Rog sa fiti cat se poate de sinceri si sa nu falsificati rezultatele!
solara
07-24-2006, 11:19 PM
Mi-am facut mai demult unul in engleza, nu mai stiu pe unde l-am gasit, si mi-a iesit asa:
mahayana buddhism 100%
hindu 98%
neo-pagan 95%
sikhism 83%
new age 81%
theravada buddhism (habar n-am cum e asta) 79%
tao 59% (intre timp am mai citit despre tao si cred c-as scoate mai mult daca as repeta testul)
islam 40%
eastern orthodox 20%
catholic 20%
Nu stiu cum e testul in rusa, asta pe care l-am facut eu avea niste intrebari atat de evidente, incat stiam dinainte ce-o sa-mi iasa; trebuia sa fii complet afon ca sa nu-ti dai seama carei religii apartin variantele pe care le alegi.
Arina
07-24-2006, 11:39 PM
Иудаизм: 36%
Буддизм: 70%
Агностицизм: 86%
Атеизм: 60%
Христианство: 41%
Сатанизм: 92%
Ваши убеждения наиболее точно соответствуют убеждениям сатанистов. Прежде, чем ужаснуться и закричать от ужаса, исследуйте, что же представляет собой сатанизм. Большинство сатанистов не убивают кошек и не разрушают могил, к тому же, они на самом деле не верят в существование Сатаны как личности. Философия сатанизма обычно концентрируется на саморазвитии человека, а не на посвящении себя служению какому-то богу или богам. Сатанисты не признают внешние моральные законы, якобы данные нам свыше.
Ссылки на русскоязычные ресурсы, которым могут вас заинтересовать:
Black Fire Pandemonium
Ислам: 39%
Язычество: 64%
Индуизм: 53%
p.s.: n-am chef sa traduc, acum :D
solara
07-24-2006, 11:53 PM
satanism 92% :D
Arina
07-25-2006, 12:03 AM
da, dar tre de citit si descrierea... nu e ceea ce se crede a fi conceptia clasica a satanismului :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Satanism
cam asa e :)
si parca da... agnosticismul (86%)mi se potriveste...
si buddhismul (70%)... demult l-am depistat :)
solara
07-25-2006, 12:22 AM
Adherents to the Left-Hand path (a.k.a. Left-Handers) believe in spiritual enrichment through their own work on themselves, and that ultimately they are answerable only to themselves
Asta stiam ca se numeste luciferism si ca satanismul e ala care face totul pe dos fata de crestinism. In wikipedia vad ca-s impartite altfel.
Arina
07-25-2006, 12:28 AM
nu, vezi si alte surse. in rusa, mai sus, e aceeasi scris.
dictionar
07-25-2006, 12:29 AM
Иудаизм: 47%
Буддизм: 57%
Агностицизм: 82%
Атеизм: 53%
Христианство: 44%
Сатанизм: 88%
Ислам: 53%
Язычество: 50%
Индуизм: 50%
si asta tre sa fie adevarat :D ? Cum eu satanista :lola: ?
Insa testul are unele buguri; spre exemplu, la intrebarea N eu afirm ca 'dumnezeu nu exista', iar la intrebarea N+1 eu trebuie sa spun 'barbatul si femeia sunt egali in fata lui dumnezeu' (-;
In suma primim un overflow... adica >100%.. frumos (-:
Testul a fost elaborat de un crestin, deci intrebarile sunt relativ 'biased' catre aceasta religie.
Inca ceva, chiar daca e subiectiv testul, ne putem analiza pe noi insine tinind cont de aceasta eroare. Ce puteti spune despre rezultatele lui militant? Ateism - zero, si Agnosticism - relativ epsilon.. In timp ce alti useri sunt cit de cit omnidezvoltati, rezultatul tau este mai 'extremal' (i.e. esti cu un accent mai hitech spre o anumita directie), ceea ce nu ma mira (daca iau in calcul continutul mesajelor pe care le scrii de obicei pe forum).
