am o idee pe care as vrea sa o pun in practica... mai demult vitalic vorbea de asta, insa daca el nu mai este poate o facem noi...
eu voi spune asa cum m-am gandit eu, sper ca voi sa ma completati si sa imi spuneti daca va intereseaza.
uite, ma gandeam sa facem niste mici concursuri pe baza editorialelor.... adica am vazut ca scrieti la proza... ei bine ma gandeam ca o data la doua saptamani sa fie stabilita o tematica si cine doreste sa scrie un articol pe baza acelei tematici... putem facem mai multe tematici in functie de domeniul de interes al fiecaruia... aceste articole vor fi premiate cu puncte sau buline care vor aparea sub nickul vostru.
plus la asta toate artoclele se vor pastra in arhiva... si cine stie poate facem o revista online pe baza articolelor scrise de useri...
ce spuneti, va intereseaza asa o activitate?
gr8dude
07-22-2006, 02:21 PM
votez 'da, este interesant' (-;
Arina
07-22-2006, 02:24 PM
si eu, ca gr8dude... interesant doar. adrenalina, nu ai pus optiune pentru spectatori :)
adrenalina
07-22-2006, 02:29 PM
adica ce inseamna interesnt doar? nu primiti note, nu judecam pe nimeni... ii o ocazie sa ne xprimam mai jurnalistic despre anumite chestii... ei sper ca vor fi is oameni care vor dori sa se implice :D
adrenalina
07-24-2006, 04:52 PM
as dori sa stiu care sunt cei patru useri care au votata ca ar fi interesati... ca sa imi fac si eu o statistica :D
Husky40
07-24-2006, 09:52 PM
Si mie imi surade ideea. Votat D.A. :he: vorba vine. O ocazie buna de a afla cum gandim fiecare dintre noi. Imi place ca sunt 7 voturi pentru, dar numai cativa s-au anuntat. Macar de ar citi colegii de forum ce scriem noi.
Onisifor
07-25-2006, 10:44 AM
Da, ideea este f buna.
Si da, vreau sa ma implic ....adica sa scriu....
daca ideea are succes poate in timp sa ajunga unii dintre noi mari ziaristi cu premiul pulitzar :)) la CV :))
Om
07-25-2006, 03:14 PM
Da cam rar intra lumea pe aici.
Nu spun de mine ca eu tot intru rar dar sunt nishte principii ale mele.
Deci despre Idee!
HAiDE haIdE Lumea totata!
cU Ideia deOCAMdaTA!
07-25-2006, 03:23 PM
Om, tu participi sau faci agitatie? :D
adrenalina
07-25-2006, 03:47 PM
buna intrebare... ca nici eu nu am inteles mare lucru.. :D si mai repet o data... va rog cei care ati votat spuneti care ati fost ca sa imi dau seama cine este interesat :D
Aliona
07-26-2006, 02:40 AM
buna intrebare... ca nici eu nu am inteles mare lucru.. :D si mai repet o data... va rog cei care ati votat spuneti care ati fost ca sa imi dau seama cine este interesat :D
cu atita democratie nu mai discut nika. poate sa mai intrebi si tu pe cei de pe afara? subiectele daca le lansezi si o sa fie interesante o sa se discue da asa ce vrei a fiecare sa zica vai ce ideie stralucita fii mai hotarita nitel daca vrei ceva sa obtii in viata asta. si nu intreba chiar la fiecare pas ce vrei sa faci ca vei avea numai de suferit.
Arina
07-26-2006, 10:55 AM
10 voturi pentru prima optiune... :D
se pare ca va fi mult de citit si de jurizat :)
adrenalina
07-26-2006, 11:51 AM
om vedea Arina... ca vad ca unii habar nu au sa citeasca, doar isi dau cu parerea asa sa nu taca... oricum inca nu m-am gandit cum sa jurizam chestiunea asta :D mi-a veni mie o idee ...
semidia
07-26-2006, 11:52 AM
scuzati,si eu am votat pentru:)
PiggyEFromHell
07-26-2006, 05:19 PM
Am bagat si eu un DA p-acolo.
corneli4ik
07-26-2006, 06:08 PM
si eu votez da
Arina
07-26-2006, 06:09 PM
ii place scrisul?
