PDA

View Full Version : cotidianul recentului ne-fumator

-oby-
09-17-2006, 09:07 PM
vineri mi-am cumparat un pachet de nicorette de 96 pastile si am gasit un pachet de tigari... am zis ca sub nici un pretext, nu mai pun tigara in dinti si ma las de fumat. e duminica seara si eu inca nu am fumat.... doamne dumnezeule...nu am crezut vreodata ca pot fi dependenta in asa hal..iar cel mai interesant e ca incepusem sa fumez cu un an in urma la varsta de 20 juma. tampit,asa-i?

deci....
vineri am fumat tot pachetul.... si am bagat o guma de-aceea in gura si mi-am dat seama ca pare mi se va fi ceva efect si ma voi lasa de tampenia asta.

sambata am dormit toata ziua cu mici intreruperi si m-am trezit doar seara..am iesit in oras cu Sirb si am infulecat inca o guma.

senzatia de la guma asta e asa de gretoasa: te ustura in gyt dupa cinci minute de mestecat ( timpul in care ai fuma o tigara), si dupa aia nu ca nu ti-a fuma, ti-a bori :)

iaca asa.... imi lipseste ceva enorm in organism, dar cred ca nu e dependenta fizica, ci psihologica si nu stiu cu ce s-o suplinesc :(

-oby-
09-18-2006, 04:07 AM
am iesit din casa azi seara pe la 10 si ceva si am zis ca imi cumpar un pachet ca aici naiba ce gasesti vanzare la bucata.... sa fulez numai o tigara si gata. ca unica ce face guma asta gretoasa e iti da o stare de greata si de usturime in gyt, dar asta nu iti satisface necesitatea psihologica de fumat!!
mdaaa.. de la casa pana la metro sunt doua tabacherii... prima pe traiectorie e mereu inchisa la ora asta , a doua catedata deschisa, caci e chiar langa metro si e bar-terasa... vad ca prima intr-adevar e inchisa si imi zic ca dc si a doua e inchisa atunci e semn si nu trebuie sa mai fumez; asa si iese .. inchise sunt ambele!!! desole! :nustiu:
ajung la destinatie, ma intalnesc cu Sirb, ne certam putin ca sa nu fie prea dulce... si iar ma trage la fumat.. suntem intr-o incapere unde sunt scrumiere cu 'bicioashe', dar nu este foc; incerc sa ies din situatie si merg la buicatarie, aprind plita electrica si incerc sa aprind biciokul; nu-mi iese nici asta, numai fum... putin care deja nu mai este.. si insatisfactie totala.... reiese totusi ca de 2 zile nu fumez si doamne nu mai stiu ce sa fac.. poate din cauza ca nu sunt prea ocupata din cauza asta ma gyndesc atatla tigara asta?
:nustiu: :nustiu: :nustiu: :nustiu: :nustiu: :nustiu: :confuz: :confuz: :confuz: :confuz:

-oby-
09-18-2006, 10:52 AM
de dimineata ca de obicei mii greata..desi cand mergeam pe strazi mi-a venit un gand sa cumpar un pachet :) deja era deschisa tabacheria aia de langa metro :) in loc de asta, am cumparat un croisant cu ciocolata..mai in scurt nu tin minte cum ii in franceza...si paine... si mi-a trecut pofta..iar acum cand scriu,parca mi-a fuma cu capul...

off doamne...! ?

-oby-
09-18-2006, 05:27 PM
sa ma duc sa-mi cumpar un paket, shtoli?

promd
09-18-2006, 05:59 PM
citeste primu post sh respecta'l :D

-oby-
09-18-2006, 06:00 PM
nu ma enerva si asa mii greu

linar
09-18-2006, 06:39 PM
iar cel mai interesant e ca incepusem sa fumez cu un an in urma la varsta de 20 juma. tampit,asa-i?

oby, tin minte foarte bine cand ai inceput sa fumezi...si cat ai fumat tu intr-o zi la Molovata de nu ai venit dimineatza la program...fetitza...prostutza:na: (stii de ce zic asta)

-oby-
09-18-2006, 06:42 PM
tin minte :D da tu tii minte? doamne atunci am crezut ca am sa mor !!! chiar era prima saptamana de cand fumam :D oribil! username mi-a adus floricele de la prietenul meu secret :)

linar
09-18-2006, 06:43 PM
seriozna? flori de la dumnealui?:D WOW...pai cum sa nu tin minte ca numa tu lipseai si ai fumat toata ziua si noaptea...copkil n-am ce spune...:D shi fashi iubirea din oameni...

-oby-
09-18-2006, 06:45 PM
am luat inca o guma si ii trimit pe toti acei care ma fac sa imi pierd echilibrul si sa merg duopa tigari..chiar ma apuc de facut curat :D tot ii mai multa utilitate

-oby-
09-18-2006, 06:46 PM
ha ha
pe atunci eu n-avem iubire :Dda mai bine nici sa nu o ai..te baga in isterie uneori...numai ce mi-a zis expertul pe isterii :D

linar
09-18-2006, 06:49 PM
draga...stiu eu ce stiu...si ce a fost atunci asa ca ne nada lealea...auzi n-o fost iubire...offf fetele estea...

shi lasa fumatu'!