The country needs more people like you when things need to be done. Iar despre alti useri... "racul, broasca si o stiuca, intr-o zi s-au adunat"... Desigur ca nu e rau, dar vedeti si singuri care este viteza cu care se iau si cu care se implementeaza deciziile.
Extrapolam - <ei, m-am razgindit.. fiecare va analiza in continuare cum poate>
deshi daq sincer nu ma ashteptam, la unele intrebari am raspuns nu prea in favoarea creshtinismului.. nu mi-a placut faptul ca tare mult se accentueaza pe faptul ka nu kred pana nu vad.. shi kateva kestii legate de femei.. nu prea vedeam legatura ku religia, orikum..
shi inqa ce-i straniu, a 2-a religie kare mi s-ar potrivi e Islamul....
Иудаизм: 44%
Буддизм: 68%
Агностицизм: 86% Вы - агностик. Агностики не верят в бога (богов), но при этом не отрицают, что бог или боги существуют. Многие считают агностицизм одной из веток атеизма, хотя не все агностики любят, когда их называют атеистами. Вполне очевидно, что не все атеисты являются агностиками (в частности, агностиками не являются так называемые "позитивные атеисты", которые утверждают, что бога не существует). Агностики полагают, что существование или несуществование бога не может быть доказано.
Иудаизм: 39%
Буддизм: 65%
Агностицизм: 89% Вы - агностик. Агностики не верят в бога (богов), но при этом не отрицают, что бог или боги существуют. Многие считают агностицизм одной из веток атеизма, хотя не все агностики любят, когда их называют атеистами. Вполне очевидно, что не все атеисты являются агностиками (в частности, агностиками не являются так называемые "позитивные атеисты", которые утверждают, что бога не существует). Агностики полагают, что существование или несуществование бога не может быть доказано.
Ссылки на русскоязычные ресурсы, которым могут вас заинтересовать:
Карианцы (http://carians.jedi.org.ua/)
Атеизм: 65% [da eu credeam ca's de'ista]
Христианство: 44%
Сатанизм: 63%
Ислам: 47%
Язычество: 39%
linar
07-25-2006, 04:05 PM
Иудаизм: 53%
Буддизм: 50%
Агностицизм: 29%
Атеизм: 0%
Христианство: 89%
Ваши убеждения лучше всего соответствуют христианскому мировоззрению. Если вы не считали себя христианином, рекомендуем вам исследовать эту религию глубже, возможно, вы примете для себя эту веру.
Сатанизм: 38% (mama mia :))) si asta ce inseamna oare...? mdaaa)
Ислам: 54%
Язычество: 39%
adrenalina
07-25-2006, 04:07 PM
Testul este in rusa si cu atat mai bine, pentru ca as vrea sa se prezinte aici publicul basarabean.
http://uath.org/religiometer/index.php
nu am decat sa ii multumesc lui militant pentru discriminarea tuturor userilor din Romania... chiar ne simtim frati cand citim fraze de genul "ii in limba rusa si cu atat mai bine"...
multumim inca o data...
Sfinx
07-25-2006, 04:34 PM
Eu ma intreb cum de nu s-a sesizat nimeni dintre "conationalii" lui. S-au repezit toti sa-si faca testul ala in limba rusa ...
M-am simtit la fel ca atunci cand, in prezenta mea, doi români basarabeni vorbeau intre ei ruseste, ca sa nu-i inteleg.
corneli4ik
07-25-2006, 05:07 PM
Иудаизм: 59%
Буддизм: 75%
Агностицизм: 57%
Атеизм: 35%
Христианство: 78% Ваши убеждения лучше всего соответствуют христианскому мировоззрению. Если вы не считали себя христианином, рекомендуем вам исследовать эту религию глубже, возможно, вы примете для себя эту веру.
