viata ii scurta...si eu cred ca ar trebui sa incercam de tot..
spre exemplu
sa sari cu parasuta....
kraft_natasha
09-08-2006, 03:18 PM
sa sari ku parashuta? - lukru kare merita sa fie fakut :hoho: shi asta dupa ce skrii ka viata e skurta?
... vashe - tema ii nikakaea
-oby-
09-08-2006, 03:35 PM
ii foarte si foarte KAKAYA ... eu cred ca fiecare isi poate expune parerea ref la ce trebuie facut pe parcusrul vietii.. adica ce merita facut...
Eu cred ca merita sa fii curajos sa accepti sa iubesti si sa fii iubit, lasand la o parte restul.. Oamenii neglijeaza dragostea, fiind preocupati de altceva.. Eu cred ca dragostea merita traita...Si merita sa ai curajul s-o recunosti uitandu-te in oglinda!
kraft_natasha
09-08-2006, 03:42 PM
Eu cred ca merita sa fii curajos sa accepti sa iubesti si sa fii iubit, lasand la o parte restul.. Oamenii neglijeaza dragostea, fiind preocupati de altceva.. Eu cred ca dragostea merita traita...Si merita sa ai curajul s-o recunosti uitandu-te in oglinda!
Ce folos ca ai curaj sa faci de toate daca tot nu te inteleg oamenii... nu iti inteleg motivele si argumentarile... probabil e mai bine sa nu ai curaj!!! Ca apoi sa nu-ti para rau ca ai facut si oricum nu te-a inteles nimeni!
tu ai curaj de 2 feluri?
-oby-
09-08-2006, 03:49 PM
nu prea am inteles la ce te-ai referit.. am sa incerc sa raspund in felul meu...
d fapt nu am probleme cu curajul :) insa e o dilema pentru mine sa fiu curajoasa sau nu :) asta e intrebarea mea.. in privinta dragostei totusi prevaleaza instinctul de curajoasa... :D daca nu il aveam, 100 din 100 nu eram acum lanaga Sirb! care e probabilitatea ca Voyage ( sta in MD), facand cunostinta pe md.net, sa se imperecheze spre exemplu cu Inesa ( sta in IT) cu conditia ca ambii sunt burlaci??
ii cam mica, asa-i?
Curajul sa fac primul pas cand e necesar, curajul sa renunta la viata mea de pana acum, curajul sa tolerez..etc, m-a facut acum sa fiu langa acel cu care vreau sa fiu pana la urma...sau etern..depinde ce inseamna viata dupa moarte :D
si totusi acest curaj e adeverit si de Sirb..in cazul in care era sa fie ALTCINEVA in locul lui, nu sunt sigura ca ar fi inteles cineva curajul meu .. :D
solara
09-11-2006, 12:51 PM
Pai da, nu oricine intelege; eu, de exemplu, nu inteleg ce-ti trebuie mare curaj sa te duci la Sirb... Curaj e sa renunti la tot si sa te duci in Congo dupa omul pe care-l iubesti... Sau in Mali (na, ca sa fie si musulman pe deasupra). Nu-i mare chestie sa renunti la viata ta pentru una mai buna langa un om cu care te iubesti.
-oby-
09-11-2006, 12:55 PM
Solara nu ar fi cazul sa fii sarcastica daca nu stii la ce ma refer, poti trai in Franta mai rau decat in Mali... conteaza prioritatile....!Daca am zis ca am renuntat la viata mea de pana acum pentru Sirb inseamna ca in Moldova mi-a fost mai bine din anumite considerente! Nu ma intereseaza notiuni de genul comunitatea europeana, nivel de viata ridicat, etc!Acum intelegi?
linar
09-11-2006, 01:32 PM
Pai da, nu oricine intelege; eu, de exemplu, nu inteleg ce-ti trebuie mare curaj sa te duci la Sirb... Curaj e sa renunti la tot si sa te duci in Congo dupa omul pe care-l iubesti... Sau in Mali (na, ca sa fie si musulman pe deasupra). Nu-i mare chestie sa renunti la viata ta pentru una mai buna langa un om cu care te iubesti.
