De fapt am asteptat sa fie pe aici o asa tema, insa am vazut ca nu e. Si m-am decis sa deschid eu o temulita sau temusoara.
Povestiti aici despre locurile minunate pe care le-ati vazut si pe care ati vrea si ceilalti sa le guste. Locuri din toata lumea. Apusuri pe malul Nilului, plimbari cu gondola prin Venetia, ploi torentiale in Curile, croaziere in Alaska, drumetii prin Carpati, Anzi, Himalaya.
zeddo
06-20-2006, 11:34 PM
Oraselul Pomoryie, Bulgaria, inca mai am amintiri frumoase... :) as zice ca e o bucata de rai, uitat de cineva. :)
Dumbrava de langa villa lui Voronin, undeva spre Leuseni. aveti grija la patrulele de politisti :) si la santurile sapate.
Gura Humorului, si Vatra Dornei :) taramul mioritic
Wednesday
06-21-2006, 06:52 AM
iaca tare interesant ai ales locurile serios :)
am fost in pomoryie cinci veri la rind si adoooooor orashelul.. :) atit mi-e de dor de el...
dumbrava de linga vila lui voronin (nu stiu precis daca la asta te referi da eu stiu numai una) e in satul pirita pe nistru (?) si ma duc acolo tot timpul... am sarbatorit acolo vara trecuta 'ziua mea de nastere' din februarie :D fr3zy stie :)
vatra dornei am fost iarna asta... e minunat... atit de frumos... cind am fost nu era multa lume... te simteai singur in munti undeva departe :)
zeddo
06-21-2006, 02:29 PM
ai fost si tu in pomoryie..orasul e superb...prima data cand am fost, am zis ca raman acolo... ai facut o plimbare cu trasura trasa de cai...m-am simtit de sange aristocratic... :)
"casa de vara" a lui voronin, e pe undeva...nu stiu exact satul..cum ai merge sper Suruceni... au inceput sa repare drumul..locul e frumos...intr-adevar..si casa ii este inconjurata cu sarma ghimpata... si am fost orpriti de politisti, paza... sper sa nu dau pe forum, de un securist... :)) pentru divulgarea informatiei, poate si secrete, cine stie.. :) trebuie sa-mi schimb nick-ul? :))
linar
06-21-2006, 02:38 PM
Deja m-ati facut curioasa cu oraselul asta Pomorye :) As vrea sa ajung si eu la Vatra Dornei...am auzit de multe ori ca e frumos acolo:)
Mie imi e dor de Strasbourg...orasul de care m-am indragostit pentru totdeauna...ma simteam ca in poveste acolo...un orasel Superb...
As vrea sa mai ajung o data in Cipru de Nord...Marea Mediteraniana...o culoare mmm....hotel de 5 stele:D...clubul Hamam si gasca pe cinste:)
As vrea sa ma mai intorc in Riga..dar sa o vad mai bine...e un oras frumos...dar am stat prea putin ca sa-l vad in toata splendoarea...
Istanbul...un oras imens...20 mln de oameni...dar daca mergeti in Sectorul Sultan Ahmed ...si in muzeul...hmm...acum imi scapa..are o gradina ca in rai...
zeddo
06-21-2006, 02:48 PM
Istanbul..frumos..mai ales Hagia Sofia..e imensa...la TV si in poze pare mica :) E fascinanta stramtaoare si podul dintre Europa si Asia.. in 5 minute poti trece din Asia in Europa... :)
Cad am fost in Pomoryie, am fost si in Burgas, un orasel mai la sud..frumos si el.. catedrala din centru si bulevardele aglomerate cu turisti... :)
Sunt frumoase si locurile de pe langa Orheiul Vechi, Butuceni, pacat ca nu e dezvoltat, din punct de vedere a infrastructurii... merita vazute grotele... si sa faci un inconjor pe langa crucea aia magica, care iti indepliniste o dorinta..sau mai multe...:)
alejandro
06-21-2006, 03:08 PM
Sunt frumoase si locurile de pe langa Orheiul Vechi, Butuceni, pacat ca nu e dezvoltat, din punct de vedere a infrastructurii... merita vazute grotele... si sa faci un inconjor pe langa crucea aia magica, care iti indepliniste o dorinta..sau mai multe...:)
Exact,Orheiul Vechi e foarte frumos,e primul loc in care merg strainii care vin la noi,e plin de istorie si semnificatii.
Aia cu dorinta,e o legenda,noua ne-a zis ca-ti iarta pacatele...cate si mai cate..
zeddo
06-21-2006, 03:19 PM
:) cate capete, atatea pareri. :)
Alte locuri ce merita sa fie vizitate, Saharna :) cred ca e un loc unic, cascada si talpa maicii domnului, frumoase povesti..:) asa cum oamenii au nevoie de povesti sa creada in ceva..cred ca povestea e predecesoarea religiei :))
Rudi-Arionesti...cu un peisaj fantastic..mai ales, in octombrie. :)
linar
06-21-2006, 03:45 PM
Istanbul..frumos..mai ales Hagia Sofia..e imensa...la TV si in poze pare mica :) E fascinanta stramtaoare si podul dintre Europa si Asia.. in 5 minute poti trece din Asia in Europa... :)
ah da cum am uitat de stramtoare..in special noaptea.. si de Blue Mosque...Hagia Sofia...eh...
coolgreetings
06-21-2006, 06:30 PM
Am fost si eu la Orheiul Vechi....mi-i rusine...toti spun cat e de frumos acolo, insa mie nu mi-a placut deloc. Verdele galbui a ierbei.....am fost impresionat doar de "biserica" in piatra.