Сатанизм: 50%
Ислам: 53%
Язычество: 54%
Индуизм: 56%
wow..nu m-am ashteptat de loc.. practic creshtinismu shi budismu is pe aceeashi treapta..
plus satanismu 50% shok po faze
linar
07-25-2006, 05:11 PM
de regula ar trebui sa fie suma 100% la toate astea...dar ..imi e un pic straniu rezultatele astea...
corneli4ik
07-25-2006, 05:13 PM
hm..poate este vreo explicatzie a procesului in sine..
militant ce zici?
promd
07-25-2006, 05:19 PM
de regula ar trebui sa fie suma 100% la toate astea...dar ..imi e un pic straniu rezultatele astea...
Nu. E doar o caracteristica procentuala a religiilor. De ex crestinismul iti este compatibil cu ~80% (celelalte 20% de disipa pe undeva prin raspunsurile tale, avind caracter mai putin crestin). Echivalent si cu celelalte religii.
linar
07-25-2006, 05:21 PM
Nu. E doar o caracteristica procentuala a religiilor. De ex crestinismul iti este compatibil cu ~80% (celelalte 20% de disipa pe undeva prin raspunsurile tale, avind caracter mai putin crestin). Echivalent si cu celelalte religii.
aha, 'tzeles..thanks:)
semidia
07-25-2006, 09:35 PM
ma consider semi-atee:)
radub
07-25-2006, 10:41 PM
Un test destul de interesant, chiar daca cu inconsistente si unele erori. Pacat ca este in rusa.
Вы - атеист, хотя вы наверняка и сами знаете об этом. В атеизме существуют два основных направления - "позитивный атеизм", представители которого уверены, что бога не существует, и "слабый атеизм", представители которого, хотя и не верят в существования бога, не отрицают, что он может на самом деле существовать. Последние полагают, что поскольку доказательств существования бога нет, следую принципам "бритвы Оккама" удобней считать, что бога нет, пока не доказано обратно. Таких атеистов часто называют агностиками.
Pentru militant - nu este deloc eleganta abordarea ta - ex: eu sunt basarabean, nascut in USSR, dar totodata sunt si roman (unde mai pui ca stau in Romania de 16 ani). Si atunci a cui parere, de fapt, vrei sa o afli tu? A mea in ipostaza de roman sau a mea in ipostaza de basarabean? Si nu vorbesc doar in nume propriu - ca mine sunt destui, chiar daca nu neaparat pe acest forum. Dar poate ca intr-o buna zi vor intra aici si vor da si de acest topic...
Un alt caz sunt tinerii basarabeni care n-au apucat "placerea" sa traisca in URSS si care (o parte dintre ei) nu stiu limba rusa - cu acestia ce te faci? Sau parerea lor nu te mai intereseaza?
Nu cred ca acest forum este sau se doreste a fi unul exclusiv pentru basarabenii care stiu si limba rusa (ar fi pacat daca ar fi asa)
Era mult mai simplu sa-i rogi pe fiecare ca odata cu postarea rezultatelor sa-si decline "etnia". Sau sa cauti un test similar intr-o limba de circulatie internationala, cum ar fi engleza.
Aliona
07-26-2006, 12:23 AM
nu prea inteleg procentele de aici is cam aiurea, dar stiu ca inafara de crestinism nu accept nimic!
Христианство: 100%
Иудаизм: 52%
Буддизм: 35%
Агностицизм: 14%
Атеизм: 0%
Arina
07-26-2006, 12:38 AM
of, asa afirmatii ma baga in speriete... bine ca tineretul asta e in minoritate :D
Hmm..de toate am peste 50%-Ce mai inseamna si asta?:)
Aliona
07-26-2006, 02:15 AM
of, asa afirmatii ma baga in speriete... bine ca tineretul asta e in minoritate :D
Nu te teme dar tre sa stii cei cu tine, si sa nu imbli cu capu in nori si dupa cum bate vintu.
