-2001, 07:28 PM
pur si simplu mi-a cam venit sa rid ca sunteti asa ironici.
"fiecare cu tara lui"...
ciofu
11-13-2001, 07:57 PM
Kris da cum trebuie sa fie? Evident ca fiecare este cu tara lui... asta este de cand lumea si pamantul
lucky13
11-13-2001, 08:09 PM
Ce-i cu :tine_cheptu: , vorbim aici despre fotbal, sau ne apucam de politica.
Mai in scurt, eu cred ca romanii trebuie sa-i "bata" pe sloveni cu 2:0, daca tzinem cont de pregatirea lor mai buna, shi de faptul ca vor juca la Bucureshti.
ciofu
11-13-2001, 09:34 PM
Eu nu numai ca cred, dar romanii trebuie sa-i castige pe sloveni. Este stiut de toti ca romanii sunt mai buni la fotbal. Asa ca, baieti faceti un joc bun si rupeti-i pe sloveni.
Valeriu
11-13-2001, 11:21 PM
iaca eu nu-s de acord cu Kris ca au jucat rau
_victor_
11-14-2001, 01:29 AM
Romanii de mult nu au jucat asa de bine. Doar ca faza de finalizare lasa de asteptat. Chiar si golul marcat a fost cu multa sansa. In rest i-au batut pe sloveni la toate punctele
ciofu
11-14-2001, 01:35 AM
Victor, vezi ca chestia ca joaca mai bine si asa mai departe, asta e evident. Dar chestia consta in faptul ca au pierdut, asa cum sunt ei buni.
kris
11-14-2001, 02:29 AM
da, sunt sigur ca au jucat bine, dar daca au pierdut nu au jucat destul de bine.
sa vedem ce fac in bucuresti, daca romania nu se califica, campionarul mondial nu ar fi acelasi...
ps - romania si ukraina si lupta in playoffs, si noi intre dinsele bem jin.
negru
11-14-2001, 07:08 PM
da eu sper ca moldova vreo data in viata s-a califica pentru world cup :smile:
kris
11-14-2001, 09:05 PM
grupa perfecta pentru calificarea moldovei:
Republica Moldova
monaco
luxemboug
azerbaidjan
georgia
liechtenstein
insulele feroe
sa vedeti cum luam locul unu atunci.
kris
11-14-2001, 09:49 PM
romania a pierdut 1:1. primul campionat mondial in patru de cind romania nu se califica.
ciofu
11-14-2001, 09:55 PM
chiar asta-i jele mare pentru RO.
Amu joaca AT cu Turcia... si pierd pana cand 0:1. Deci este aproape sigur ca TR merge la World Cup 2002
alias
11-14-2001, 11:48 PM
Romania nu merge la campionat?
oops.......
ciofu
11-15-2001, 12:18 AM
Deci iaca inca niste rezultate:
Austria-Turcia
0 : 5
Austriecii s-au facut mai de ras ca ai nostri cand au jucat cu turcii.
Germania-Ucraina
4 : 1
Belgia-Cehia
1 : 0
Niste scoruri neasteptate :grin:
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: ciofu pe 14-11-2001 23:19 ]</font>
_victor_
11-15-2001, 01:13 AM
Da, mare jale pentru toti iubitorii fotbalului romanesc. Nici nu ma asteptam ca se outea termina asa. Cred totusi ca greseala a fost ca vroiau cat mai repede sa marcheze si greseau la finalizare. Arbitrajul a fost bun, dar iar nu s-a dat penalty de asemenea destul de clar. Dupa cum s-a desfasurat meciul meritam penaltyul in ultimul minut pentru a intra in prelungiri, iar acolo se mai veadea. Ce sa-i faci nici Olanda sau spania nu s-a calificat asa ca nu-i sfarsitul lumii. Principalul e ca jucatorii sa nu-si piarda moralul si sa se pregateasca pentru preliminariile europene.
As vrea sa va intreb ceva, de fapt ceea si ce a intrebat Ovidiu Ioanitoaia la ProTV: Ce credeti ca s-a gresit in jocul Romaniei in aceasta dubla mansa?
ciofu
11-15-2001, 01:17 AM
Eu nu pot sa zic nimic la intrebarea ta, Victor, caci nu am vazut jocurile. Dar vreau sa spun ca in preliminariile pentru Cupa Mondiala 2002 in general sunt niste rezultate neasteptate peste tot.
kris
11-15-2001, 01:30 AM
nu am vazut preliminariile, dar am vazut vreo citeva meciuri cu romania sub conducerea lui hagi. nu cred ca este cea mai buna alegere pentru romania fiindca a fost un jucator si nu are o psihologie ca a lui anghel iordanescu sau chiar boloni.
ciofu
11-15-2001, 01:35 AM
Hagi nici nu poate fi deodata asa antrenor bun. El nu are inca experienta, el deabia a iesit din fotbal ca jucator.
