PDA

View Full Version : ochiul

ka_sasha
08-13-2006, 01:47 PM
...niste pete mici de sange pe albul ochilor, de la ce poate sa apara?
oboseala ?

kraft_natasha
08-13-2006, 02:14 PM
aham... am avut shi eu kindva kestii de`astea kind citeam ore in shir, fara sa manink nimik... minte de kopkil kare nu vazuse karti :he:

ka_sasha
08-13-2006, 02:16 PM
ap sa inteleg ca e de la oboseala... si in cat timp iti treceau?
eu habar nu am de cat timp le am, ca eu de abia azi dimineata le-am vazut..

kraft_natasha
08-13-2006, 02:20 PM
:hoho: tu ce? eviti oglinzile?

de timp - nush, zau... era demuuult... dormi shi tu mai mult... shi lasa kompu` in pace

ka_sasha
08-13-2006, 02:33 PM
nu evit oglinzile... dar nu prea am timp sa stau ku orele cu capul in ele sa observ fiecare milimetru patrat...
... de dormit parca dorm, nu pot sa zik ca mult dar ma starui si eu, azi m-am trezit pe la 12.30 de exemplu, ca e duminica totusi
... de komp, kam 3 ore sa zik pe zi stau , ca nu prea am timp mai mult,.. dar inainte parca stateam mai mult si nu am avut astfel de complicatii...
... dar ma intereseaza sa stiu de la ce e ?

solara
08-13-2006, 08:58 PM
Ti-au aparut la ambii ochi? Poate fi si de la oboseala (atunci mai degraba apar vase dilatate - le vezi liniare - decat sparte - cele sparte apar ca puncte rosii), poti sa ai si conjunctivita (ai senzatia de ochi uscat?) Te-a durut capul, ochii? Nu mai bine te duci la oftalmolog?
Mi s-a-ntamplat si mie o data, mi s-a zis ca nu-i nimic, dar sa le urmaresc (pt ca in urma cu mai multi ani imi aparusera pe picioare ingrozitor de multe). Daca se repeta, daca-s puncte (multe) si nu linii, daca-s la ambii ochi, daca ti-au aparut si-n alta parte astfel de puncte, mai bine te duci la doctor.

ka_sasha
08-15-2006, 01:25 PM
la un ochi e mai vizibil si e in forma circulara...
la celalalt sunt mai mult liniare,dar nu e asa tare...,dar nu simt nimic , nu am nici o problema vad bine,dar daca stau mai mult la calculator imi obosesc,oricum in ultimul timp am fost cam obosit.
Unii mi-au zis ca nu e nimic, altii ca poate m-am lovit, dar eu nu prea tin minte asa ceva.In alta parte nu am nimic asemanator.

ka_sasha
09-01-2006, 07:23 PM
...n-o trebuit niciun doctor,am anticorpi la care le-am facut un update si s-a rezolvat totul, i'm a new man...

komma
12-14-2006, 11:42 PM
Si logodnicul meu are la ambii ochi asa chestii si de multa vreme deja, am remarcat insa ca si alti membri ai familiei lui au asa ceva,(sa fie ceva ereditar?) la mine apar cand stau cu zielele cu nasul prin carti sau pc(eu mai port si ochelari ai pot masca asta uneori), ceea ce el nu prea face. Initial gandeam ca sunt de la concentrarea ce o are conducand auto, dar in vacanta au ramas neschimbati.
Erau niste picaturi in farmacie mai stiam eu candva...dar nu mai stiu cum se numeau...

2008.