radub
07-26-2006, 11:14 AM
Hmm..de toate am peste 50%-Ce mai inseamna si asta?:)
Simplu - in esenta, religii diferite au destul de multe elemente in comun, iar diferentele sunt adesea necunoscute de marea majoritate a adeptilor uneia sau alteia din religii (pentru ca ei obisnuiesc sa creada si faca doar ce zice popa.) In plus, din modul cum este construit testul (daca ai avut curiozitatea sa citesti descrierea) ti-ai fi dat seama ca rezultate 100% la una din religii si 0% la toate celelalte le-ar putea obtine doar cel care sta extrem de bine la "teoria" religiei respective. Iar asta deja inseamna ceva mai mult decat o simpla lectura a Bibliei, Coranului sau a Talmud-ului.
Abenpace
07-26-2006, 12:24 PM
Primo - testele de acest tip sunt irelevante si le vad doar ca un mod interesant de a petrece timpul. Nu cred ca o persoana intreaga la minte se poate converti la alta religie in urma unui test.
Secundo - am facut un test care mi se pare mult mai gandit, cu toate ca rezultatele au fost la fel de aberante - http://www.beliefnet.com/story/76/story_7665_1.html
Unica coincidenta - ultima pozitie - intr-adevar sunt foarte departe de credintele martorilor lui Iehova.
1. Reform Judaism (100%)
2. Liberal Quakers (97%)
3. Bahб'н Faith (96%)
4. Unitarian Universalism (89%)
5. Neo-Pagan (86%)
6. Sikhism (86%)
7. Mahayana Buddhism (82%)
8. Islam (81%)
9. Orthodox Judaism (81%)
10. Jainism (78%)
11. New Age (77%)
12. New Thought (76%)
13. Scientology (76%)
14. Hinduism (73%)
15. Orthodox Quaker (66%)
16. Mainline to Liberal Christian Protestants (64%)
17. Christian Science (Church of Christ, Scientist) (63%)
18. Theravada Buddhism (53%)
19. Taoism (51%)
20. Mainline to Conservative Christian/Protestant (43%)
21. Secular Humanism (41%)
22. Seventh Day Adventist (32%)
23. Nontheist (24%)
24. Eastern Orthodox (21%)
25. Roman Catholic (21%)
26. Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints (Mormons) (18%)
27. Jehovah's Witness (18%)
adrenalina
07-26-2006, 12:29 PM
mersi Abenpace ca ai trecut si un test pe care il pot face si altii, cei discriminati de pe aici... :D
Abenpace
07-26-2006, 12:29 PM
In testul rusesc apare religia "paganism". Este oare paganismul o religie sau un concept in care au fost incapute toate religiile (sute probabil) politeiste? Eu cred ca religia dacilor, si ea pagana, era diferita de cea a grecilor sau arabilor preislamici... Sau poate autorul testului a facut descoperiri fundamentale pentru istoria religiilor? Sau poate doar e crestinocentric?
adrenalina
07-26-2006, 12:35 PM
ter sa ma inregistrez pt al face, pt ca imi arata prima parte dar mai departe nu pot merge... butonul next ii mort..
Arina
07-26-2006, 01:05 PM
lucreaza. :)
Arina
07-26-2006, 01:21 PM
1. Unitarian Universalism (100%)
2. Mainline to Liberal Christian Protestants (92%)
3. Liberal Quakers (90%)
4. Neo-Pagan (88%)
5. Theravada Buddhism (84%)
6. Secular Humanism (80%)
7. New Age (76%)
8. Mahayana Buddhism (76%)
9. Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints (Mormons) (63%)
10. Christian Science (Church of Christ, Scientist) (62%)
11. Hinduism (58%)
12. Nontheist (58%)
13. New Thought (57%)
14. Bah᧭ Faith (56%)
15. Sikhism (54%)
16. Jehovah's Witness (53%)
17. Taoism (53%)
18. Reform Judaism (52%)
19. Scientology (51%)
20. Orthodox Quaker (50%)
21. Mainline to Conservative Christian/Protestant (49%)
22. Jainism (48%)
23. Orthodox Judaism (41%)
24. Seventh Day Adventist (28%)
25. Eastern Orthodox (26%)
26. Roman Catholic (26%)
27. Islam (22%)
religia oficiala a noastra e pe al treilea loc de la urma :he:
kraft_natasha
07-26-2006, 01:24 PM
...v shoke - satanism 75%
Arina
07-26-2006, 01:27 PM
ei, da' eu la primul am luat 92% de satanism... dar inca o data zic - citeste ce inseamna asta.
