PDA

View Full Version : locuri exotice

Arina
07-16-2006, 12:20 PM
ce locuri exotice vrem sa vizitam? de ce ne par exotice? ce vrem sa obtinem prin aceasta vizita? pentru unii oameni, Moldova e loc exotic, oare de ce?

eu voi zice ca in ultimii ani tot ma trage sa ma duc, cu vreun program de voluntariat, printr-o tara de prin mijlocul Africii, pe vreo cateva luni. imi pare exotica din cauza oamenilor care traiesc pe acolo...si probleme lor. mai ales ca in ultimul timp e destul de mediatizata faza asta. cred ca as invata mult din "exoticul" asta. {da' ma tem sa nu mor de la vreun virus sau ceva, ca-s cam cu imunitatea slaba... ar trebui sa-mi fac o multime de vaccine}

kraft_natasha
07-16-2006, 07:39 PM
eu vreau pe la amazon

PiggyEFromHell
07-17-2006, 03:13 PM
Oceania, Japonia, Thailandia, ... zonele tropicale si ecuatoriale.

linar
07-17-2006, 03:14 PM
Bora Bora:D....mmm...insula visurilor mele...

PiggyEFromHell
07-17-2006, 03:18 PM
Hawai si Tahiti... Ibiza... poate chiar Madagascar..

PiggyEFromHell
07-17-2006, 05:31 PM
Sa traiesc nu Radu, dar sa vad Sahara da.

corneli4ik
07-17-2006, 06:14 PM
Bora Bora:D....mmm...insula visurilor mele...
:) linar..mm interesant..bora bora - insula placerilor shi senzatziilor tari..acolo unde nudismul ii un cult ridicat in slavi?..:D

am auzit shi eu de locul asta..pare divin

linar
07-17-2006, 06:18 PM
:) linar..mm interesant..bora bora - insula placerilor shi senzatziilor tari..acolo unde nudismul ii un cult ridicat in slavi?..:D

am auzit shi eu de locul asta..pare divin
exact...placeri si senzatii tari:D....

PiggyEFromHell
07-17-2006, 06:26 PM
piggy: nici un pont din a o vedea dintr-o parte fara sa duci modul de viata al beduinilor din pustiu - sa traiesti acolo macar vreo 5-10 ani :D

No, e ma duc acolo cu stilul meu de viata. E ca si cum ai schimba mobila di apartamentul tau. Te duci in alt loc dar te uiti la filme obisnuite, mananci mancare obisnuita, te distrezi neobisnuit.. Las' sa traiasca beduinii singuri. Eu prefer jungla moldoveneasca.:)

2008.