cred ca e vorba de curaj aici...pentru ca iti asumi un risc...:
1. pleci sa stai cu o persoana pe care a cunoscut-o pe net si cu care te-ai vazut doar de cateva ori, apoi in foarte scurt timp mai si decideti sa va casatoriti(unele cazuri);
2. renunti la multe lucruri si la oamenii care te-au inconjurat pana acum, si pleci intr-o tara unde nu stii pe nimeni decat pe o singura persoana;
3. nu stii ce te asteapta si daca merita sa risti...
cel putin in cazul lui oby...eu am ramas socata cand ea a decis sa se mute la Paris in scurt timp dupa ce s-a vazut in real cu Sarb (si nu e singurul caz pe care il cunosc)..am considerat-o a fi nebuna (desi stiam asta mai demult..sau chiar de la inceput :)))))...dar intr-un fel i-am admirat curajul pentru ca nu cred ca as fi facut la fel...cantaresc mult inainte de a face un pas..si mai ales atat de decisiv care iti poate schimba viata intr-o directie pe care nici nu te-ai astepta...
gr8dude
09-11-2006, 03:38 PM
Trebuie sa fim capabili sa sesizam diferenta dintre curaj si lipsa de rationament.
Multe femei curajoase au ajuns sa fie traficate in Turcia. Multi barbati curajosi au murit in razboaie, si in loc de lauri in cartile de istorie au primit doar (in cel mai bun caz) o lespede de piatra pe care scrie "Unknown Artist 001".
Daca lucrurile ar evolua altfel, atunci nu cred ca Oby ar scrie asta pe forum. Cazul tau este o granula de nisip de pe plaja oceanului Arctic (-:
Copiilor mei astfel de cazuri le voi relata in contextul discutiei la tema "cum nu ar trebui sa procedam in viata".
PiggyEFromHell
09-11-2006, 03:41 PM
Hey, asteptati un pic sa-mi iau pop corn si niste servetele. Se pare ca topicul va fi lacrimogen:).
solara, ce interesant, sunt shockat sa constat ca sunt de acord cu tine...wah... :)
smile..., viata ta e abia inceput.. ce tot ai probleme gen: viata e scurta?
yeap, gr8dude, asa cred si eu
-oby-
09-13-2006, 01:13 PM
cred ca e vorba de curaj aici...pentru ca iti asumi un risc...:
1. pleci sa stai cu o persoana pe care a cunoscut-o pe net si cu care te-ai vazut doar de cateva ori, apoi in foarte scurt timp mai si decideti sa va casatoriti(unele cazuri);
2. renunti la multe lucruri si la oamenii care te-au inconjurat pana acum, si pleci intr-o tara unde nu stii pe nimeni decat pe o singura persoana;
3. nu stii ce te asteapta si daca merita sa risti...
cel putin in cazul lui oby...eu am ramas socata cand ea a decis sa se mute la Paris in scurt timp dupa ce s-a vazut in real cu Sarb (si nu e singurul caz pe care il cunosc)..am considerat-o a fi nebuna (desi stiam asta mai demult..sau chiar de la inceput :)))))...dar intr-un fel i-am admirat curajul pentru ca nu cred ca as fi facut la fel...cantaresc mult inainte de a face un pas..si mai ales atat de decisiv care iti poate schimba viata intr-o directie pe care nici nu te-ai astepta...
merci linar, dar nu ii ai cui explica aici.. in primul rand, nimeni din astia 3 nu ne stie personal ca sa-si faca concluzii cat de cat obicetive, in al doilea rand la care reactie te mai astepti de la ei daca aici pe forum sunt in topul celor mai nepreferati de 'zeitati'!
Trebuie sa fim capabili sa sesizam diferenta dintre curaj si lipsa de rationament.