kraft_natasha
07-26-2006, 01:30 PM
da` am citit... orikum - v shoke... nu ma kred kredinciosa... da` deodata la satanism?
Arina
07-26-2006, 01:36 PM
daca ai citit, atunci nu cred ca e ceva socant....
kraft_natasha
07-26-2006, 01:41 PM
shi totushi p`ru mine e (am shi alte motive)
Arina
07-26-2006, 01:43 PM
ei, daca zici... o fi... dupa ce am citit cat de cat pe wikipedia, in general imi pre floare la ureche :) foarte lejer... fara extremism :)
adrenalina
07-26-2006, 02:21 PM
ei uite l-am facut si eu intr-un final
1. Unitarian Universalism (100%)
2. Mainline to Liberal Christian Protestants (99%)
3. Liberal Quakers (92%)
4. Secular Humanism (86%)
5. Orthodox Quaker (73%)
6. Nontheist (69%)
7. Theravada Buddhism (69%)
8. Neo-Pagan (68%)
9. Hinduism (66%)
10. New Age (61%)
11. Seventh Day Adventist (61%)
12. Mainline to Conservative Christian/Protestant (59%)
13. Eastern Orthodox (57%)
14. Mahayana Buddhism (57%)
15. Roman Catholic (57%)
16. Reform Judaism (54%)
17. Taoism (52%)
18. New Thought (49%)
19. Sikhism (47%)
20. Scientology (43%)
21. Bahá'í Faith (41%)
22. Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints (Mormons) (41%)
23. Orthodox Judaism (38%)
24. Christian Science (Church of Christ, Scientist) (37%)
25. Jainism (32%)
26. Islam (31%)
27. Jehovah's Witness (27%)
mi se potriveste destul d ebine ceea ce scrie la Unitarian Universalism...
Arina
07-26-2006, 02:26 PM
primele 3 sunt exacte la noi :D
adrenalina
07-26-2006, 03:48 PM
nici nu am obsrevat chestia asta... semanam bine Arina :D
Frontist
07-26-2006, 08:20 PM
Fara a face vriun test trebuie sa stim fiecare ce avem in Inima.
Sint crestin 100% si restu nu pot sa fie parte din convingerile mele.
trebuie sa avem o pozitie clara atunci cind vorbim de valori religioase!
Iar procentele astea de pe la toate religiile nu fac decit sa demonstreze ca sintem cam nedeterminati in idei!
Doamne ajuta!
nu poti fi crestin si agnostic in acelasi timp sau satanist oleaca putin ateist poate protestant si nu mai stiu cum... nu!
Albul e alb si nu poate fi mai mult sau mai putin alb , la fel e shi ku alte "kulori"!
Frontist
07-26-2006, 08:23 PM
Decit sa facem atitea teste aiurea mai bine sa spuna fiecare care religie ii place si sa argumenteze.ca cu asa procente doar poluam forumul cu cifre pe care nu le citeste nimeni deja!
