Bravo celor de la Lufthansa. Sa bage mai multe stuardese. Cel mai comod avion pe care am zburat era... evident al lor.
Apropo de aeroportul nostru... nu inteleg de ce te LAPAESK politistii. In mod normal nu se face asa. Am si facut scandal cu unul... eh.
linar
07-27-2006, 06:04 PM
Piggye...vezi tu nu-ti place sa te lapaiasca pt ca sunt EI :D...si nu doar in MD te lapaiesc..pe mine cam peste tot..e oribil...:D
PiggyEFromHell
07-27-2006, 06:15 PM
Doar in MD mi se intampla... chiar am atat sex-appeal? In general nu ar trebui sa faca asa. Doar in caz ca e ceva in neregula. In Germania am scos cureaua ca sa trec prin detectorul de metale dar nimic mai mult. Evident, i-am propus politistei sa ma si controleze sau pot sa scot si alte haine daca vrea dupa 20 de minute de discutii dar era la servici:)... to bad.
In acel caz chiar nu as face scandal... :)
De aia m-a si impresionat Frankfurtul destul de puternic.
linar
07-27-2006, 06:19 PM
ei la frankfurt de fiecare data ma decaltau...aveau cizmele mele ceva metal ....
dar in istanbul am scos si cureaua...si inca niste haine de pe mine...dar problema erau in ochelarii de soare care erau pe cap:))
deja eram obisnuita ca dupa ce trec controlul sa se aprinda beculetzul :D...
dictionar
07-27-2006, 06:25 PM
pe mine nimeni nicaieri nu m-o ''lapait'' mai deosebit nimeni, ca pe toata lumea, foarte usor am trecut pe la ei, de obicei eu vb cu toata lumea, cu acei care ''lapaiesc'' un zimbet pina la urechi :), da baietii cei de la lufthansa foarte amabili :)
linar
07-27-2006, 06:35 PM
nu te-o lapait inseamna ca nu ai sex-appeal:))) (glumesc)...mai da eu iaca nu i-am intalnit pe baietii de la Lufthansa..si nu o data am fost cu ei...hmm...mai trebuie de mers:D...iaca turcusorii nu sunt rai deloc:D
coolgreetings
07-28-2006, 10:19 PM
Fusesem vreo 4-5 ani in urma cu colegi de clasa in Londra. Toti au trecut la aeroportul din Londra fara probleme postul vamal.....cu exceptia unui coleg care-i Musulman(cu cetatenie austriaca). Tare s-a enervat ca numai el a fost controlat....nici eu nu prea bine m-am simtit....ca doar faceam toti parte din aceasi grupa si in cazul dat ar fi trebuit sa controleze pe toti.
Well, Moldova are unul din cele mai mici si urate aeropoarte din Europa. Poate prin Albania sau Montenegro is mai mici si urate. Cica s-a facut reparatie capitala..... insa dupa fasada se ascunde acelasi aeroport care era cu 10 ani in urma.
dictionar
07-28-2006, 11:04 PM
Coolgreatings , straniu ca nu tea-u controlat si pe tine, doar vii din Md :D moldovenii si cam fericiti la controale :D,e u am o pritena care e controlata mereu.
Dar cred ca este un aeroport mai kkcios cel dion Kiev Borispoli, strasnik ce urit, la noi macar toaleta arata mai bine :).
Cel din Muenchen mi-a placut cel mai tare, nu e foarte mare, dar foarte dragut.
dcasap
01-28-2007, 03:48 AM
Cel mai tare mi-a placut sa zbor cu SAS (Scandinavian Airlines) si cel mai frumos aeroport - cel din Oslo... Toate solurile acoperite cu parket (laminat) rosu, scaune foarte moi.. zone pentru copii cu PS2, xbox gratis... wifi gratis..
Sventlana
01-28-2007, 08:56 PM
Tel-Aviv - Haiffa un aeroport care tare mult mi-o placut
Miss X
01-29-2007, 09:29 AM
dar in istanbul am scos si cureaua...si inca niste haine de pe mine...dar problema erau in ochelarii de soare care erau pe cap:))
in istambul pe totsi ca unul ii verifica...si te descaltsa...au si invatsat turcii fraza "snimai obuvi"...cele mai mari probleme am avut in istambul...nu vroiau sa ma lase sa zbor mai departe spre ankara...*******ile...si nici engleza nu vroiau sa vorbeasca...bine ca aveam o invitatsie de la un ong turcesc...ma ajutat tareee...
khama
01-29-2007, 02:28 PM
mie-mi plac aeroporturile mari - cu multa lume shi forfota... deci Charles de Gaule shi Heathrow intra in lista... Manchesterul mi-a placut mai plictisitor, mai mic, avioane mai putzine... in Hamburg ciuvashii nu mi-o pus la intrare in tzara shtampila, cred ca pashaportul albastru a moldovei nu i-a zis multe vameshului , ghy ghy... era sa ma ard la ieshirea din tzara, da o fost tat ciotka... am zburat numai cu airbus, tare vreau sa incerc shi un boeing...
linar
01-29-2007, 05:32 PM
aeroporturi...eu ador aeroporturile...multa lume...diferite nationalitati..mesajele sonore cu privire la zboruri...bagajele....valiza mea cu rotile, plus inca vreo 2 genti pe umar...:)))....graba..graba...nu sh daca am spus aici..mi-e lene sa citesc dar cand ma intorceam din Esonia, in aeroportul din Tallinn...credeam ca mai avem 1 ora ..dar dupa ce am trecut vama...vedem ca mai sunt 10 minute pana la decolare..mama draga...ce mai alergam ca nebunii :))...ah...EstonianAir...amintiri "minunate" nu ne-au hranit....mancarea tre sa o platesti separat...fuuu...mancam ca disperatii biscuiti din astia...avseanyie:)))....
multe amintiri prin aeroporturi...ador sa zbor...:D
Anahi
01-30-2007, 08:22 PM
Iata eu nu am avut ocazia pina acum sa zbor.....la vara sper ca voi cunoaste si eu ce inseamna aeroporturi....