Multe femei curajoase au ajuns sa fie traficate in Turcia. Multi barbati curajosi au murit in razboaie, si in loc de lauri in cartile de istorie au primit doar (in cel mai bun caz) o lespede de piatra pe care scrie "Unknown Artist 001".
Daca lucrurile ar evolua altfel, atunci nu cred ca Oby ar scrie asta pe forum. Cazul tau este o granula de nisip de pe plaja oceanului Arctic (-:
Copiilor mei astfel de cazuri le voi relata in contextul discutiei la tema "cum nu ar trebui sa procedam in viata".
intr-adevar trebuie sa facem diferenta intre alea doua notiuni..aia daca nu tinem cont si de alte considerente. eu inteleg ca par prea lipsita de rationament ... insa nu este chiar asa!
Esti liber sa le povestesti copiilor cum vrei, insa nu despre cazul nostru! si indiferent de cum ar fi finisat, as fi zis pe md.net!
Hey, asteptati un pic sa-mi iau pop corn si niste servetele. Se pare ca topicul va fi lacrimogen:).
solara, ce interesant, sunt shockat sa constat ca sunt de acord cu tine...wah... :)
smile..., viata ta e abia inceput.. ce tot ai probleme gen: viata e scurta?
yeap, gr8dude, asa cred si eu
nu e cazul sa fiti sarcastici, mi-am expus doar punctul de vedere si daca nu stiti la sigur despre toate evenimentele de ce va permiteti sa scoateti asa mizerii?
PiggyEFromHell
09-13-2006, 01:50 PM
Mizerii oby? Pur si simplu imi suna totul a un serial, soap-opera. Ok, nu zic ca nu e dragoste si la la la... dar daca o strigi in gura mare o sa apari la "Din dragoste" sau la vreo alta emisiune de 2 bani. In afara de voi 2 nu cred ca mai sunt multe persoane carora le pasa de dragostea voastra. Asta nu e rautate, doar ca asa stau lucrurile. Cat crezi ca ar dura dragostea voastra daca conditiile s-ar schimba? Daca ar trebui sa va intoarceti in md(exemplu) si sa traiti in conditii de suficienta minima? E o curiozitate... sa vedem daca se poate continua discutia...
-oby-
09-13-2006, 02:59 PM
:inocent:se poate si icna cat..pentru ca asta era conditia principala...el sa se intaorca in MD! si el a refuzat6! si trebuia eu sa vin! si daca crezi ca in FR e mai bine decat in MD, atunci te gresesti.serios iti spun, caci e punctul meu de vedere!imi este FOARTE bine acasa, stai pe pace :) nu ma tenteaza nici o tara in afara de Italia:inocent: ! Adica tara in care as fi vrtu sa ma stabilesc! si ca de obicei avusem dreptate... sunt de 2 luni aici si atitudinea fata de Fr nu mi s-a skimbat! insa daca pun pe cantar pe Sirb si Md, iti dai seama pe icne aleg.
si imi este foarte bine ca pe nimeni in afara de noi doi nu le priveste relatia noastra...doar am zis si eu ceva la tema, si voi ati inceput sa sariti :D doar mi-am expus punctul de vedere fara detalii, caci daca as incepe sa povestesc toate punctele amanuntit, de ce si pentru ce, atunci chiar ar iesi soap-opera cu happy end ! :) mai continuam?;)
solara
09-13-2006, 11:40 PM
Oby, daca bunastarea nu conteaza, v-ati muta amandoi la mama acasa in Moldova, unde aveti familie si prieteni.
N-am zis ca te-ai dus din interes in Franta, n-am zis asta niciodata. Am zis doar ca nu=ti trebuie CURAJ ca sa te duci intr-o tara cu un nivel de trai mai bun langa un om pe care-l iubesti. Ai dat povestea voastra ca exemplu de curaj. E o vorba ca "decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos" :P Iti trebuie curaj pt asa ceva?
