Sunt curios sa stiu ce stie societatea noastra despre cancer si despre riscul aparitiei acestei boli.
Ce metode de tratament cunoasteti? Eu am ramas indiferent fata de aceasta problema a societatii contemporane pana cand s a imbolnavit o persoana apropiata...
PiggyEFromHell
10-22-2006, 01:36 AM
Nu stiu foarte multe despre cancer dar stiu ce sa mananci ca sa minimizezi probabilitatea imbolnavirii. In afara de rosii prajite si vin rosu, care sunt anticancerigene (stiati ca pe submarinele nuclere se consuma mult vin rosu?) broccoli si varza contin antioxidanti potriviti si ceaiul verde.
Spencer
10-22-2006, 02:02 AM
eu stiam ca (virgula) cancerul de san se transmite ereditar la femei. In general parca era o proteina p53 care era raspunzatoare de mutatiile genetice in celula...
Nude Pink
10-22-2006, 07:24 PM
despre care tip ce cancer vrea8i sa stii anume?
Spencer
10-22-2006, 08:03 PM
nu ma intereseaza ceva anume(informatie) despre aceasta boala. Ma intereseaza cum anume influenteaza modernitatea dezvoltarea acestei boli. De exemplu > cresterea duratei zilei prin neonizarea marilor orase, stresul zilnic in familie si la serviciu, baia de radiatie in care traim zilnic(tel mobile, calculatorul, televizorul).
solara
10-22-2006, 08:16 PM
Lista de aditivi alimentari periculosi (sunt si cancerigeni acolo si ce-i mai trist e ca pe unii dintre ei ii intalnesti ca excipienti in medicamente :( ) :
http://curezone.com/foods/enumbers.asp
Spencer
10-22-2006, 08:44 PM
cumparati sucuri pasteurizate oameni buni :) .
irinita
10-25-2006, 11:48 PM
nu ma intereseaza ceva anume(informatie) despre aceasta boala. Ma intereseaza cum anume influenteaza modernitatea dezvoltarea acestei boli. De exemplu > cresterea duratei zilei prin neonizarea marilor orase, stresul zilnic in familie si la serviciu, baia de radiatie in care traim zilnic(tel mobile, calculatorul, televizorul).
Am privit nu de mult un documental despre cum influenteaza radiatia asupra aparitiei cancerului, persoanele supuse unei radiatii dese au facilitate in a desfasura cancer, de exemplu ca sa detectezi cancerul de sin , femeile trebuie sa treaca printr-un aparat ce elimina multa radiate , de aceea e recomendat sa se detecteze pipaind zona data.Un alt caz era a unei adolescente,ca i-au gasit o tumoare la glandele tiroide, medicii au investigat , si se crede ca e din cauza genelor...adica sunt sensibile la radiatie.
Contaminatie , fumat ( ca s-a pus asa de moda la ambele sexe, in special femeile care fumeaza aun un risc foarte mare de a desfasura cancer de sin,sau nu numai , deja ca odata cu fumatul , in corp se produc un fel de substante ce accelereaza formarea cancerului ), alimentatia rea ( din cauza modernizarii societatii noastre , nu avem timp de a minca sanatos ci ne ducem la Mc donald's)