PDA

View Full Version : de bagat piciorul in Transnistria?

ciubz
06-21-2006, 10:43 AM
Cum credetz, n-ar fi mai simplu de bagat piciorul in Transnistria, adica daca ei nu
vor sa ni se alature de ce noi trebuie sa-i asteptam si ne creem cu asta instabilitate politica pe plan international deja de 16 ani.
Adica statul sa-i declare republica sau tara sau altceva, prin aceasta sacpind de piatra asta ce ne tot trage la fund, ne unim cu Romania intram in UE, dupa care Ukraina tot va intra in UE si Transnistria ne avind incotro ne va ajunge din urma in contextul integrarii in UE, si pan-la urma tot o tara o sa fim

ce ziceti, cum suna?

parerea mea ce e nice

Idol
06-21-2006, 02:32 PM
Romanians love their brothers from Moldova. They hate their hungarian enemies.
Banc:

Un irakian si un kuweitian stateau fata in fata in transee si se impuscau de zor. La un moment dat irakianului i se blocheaza mitraliera. - La bisda-bisdii ma-tii de pusc-imbutzit! injura irakianul in cea mai pura romaneasca de care era in stare. Kuweitianul il aude si il intreaba mirat intr-o romaneasca la fel de pura:
- Bei bork de caine, de unde stii la tine rumineste, bei?
- Ieu facut jgoal la Rumania, bei gegule coclite!
- Zeu? Si unde fecut la tine jgoal?
- In Bucures.
- E! Si ce jgoal fecut tu, bei?
- Politehnica. Da' di ce?
- Pei si eu fecut jgoal la Romania.
- Daaa? Ce jgoal?
- Eu fecut Medicin la Tirgu Mures.
Irakianul intre timp isi reparase mitraliera si incepe sa traga si mai indarjit dupa kuweitian: - Ia bei glons d'acia, la bizda ma-tii de ungur!

adrenalina
06-21-2006, 04:08 PM
Husky... tema asta ii deja pe Politica... acelasi user a deschis-o inca o data... muta te rog mesajele acolo...

pt useri... va rog sa nu mai scrieti aici, dar sa scrieti la Politica... tema are acelasi nume. va multumesc.

2008.