Singurul loc din Moldova unde am fost impresionat e Movila Magurei (a treia inaltime a Moldovei).... Fascinant....
Wednesday
06-21-2006, 06:38 PM
da zeddo am fost si la burgas :) tare mi-e dor si de el... daca m-as trezi in pomorie ma intreb daca as putea sa recunosc totul acum :) am toate drumurile parca intiparite in mine.. cred ca pot gasi restaurantele preferate si cu ochii inchisi :P dar se mai schimba locurile... :)
da orhei vechi si saharna sunt foarte frumoase, mai ales in orhei vechi daca mergi fara apa timp de vreo 5 ore oooooooooo asta da :))) hahaha
dictionar
06-21-2006, 11:25 PM
Dar totusi eu am ramas f. impresionata de Soroca noastra, e frumoasa :)
din dealul tiganilor cind arunci o privire in jos, ce priveleste frumoasa se vede :). Pe malul Nistrului am stat nu numai o data, cu 'teplohodu tot m-am tras pe Nistru :lola:'' (Expresii deocheate de ale copiilor de la internat :)) Imi place totul acolo: si tiganii lor, si parcul de la colegiul pedagogic si cel central, si produsele lactate care erau mai ieftene cu 25-50 de banuti decit la Chisinau, inghetata Eschimo era originala de la Balti, si pensiunea aia veche ''Victoria'' care miroase a vechi cu cateii aia care se ghiftuiau mereu cind ajungeam noi pe acolo :)
Ce sa mai spun de Rudi: Padurea de la Rudi e de-a dreptul frumoasa niste copaci inalti, dar casacada ruuuppe chiar daca a secat :D , dar pestera :vino: .
La Orheiu Vechi e f. frumos , mai ales ca eu am mereu norocul sa ma invite strainii la ei in ograda : un pahar de jin rashi din beshi :lola:
Apropo si La SOroca asa am fost in ospetie in casa unui tzigan, is inedite ele :D (mereu se face '''remont'' in ultimul timp ''evroremont'', sa fie in pas cu moda :))
zeddo
06-21-2006, 11:32 PM
la Soroca, chiar nu am fost niciodata..mai vreau sa dau si in Moldova de tigani, ca nu au ramas..sa fac difernta dintre cei de aici, ca e plin..
Nu am mai vazut un tigan in Chisinau, de un deceniu...
Vreau sa ma catar pe cetate.. :) sa vad si eu..de ce a fost in stare, Petru Rares, si Stefan-cel-Mare..
dictionar
06-21-2006, 11:43 PM
Zeddo du-si te catara si pe Cetate e placuta la Soroca, eu mergeam cu cea mai mare placere acolo, da la Cetate si Ghidul e nastrusni olmul, iti va souen ca daca bei apa din Fintina cetatii, atunci te vei indragosti :)
si mai era la Soroca in paduricea linga pstera lui Bikir un pietroi mare de tot l-am numit-o ''Piatra Dragostei'' tre sa scrii numelel iubitei/lui pe ea si sa o pupi de 1000 de ori atunci vei avea succes in dragoste :he:
krown
06-22-2006, 02:24 AM
Este un orasel micut insa foarte frumos, Lake George are de toate ce-i trebuie unei statiuni ideale, are munti si are lacuri are cabane frumoase, desi nu am stat foarte mult in zona, stiu ca se paote face multe lucruri frumoase acolo, eu am fost la pescuit si cu bicicleta prin munti, sunt trasee speciale, m-am plimbat cu vaporasu Adirondac (cre ca ze chema din cauza muntilor Adirondac) de fapt erau si alte edificii :)) cu asa nume.
Regiunea este extraordinara in sine, paduri cat cuprinde, lacu', muntii, oamenii parca sunt mai domoli, nu e departe de Albany.
A se afla in SUA in statul NY. Daca ajungeti si aveti ceva bani in plus (sa nu) o saptamana acolo va face sa va simtiti ce mai tari aventurieri.
Wednesday
06-22-2006, 07:25 AM
eu am ajuns sa vad expozitie despre tiganii nostri din soroca la mine la universitate :) eram shokata totaaaaal :) hahaha: podea din plite de 'aur' in sala, picturi cu casele tziganilor, niste short videos tot a caselor lor :)
krown, cit de departe de albany? eu am fost in albany.. dar multe nu tin minte :) cind am ajuns era noapte :) ziua urmatoare a nins si nu am ieshit din ograda :) atunci cind plecam tot noapte era :))) e frumos da?
krown
06-22-2006, 12:49 PM
Am fost ultima data acolo prin 2001 asa ca nu tin minte zona, stiu ca am fost la o cruce (era ceva legat de Stefan cel Mare) era cred Bucovina de Nord (regiunea) sau Noua Sulita cei care sunt de acolo sa ma corecteze, insa stiu ca am mers cu rucsacu in spate mult de la sosea pana sus la cruce, si acolo doamnelor si domnilor se deschidea ochilor printr-o vale o adevarata priveliste, inchipuitiva ca esti pe varful lumii si privesti in jos frumusetea, brazi inalti de 200 de picioare erau ma jos decat tine, .... uite asa era
Brazii inalti tineau caldura verii departe de tine, desi urcusul trecea pe la marginea unui satuc, tipenie de om nu se vedea, caracteristic locurilor de munte.