-oby-
09-18-2006, 07:00 PM
lasa tu lea lea :)
las fumatul
las :D

irinita
09-19-2006, 04:55 AM
Bravo tie, cel putin ai incercat sa-l lesi, ai putere de voluntare(asa se spune?:))... insa eu pina acum inca nici nicorette nu mi-am cumparat. Am fost la farmacie, si mi-au recomendat un fel de picaturi , care se pun in filtru la tigara si ii ia nicotina, e ca si cum nu ai fuma nimic. Doza e de putin a mai mult ori asa ceva nici nu imi amintesc. ah da si nu mi-am cumparat tratamentul , era putin cam scump :(

promd
09-19-2006, 09:40 AM
lasa tu lea lea :)
las fumatul
las :D
:macesc: stii de ce! :macesc:

-oby-
09-19-2006, 11:45 AM
Bravo tie, cel putin ai incercat sa-l lesi, ai putere de voluntare(asa se spune?:))... insa eu pina acum inca nici nicorette nu mi-am cumparat. Am fost la farmacie, si mi-au recomendat un fel de picaturi , care se pun in filtru la tigara si ii ia nicotina, e ca si cum nu ai fuma nimic. Doza e de putin a mai mult ori asa ceva nici nu imi amintesc. ah da si nu mi-am cumparat tratamentul , era putin cam scump :(

cu picaturile ii fignea
pentru ca in primul rand tre sa scapi de depednetna psihologica!

nicorette are 2mg de nicotina cica sa ai putin in sange nicotina ca sa nu lasi brusc e la 18euro 96 de gume

plastiri sutn de 48euro
insa eu cred ca cel mai eficient sunt gumele
oricum mai bine pe ele cheltui decat pe tigari

:macesc: stii de ce! :macesc:

nici cea mai mica idee nu am:shhh: :maintreb: :creer:

-oby-
09-19-2006, 08:00 PM
ha ha ha
parca o viata n-am fumat
nici nu mi-a fumat

da am inteles ca oamenii incep sa fumeze de la stres si cred ca fumatul o sai ajute
ujas

promd
09-19-2006, 11:02 PM
:temp: nostim, foarte nostim

-oby-
09-20-2006, 12:47 AM
stii ce inseamna asta..!

solara
09-20-2006, 12:58 AM
reveniti la tema; aici nu-i chat.

-oby-
09-20-2006, 12:10 PM
revenim la tema

ieri mi-am bagat cu de-a sila tigari in mine :D

da simt ca nu mai vreau sa fumez :D

de ce mi-am bagat tigari in mine nu conteaza..conteaza ca nu mai vreau sa fumez URA

-oby-
09-23-2006, 04:59 AM
azi am fumat 3 tigari asa ca acum sper ca Sirb doarme linistit ca nu am ascuns de nimeni de pe forum ca am fumat!

noapte buna la toti
nu fumati
nu ajuta la nimic nici palcere nu-ti confera!

-oby-
09-26-2006, 06:08 PM
imi permiteti sa va naunt solemn ca a doua zi nu rugum gume si vad ca suport tare relativ usor lipsa de nicotina in mine :D

mi se pare ca am scapat :D

tre s-o sun pe bunica s-o bucur :)

-oby-
09-26-2006, 07:47 PM
nu mai este miros permanent de fumat de la orice...ca te simti ca o scrumiera... :)

groparu
09-27-2006, 12:26 AM
iaka fumatorii "lomka" au... nici nu ma gandeam ca-i asa de dureros pentru ei...

eu am avut suficient stres in viatza, insa nu am considerat fumatul o solutzie (si nu-mi pare rau);

gumele -- presupun ca-i o noua forma de imbogatzire a cuiva (marketing);

veneam odata la Chisinau din Bucuresti && nimerisem cu o tipa in compartiment; era o rusoaica.. nu stia bine romana, insa avea cetatzenie romana; ea mi-a povestit cum a vrut sa se lase de fumat, s-a inscris la un fel de tratament, insa ei au incurcat ceva si au bagat-o in lista celor care vor de alcoolism sa se vindece; a participat la cateva sedintze; intr-o zi aveau ei un fel de chef acasa.. ea a baut un pahar cu vin && fatza i s-a facut de o culoare suspecta; mam'sa cand a vazut-o, s-a speriat...
de atunci nu mai poate bea alcool, insa de fumat -- fumeaza...

-oby-
09-27-2006, 12:08 PM
gumele probabil is o noua forma de imbogatire, insa ele ajuta..in orice caz pe mine m-au ajutat....le mesteci 5min si te zgaraie in gyt dupa aia...ca ti-a vomita...la mine de exemplu rapid a trecut desi dureros...insa trebuie sa rabzi putintel de tot prima perioada ( primele zile, o saptamana) si dupa aia gata!

2008.