nu consider boala omosexualismul si bisexsualismul,e o alegere personala
inesa
08-02-2006, 05:11 PM
pritena mia buna e bisexuala,sio dat sama de asta cu 2 anii in urma,unul din prietenii mei cei mai buni e gay de timpul scolii,statem in o banca de mici.red k nui boala asta ii un lucru frumos sa nu faci caz la gen cind vrei bine la o persoana,iti place si punct
linar
08-02-2006, 05:12 PM
inesa..vezi ca mai e un thread la tema asta pe Romantica : Lgbt :)
inesa
08-02-2006, 05:14 PM
spunemi aici parerea ta linar
linar
08-02-2006, 05:22 PM
inesa daca te intereseaza care e parerea userilor la aceasta tema (sau a mea, daca tot m-ai intrebat) vezi aici
http://moldova.net/showthread.php?t=41
nu de alta, dar risti sa nu fie dezvoltata tema din moment ca a fost deja o dezbatere ceva timp in urma.
Sventlana
08-03-2006, 06:58 PM
inesa nu e nimic grav daca prietena ta este bisexuala....multe fete sint bisexuale...de fapt pare si la moda acest lucru..multe fete sint doar pentru a parea interesante..dar fi sigura ca o bisexuala tot mai mult pe barbati ii prefera chiar daca mai are escapade cu o prietena ocazional.
oby
08-03-2006, 11:23 PM
asta ii ganioj.. priceom tut moda? ca unele fac asa, ca nu au cap e una, da ca asta nu ine de moda ii adevarat!
promd
08-03-2006, 11:41 PM
ce prostie sa faci asa o alegere, precum zice inesa. Ar trebui sa fii batut de soarta ca sa faci una ca asta. Dar consider ca e o boala. O boala pe care nu vrei s'o accepti [p.s. ma adresez la persoana a treia]. Cu timpul poate acestor persoane li se va ridica mintea la cap!
oby
08-04-2006, 12:01 AM
mai omule asta nu e boala ci asa oamenii se nasc
am un caz concret!
inesa
08-04-2006, 08:55 PM
ea,carei bisexuala gaseste bine atit cu o fata cit cu un baiet,carei problema,timpul ii va arata carei mai mare atractia si ptru ce fel de gen.prietenul meu gay e o persoana super buna,fragil,educat,elegant in o maniera turbata,cu gusturi frumoase,e mai depilat ca mine:D,si pentru principal e intelegator de te indragostesti sufleteste far ca sa vrei!cei de frumos sa mergi cu el prin localuri si sa critici un baiet impreuna:D
promd
08-04-2006, 10:28 PM
doamne fereste :D
oby
08-04-2006, 10:56 PM
bisexualii carina nu sunt oameni care mai tarziu fac alegere intre barbati si femei, bisexualii sunt persoanele care au capacitatea de a trai toate starile afective (afectiune, pasiune,atractie sexuala, emotionala, dragoste) atat pentru femei cat si pentru barbati. aceasta definite am preluat-o la un seminar realizat de Gender-Doc-M. insa uite ce spune despre asta DEX-ul:
"BISEXUÁL, -Ă, bisexuali, -e, adj. (Despre plante şi animale) Care dispune de organe de reproducere ale ambelor sexe; hermafrodit, bisexuat, androgin. [Pr.: -xu-al] – Din fr. bissexuel.
Trimis de paula (http://dexonline.ro/user.php?n=paula), 21/06/2002. Sursa: DEX '98 (http://dexonline.ro/faq.php#source) http://dexonline.ro/img/simple/warning.gif (javascript:typoWindow(4509)) " --- http://dexonline.ro/search.php?cuv=bisexual&source
promd
08-04-2006, 10:58 PM
ian mai lasa prostioarele astea de parca ai fi una din membrele acestora din urma :D . Pina nu simti nu ai dreptul sa zici :p
oby
08-04-2006, 11:07 PM
si acuma ce tre sa-l trimit pe Sirb ... si sa ma duc sa caut incercari de a simti?
nu fi ignorant, daragoy, tu doar stii ca amu ganeshti!
