PDA

View Full Version : Forumul "Societatea in tranzitie"

radub
08-02-2006, 12:39 PM
Ai auzit vestea cea mare? Inca nu?!

Pai, de cateva zile, a fost lansat prin internet un concurs pentru distribuire a unui filmulet foarte haios „toti diferiti – toti egali".

Pentru a participa la concurs, expediaza pana la 5 august 2006 (data limita e foarte aproape!) link-ul http://www.alldifferent-allequal.md/images/stories/news/tdte.swf la cel putin zece adrese de e-mail ale prietenilor tai, inclusiv la adresa totidiferiti.totiegali@gmail.com (pentru ca sa te putem inregistra in lista participantilor la concurs). (...)

Putin pe langa carare: nu-mi dau seama inca daca este un mesaj usor ironic sau unul de informare, dar in ambele cazuri va recomand cu caldura sa NU faceti acest lucru (pentru ca in termeni IT si acest tip de mesaje se numesc SPAM)

linar
08-02-2006, 12:45 PM
radub, mesajul are legatura directa cu Campania...deci nu vad de ce numesti asta ca fiind un Spam...
ps. este un mesaj de infomare expediat prin reteaua Consiliului National de Tineret Din Moldova.

radub
08-02-2006, 12:54 PM
radub, mesajul are legatura directa cu Campania...deci nu vad de ce numesti asta ca fiind un Spam...
ps. este un mesaj de infomare expediat prin reteaua Consiliului National de Tineret Din Moldova.linar, definitia scurta a spamului atunci cand vorbim de mesaje este "mesaje scrise, cu continut publicitar trimise fara acordul destinatarului". Spameri sunt atat cei care trimit mesajul, cat si cei care determina indirect actiunea. Suportul fizic nu este relevant. Scrisorile clasice, fluturasii publicitari, etc se incadreaza si acestea in definitia spamului, daca au caracter publicitar si nu au fost solicitate. Emitentul mesajului este deasemenea irelevant.
Am mai precizat ca o buna parte din valorile si obiectivele campaniei sunt apropiate de ale mele, dar asta nu inseamna ca sunt de acord si cu toate mijloacele folosite.

linar
08-02-2006, 01:04 PM
si de ce crezi ca nu ar interesa eventual pe userii forumului acest mesaj, doar nu ti-a fost expediat personal ca sa comentezi acum:
asta nu inseamna ca sunt de acord si cu toate mijloacele folosite.

radub
08-02-2006, 01:17 PM
si de ce crezi ca nu ar interesa eventual pe userii forumului acest mesaj, doar nu ti-a fost expediat personal ca sa comentezi acum:
Nu te supara, dar sunt situatii diferite. Daca nu am initia discutii, prin postarea diverselor informatii, fie ele si cu caracter publicitar, forumul nu si-ar mai avea sens. Este un loc unde au loc dezbateri pe diverse teme. Tu alegi daca participi la dezbatere sau nu. In schimb, daca ti-asi trimite pe adresa ta de email/in cutia postala de acasa/la servici, eventual la intervale regulate, mesaje prin care fac promovare unui produs (eveniment, etc) nu sunt convins ca te vei bucura.
Pe langa asta, tehnica folosita in acea campanie despre care vorbim este una de "adunare" a adreselor de email valide. Aceasta tehnica, pana in prezent, este folosta doar de initiatorii spam-ului. As mai adauga ca in foarte multe tari ea este de-a dreptul ilegala.
Eu am facut un apel sa nu urmati indemnul continut in acel mesaj, nu sa ignorati post-ul cu pricina.

linar
08-02-2006, 01:24 PM
radub daca ai sa-mi spui ceva care nu are legatura cu tema...te rog sa o faci prin intermediul PM..si nu aici...pentru ca mesajul NU e la Tema. Mai repet ca nu ti s-a expediat personal acest mesaj, deci ai tot dreptul sa-l ignori daca nu te intereseaza; mesajul este pentru cei interesati.

rog moderatorii sa stearga ultimile mesaje care nu au nici o legatura cu tema data.

Aliona
08-02-2006, 08:18 PM
Linar vad ca gindesti la fel de liniar precum tii pseudonimul.
Azi am fost special la Causeni si ce credeti ca am gasit acolo, un primar care nu are ochi sa-i vada pe cei de la Gender-Doc_M , a spus ca poate ii da chiar in judecata , pentru ca iau spus primarului una cind au cerut autorizatie si s-au pomenit cu altceva.