PS Pt Joi Lake George e mai sus la vreo 45minute (depinde cu ce mergi, si daca stii drumul) regiunea Saratoga (tare faza asta prin statul new york gasesti multe orase denumite dupa orase din antichitate)
dictionar
06-22-2006, 03:25 PM
Wednesday, tu fa o vizita la Soroca cind ajungi pe acasa, tziganii is foarte primitori, le place sa se laude, astfel inca si castelutele in interior ai putea sa le vezi, e foarte interesant, poate noi nu i-am putea intelege, la ce bun podea de aur :D sau castel mare si pompos cu 2 lei de bronz in fata sau cum la unul stau 2 sau 3 cai pe casa, numa in Sanct -Petersburg mai vezi cai din aia :D sau altul cum si-a sculptat chipul si si-l tine deasupra usei de la intrare :lola: , is foarte interesanti tiganii astia, trebuie numaidecit de vazut si de vb cu ei :D Ei dau un farmece deosebit Sorocii.
Treceti prin Soroca, e super :)!!!!!
Sanct Ptersburgul , m-a impresionat cred ca cel mai tare cu toate ca eram destul de mica, Palatul lui Petru e super, niste emotii te invaluie ca poti atinge ceva vechi, si sa-ti inchipui ce baluri se faceau acolo:). Mai ales ca eu in perioada aceea mai credeam in povesti :) Palatul de Iarna ii ciotkos, in metrourile lor era la fel de ciotkos, la intrare se imparteau ziare....asta era cind eu eram cu vreo 10 ani mai tinara :)
Dar noptile albe de la inceputul lui iunie :p... Cred ca merita de vizitat si el, mai ales in perioada noptilor albe... frumoase amintiri. :p
La virsta asta m-a impresionat mai mult linistea Cimitirului Monumentale din Milano. :D
Wednesday
06-22-2006, 04:45 PM
iaca acolo era un film despre casa cu cai pe acoperish :) si eu cred ca cultura lor e foarte interesanta :) eram shocata doar din cauza faptului unde am vazut tot asta :D
da... sankt peterburg e un oras atit de frumos... palatele, podurile, parcurile... si metrourile... eu am fost cind ningea :) dar asta avea farmecul sau... as vrea sa ma duc acolo si in iunie desigur..
zeddo
06-22-2006, 07:14 PM
Zeddo du-si te catara si pe Cetate e placuta la Soroca, eu mergeam cu cea mai mare placere acolo, da la Cetate si Ghidul e nastrusni olmul, iti va souen ca daca bei apa din Fintina cetatii, atunci te vei indragosti :)
si mai era la Soroca in paduricea linga pstera lui Bikir un pietroi mare de tot l-am numit-o ''Piatra Dragostei'' tre sa scrii numelel iubitei/lui pe ea si sa o pupi de 1000 de ori atunci vei avea succes in dragoste :he:
:)) si daca pup un alt nume? :)) sa pup o piatra?? mia bine pe aleasa o sarut de 1000 de ori, poate asa se va indragosti... cred ca sunt mijloace nereusite de a atrage turistii :)
zeddo
06-22-2006, 09:44 PM
acu mi-am aminitit de un loc superb, nu reprezinta mai nimc, din punct de vedere turistic.. decat o padure de salcami si un izvor cu apa rece care se transforma intr-un raulet, aflunet al Nistrului... sunt privelisti imbatatoare, unde poti sta cu corturile.. si savura libertatea in padure. :) se afla langa satul Onitcani, e undeva langa Criuleni, la 2 km de Nistru..bine, ca satul e la 50 de m :)
dictionar
06-22-2006, 10:43 PM
Zeddo, :D legenda ceea nu e pt turisti, caci e alcatuita de niste ''nebuni'' pt a le face mai interesante excursiile pt copii, asta li-o spuneam copiilor care participau la scoli de vara :D si o pupau ce crezi? :) Dar pe malul Nistrulului, avem si Oxintea f. frumos, dar Holercani putin mai sus, e f. frumos si linste la Holercani :p
Wednesday
06-22-2006, 10:45 PM
Holercani e frumos, dar n-ai cum sa innoti acolo cu atitea ierburi :) cel putin asa era cind am fost eu..
