citisem ca de anul viitor o sa puna reclama si pe cauciucuri. O firma britana o inventat o sistema care utilizeaza diode emitatoare de lumina ce fac ca imaginea sa apara statica pe roata in miscare.
ei se asteapta ca deja unele masini sa adopte chestia asta in sezonul ce vine, om vedea de acumm.
ciofu
10-24-2001, 04:25 PM
Reclama peste tot vor sa puna, nu le ajunge cat este pe masina; nu le ajunge banii care ii fac cu acea pe care e pe masina, pe costumul pilotului.
alias
10-25-2001, 01:01 AM
ei, dar cand se rod rotzile, se roade si reclama de pe ele? :smile:
dune
10-25-2001, 11:38 AM
nu nu, ciuvashii au testat totul mai mult pe masini de carting si desi rotile se rod reclama in general ramine.
problema mai mare apare atunci cind se intimpla vreun accident si rotile se zamacesc :smile:
ciofu
10-25-2001, 02:32 PM
Problema va fi atunci canr rotile vor s-are de la masina, rotile zburand prin aer evident vor atrage atentia spectatorilor si in acelasi timp asupra reclamei de pe roti. :grin:
alias
10-30-2001, 04:15 PM
vor utiliza un fel de lazer ori ce? Ori reclama va fi @implantata@ in tot substratul rotii?
alias
10-30-2001, 04:18 PM
caroce, Mclaren a trecut la Michelin !!!!!
nici nu stiu sa ma bucur ori nu..
este vreo diferentza substantziala intre pneurile astea ori ii tot una?
dune
10-30-2001, 04:32 PM
interesant, ferrari pina la urma pentru sezonu viitor tot cu bridgestone o sa ramina...
dune
11-04-2001, 12:35 PM
in privinta reclamei:
Acei de la BMW.W au un nou sponsor: SevenUp, culorile la bolid o sa ramina la fel...
Nortel nu le mai este sponsor, iar Compaq care tot ii sponsoriza pina acuma a fost cumparat de HP, asa ca deamu o sa vedem ce insriptii o sa apara pe masinel :smile:
ciofu
11-04-2001, 12:39 PM
Eu deabia astept sezonul 2002, macar ca mai este mult.
Primavara asta, la dealer la BMW statea masina lu Ralf, am in vedere de Formula 1, masina vapsce :ciupel:
Maverick
12-24-2001, 02:10 AM
Am doi favoriti si la constructori si la piloti
McLaren Mercedes & Williams BMW
Mika Hakkinen (da' se pare ca sezonu' asta va sta pe bara) Juan Pablo Montoya
Cat despre cauciucuri si reclamele pe care si le fac...
negru
01-17-2002, 02:16 PM
eu cred ca ferrari va da la toti un pumn in dinti!!! paveri mne
Leppard
01-19-2002, 06:27 PM
:hahaha: Da, negru, iaka nie kiar azi ni-o dat!
"Potrivit postului BBC, Ferrari se interesează de Juan Pablo Montoya, pe care intentionează să-l alăture de la anul lui Michael Schumacher. Pentru a-si atinge acest tel, echipa călutului cabrat este gata să plătească oricît.
Columbianul este destul de prost plătit de Williams, avînd un salariu anual de aproximativ 1,5 milioane de dolari. Prin comparatie, colegul său de team, Ralf Schumacher, primeste între 12,5 si 14 milioane de dolari pe an. În general, Frank Williams nu îsi plăteste pilotii cu sume fabuloase, preferînd să investească în tehnologie si să aducă driveri tineri, fără mari pretentii financiare. Astfel, patru piloti - Nigel Mansell, Alain Prost, Damon Hill si Jacques Villeneuve - au fost îndepărtati de la echipă după ce deveniseră campioni mondiali.
Montoya ar urma să-i ia locul lui Rubens Barrichello, al cărui contract expiră la finele anului 2002. Columbianul este văzut ca o solutie pe termen lung, el urmînd să preia rolul de pilot principal de la Michael Schumacher, al cărui contract va expira la sfîrsitul lui 2004. Putini se asteaptă ca germanul să-si prelungească sederea în F1 la acea dată, cînd va avea 36 de ani si 13 sezoane în "Marele Circ".
"Nu avem nimic de declarat vizavi de acest subiect", a afirmat purtătorul de cuvînt al Ferrari, în timp ce managerul lui Montoya, Julian Jakobi, a negat stirea. "E plăcut să afli că alte echipe se interesează de Juan Pablo, dar el este sub contract cu Williams", a spus acesta. Reactia cea mai sugestivă a avut-o însusi Montoya, cînd a aflat că Ferrari îl vrea. "Pe bune? E ciudat. Această stire e chiar minunată!"."