Husky40
07-26-2006, 11:53 PM
Testul este in rusa si cu atat mai bine, pentru ca as vrea sa se prezinte aici publicul basarabean.
http://uath.org/religiometer/index.php
Camarade militant, vezi ca o iei pe aratura. N-am inteles de ce ar trebui sa se prezinte doar publicul basarabean. Ai de demonstrat vreo teza, cumva? Ceva gen unii sunt mai ortodocsi decat altii? Asta lasand la o parte faptul ca mi se pare trist ca basarabenii sa se arunce ca inecatii la primul test de acest gen al carui link este postat pe forum... tinand cont ca este in rusa. Exact ce spunea si Sfinx: acelasi sentiment pe care il traiesti in momentul in care vezi ca basarabenii o dau pe ruseste numai ca sa nu ii intelegi tu. Sau cumva traiesti cu falsa impresie ca un rus este inventatorul acestui gen de asa-zise teste si atunci trebuie dat cezarului ce-i al cezarului ;) ?
Arina
07-27-2006, 12:02 AM
mie imi pare ca voi va stresati prea mult din cauza asta...
da, militant nu s-a exprimat chiar frumos... si nu m-ar mira ca militant vrea sa faca o statistica proprie... si ca acum e cam dezamagit :he:
eu am dat testul la mai multa lume...si tot au facut... si de asemenea - rezultate foarte triste pentru militant...
cum a zis un prieten de-al meu... moldovanul e - nu cred, pan' nu vad :lola:
mai ales tinerii de azi...
si apoi... revenind. daca tot mai cunoastem o limba... nu-i tragedie sa o folosim uneori ...
da, e adevarat ca ar fi trebuit sa zicem ceva despre ce a zis militant... eu imi cer iertare ... dar ne-a luat valul cu testul asta :lola: pana acum nu facusem nici unul de asa tip :D
Sfinx
07-27-2006, 11:04 AM
si apoi... revenind. daca tot mai cunoastem o limba... nu-i tragedie sa o folosim uneori ...
Arina, ai uitat sa mentionezi un mic amanunt. Limba de care vorbesti este limba ocupantilor, iar voi o cunoasteti exclusiv din motivul ca respectivii ocupanti nu vor sa invete sau nu vor sa foloseasca limba oficiala a MD, desi mananca acolo o paine buna. Te rog sa nu-mi vii acum cu texte gen "am invatat rusa ca sa-l citesc pe Dostoievski in original" ori "cele mai bune manuale sunt in rusa" ...
radub
07-27-2006, 11:34 AM
Arina, ai uitat sa mentionezi un mic amanunt. Limba de care vorbesti este limba ocupantilor, iar voi o cunoasteti exclusiv din motivul ca respectivii ocupanti nu vor sa invete sau nu vor sa foloseasca (...)
Cu toate ca nu sunt nici eu de acord sa folosim limba rusa acolo unde nu este cazul, dar si bastinasii din nordul africii vorbesc franceza nu din dorinta excesiva a stramosilor de a invata o limba straina.
Modul cum am invatat aceasta limba (s-au oricare alta) este mai putin relevant, cred. Mai important este sa stim cand si cum sa o folosim. Evident ca intr-un grup de cateva persoane din care unul stie o singura limba, iar ceilalti vorbesc si o a doua limba, este de bun simt sa porti conversatia in limba pe care o inteleg toti membrii grupului. Iar daca, in anumite circumstante, acest lucru nu este posibil, datorezi macar niste scuze fata de cel pe care-l elimini din discutie.
Arina
07-27-2006, 12:43 PM
Sfinx ... "limba ocupantilor"... nu, asta ocupantii vorbesc limba rusa :D de-acum cum am ajuns sa o cunoastem e una... da' aceea ca o cunoastem nu e rau. faptul ca voi refuza sa o cunosc nu va schimba trecutul.
adrenalina
07-27-2006, 12:45 PM
cred ca ii destul.. cine a inteles bine, cine nu iar ii bine... hai ca aici ii vorba despre teste si nu despre razboiul dintre molodveni si romani.. si ii forumul Religie...
HUsky muta mesajele lui Sfinx si raduc la Politica la tema cu limba rusa.
Abenpace
07-27-2006, 01:01 PM
Militant, sper ca macar cu tine esti sincer. Eu consider ca o persoana care se comporta de parca ar fi aflat adevarul si se tine neinduplecat de el, devine foarte limitata, atat ca intelect, cat si in libertatea de a trai.