dictionar
06-22-2006, 10:52 PM
Wednesday, asta din pctul de vedere al unei neinotatoare :D, acolo noaptea pe malul Nistrului sa stai, si sa vezi luminitele cele care vin dinspre Dubasari :) sa nu te mai piste tzintzarii :D
Da Podurile is o salbiciune mare pt mine, eu pe unul din Frankfurt pe Main l-am trecut de mai multe ori in ambele directii numai din simplul motiv sa-l trec :D am gasit un pod prin Köln peste Rhein, si l-am trecut si pe ala, eu ma simt super pe poduri. Am pe aici un pod micut il trec f. des dar e mic riul :D
zeddo
06-22-2006, 10:52 PM
mai putin am exploart nordul, cu mici exceptii..zice-ti holercani..gasesc holera, pe acolo?:)
saracii copii..au fost traumatizati :he:
dictionar
06-22-2006, 10:56 PM
zedoo, ei se indragosteau, ei credeau in aceasta :D Eu la Holeracni am fost nuami intr-o parte a lui unde nu se permite cu camere foto :), daca o ai cu tine, atunci numai in incaperi ai voi sa faci foto, afara e interzis :)
krown
06-23-2006, 12:34 PM
Oricum sunt multe privelisti extraordinare la care ramai cu gura deschisa, insa cele mai impresionante sunt cele imprimate de undeva de foarte sus. Cel putin mie imi pare ca sunt stapanul lumii cand urc pe cea mai inalta cladire cu putinta, sau cel mai inalt punct de undeva, simt cum pulseaza sangele cel putin 1,5 ori mai repede prin vene.
parisul de pe eiffel
In fata ta se deschide o larga panorama , mai ales noaptea in galaxiile de lumini scanteietoare bogate in galben si verde
PS am sa revin cu empire state building de la etajul 86
krown
06-24-2006, 03:35 PM
De cum pasesti in holul mare parca de catedrala, simti maretia acestei cladiri, desi astepti in contiunare felia de tort ce o sa urmeze.
In lift toti privesc in sus spre indicatorul ce arata numarul etajului, sau la ofiterul care ne ghideaza.
Dupa ce ti se face poza langa un poster mare al cladirii inconjurat cu norisori azurii, in sir indian te indrepti spre noapte. (noaptea e o priveliste de sus cu totul si cu totul aparte)
Nici o stea nu se vede pe cer, desi el emana parca o lumina artificiala, parca s-ar fi inversat rolul cerului si al pamantului, jos e o mare de stele sus un ocean linistit insa negru.
Ici colo plutesc zgaraie norii , colo cladirea Verizon, mai colo cu varful stralucitor Chrysler Building, podurile toate sunt scaldate in lumini, de fapt ai ochii pironiti asupra luminii din jur care strabate intr-o clipa de la un punct luminos la altul toata insula Manhattan si hat colo chiar si in departatul New Jersey.
Iar ma simt stapanul lumii, avand la picioare maretia si puterea. Simti vantul cum iti flutura parul, si ti se ascunde in maini, si stii ca aici acum in acel moment tu esti intr-adevar liber de orice, de oricine...si asta te face sa inchizi ochii pt o clipa
krown
06-25-2006, 01:14 PM
Crucea Caraiman este alt loc la inaltime, ajungand acolo sus dupa ce ai trecut Jepii, dupa ce tot privind-o de jos o simti tot mai aproape, stii ca nu mai e mult si ai sa gusti din nou dulceata zeilor, acea onoare de a arunca acea privire musuroaielor de furnici si microscopicelor popoare ce se deslusesc in jos pe toata Valea Prahovei. Exact la poale se afla oraselul Sianaia
Iti dai jos rucsacu' te intinzi putin in iarba deasa de sus fluturata temeinic de toate vanturile, apoi iti umpli plamainii a strigat dar nu strigi doar zambesti, un zambet care nu-l poti retine. Crucea Caraiman doamnelor si doamnelor
dictionar
06-25-2006, 06:48 PM
frumoase privelisti, krown, dar cel din prima poza esti tu :vino: ?
coolgreetings
06-25-2006, 07:38 PM
ultima poza m-a impresionat foarte tare....Ai gasit momentul perfect.
Ce intaltime are muntele?
krown
06-25-2006, 11:37 PM
Pai cruce e cam la peste 2000 si ce va de metri insa in spate e un varf si mai mare unde e si statia meteorologica.
Da, ala din poza sunt eu.
ultima poza e facuta seara cand ne intorceam pe cararuia spre Babele, unde e si sfinxul. Am denumit-o taramul zeilor
Daca tot am inceput cu valea Prahovei, Babele sunt si ele ceva de vazut, cunoscatorii stiu de ce. Sunt niste pietre cioplite de vant si de vreme.
krown
06-28-2006, 06:12 PM
Cred ca toti ati auzit de palatul Peles daca nu l-ati vizitat chiar , amplasat in oraselul Sinaia, palatul regilor Romaniei din 1883.
Palatul in sine contine o multime de camere fiecare avand o specificatie anume si un stil anume, stilul turcesc, italian, german, venezian, arab, si altele care nu le mai tin minte insa care m-au lasat cu un spatiu gol intre maxilare. Desi se interzice strict sa faci poze (inauntru), eu avand o experienta destul de mare in asemenea cazuri mi-am asumat si de data aceasta un risc si am facut cateva (calitatea e cam proasta de oarece lumina e slaba in acele camere)
insa merita sa vezi asa un monument cel putin grabiti-va pana nu se retrocedeaza proprietarului de drept (Mihaita)
zeddo
06-29-2006, 09:51 PM
A auzit cineva de manastirea Hancu? are cineva o poza..cica e foarte frumos..azi am ascultat, "basme", povesti despre manastirea asta..chiar as vrea sa ajung acolo..e posibila si o cazare acolo, cica e si o statiune.
zeddo
06-29-2006, 09:55 PM
si eu tot im raspund la intrebare, dur..