Explicatia lui Linar e slabuta; curaj adevarat au aia care emigreaza singuri, fara contract de munca, fara sa stie ce or sa gaseasca. Nu aia care se duc sa se casatoreasca.
PS: nu e vorba numai de bunastarea de moment, e vorba si de oportunitati, si de viitorul pe care ti-l poti face si de care poti fi mai sigura in Fr decat in RM. Ca doar nu de prosti emigreaza atatia moldoveni si romani.
-oby-
09-14-2006, 12:03 AM
pentru prima data sunt de acord cu tine, draga!
insa pentru mine oportunitati in Fr sunt egale cu zero, asta inseamna ca pentru ca sa le am tre so iau de la zero; si sa imi explici si mie motivul pentru ce as face asta.... daca acasa in MD am tot ce vreau, si prieteni; si oportunitati, etc: in afara de Sirb! La mama acasa Sirb nu vrea.. si acum ce vrei ca sa demonstrez ca nu am nevoie de Fr, tre sa-l las pe Sirb sau sa recunosc ca in Fr mii mai bine?:winner: :bravo:
linar
09-14-2006, 10:46 AM
Explicatia lui Linar e slabuta; curaj adevarat au aia care emigreaza singuri, fara contract de munca, fara sa stie ce or sa gaseasca. Nu aia care se duc sa se casatoreasca.
solara, cred ca nu ai inteles ce vreau sa spun..e una cand mergi intr-o tara straina la persoana iubita pe care ai cunoscut-o in real si cu care ai stat o vreme sa o cunosti cu adevarat si apoi sa te muti cu ea in alta tara; si e cu totul atceva cand mergi intr-o tara straina la o persoana pe care ai cunoscut-o doar pe net, ai comunicat cu ea doar virtual, si poate te-ai mai vazut o data sau de doua ori in real si sa iai decizia de a te muta in alta tara ...eu vad aici un risc...ca sa lasi totul de aici (munca, studii, familie, prieteni etc etc) si sa pleci la cineva pe care abia il cunosti...
solara
09-14-2006, 12:23 PM
Cum zicea si gr8dude, asta se cheama inconstienta, nu curaj :D
-oby-
09-14-2006, 02:40 PM
inconstienta draga e cuvant gresit ... inconsitenta ar fi daca nu l-as crede si daca nu as intui...intrucat ambele chestii erau prezente, consider ca e curaj! si haideti sa finisam discutia asta, mii sila sa explic un lucru pe care nimeni nici macar nu are doritna sa-l inteleaga. credeti ce vreti despre toata povestea asta.... si continuam mai departe sa disctuam despre altceva!
adrenalina
09-14-2006, 05:43 PM
well, hai sa ma bag si eu in discutie, desi pana acum nu am spus multe lucruri despre viata mea personala.
eu am facut acelasi pas ca si oby, insa cu diferenta ca am venit din Ro in Md, dupa un an jumate de relatie la distanta si nu ne-am cunoscut pe net, dar l mare.
nu stiu daca acum, dupa 2 ani, il mai numesc curaj... insa atunci a fost. am renuntat la viata mea de la parinti, unde nu faceam nimic :), am renuntat la prietenii mei de acolo, multi nu au inteles si i-am pierdut pt totdeauna... am renuntat la Cluj, care si acum il consider mai interesant ca si Chisinaul, pt a fi cu actualul meu prieten. nu ne-am casatorit, dar am lucrat cot la cot... pentru o ideologie. si acum continuam sa ne dezvoltam.
a fost foarte greu. am fost singura si ma simteam neinteleasa... nu am fost primita foarte bine de cei de aici, dar am luptat si pana la urma mi-am facut prieteni buni, am staisfactii profesionale... nu stiu daca materiale, inca nu, insa conteaza ma putin...
acum nu stiu daca as face pasul asta... pe undeva este nebunesc si nu depui multa ratiune in hotararea respectiva... risti, ins afara riscuri viata este mult prea monotona :)
-oby-
09-14-2006, 07:56 PM
:rusinat: :rusinat: :rusinat:
solara
09-14-2006, 08:20 PM
Adrenalina, nu vezi nici o diferenta? Tu te-ai dus din Cluj la Chisinau, ea a plecat din Ch la Paris :D
-oby-
09-14-2006, 10:30 PM
de ce esti asa de sarcastica? ce vrei sa arati prin postarile tale? ca ma simt super tare in Paris?
