PDA

View Full Version : Ortopedie

frecus
07-17-2006, 04:51 PM
O intrebare in speranta ca totusi stie cineva s-au a trecut print-o faza asemanatoare.Am avut un accident cu motorul un urma caruia am suferit o fractura de platou tibial.Au urmat doua luni de ghips si o luna in curs fara sa calc pe picior.De la medic nu am primit prea multe informatii doar ca sa fac gimnastica la pat pt. revenirea muschilor (s-au atrofiat).Si neaparat indoirea piciorului.Acum cu muschii (ma rog o parte) si-au mai revenit dar nu prea reusesc cu indoirea piciorului.Stie totusi cineva va rog ce exact ar trebui sa fac s-au ce creme ori geluri sa folosesc si cum. Am spus de la medic am inteles doar ca trebuie facuta gimnastica la pat.Multumesc.

semidia
07-17-2006, 10:05 PM
frecus,nu crezi ca trebuie sa ai totusi incredere in doctorul tau si sa-i urmezi indicatiile?

frecus
07-18-2006, 01:03 AM
frecus,nu crezi ca trebuie sa ai totusi incredere in doctorul tau si sa-i urmezi indicatiile?
Da ai dreptate...ma gandeam doar ca a mai trecut cineva prin faza asta si poate un sfat ceva dar ma rog mersi oricum.O sa urmez sfatul medicului oricum.

Arina
07-18-2006, 01:08 AM
gimnastica curativa e buna.
am facut si eu de asta... nu ca pentru cazul tau, era altceva... dar oricum, ajuta mult.
era multa lume in situatia ta si facea gimnastica curativa si le ajuta.
tu de unde esti?
eu umblam la spitalul de traumatologie si ortopedie. dar medicul cu care faceam gimnastica a plecat, si-a deschis o clinica proprie.

frecus
07-18-2006, 09:50 AM
gimnastica curativa e buna.
am facut si eu de asta... nu ca pentru cazul tau, era altceva... dar oricum, ajuta mult.
era multa lume in situatia ta si facea gimnastica curativa si le ajuta.
tu de unde esti?
eu umblam la spitalul de traumatologie si ortopedie. dar medicul cu care faceam gimnastica a plecat, si-a deschis o clinica proprie.
Eu sint din RO si probabil am sa fac acelasi lucru. Mersi.

lelaina
07-19-2006, 04:07 PM
Incearca masaj curativ...

2008.