dictionar
06-29-2006, 10:01 PM
Zeddo, am fost eu la Hincu si nu numai o data, intr-adevar e frumos, si padurea e frumoasa, si manastirea si hotelul in care stau maicutele :D. Foarte multe flori in jur, e frumos; si daca il vei intreba pe preot despre Mircea Snegur , iti va spune ca Snegur e ctitor la aceasta manastire , si ca merge des pe acolo , chiar daca nu mai e presedinte demult, iaka si Wednesday poate confirma :D
zeddo
06-29-2006, 10:10 PM
ce tare..Snegur ctitor.. :)) cred a cotizat la o restaurarea dupa '90
dictionar
06-29-2006, 11:08 PM
Pt zeddo M.Snegur la Hincu :) sa nu ma dea nimeni in judecata :)
khama
06-30-2006, 10:33 AM
da shi-ai pus rozu shela acolo, nu cumva esti sh tu acolo?
dictionar
06-30-2006, 11:21 AM
acolo nu-s numa eu :D si am sters mutrisoarele, m-or mai bana pe urma ca am pus fotka cu useri :D
Fr3Zy
06-30-2006, 05:55 PM
Eram si eu ? Trimite pe privat ca nu am vazut :)
semidia
06-30-2006, 06:07 PM
dictionar,ai stricat frumusete de poza cu rozul ala.:)
coolgreetings
06-30-2006, 11:03 PM
revenind ceva la tema.....
vad ca s-a vorbit in tema aceasta numai despre Moldova.
Ce zice-ti sa deschide-ti o tema noua... ceva de genul "Traseu turistic in Moldova" si sa face-ti un traseu turistic virtual (cu explicatii de ce merita de ajus acolo)
Cine are interesenul rog sa deschida tema noua......Poate zeddo sau krown au placerea sa inceapa.....ca vad ca ati fost peste tot :)
P.S Va rog sa nu raspunde-ti aici la mesajul acesta (exista mesaje private)...
vasile80
07-01-2006, 08:01 PM
Coolgreetings, nu se poate reveni la denumirea de "Forum International"?
Wednesday
07-01-2006, 10:39 PM
da dictionar era frumos la manastirea hincu :) toamna.. o multime de flori...izvor.. eh.. beautiful :) unul din locurile mele preferate acasa...
Eu as deschide o tema insa eu am facut toate traseele cand eram foarte mic, octombrel aproape, desi tin minte traseele acum cred ca sunt ceva grave schimbari asa ca nu cred ca as fi obiectiv nici macar subiectiv. Unu mai proaspat care cunoaste :))
inesa
07-04-2006, 08:41 PM
piazza san marco din venezia e loc f frum,hulubii te imbraca,poi grecia e frumoasa,e si ieftina,thailandia e frumoasa dar e prea scumpa o vacanta,poi paris e frumos,exista un orasel numit cortina d'ampezzo munti fantastici,se schiaza de minune.vreau o vacanta in america dar pretul e prea mare la aerio
Eu in martie am fost prin Germania si am stat 2 saptamani intr-un orashel nu departe de Frankfurt - se numeste Koblenz, este la intersectia a doua rauri mari (Rhein si inca unul, am uitat numele)... am facut cateva poze insa acum nu le am cu mine.... insa stiu ca in regiunea ceia sunt foarte multe castele si vinarii... super localitate!
zeddo
07-10-2006, 11:48 PM
Vizitati satucul Vaseni...e superb, lacul, padurea...campia...si via.Un loc de rai.
linar
07-11-2006, 05:12 PM
poze pe care le-am facut sapt trecuta de SuuuuS - partea dreapta si stanga a Nistrului - regiunea Dubasari
promd
07-11-2006, 05:15 PM
astea's facute de tine? hmm, elicopter cumva??
linar
07-11-2006, 05:18 PM
aha..:D...deltaplan...senzatii nebune...
Arina
07-11-2006, 07:01 PM
linar, frumoase fotografii :)
si care-i procedura cu deltaplanul? oricine poate merge? :)
linar
07-11-2006, 07:06 PM
Multzam Arina:)
Da, poate merge oricine...daca vrei contactele...aveam pe undeva cartela de vizita si ti le dau pe privat (dak n-am aruncat-o :D)
khama
07-11-2006, 09:06 PM
Marea Britanie, Yorkshire Dales...
pamanturi cat cuprinde cu ochii, bune numai pentru pashune, pentru ca e pamant yn doua cu piatra... pe alocuri doar stanci...
Manix
07-12-2006, 09:51 PM
hmmm... interesant landshaft
Arina
07-13-2006, 09:55 AM
da, si cum copacii cresc de printre pietre... chiar interesant.
krown
07-16-2006, 10:59 AM
Cineva zpunea mai devreme despre frumusetile Peterburgului (Sankt), si eu as vrea sa ma alatur lui. Intr-adevar este unul din cele mai frumoase orase din lume, toate palatele, muzeele, conacele, monumentele, podurile de pe Neva ii confera denumirea de capitala frumusetii.
Odata cand vizitam Le Louvre cineva incerca sa compare si cu alte muzee din lume, bineinteles ca s-a ajuns si la comparatia Ermitaj Louvre, si aici au inceput controversele, care e cel mai frumos, mai bogat, mai destept si etc etc, si ghidul de la Louvre zice Ermitajul e cel mai bogat pentru ca toate operele expuse apartin patrimoniului muzeului, pe cand aici la Louvre mai toate sunt inchiriate luate in arenda, adica apartin cuiva care vrea sa o arate si la altii.Uite asa.