Nude Pink
09-14-2006, 10:49 PM
merita sa iubesti, caci daca intr-o viata intrega nu ai cunoscut ce e aia iubire parerea mea ai trait-o fara rost!
eu am spus ca este o diferenta... insa solara, nu conteaza unde pleci, pt ca tot greu este... ca ii tara mai dezvoltatat sau nu, pana la urma oricum nu esti acasa, oricum tre sa o iei de la capat, sa lupti pentru orice... eu asta am vrut sa spun:) si am mai vrut sa spun ca limita intre curaj si nebunie in aceste cazuri este foarte mica, insa nu mi-a placut inchistarea lui dude... atat de radical... viata nu este matematica pura, iar relatiile intre oameni nici atat... sunt foarte multe cauze pt efectele observabile care trebuie luate in calcul. oricat am vrea sa ne traim viata dupa un algoritm deja presatbilit, pana la urma ori ne vom plictisi si vom face noi ceva sa dam peste cap algoritmul, ori pur si simplu nu va iesi asa cum vrem noi... si cam asta este frumusetea vietii.
PiggyEFromHell
09-15-2006, 06:52 PM
adrenalina, viata e matimatica pura doar ca noi nu suntem calculatoare. Mai avem si chestiuni gen emotii si sentimente si de aia nu ne tinem de algoritm.
-oby-
09-15-2006, 07:01 PM
de parca tu nu iai incont amotiile si sentimentele, piggy
PiggyEFromHell
09-15-2006, 07:09 PM
Unde am spus eu asta -oby-?
-oby-
09-17-2006, 12:58 AM
nu ai spus-o, dar ai fi vrut-o?
adrenalina
09-17-2006, 04:41 PM
adrenalina, viata e matimatica pura doar ca noi nu suntem calculatoare. Mai avem si chestiuni gen emotii si sentimente si de aia nu ne tinem de algoritm.
chestii de gen emotii de fapt ne fac oameni... cred ca mai mult decat ratiunea... si tocmai de asta nu exista matematica in viata noastra... poate doar primara, insa intr-un final traim dupa "matematica" fiecaruia dintre noi... din fericire aproape niciodata 2+2 nu este egal patru :)
PiggyEFromHell
09-17-2006, 05:08 PM
nu ai spus-o, dar ai fi vrut-o?
Nu, nu am vrut-o. De fapt chiar sunt de acord cu ceea ce a spus adrenalina... doar ca controlul emotiilor la momentul potrivit fac diferenta intre a fi si a dori sa fii.
adrenalina
09-17-2006, 06:15 PM
controlul emotiilor? vreau sa te intreb ceva piggy... cum crezi ca am fi mai multumiti (nu spun fericiti pt ca mi se pare utopic si in acelasi timp banal, adica nu cred in aceasta notiune :) ), daca nu am avea acesta functie de control al emotiilor sau este mai bine ca o avem?
inesa
09-17-2006, 11:31 PM
merita defacut dragoste
-oby-
09-18-2006, 01:39 AM
eu zic ca daca controlezi emotiile, adica sentimentele atunci nu mai simti dragoste :(
capsunica
09-18-2006, 05:41 PM
eu zic ca merita sa faci oamenii fericitzi, sa zambeshti cu bunavointza in fiecare zi.