Chiar iti doresc ca atitudinile tale usor lizibile din mesajele pe care le postezi sa fie doar aparente sau, in cel mai rau caz temporare. Ar fi pacat ca peste 20-30 de ani sa ramai cu aceleasi convingeri, acelasi discurs si aceeasi dreptate traita pentru cei din jur.
solara
07-27-2006, 06:50 PM
Abenpace a dat un link catre un test in engleza (eu mi-am postat rezultatele la testul respectiv):
http://www.beliefnet.com/story/76/story_7665_1.html
Poate va relaxati cu asta, ca prea v-ati enervat de pomana (de cand il luati in serios pe militant?)
Aliona
07-29-2006, 02:27 AM
Militant, sper ca macar cu tine esti sincer. Eu consider ca o persoana care se comporta de parca ar fi aflat adevarul si se tine neinduplecat de el, devine foarte limitata, atat ca intelect, cat si in libertatea de a trai.
Chiar iti doresc ca atitudinile tale usor lizibile din mesajele pe care le postezi sa fie doar aparente sau, in cel mai rau caz temporare. Ar fi pacat ca peste 20-30 de ani sa ramai cu aceleasi convingeri, acelasi discurs si aceeasi dreptate traita pentru cei din jur.
Iti place ca omul sa fie instabil?
poate e mai bine sa nu pierzi timpul cu prostii determinindute cei cu tine iar viata sa o cheltui nu in cautrea adevarului ci in trairea lui!
militant
07-31-2006, 02:09 AM
Cand vorbesti despre ceva te rog sa te referi la ceva concret. Convingerile oricarui om se schimba cu timpul, te rog sa specifici ideile la care te referi.
inesa
08-08-2006, 11:17 PM
indaism 52 %
budism 63%
agnosticism 39%
ateism 34%
crestinism 63%
satanism 52%
islam 47%
paganism 17%
induism44%
militant stiu cei ateism,crestinism,satanism,islam restul nam ideie,mi dai vreo lamurire te rog teso
inesa
08-31-2006, 07:25 PM
mama mia dai greu sami rasp tesoro?stii militant cami esti simpatic
militant
09-01-2006, 08:40 PM
mama mia dai greu sami rasp tesoro?stii militant cami esti simpatic
Dupa poza sau dupa raspunsurile la test?
:)
militant
09-01-2006, 08:45 PM
indaism 52 %
budism 63%
agnosticism 39%
ateism 34%
crestinism 63%
satanism 52%
islam 47%
paganism 17%
induism44%
militant stiu cei ateism,crestinism,satanism,islam restul nam ideie,mi dai vreo lamurire te rog teso
agnosticism - credinta in imposibilitatea cunosterii de catre ratiunea umana a adevarului (realitatii)
Paganism - credinta in zeitatile pagane (zeitati grecesti, babiloniene (zodii), zamolxism, zeitati nordice. Este un gen de ateism as spune.
Hinduism - religia indienilor (bazata pe scrierile Vedice)
inesa
09-02-2006, 12:17 AM
mersi ca miai atras atentia ma chinui de vreo 2 luni mama mia!!!!!imi esti simpatic dupa rasp care le dai
iti ofer locul tie sa mai discutem,numai nu de religie ca eu aposta(special,intradins)am intrat pe undeva unde speram cami rasp :)muah
dac sint comentari cai offtopic sper ca ma aperi muah
Inesa... pentru astfel de "informatii" iti recomand cu caldura PM (private messages). Husky40
khama
09-02-2006, 12:37 PM
http://rapira.ru/uploads/pics/11082006-188.jpg
http://rapira.ru/uploads/pics/29082006-64.jpg
Am inteles, Saraneth. :) Dar data viitoare scrie si tu un rand-doua... ca parca nu merge numai asa. Husky40