Tonarea sticlelor - e drept ca a fost legalizata ???? .. au auzit ca acum o luna doua a fost permisa
promd
06-20-2006, 10:30 AM
http://la2t.telecom.md/forum/style_emoticons/default/biggrin.gif cred ca doar pentru masinile guvernantilor http://la2t.telecom.md/forum/style_emoticons/default/happy.gif
khama
06-20-2006, 03:20 PM
hirurg, yntrebi de geamurile din fatza? pentru ca cele ale ushilor din spate pot fi tonate oricum...
alejandro
06-20-2006, 04:22 PM
pentru ca cele ale ushilor din spate pot fi tonate oricum...
adica cum oricum?chiar daca nu e permis prin lege?
zeddo
06-20-2006, 04:46 PM
nu exista o reglementare expresa a legii. Tonarea e permisa geamurilor din spate, bazandu-se pe ideea, ca geamurile din spate nu sunt esentiale pentru a conduce autoturismul in siguranta (adica autotursimul cu geamurile tonate din spate, asa cum ai conduce un "papuc", "pirajok" cum se spune la noi).. adica soferul se va folosi de oglinzile laterale, si geamurile din fata... deci, este interzisa doar tonarea geamurilor din fata, fiindca scad vizibilitatea, necesara in timpul condusului.
PiggyEFromHell
06-20-2006, 05:44 PM
Da, si daca masina ta e din constructie cu geamuri fumurii (cred ca si alea polarizate) atunci poti sa mergi fara griji.
::[xupypr]::
06-20-2006, 06:43 PM
mdia .. astea toate eu le shtiu .. da vreu geamuri afumate sh gata
lamppy
06-21-2006, 02:34 PM
sa poti sa iti faci geamurile de la masina fumurii ai nevoie de o aprobare" de la potitie si se foloseste o folie speciala care oricum e vreo 100E. la cat e de scumpa sa iti faci fumirii toate geamurile de la masina te costa de te indoaie. in cazul in care le faci fumurii cu o altfel de folie risti amenda si stiu pe cineva caruia i-au luat numerele de la masina sa nu mai circule cu ea pana nu scapa de folia aia de pe geamuri.
zeddo
06-21-2006, 02:51 PM
sa poti sa iti faci geamurile de la masina fumurii ai nevoie de o aprobare" de la potitie si se foloseste o folie speciala care oricum e vreo 100E. la cat e de scumpa sa iti faci fumirii toate geamurile de la masina te costa de te indoaie. in cazul in care le faci fumurii cu o altfel de folie risti amenda si stiu pe cineva caruia i-au luat numerele de la masina sa nu mai circule cu ea pana nu scapa de folia aia de pe geamuri.
dar totusi poti sa circuli fara probleme, daca ai cunostinte, bunei, unchi..pe la politie, un comisar, si un telefon mobil, cu numarul acelei cunostinte introdus in agenda telefonica..:)
adrenalina
06-21-2006, 04:10 PM
baieti, nu vreau sa va stric distractia, dar ce legatura are asta cu mass-media??? daca gasiti o legatura ok, daca nu atunci o mutam in locul in care trebuie... la Societate sau la Politica...
zeddo
06-21-2006, 04:13 PM
e la mass-media? :)) cin a avut curajul asta? :) Adrenalina, cred ca ar trebui sa muti tema asta.. nu stiu la RMG 001, daca mai exista..