-oby-
09-18-2006, 05:51 PM
eu zic ca nu merita, ca oricum nu iti inteleg intentiile
promd
09-18-2006, 05:56 PM
asta zici numa cind esti cu dispozitie proasta ;)
-oby-
09-18-2006, 06:02 PM
asta zic cand sunt in orice dspozitie
asta e realitatea :D
capsunica
09-18-2006, 06:04 PM
daca nu merita insemna ca nici tu nu meritzi!
-oby-
09-18-2006, 06:05 PM
serios?
nu daca zici tu..inseamna ca nu merit
Nude Pink
09-18-2006, 08:57 PM
merita sa faci dragoste da nu cu oricine, doar ne daruim pe noi si nu oricui!
capsunica
09-18-2006, 10:26 PM
serios?
nu daca zici tu..inseamna ca nu merit
meritzi! oricine merita absolut tot ce mai bun pe lume!
-oby-
09-19-2006, 11:54 AM
meritzi! oricine merita absolut tot ce mai bun pe lume!
eeeeii deamu hai si cu fundu la gard:mwahaha:
promd
09-19-2006, 12:06 PM
Mwahahah, sa fi zis asta NudePink poate mai credeam, da capsunica ... g :super:
-oby-
09-19-2006, 12:15 PM
da ce ma rog stii tu fetele astea bine sau ce :D sau eu de dimineata nu inteleg ceva :D
solara
09-20-2006, 12:12 AM
voyage, tu chiar nu poti sa spui ceva mai putin plictisitor? Si daca tot aberezi crezandu-te smecher, nu vrei sa-ti demonstrezi talentele pe teme la fel de insipide ca tine?
-oby-
09-20-2006, 12:53 AM
solara fii ingaduitoare cu omu...si-a pierdut capul de dragoste si delireaza... :D
khama
09-20-2006, 09:06 AM
oby, dragostea suje! anume de asta ca-tzi pierzi capul...
-oby-
09-20-2006, 12:16 PM
eu is la curent ce face dragostea din om
linar
09-20-2006, 12:25 PM
oby demult si-a pierdut capul...chiar nu se vede asta?:he: :na:
-oby-
09-20-2006, 12:29 PM
mai bine lasam capu acasa :D voyage sa aiba grija de el:diavol: :diavol: :diavol: :diavol: :diavol: :diavol: :diavol: :diavol: :diavol: :diavol: :diavol:
Nude Pink
09-20-2006, 04:01 PM
Mwahahah, sa fi zis asta NudePink poate mai credeam, da capsunica ... g :super:
te explici?? :):)
-oby-
09-20-2006, 07:55 PM
merita sa mai dai o sansa
capsunica
09-20-2006, 08:11 PM
merita sa mai dai o sansa, shi mai merita sa priveshti lumea cu intzelegere shi toleranttza .
-oby-
09-20-2006, 08:52 PM
sunt de acord. merita. am simtit-o pe pielea mea. :D
inesa
09-24-2006, 07:27 PM
merita sa te saruti macar o ora ca asa vezi si simti cit de mult creste intensitatea sarutului dup un an.
promd
09-24-2006, 07:58 PM
merita sa nu saruti o saptamina ca sa vezi cit de mult ti'a lipsit clipa ... :ciupos:
-oby-
09-24-2006, 11:02 PM
asta tu despre tine? nu stia, ca virginii se shi pupa :D
MERITA SA FACI DRAGOSTE... ajuta sa nu te gandesti la porstii de genul 'cat de mult ti-a lipsit clipa' .... :D:D
promd
09-24-2006, 11:36 PM
merita? poate. Da' in exces provoaca in timp repulsie, stare de inconform etc etc. Si fiecare sio apreciaza in felul lui, unul o doreste mai raruts da ultra-placut :D, altul des da deja ii lehamite de sine :super:
\\offtopic (file://\\offtopic):
virgin? :super:. Merci de reclama. Cine doreste sa incerce un virgin ?:D
-oby-
09-25-2006, 01:40 AM
e anti-reclama, PR negru, fratioare! nu cred ca o sa te doreasca cineva...:D stai pe pace..clar lucru ca depinde de preferintele fiecaruia, noi..doar nu depsre asta discutam, discutam despre ce merita de facut... deja cum..tine de fiecare din noi :p
alyyy
01-29-2007, 06:01 PM
sa raspunzi la provocari..........