Imi cer scuze ca nu pun poze, insa in ultimii 6 ani nu am mai fost in Peterburg. Sper ca in noiembrie anul curent sa ajung si atunci nu am sa uit sa pun si aici cateva.
kraft_natasha
07-16-2006, 07:57 PM
aveam o super profa de rusa... povestea muuuult despre sankt, shi in special depre ermitaj... ku adevarat deosebit din spusele ei
dictionar
07-16-2006, 08:52 PM
aveam o super profa de rusa... povestea muuuult despre sankt, shi in special depre ermitaj... ku adevarat deosebit din spusele ei
Mme Oprea :D sau mai sint de rusa pe acolo :D? Eu am spus mai sus Ca Sankt-Pitersbgurul trebuie vazut, si mai vreuuuu.
Sventlana
07-21-2006, 10:47 PM
Zilele trecute,dupa ce am revenit de la Odessa,am plecat impreuna cu sora mea, varul meu si doi prieteni pe Platoul Bucegi unde am instalat cortul.Drumul cu telecabina este extrem de scump(dar asta iti trebu'numai la urcare,caci se poate cobori pe jos pe un traseu extrem de frumos... Oricum ce m-a impresionat este Crucea aceea ,de unde se vede toata valea, Virful Omu..oricum o noapte cu cortul linga cabana Babele este f interesanta....am intilnit si un grup de Moldoveni acolo cu care am baut o bere.
krown
09-19-2006, 09:26 AM
As fi dat juma de imparatie cand eram copil, acum am incercat doar niste amintiri, si placeri de moment vazand pe ceilalti cum se bucura.
E un tinut feeric, cred ca stiti voi. focuri de artificii si bucurie candida
krown
10-06-2006, 06:13 PM
nu m-a mirat deloc cand ajunsi la nisipurile de aur am crezut ca am nimerit intr-o oaza, tot drumul sunt doar niste case de tarani darapanate, asta a fost impresia mea recenta,chiar daca la ultima mea vizita la sofia mi-au parut bulgarii mai evoluati (dar cred ca atunci nu m-am uitat pe laturile soselei.)
am tras la astera un hotel de 4 stele la vreo 300 m de malul marii,in care se vede clar ca daca germanii se apuca de ceva iese ceva bun.(ca de altfel mai toate hotelurile de pe litoralul bulgaresc), si care nu te rup la preturi ca in romania, asta e un plus presupun dar nu cel mai mare, curatenia e dominanta.
desi te poti descurca cu un pic de rusa, n-ai sa astepti mult pana sa auzi o injuratura cu mai multe etaje direct in limba lui eminescu.
in rest apa curatica nisipul adus si fin, fete uau de toate nationalitatile
frumos
vin cu poze mai tarziu ca am vazut ca dimensiunile-s prea mari
linar
10-06-2006, 06:20 PM
Zilele trecute,dupa ce am revenit de la Odessa,am plecat impreuna cu sora mea, varul meu si doi prieteni pe Platoul Bucegi unde am instalat cortul.Drumul cu telecabina este extrem de scump(dar asta iti trebu'numai la urcare,caci se poate cobori pe jos pe un traseu extrem de frumos... Oricum ce m-a impresionat este Crucea aceea ,de unde se vede toata valea, Virful Omu..oricum o noapte cu cortul linga cabana Babele este f interesanta....am intilnit si un grup de Moldoveni acolo cu care am baut o bere.
:) am avut placerea sa urc cu telecabina pe Bucegi cam pe la sfarsitul lunii iulie(ne-au facut reduceri ca am fost un grup de vreo 16 persoane)...e un loc MINUNAT...am ajuns cu dificultate la Cruce...si am trecut prin toate anotimpurile :) a plouat...m-am bronzat..am dat si de zapada...cam sura ce-i drept:)si multa multa ceatza care disparea in cateva minute....la Omu nu am ajuns...intr-o jumate de zi nu am fi reusit...desi a fost complicat sa ajungem pana la cruce dar am avut un sentiment de implinire la intoarece ...desi ...stand in rand sa luam telecabina am si lesinat de atata aglomeratie...si lipsa de aer..
linar
10-06-2006, 06:54 PM
As fi dat juma de imparatie cand eram copil, acum am incercat doar niste amintiri, si placeri de moment vazand pe ceilalti cum se bucura.
E un tinut feeric, cred ca stiti voi. focuri de artificii si bucurie candida
Krown...de ce nu plasezi pozele cu locurile vizitate si pe lapixel?:) astea sunt minunate...rupte din vis:)
krown
11-08-2006, 05:45 PM
Cetea taraneasca Rasnov, chiar daca renovata arata mai modern, cu museul ei cu diferite chestii arme unelte, armuri ( de fapt e doar una), unelte de tortura, te face totusi sa-ti inchipui ca pe jos pe dealuri urcau cu ganduri rele turcii si tatarii. Dateaza de prin 1300 si ceva se crede ca e facuta de cavalerii teutoni. cand urci sus spre turnu unde ai vedere de 360* il intalnesti pe Cristos rastignit, care incearca sa-ti ocoleasca privirea.