Aliona, cred ca tu ai gandire liniara... si eu am vorbit cu lume care a fost acolo si chiar implicta mult mai activ in eveniment... si acel primar stia foarte bine la ce si-a dat acordul... ca acum a schimbat placa de friica oamenilor si de frica pierderii scanului caldut pe care il are, asta ii alta mancare de peste... ar trebui sa analizezi si tu mai profund faptele, nu atat de limitat... sau liniar...cum doresti sa ii spui...

acei tineri sunt indobitociti de alde tine, care umbla cu Biblia sub brat si urla tot felul de chestiuni... oameni dezinformati care stiu una si buna si nu vor sa vada reversul medaliei....

a fost un eveniment pasnic cu muzica si discutii, care ii problema? a fost pe-acolo un travestit sau cupluri gay??? nu au fost... dar oameni cu tricouri galbene si cu biblii sub brat au fost... ma intreb cine i-a organizat, le-a platit tricourile si i-a adus de prin alte orase... daca tot vorbim de finantari si spalari de bani...

adrenalina vad ca esti mai mult decit agresiva si nicidecum toleranta intrucit ii numesti pe oamenii credinciosi dobitoci , daca este asa atunci sa stii ca agresivitatea va creste si la altii, iar daca tu din normal incerci sa deviezi spre anormal si sa nomesti aceasta ordine si norma , am impresia ca creierasul tau este atit de netejor incit si un soricel te depaseste ....
Fii atenta le ce vorbesti daca faci pe cineva dobitoc asta inseamna ca tu deja esti asa si stii cum este sa fii dobitoc...
Daca nu au fost inca gay pe acolo asta nu inseamna ca nu vor fi ori aceasta campanie e pentru a pregati terenul pentru actiuni ulterioare.
Ia uitativa la mesajele anterioare parca spuneati ca la causeni nu era nici vorba de Gender doc ca sa fie organizatori si totusi au fost anume ei...
acum deja puneti intrebarea da ce ai vazut vriun gay?
da miine ce o sa intrebam ei si ce daca a fost un gay doar asa?
Cu asa valori nu ca dobitoace da mai rau o sa ajungem ca asa nu fac nici dobitoacele!

offtopic: Aliona, ma bucur ca esti atat de interesata de campanie..si faci atatea investigatii..mai mult decat atat...mergi la fatza locului...WOW...
dragutzo...nu am spus nimic..si nu am comentat postarile tale de la inceputul aparitiei tale pe forum...nu pentru ca le sustineam..ci pentru ca am simtit ca "nu ai cu cine vorbi"..deci hai sa nu intram in polemici acum...si la atacare de idei...sau mai exact de persoana.

Probabil ai un metru si 25 cm dragutzule, in inaltime, vrei sa pari atit de destept, incit risti sa pari ridicol , si daca ma consideri atit de proasta atuncice teeaa facut totusi sa-mi raspunzi? Sau orgoliul si dorinta de a demonstra ca esti cu un cap mai sus decit toti?
nu ai cu cine vorbi ai scris in ghilimele sa inteleg ca totusi tiar placea sa discuti cu mine.
Iar daca ma intereseaza ceva plec la fata locului intrucit nu cred in prostiile care le vorbesc unii!
Si sint de acord sa nu intram in polemici de ce nu am continua intrucit am inceput deja, nu-ti pare? daca nu vroiai imi scriai pe privat si nu te "risuiei " pe aici cita minte mai are un cap.

Iar cu link-ul : vor sa ne aiba cineva! se folosesc de naivitatea si entuziasmul "idiotilor utili"!
Spor la munca noroc ca aveti internet 24/24.
mai intra-ti pe www.credo.ro http://chisinau.novopress.info, www.ortodoxtv.com

lelaina
08-03-2006, 07:14 PM
Aici am mutat mesajele offtopic de la teme.

Putin pe langa carare: nu-mi dau seama inca daca este un mesaj usor ironic sau unul de informare, dar in ambele cazuri va recomand cu caldura sa NU faceti acest lucru (pentru ca in termeni IT si acest tip de mesaje se numesc SPAM)
Dpdv tehnic, radub are dreptate. :vino: Dpdv a functionarii unui forum e un mesaj informativ la tema. :)

radub
08-03-2006, 07:30 PM
Aici am mutat mesajele offtopic de la teme.
Dpdv tehnic, radub are dreptate. :vino: Dpdv a functionarii unui forum e un mesaj informativ la tema. :)
lelaina, multam' pentru sustinere :)

Ca o nota suplimentara, discutia a luat-o pe aratura din cauza neatentiei la detalii:
Eu am facut un apel sa nu urmati indemnul continut in acel mesaj, nu sa ignorati post-ul cu pricina.
Singurul indemn explicit continut in mesajul (post-ul) la care faceam referire era cel de a trimite email-uri la toata lumea, cu cc la o anumita adresa de email, ca sa poti participa la tombola.

E adevarat ca din primul meu post nu reesea acest lucru, pentu ca nici eu la randul meu nu am fost foarte atent la detalii atunci cand l-am scris.

Abenpace
11-17-2006, 03:01 PM
Recent threadul "Islamul in Moldova", initiat de mine, a fost mutat de la sectia religie la "Societatea in tranzitie".

Intrebari:

1. Islamul este o religie?
2. Are loc o tranzitie a societatii catre islam?
3. Discutiile privind islamul in Moldova sunt cumva tipice doar perioadei de tranzitie si dupa vor dispare?

As dori sa-mi exprind profunda dezamagire pentru decizia moderatorilor.

adrenalina
11-17-2006, 04:13 PM
este la Politica... si a fost mutat deoarece acolo se dicuta multa politica si unii foloseau aceasta chestiune ca sa nu fie la tema.

data viitoare fi mai atent.

Abenpace
11-17-2006, 05:30 PM
OK. Sorry pentru ca am gresit adresa.

2008.