Otilia
01-29-2007, 08:52 PM
sa calaresti.
alyyy
01-29-2007, 10:20 PM
sa nasti un copil"_:)
PiggyEFromHell
01-30-2007, 11:50 AM
sa nasti un copil"_:)
nu stiu alyyy, voi incerca, dar am nevoie de o indrumare...
Sigur marita facut patinajul artistic cu masina pe gheatza, sau zapada. Distractiva chestie...
khama
02-01-2007, 05:51 PM
merita sa invetzi a canta la orice instrument muzical macar un cantec
alyyy
02-01-2007, 06:02 PM
sa faci sport..oricare ar fi el
Umbreon
02-01-2007, 06:40 PM
Mai putin Karate. It's so gay :D
alyyy
02-01-2007, 06:57 PM
ei da:)...s-o crezi tu....
sa nu asculti nimik din ceea ce te-ar demoraliza...
kraft_natasha
02-05-2007, 03:54 PM
merita sa invetzi a canta la orice instrument muzical macar un cantec
absolut pro
PiggyEFromHell
02-05-2007, 04:36 PM
absolut pro
Am invatsat, si nu doar la unul... dar la un moment dat m-am plictisit...
Crazy4LifeTime
02-05-2007, 09:11 PM
merita sa faci tot ce ai chef..viatza e mult prea scurta k sa-tzi refuzi anumite(multe)lucruri;)
so,go get it!
alyyy
02-05-2007, 09:21 PM
merita s ate imbeti cind ai chef
calugarita
02-05-2007, 11:51 PM
v nATURE MERITA da cand vrei sa fii beata non=-stop cei de facut?
alyyy
02-06-2007, 10:20 AM
atunci porblema e grava:)
merita s arenunti cind e cazul:)
PiggyEFromHell
02-07-2007, 02:37 PM
merita sa faci tot ce ai chef..viatza e mult prea scurta k sa-tzi refuzi anumite(multe)lucruri;)
so,go get it!
Stii cand faci ceva care iti place timpul trece rapid, so traiesti mai putin. Daca vrei sa traiesti mult, trebu' sa faci ceea ce nu-ti place... long life... asa ca Crazy4..&blabla... aici gresesti..:)
calugarita
02-10-2007, 01:57 AM
merita sa inveti compurile ca pe urma sa nu stai non-stop la recovery files!
Crazy4LifeTime
02-13-2007, 04:25 PM
Stii cand faci ceva care iti place timpul trece rapid, so traiesti mai putin. Daca vrei sa traiesti mult, trebu' sa faci ceea ce nu-ti place... long life... asa ca Crazy4..&blabla... aici gresesti..:)
da mah piguletz,da tu eshti un kind of masokist or what?ce preferi dragule,sa traieshti mult sh de-a oaia sau putzin sh kaifova,ah???kaneshna k-ii mai ghini s traieshti mult sh ghini da asta-i mai greu..
Antimatter
06-07-2007, 12:09 PM
eu in genere cred ca in viata tre de incercat absolut totul, cu masura desigur
dar asta nu inseamna ca tre sa gusti si arseniu.
khama
06-07-2007, 12:40 PM
maladetz, cum familia?!
Antimatter
06-07-2007, 12:56 PM
khama, vorba asta o ai in toate threadurile...fii si tu mai original
Otilia
06-07-2007, 01:27 PM
da pe mine ma distreaza mereu vorba asta a lu khama :)))
cum familia apropo?
merita de facut kopkii...mmmmm
Demonyka
06-08-2007, 09:59 PM
merita sa sari cu parasuta .. ce extaz!!! .. shi frica, shi extaz..:)) mai vreau, dar nush cand voi mai avea ocazia :(