Otilia
03-07-2007, 05:38 PM
Mie imi plak duty-free-urile, faine chestii, akolo incerc tot de ce am chef, odata in Heathrow am incercat citeva parfumuri, ele s-au amestecat si ma durea capul de putoarea ceea. Cind, sa vezi, nimeresc in avion cu un roman cu care invatam impreuna, care si el, om scapat la free stuff, facuse acelasi lukru. ne-am mirosit unul pe altul pina la budapesta, ma durea capul groaznic.
PiggyEFromHell
03-07-2007, 05:40 PM
...ne-am mirosit unul pe altul pina la budapesta, ma durea capul groaznic.
Dar pe unde v-ati dat cu parfum?:D
Otilia
03-07-2007, 05:47 PM
pe subsuoara
rini-13
03-17-2007, 02:52 PM
Despre aeroportul nostru vreau sa spun ca totusi el se schimba spre bune! Schimbarile din ultimul timp il ridica la nivel european. Da, e mic, dar oricum e frumushel si dragut! Mie-mi place!
Din pacate nu putem vedea cum isi iau zbor avioanele. De la etajul doi ar putea scoate jaluzele celea, cred ca sint inutile!
khama
03-19-2007, 12:49 PM
rini-13,
da shtii ca in coasta cladirii aeroportului sunt nishte scari ce duc sus la o terasa de unde potzi urmari decolarea/aterizarea avioanelor?
drept ca seara (noi pe la 11 am fost) e inaccesibila da ziua cred ca e ok
iuliancic
03-19-2007, 02:09 PM
rini-13,
da shtii ca in coasta cladirii aeroportului sunt nishte scari ce duc sus la o terasa de unde potzi urmari decolarea/aterizarea avioanelor?
shi ziua tot e inaccesibila :)sau cel putzin era de cate ori am fost eu pe acolo
dictionar
03-19-2007, 04:11 PM
rini-13,
Cel mai accesibil e sa stai in avion si sa priveshti prin oberlic :D cum decoleaza aterizeaza alte avioane :D.
Da cel mai fain e sa vezi decolarea/aterizearea avioanelor pe alte Aeroporturi, cum am vazut eu in Muenchen, doarece zburam spre Kiev, normal ca noi am decolat ultimiii :D si am urmarit foarte atent vreo 7 avioane inaintea noastra cum isi iau zborul :D
rini-13
03-22-2007, 09:27 PM
rini-13,
Bineinteles ca stiu de acele scari, dar dupa cite stiu ele sint inchise de cit-va timp incoace! daca mai precis, in ianuarie erau 100% inchise! dupa lamuririle personalului aeroportului, terasa este inaccesibila din punct de vedere a securitatii!
_victor_
05-15-2007, 02:32 PM
De ceva timp deja la Aeroportul din Chisinau nu mai tre sa stai la randul cela nebun ca sa ajungi la check-in. Intri in aeroport si ajungi direct la ghiseu ... ca in orice alt aeroport normal. Inainte, daca tineti minte, statea o gagica care iti verifica pasaportul si biletul, intrai pe usa si gata, si acolo la usa erau toate plansetele si bucuriile. Acum poti sa faci check-unl mai devreme si apoi stai cat vrei in aeroport. Parca se misca si la noi cate oleaca ... de-ar mai pune si niste carucioare pentru bagaje ...
vioryna
08-08-2007, 03:25 PM
dar sint caruciare in aeroport
usa
08-08-2007, 06:38 PM
ia ziceti din Chisinau pina in San Francisco a zburat cineva ? pe unde ? la ce preturi ?
AndersoN
08-12-2007, 03:33 AM
Doar Chisinau - LA
Cauta zbor Frankfurt - San Franciso sau ceva de genul dat. Pretul poate sa varieze considerabil. Asteaptate la vreo 2k$, tur-retur cu data care poti s-o schimbi o data.
Daca vrei mai ieftin, zboara Bucuresti - JFK, JFK - San Francisco... sau inca ceva intermediar prin Midwest. Crezi ca poti sa rezisti vreo 36 ore in calatorie?
Despre aeroporturi europene:
Frankfurt e intr-adevar frumos si parca si comod.
Viena, sucks... e incomod; in terminalul meu erau prea multe niveluri de urcat, coborit.
Domodedovo, banda rulanta avea o "atitudine" foarte agresiva fata de bagaje. A cuiva chiar s-a deteriorat vizibil pe loc.
Angeli
08-14-2007, 05:13 PM
Mie nu-mi plac deloc aeroporturile... M-am saturat de ele!
Chiar daca nu-mi plac, sunt unele care mai putin ma deranjeaza: Budapest, Muenchen, Charles de Gaulle...
Frankfurt ma omoara... Nenaviju!!!!
Viena e O.K.
cel mai bine e sa ai o masina confortabila, bani pt benzon si calatoresti prin Europe alaturi de cel drag, pina sta vintul...
PiggyEFromHell
08-19-2007, 12:42 AM
Nea, Frankfurt ii super... ai impresia ca e un oras... si e bine organizat.