Sventlana
08-04-2006, 11:26 PM
bisexualii sint oamenii care incearca de toate,care sint curiosi cum e si altfel...unora le place si continua,altii se lasa si merg pe calea dreapta...curiozitatea e specifica omului
oby
08-04-2006, 11:30 PM
oamenii care incearca de toate nu sunt bisexuali. eu pare mi se am dat definitia clara a acestui fenomen..dc acus incerc sa ma culc cu o fata nu inseamna ca sunt bisexuala. inseamna ca am comportament lisbean dar sunt heterosexuala, pt ca in afara de atractie sexuala nu simt nimc: nu o iubesc, nu sunt legata afectiv de ea. intelegi diferenta?
Sventlana
08-04-2006, 11:34 PM
Nu dar asa este perceput termenul de bisexualitate,ca daca nu, topicul se numea nu-i boala sa i H-omosexual sau sa ai comportament lEsbian
oby
08-04-2006, 11:41 PM
ce inseamna asa e perceput? de cine e perceput asa?
tu intelegi ca nu e corect sa percepi asa dc e cu totul altfel? ca asa e numita tema e altceva..
dictionar
08-05-2006, 02:52 AM
bisexualii sint oamenii care incearca de toate,care sint curiosi cum e si altfel...unora le place si continua,altii se lasa si merg pe calea dreapta...curiozitatea e specifica omului
Sveta si ce intelgi tu prin calea ce dreapta ;)?
eu stiam la fel definita lui oby referitor la bisexualitate :).
promd
08-05-2006, 01:39 PM
bai, avocatii bisexualilor si homosexualilor, ian lasati'o mai moale. LGBT-istilor ce sunteti :super:.
Daca de privit din punct de vedere moral nu este nimic normal in bisexualitate.! Atat timp cat faci ceva o singura data, de doua ori de curiozitate... hmm, ;) se poate teoretic bolee-menee... dar daca asta devine un obicei atunci poate provoca multe tulburari in timp cu efecte negative asupra capacitatii de realizare a unei familii si mentinerea stabilitatiii in relatie. ABNORMITY!!!
adrenalina
08-05-2006, 04:06 PM
sunt si alte fenomene mult mai puternice care afecteaza capacitatea de realizare a unei familii... alcool, droguri, crminalitate, deinteres, cariera, etc... si astea care le-am enumerat eu au un eft mult mai negativ decat bisexualitatea... pt ca inselatul se parctica la greu si intre heterosexuali...
puri si simplu ar trebui privita aceasta problema mai obiectiv si comparativ si astfel s-ar evita multe neintelegeri. pe langa faptul ca vorbim aici de un drept...
oby
08-05-2006, 06:20 PM
bai, avocatii bisexualilor si homosexualilor, ian lasati'o mai moale. LGBT-istilor ce sunteti :super:.
Daca de privit din punct de vedere moral nu este nimic normal in bisexualitate.! Atat timp cat faci ceva o singura data, de doua ori de curiozitate... hmm, ;) se poate teoretic bolee-menee... dar daca asta devine un obicei atunci poate provoca multe tulburari in timp cu efecte negative asupra capacitatii de realizare a unei familii si mentinerea stabilitatiii in relatie. ABNORMITY!!!
mai omule .... tu intelegi ca dc se gasesc 3 sau 4 oameni care vor sa faca o familie si sa traisca in trei e ca ca pt ei. un barbat cu o femeie legal, iar a treia parte, pt societate kak "drug semii" :D si atata tot.
de ce sa te bagi la om si sa-i spui ce e normal, ce nu e normal atat timp cat nu afecteaza pe nimeni
sunt si alte fenomene mult mai puternice care afecteaza capacitatea de realizare a unei familii... alcool, droguri, crminalitate, deinteres, cariera, etc... si astea care le-am enumerat eu au un eft mult mai negativ decat bisexualitatea... pt ca inselatul se parctica la greu si intre heterosexuali...
