Nu stiam unde sa bag tema asta asa ca...o bag aici
Ce credeti voi despre Kebaburi? Sunt sau nu sanatoase?
Cine stie unde se gatesc cele mai bune kebaburi in Chisinau? (sector, strada pliz)
Stiam de un loc, pe str. Puskin aproape de Sun City...dar acum 2-3 saptamani era inchis...acolo se gatea destul de bine...
kraft_natasha
07-26-2006, 02:13 PM
o data la pro tv am vazut kum le facea o tipa ku unghiile netaiate :hoho:
shi ce sanitarie pe akolo!... iti pui miinile`n kap
linar
07-26-2006, 02:18 PM
pai nu in zadar au fost inchise la vreo 70 de asemenea localuri...nu mai stiu cate au ramas...si care nu au fost inchise:D...dar imi plac ....in Istanbul am gustat ceva de genul kebabului (se numeste de fapt Durum)...uitandu-ma la poze mi s-a facut din nou pofta :D...
PiggyEFromHell
07-26-2006, 02:31 PM
In general fastfood-ul nu e prea sanatos. Chiar si pizza nu e cel mai sanatos aliment (atentie la ingrediente). Si mie imi place kebabul (shaworma) dar tind sa nu mananc prea des asa ceva. Cade destul de greu la stomac. Eliminand cartofii sau carnea deja e mai usor... dar nu mai e kebab.
linar
07-26-2006, 02:33 PM
da, sunt deacord cu tine piggye ca nu sunt prea sanatoase fast-foodurile...dar din cand in cand ai pofta...:D....
asta am gasit pe http://www.eatwell.gov.uk/healthydiet/eatingouthealthily/healthierchoices/
Making healthier choices
Burgers and kebabs
If you're having a burger you can still go for the healthier option:
Choose grilled burgers made from lean meat or fish.
Ask for your burger without cheese or mayonnaise.
Ask for extra salad.
Go for a shish kebab served with pitta bread and salad rather than a donner kebab.
linar
07-26-2006, 03:50 PM
vad ca lumea de pe forumu asta (din chisinau) nu are pasiune pentru kebab si nu il cumpara...hmmm....
adrenalina
07-26-2006, 04:04 PM
well, pentru mine kebabul era ceva ce se asocia cu marea... era o perioada acum cativa ani cand se gasea numai la mare... ca si Gogoasa Infuriata....care acum ii in toata Romania :). acum se gaseste pe toate gardurile si nu toti se pricep sa il faca... eu am mancat la Botanica si a fost super bun... acolo mi-a placut cel mai mult, insa tre sa aflu cum se numeste ca am uitat...
linar
07-26-2006, 04:08 PM
la botanica unde anume?
Abenpace
07-27-2006, 01:54 PM
Imi place foarte mult kebabul/shaurma si a fost un an cand aproape zilinic mancam cate 2. Nu pot sa spun ca am avut probleme de digestie, dar am pus cateva kilograme pe nesimtite :)
La Chisinau, din pacate, kebab bun a existat doar in primul an de activitate a Kebab House pe str. Puskin, cand proprietarul si angajatul sau turc chiar lucrau in chioscul cela. Dupa un timp au angajat moldoveni care au unghii murdare, iti pregatesc kebabul cu aceeasi mana cu care iau banii si-ti dau restul si chiar ma bucur ca i-au inchis (pe cei de pe Puskin). Inchiderea tuturor kebaberiilor din Chisinau a fost totusi un abuz si o discriminare. Sunt o multime de chioscuri care ofera hot-doguri si sandwishuri in conditii ne-igienice care continua sa activeze.
linar
07-27-2006, 02:03 PM
Din cate stiu pana nu demult...la Kebab House tot turcii erau...si acolo obsinuiam sa le cumpar...hmmm...
Stiu ca si la Bistro Planeta (sau turkish restaurant.. whatever) se gateste kebab dar nu am mancat vreodata si cineva din prieteni mi-a spus ca lasa de dorit...comparativ cu cei de la Kebab House...
deci..mai asteptam lume care sa ne spuna unde mai gasim kebaburi gustoase:)
khama
07-27-2006, 02:23 PM
mie tot îmi plăcea kebabu' de la Kebab House... am gustat şi de ăla de la Restaurant Planeta, da nu mi-a plăcut aşa tare, e mai sec nu ştiu cum... La Râşcani mai este o butkă de kebab, şaorma şi alte chestii de gen... e vizavi de macdonaldz la staţie după câte ţin minte..
linar
07-27-2006, 02:57 PM
saraneth, dar in sectorul Centru/Botanica stii cumva un fast-food din asta?
PiggyEFromHell
07-27-2006, 06:05 PM
Ala de la Rascani mi-a placut, era chiar foarte bun. La Kebab House in afara de preturile destul de mari pentru kebab imi place. Planeta e aiurea, imediat dupa deschidere faceau kebab bun, dupa aia au inceput sa scoata din continut si sa bage la pretz.
khama
07-28-2006, 12:19 PM
oleaka de likbez:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shish
Fr3Zy
09-07-2006, 05:49 PM
Kebaburile sunt cam cea mai proasta mincare care o potsi gasi pe aici (Frantsa) la orice colts ,sub orice forme si cu orice arome ... Nu le mai manink sub nici o forma , imi piere pofta de minkare numai kind vad afisurile publicitare pe peretsi ...
-oby-
09-09-2006, 05:31 AM
eu am mancat la Botanica si a fost super bun... acolo mi-a placut cel mai mult, insa tre sa aflu cum se numeste ca am uitat...
nu e cel de la portile orasului? daca e vorba de el, imi place.. e bogat..
Din cate stiu pana nu demult...la Kebab House tot turcii erau...si acolo obsinuiam sa le cumpar...hmmm...
Stiu ca si la Bistro Planeta (sau turkish restaurant.. whatever) se gateste kebab dar nu am mancat vreodata si cineva din prieteni mi-a spus ca lasa de dorit...comparativ cu cei de la Kebab House...
deci..mai asteptam lume care sa ne spuna unde mai gasim kebaburi gustoase:)
nu stiu ce e Kebab House, insa la Planeta Moldova am mancat.. parca mi-au placut si cel de la Rascani tot e bun...
Kebaburile sunt cam cea mai proasta mincare care o potsi gasi pe aici (Frantsa) la orice colts ,sub orice forme si cu orice arome ... Nu le mai manink sub nici o forma , imi piere pofta de minkare numai kind vad afisurile publicitare pe peretsi ...
Intr-adevar e umpluta Franta cu ele, insa e altfel decat in MD... de cele mai deseori e impreuna cu cartofi fri .. mai difera si aluatul... in general aluatul francez nu imi place...
imi plac kebaburile, insa sunt constienta ca nu sunt sanatoase plus ma si doare deseori stomacul de la ele...
inesa
09-16-2006, 11:19 AM
mor dupa chebaburi dar nu mininc k ingrasa
SweetKeo
11-10-2006, 12:07 AM
delicios...am papat de la mama lui din turcia...mmmmmmmmmmm
calugarita
11-10-2006, 12:25 PM
Kebaburile sunt nascute in Turcia si numai ei o fac bine :) Uh, dupa ala turc de ieri, mi s-a facut pofta si acum :)