Se trage si cu arcu, ca sa simti in totalitate aerul medieval
sabina5
11-12-2006, 08:17 PM
Italia..incintatoare atit tara cit si locuitorii ei!Odata ajunsa acolo parca am pasit intr-un univers aparte cutotul altfel de al nostru!
Am vizitat Sicilia,chiar am stat acolo pentru 7 zile i oraselul Calampiso(linga Palermo) e de nedescris!Super!Hoteluri,nisip,sore,fructe,aer de mare,tineri simpatici..oare ce-si mai poate dori o domnisoara in vacanta???
:)
am vizitat deasemenia si oarasul "mafiei" Palermo dar...chiar nu am vazut ceva iesit din comun acolo!
deci,a fost super!!!!
apropo,daca cunoasteti ceva info despre orice posibilitate de studii in afara tarii sau stagii lingvistice spre exemplu as dori sa ma informati!
E-mail: sabina_slesari@mail.ru
mersi
sabina5
11-12-2006, 08:20 PM
Ce sa zic,am fost si eu la Cetatea taraneasca risnov dar nu m-a impresionat foarte mult poate pentru ca era in reconstructie la moment?
Mai mult mi-a placut CETATEA PREJMER din apropierea Brasovului si desigur castelul BRAN!
KX250
11-13-2006, 12:52 PM
Italia..incintatoare atit tara cit si locuitorii ei!Odata ajunsa acolo parca am pasit intr-un univers aparte cutotul altfel de al nostru!
Am vizitat Sicilia,chiar am stat acolo pentru 7 zile i oraselul Calampiso(linga Palermo) e de nedescris!Super!Hoteluri,nisip,sore,fructe,aer de mare,tineri simpatici..oare ce-si mai poate dori o domnisoara in vacanta???
:)
am vizitat deasemenia si oarasul "mafiei" Palermo dar...chiar nu am vazut ceva iesit din comun acolo!
deci,a fost super!!!!
apropo,daca cunoasteti ceva info despre orice posibilitate de studii in afara tarii sau stagii lingvistice spre exemplu as dori sa ma informati!
E-mail: sabina_slesari@mail.ru
mersi
Un italian plin de bani...ce altceva?
sabina5
11-13-2006, 09:27 PM
Un italian plin de bani...ce altceva?
depinde de persoana!
krown
11-15-2006, 04:13 PM
Pe traseul spre cabana Curmatura pe acolo unde te indrepti spre Piatra Craiului Mica ne-a prins un viscol de nu vedeam la 2 m in fata, cum M-tii Piatra Craiului sunt si cei mai frumosi peisajele se deschideau ca niste ilustrate de craciun, zapada pufoasa ne lasa sa ne semnam cu urmele noastre adanci, bine ca aveam parazapezile, caci cu o zi inainte era soare.
Dupa ce am mancat o ciorba si ce mai aveam cu noi la cabana, ne-am echipat... si da-i frate spre Vf Turnu ca de acolo sa o luam spre Padina Popii, cum piatra era uda, urcaram tot traseul cand in 2 cand in 4 labe, 5 ore ne-a tinut drumul, se facuse pe la 18.00 un intuneric sa-ti scoti ochii si aveam doar eu frontala asa ca ceilalti veneau doar la glasul meu ca orbetii.
De sus de pe Vf Turnu priveai cu usurare la urcusul abrupt pe care tocmai il facusem si cu mila la picioarele noastre caci in fata urma ceva si mai si.
Frumusetea de pe lume se deschidea in jur Bucegii desi in ceata pareau impunatori, Postavaru de abia se vedea si el, si putin in zare la cel mai indepartat orizont se ghiceau M-tii Baiului
khama
11-15-2006, 06:54 PM
krown da cand asta o fost???
krown
11-16-2006, 10:17 AM
krown da cand asta o fost???
cred ca vreo 3 saptamani in urma.
krown
12-01-2006, 11:25 AM
Astazi ne-am zis ne indreptam hat departe spre Muntii Baiului.
Am pornit usor la inceput pe traseul spre cabana Susai doar ca la drumul de sus am facut stanga si am pornit pe Valea Azugii, am ajuns pe langa Lacul Rosu fara pierderi omenesti, apoi dupa ce am mancat langa Lacul Gavan, da-i frate inainte ....
mergand pe creasta sus spre Vf Turcu era inconjurati de bradetul care linistiti de atata zapada ne fluturau varfurile plinde conuri. De sus se vedeau toti muntii pierduti putin in ceata, departe hat la orizont se vedeau crestele Pietrei Craiului, Bucegii impunatori isi aratau coltii Morarului spre noi, Postavaru cu Piatra lui, Neamtisorul paralel.