Anghel Iordanescu a fost :ciupel:
Black
11-15-2001, 01:40 AM
mai, am ramas patrat.
Shi cum, nu mai strigam noi, de aici, de la Chisinau, Hai Romania?! :sad: jale mare.
ciofu
11-15-2001, 02:56 AM
Eu imi aduc aminte in '94 cum priveam la World Cup meciul Romania-Argentina. Bai cand ini aduc aminte cum priveam meciul cela si la urma ce bucurie, wow. Iaca asta nu voi uita niciodata...
Leppard
11-15-2001, 02:59 PM
:pirat: Hai Turcia!!! :grin:
ciofu
11-15-2001, 03:01 PM
:lol: Leppard, Turcia in general in ultimul timp joaca nu rau deloc.
negru
11-15-2001, 05:59 PM
eu vobshe cit n-am afighit cind am vazut ce au facut turcii din austrieci !!! kulitura
ciofu
11-15-2001, 06:41 PM
Eu ascultam la radio, si sa vezi cum austriecii se gandeau ca o sa-i bata pe turci, ca asa si asa. Si cand au vazut primul gol, al doilea, al treilea si gata.... s-o facut de ras
Artur
11-15-2001, 06:42 PM
bai! Eu ieri eram inervat 'zdet !
cine se apropia de mine precis ca minca 'zdeala !
asa ni-i ciuda c-o pierdut romanii calificarea :sad:
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
la-s ca peste 2 ani romanii o sa-i bata si pe Selectionata Italiei+Frantei+Turcia+orce alta natiune (cei mai buni jucatori!)
Voi ati vazut posesia mingii la romani? 70/30 !
da atacurile lor?
blin! ni-i 4iuda!
negru
11-15-2001, 06:57 PM
e jele mare cu romania, eu cind am auzit ieri ca ei au pierdut in genere m-am dus shi m-am imbatat s gorea...
kris
11-16-2001, 06:31 AM
cristian tudor popescu de la "Adevarul" a scris un articol minunat despre de ce romania nu s-a calificat la campionatul mondial.
daca aveti timp, o sa va placa.
http://adevarul.kappa.ro/a3552-01.html
ardys
11-16-2001, 10:43 AM
Romynia shi-a meritat necalificarea, dar nu pot sa spun tot acest lucru shi despre spuporterii, care ia-tzi vazut cum erau la meci shi poate nu ia-tzi yn acea zi: bucureshtiu era parca asediat de suporteri din tata Romynia, sa vezi pe cineva cu tricolorul yn orash parca era ceva obishnuit, chiar shi autoturismele din provincie care veneau erau ympodobite yn trei culori. A fost ceva fantastic, se parea ca slovenia o sa piarda la la un scor "fluviu"... Ynainte de meci Ghencea a fost un vulcan pe care yl puteai sa-l auzi de la o distantza farte mare: mereu vacarm, dar cynd toate scandarile yntrau pe aceeashi frecvantza atunci era p'detz....
Iar C.T. Popescu deja ne-a deprins cu articolele sale piparate...daca atzi observat ca la el toate comentariile sunt pesimiste, el arata ce nu merge: dar trebuie sa recunosc yn privintza lui Hagi are dreptate...
_victor_
11-19-2001, 07:52 PM
Eu vreu sa spun ca articolul cela din "Adevarul" e o tampenie. Eu personal am privit declaratiile lui Hagi dupa meci si mai tarziu. El a declarat ca el e de vina si ca daca Federatia ii va cere el isi va da demisia. A recunoscut ca n-are experienta si a zis ca baietii au dat tot ce au putut. E corect ca Hagi are cea mao mare parte din vina, dar a recunoscut asta, iar f#&utii astea de jurnalisti cauta orice numai sa ii dezonoreze si sa-i umileze pe cine le iese in cale. Asta-i painea lor, dar nici chiar asa nu se poate!!!!
ciofu
11-19-2001, 09:43 PM
Romanii cand incep sa se batjocoreasca, apai na. Mai ales in Procesul etapei, cand se aduna acolo si mai nu se sfadesc, mai nu se astupa unul pe altul cu diferite replici mai diochete asa.
kris
11-19-2001, 10:09 PM
cristian tudor popescu il rupe iara pe hagi, un articol foarte bun si include si chestiunea nationala, etc. recomand din plin.