corneli4ik
07-26-2006, 06:11 PM
:) nu..eu ma gandeam la altceva Arina shi am incurcat postarile
de fapt lui ii place mai mult lectura
adrenalina
07-27-2006, 02:02 PM
acum dintre cei care au votata ca ii intereseaza dar nu vor sa scrie... as avea nevoie de un ajutor. 1-2 persoane cu care sa ma sfatui in legtura cu tematica articolelor si poate are cineva idei cu jurizarea articolelelor. adica eu la sigur voi face parte din juriu, dar nu tot timpul, pt ca vreau si eu sa scriu...
intrebare: vreti sa fac un poll pt prima tematica sau o stabilesc eu pt inceput?
PiggyEFromHell
07-27-2006, 07:13 PM
Eu zic poll.
solara
07-27-2006, 07:28 PM
Adrenalina, io-s de acord, dar n-am votat pt ca n-am de gand sa ma implic (decat daca m-o lovi inspiratia la un moment dat, dar nu cred). Am, insa, de gand sa citesc ce scrieti. D-aia-s de acord.
adrenalina
07-27-2006, 11:23 PM
piggy... pt ce poll? doar este unul...
Arina
07-27-2006, 11:53 PM
d-apoi tre si variantele... vreau sa scriu... doar sa citesc... doar sa arbitrez...
adrenalina
07-27-2006, 11:59 PM
aham... sa mai deschid o tema si sa fac un poll cred ca sa ar trebui...
Arina
07-28-2006, 12:02 AM
o alta tema?
eu zic ca mai bine deodata de zis care-s regulile ideii, tema de eseu/articol... sa se pronunte cei ce vor sa scrie...
adrenalina
07-28-2006, 12:04 AM
ok... o sa ma gandesc la ceva... ma gandeam ca pt inceput sa fie sociala. cred ca ar fi mai accesibil pentru toti... si sa fie sub forma de editorial... lumea sa isi imagineze ca vad sta ca si cap de afis acest articol si va da tonul...
oby
07-30-2006, 04:35 AM
eu cred ca tre mai repede de inceput..daca tot tu ai propus-o inseamna ai ceva idei despre e va fi. in fond nu conteaza incepututl conteaza continuarea..adica da si tu vreo ideea de articol sau editorial..sau orice alta forma care o fi.. si da si tu niste reguli si dc apare pe parcurs ceva de skibmat sau adaugat, cred ca o vei face!
si eu cred ca nu neaparat sa fie social..
eu cred ca mai bine tre sa incepu cu regulile, ca sa fie din start clar pentru toata lumea de ce chestii sa sa tina cont. si dupa aia dai tematica sau vine cineva cu o tematica ...
vezi ca nu toata lumea stie cum se scrie un editorial, poate nu toata lumea agreeaza editoarialele, probabil ca se vrea o forma mai libera..in fine...
mie mi-ar fi interesant sa citesc ceva din domeniul economic sau politic..ca sa fie accesibil scris...
e interesant de scris si ceva din domeniul turismului. dc va fi formulata clara ideea si tematica si regulamentul, ma voi implica si eu!
Spencer
09-13-2006, 10:47 PM
Este interesanta ideea.. totodata o sa iesiti din starea de "simplu forum"... un pas cartre portal... Eu votez.
promd
09-13-2006, 11:06 PM
daca e sa tragem atentia data crearii topicului si ziua actuala atunci tema nu are nici cel mai mic simbure de actualitate ... multe s'au schimbat ... si.. la urma urmei ce va incurcat sa faceti "asta" pina acum ?
Whitneywhiteman
05-02-2007, 01:56 AM
Ndaaaaa....
sunt departe de massmedia in MD... probabil intuitiv am repulsie la tot ce se scrie pin ziarele noastre... de noutatsi la posturile MD a programmei MASAJOR precis nu pot spune nimic. nu demult mia expirat abonamentu la TV...
mai in scurt... ma feresc de proshti... din toata puterea incerc sa ocolesk prostiile si aberatiile care le scriu...
da ii fortsa... potsi cadea prada si minciunilor... cuz... o minciuna repetata destule ori devine adevar...