PDA

View Full Version : Universul paralel al Serviciului de presa si imagine a Parlamentului

Abenpace
06-26-2006, 05:54 PM
Azi, 26 iunie 2006, pe site-ul oficial al parlamentului a aparut un comunicat de presa in care suntem informati ca la 29 iunie 2006, adica raspoimaine, Presedintele Parlamentului a avut o intrevedere cu Ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei.

Greseala din datarea stirei nu pare mecanica, or apare atat in subsolul textului, cat si in panoul vertical din stanga unde e scris clar - "29 iunie".

Linkul - http://www.parlament.md/news/pressrelease/

Pentru a afla cine va castiga campionatul mondial de fotbal, contactati Seviciul de Presa si Imagine al Parlamentului la info@parlament.md

lelaina
06-27-2006, 05:47 AM
Looool. De fapt, tre sa fie o greseala mecanica a persoanei ce se ocupa de intretinerea paginii web. Desi data e afisata de 3 ori pe site, ea poate fi introdusa in baza de date doar o data...si atunci gresit. Si apoi, se stie doar ca intrevederea a avut loc pe 26 iunie. :D

zeddo
06-27-2006, 11:25 AM
cred ca Parlamentul MD e o entitate paralela, cu ziua in care se afla, si cu ceea ce se intampla in jurul lor... dar sa vezi cat de des se uita la ceas...sa plece mai repede din sala. nu-mi place pagina Parlamentului..

khama
06-27-2006, 01:01 PM
pute a fizica cuantica :hoho:

2008.