http://adevarul.kappa.ro/a3555-01.html
_victor_
11-21-2001, 01:05 AM
Eu pesonal cred ca Cristian Tudor Popescu exagereaza din cale afara. S-a pierdut o calificare. Si Olanda nu s-a calificat si nu cred ca face atata zarva
alias
11-21-2001, 03:04 PM
azi erou, maine in noroi :smile:
cred ca presa exagereaza cu invinuirea lui Hagi.. normal ca antrenorul are o mare parte din responsabilitate; dar nu inseamna ca trebuie sa-l inglozi cu marsavenii:) dar nu ma mire, vorba lui ciofu: procesul etapei.. ceea ce trebuia de demonstrat
alias
11-21-2001, 03:46 PM
exact..
nu mai este sfarsitul lumii..
si sa nu-l ingloade pe Hagi, ca o sa mai apeleze la dansu in nenumarate randuri...
ei, dar jurnalistii tot sunt putere, asa c anu poti sa le inchizi gura..
vorba lui Ciofu; Procesul etapei.. ceea ce trebuia de demonstrat
ciofu
11-21-2001, 03:51 PM
Hagi e mujic :ciupel:
Sa se mai gandeasca oleaca cand fac invinuiri si critici...
kris
11-21-2001, 05:08 PM
daca ati citit articolele, cristian tudor popescu nu il injura pe hagi etc, dar ii cere o schimbare in atitudine.
hagi e foarte impulsiv si nu este carismatic. ar fi fost un fotbalist bun, dar ca antrenor nu stie ce face.
in ceea ce priveste iritarea asta ca romania nu s-a calificat - a devenit deja o traditie ca romania sa mearga la campionatul mondial - cel putin e o mica bucurie in comparatie cu toate timpeniile care se intimpla. olanda are si alte lucruri mai bune de facut, si nu cred ca ii doare tare capul ca nu s-au calificat.
din prima zi cind au spus ca hagi o sa fie antrenor, mi-am spus ca romania o sa piarda din joc si o sa se inceapa sfada. pur si simplu ar fi trebuit sa-si dea demisia. cum a spus-o si popescu - nu este echipa exclusiv a lui hagi, ci a romaniei, si hagi nu intelege sau nu vrea sa inteleaga ce responsabilitate are.
ciofu
11-21-2001, 05:48 PM
Da in general, dati-i pace lui Hagi, si asa are probleme pe capul lui, da voi inca il mai bateti atata la cap...
Ce credeti ca el nu sufera ca RO nu s-a calificat?
alias
11-22-2001, 07:43 PM
de parca federatia si toata lumea nu si-a dat seama de la bun inceput ca e primul job de antrenor serios a lui Hagi... si-a jucat si el cartile si nu s-a primit.. da nu-i sfarsitul lumjii, oameni buni...
si eu cred ca Olanda a suferit mai mult ca Romania... nu e vorba ca are lucruri mai bune de facut.. si Germania ar fi avut lucurui bune de facut, si Anglia... de ce nu? va fi campionatul mondial interesant si fara Romania... asa e viatza... ca sa stii a invinge trebuie sa invetzi a pierde din cand in cand..
negru
11-22-2001, 08:02 PM
tu in genere ar trebui sa devii filozof :smile:
Husky40
12-23-2001, 07:13 PM
Pacat ca nu s-a calificat Romania la campionatul mondial...Am jucat mai bine ca acei sloveni ...Dar ne-a aranjat si arbitrul ...am avut si ghinion ...Toate adunate => Romania sta acasa.
Pacat...Pacat...
Maverick
12-24-2001, 02:07 AM
Romania a jucat bine... pacat ca nu s-a calificat. Lucrul asta se incadreaza in zicala: "Sh*t hapens, life suc*s.""
alias
12-30-2001, 06:32 PM
ei Maverick, esti un Murphy de pe forum, sau ce?
lasa tu pesimismul.. inteleg ca e parerea ta, dar eu zic ca tot fotbalul este domeniul in care iti faci propriul sh*t cu picioarele (si capul, ocazional) tale si nu poti invinui viata.. ca it suc*s..
ei , Dumezeu cu romania... de-acu nu e in moda sa discutam subiectul ista..
Maverick
12-30-2001, 11:20 PM
Man... faza cu sh*t hapens, life suc*s, e unu' din putinele motive din care Romania nu s-a calificat.
Artur Volosciuc
01-20-2002, 08:14 PM
Dupa meciu cu Slovenia, m-am dezamagit foarte mult in privinta nationalei Romaniei, dar dupa intoarcerea lui Iordanescu, cred ca totul va fi cichi si cald in beci. Tragem sperante ca totul va fi bine si Romania va ajunge campioana lumii. De selectionata Moldovei nu mai vorbesc nimic.