puri si simplu ar trebui privita aceasta problema mai obiectiv si comparativ si astfel s-ar evita multe neintelegeri. pe langa faptul ca vorbim aici de un drept...
da..s-ar evita dc oamenii ar avea interesul ...dar nu ...oamenii de obicei pun societatea si parerea ei pe prmul loc...
inesa
08-05-2006, 07:38 PM
totusi eu o sustin pe priet mia bisexuala,faca cei place,dac nu vre baiat azi merge cu fata,dac vre baiat atunci faca ce vre,viata e a ei,e sta bine asa cum sta,ea mi spune:eu fac ceia ce simt cind stau cu (fata sau baiat)numi fac probleme.si eu nu pot decit a o asculta s vb in detalii de tot ce face,vazind k are incredere,si sa rid cu ea sau sa stau rau ptru ea,ii foarte interesant,are o fantesie super
oby
08-05-2006, 07:39 PM
e om, nu? de aia are dreptul sa aleaga cum sa isi traiasca viata..
inesa
08-05-2006, 08:09 PM
o face,si o face bine
militant
08-28-2006, 07:30 PM
e om, nu? de aia are dreptul sa aleaga cum sa isi traiasca viata..
Dar omul are dreptul si la informatie de alternativa. Homosexualii ar trebui sa stie ca pot fi tratati, in prezent nu se face decat o manipukare premeditata a celor bolanavi pentru a le ascunde adevarul adevarat.
Vezi informatii la :
http://homosexualitate.ro
gr8dude
08-29-2006, 01:08 AM
totusi eu o sustin pe priet mia bisexuala,faca cei place,dac nu vre baiat azi merge cu fata,dac vre baiat atunci faca ce vre,viata e a ei,e sta bine asa cum sta,ea mi spune:eu fac ceia ce simt cind stau cu (fata sau baiat)numi fac probleme.
Totul pare zmeuriu si fantabulos, dar spune-ne, partenerul ei principal stie despre aceasta, sau nu?
Si daca nu stie, crezi ca ar fi tot atit de fericit daca ar sti? Iar daca nu, atunci crezi ca prietena ta ar fi si ea atit de "oh look how kewl I am!" dupa asa ceva?
Come on, ceva trebuie sa fie la mijloc. Prietena ta ori inca nu e casatorita la '45 de ani, sau nu e capabila sa aiba relatii stabile, sau mai stiu eu.. ceva trebuie sa fie (-:
Spune mai multe detalii, sunt curios.
inesa
08-31-2006, 07:16 PM
Ciao,e Tinara E...nu Are Prietena Sau Prieten Fix Stabil,ea E Singol.e Spune Cai Pre Tinara Pentru Relazii Fixe Stabile E Nu E Timpul...tre Sa Vada Cu Cine Sta Mai Bine Fem Sau Masc.nu Ma Intereseaza Dac Are Baiat Sau Fata Imi Ajunge Sa O Vad Felice Si Ca Zimbeste,azi Prezinta Prietena Miine Sta La Pinda Dupa Frumosul Din Negozio Pentru Exemplu.
gr8dude
08-31-2006, 08:04 PM
Inesa, am inteles deja ca nu esti hacker in romana, si nu e nimic.. Dar de ce scrii fiecare cuvint cu majuscula? Crezi ca de la asta se citeste mai usor?
Poti sa ne comunici virsta prietenei?
Nu am inteles partea cu frumosul din Negozio, sorry :-) Negozio e o localitate? un loc, un nume?
inesa
09-02-2006, 12:07 AM
nustiu de ce cu maiuscula asa era sa scriu.are 21 anii ea si amu stau cu ea .negozio e magazin,supermercat,scriu cum pot teso dau staruinsa sa scriu mai bine
sta linga mine ea ca mergem sa intilnim un prieten la aerioport si pe urma la distractii,azi ii prezint prietenul iubirei mele,sper sai plca.ala tot are fantesii nebune de dragoste
vam pupat,ciao