Sus pe Varf vantul incerca sa ne doboare, insa noi eram caliti si eram dumnezei, eram cuceritori, eram morti de oboseala
PiggyEFromHell
12-01-2006, 12:53 PM
Cand vad pozele alea mi se face dor de iarna... adevarata, ca nu mai apuc sa vad aici. Umblu in sfiter, iar ieri la amiaza in tricou... shi za bizabrazie.
krown
06-12-2007, 12:34 AM
Cum n-am mai scris demult pe aici, incep cu traseul cel mai usor. Coborand de la Azuga, am mers drum nemarcat prin albia unui paraias pana la cabana vanatorilor unde se facu drumul mai bun, apoi incet incet am ajuns si la Cabana Diham, unde am prins si un soare frumusel, cum eram grabiti sa traversam Bucsorul pentru a ajunge la Cabana Malaesti, si cum cararuia era cam namolita prin unele locuri a trebuit sa ne legam unii de altii. La Malaesti ne-a prins ploaia, insa cum pe noi nu ne opreste nimic, seara cu limba scoasa am ajuns la Poiana Izvoarelor unde am baut tot ce era alcoolic prin rucsace, apoi cu frontalele jos spre Gura Diham. Frumuseti peste frumuseti. Bucegii desi umblati inca aveau ascunse privelisti ca din poveste.
krown
06-12-2007, 12:42 AM
Desi am ales poteci necunoscute, mai intalneam din cand in cand cate un grup care ne intreba daca mai au mult pana la un oarecare punct. Unele locuri cu frumusete salbatica, unele cu peturi aruncate pe cararuie
RRR
06-12-2007, 08:33 AM
... ... ... ... vreu shi eu
alyyy
06-12-2007, 10:41 AM
ma da ce poze reusite...super tare..
dobrotescunicol
06-14-2007, 07:27 AM
Krown, ce aparat foto ai?
krown
06-17-2007, 01:29 PM
pai eu folosesc 2 aparate foto, am un eos400 si un lumix50z pe care le car pe sus :)
===
cand am inceput sa ne dam seama ca pierdusem poteca, si ca suntem singurii undeva intre Busteni si Predeal, undeva pe langa Azuga (dar nestiind unde) au inceput din spate sa se auda vorbe precum we'r fu.cked up now, bagami-as, cine m-a pus. Zapada desi inexistenta prin locurile populate, era aici de ~50cm, cum doar noi cei dini fata aveam parazapezi am incercat sa deschimdem noi drumul...
Dupa 3 ore de invartit in cerc am ajuns sus pe poteca spre cabana garbova unde am descoperit mici postate de flori albastre si de ghiocei, de-abia iesiti la soare...
chiar si sus zapada era foarte mare, norii de-abia ajunsesera la nivelul nostru.... Vf Turcu in dreapta, Bucegii in stanga si in fata se vedea telecabina din Vf Cucos la Clabucet.
krown
07-10-2007, 04:59 PM
Stiind din start ce ne asteapta am invitat doar oameni de nadejde care pot alerga 5 ore fara odihna cu minim 20Kg in spate.
Am ajuns la cabana Voina pe la 6.45 a.m. cu ochii carpiti de somn, insa aproape plini de energie, am decis eu democratic pt toti ca sa facem traseul cel mai lung si mai greum, cel ce trece pe Vacarea, nimeni nu cunostea zona mai bine ca mine asa ca dreptul meu de veto nici nu s-a exercitat, daca cumva sarea careva.
Desi credeam ca am invitat oameni de nadejde dupa 30min de urcus pe pieptis am inteles ca te poti insela in oameni la prima vedere, insa insuflandu-le ideea ca in 5 minute ajungem la un plai unde se poate merge drept dupa 2 ore am ajuns pe creasta Vacarei. De aici de sus nu ne venea sa credem, doamnelor si domnilor se vedeau Bucegii, muntii Leaota, Mateiasul luminat ciudat, M-tii Piatra Craiului, Fagarasii, Papusa, un pic din Baiului, si langa noi destinatia noastra Muntii Iezer...
Dupa ce soarele a disparut ca prin minune, sau ca prin minute (5 minute) se facuse un frig de se facuse pielea (cum sa descriu sa se simta bine gainile)... zbarci, repede am scos hanoracele, si fashurile ce-i care aveau si da-i bataie pe creasta.
Dupa ce am trecut bine de o stana, apoi de o turma pazita doar de 11 caini, am intalnit niste constructii primitive (ca niste iglu) ale unor zei pagani necunoscuti noua, dupa cum zicea Silvia, dar dupa o scurta investigatie edificiile alea se dovedisera niste veritabile latrine.
deja tercuseram de nivelul norilor care se vedeau undeva jos cam la 50m sub noi, apoi ceata atat de deasa ne-a inconjurat intr-o deosebita manevra de inconjurare demna de insusi saracu Cezar, desi nu incercasem sa o taiem cu toporul care era la Sorin undeva in spate de tot.
Apoi cineva a strigat : "Paaaamaaaaant", stati ca incurc a strigat tocmai ca :"Laaaacuuuuuuu' ", toti dintr-o data luati de un avant politic vorbind prostesc, lacu' a stralucit doar pt 1 minut undeva in departare ca apoi ceata sa construiasca un perete gri, live home cinema, care ne-a pus o telenovela in care jumate din noi am plans ca dracului parca era aici langa noi si am mai mers o orisoara pana am dat de lac. Apoi bine ca ploaia ne-a asteptat sa intram la postul salvamontilor si dupa asta in inceput sa cearna frumos.
Lacul de marimea unui teren de fotbal (ce interesant ca cineva deja a mai scris aici ca asa se zice cand aproximezi o arie) era de sus foarte verde albastrui si doar in mijloc era bluemarin inchis si negru aproape. (Pe aici era si o poveste cum un cioban a aruncat o bata si a iesit bata aia prin oceanul Pacific)
Privelisti extraordinare doamnelor si domnilor, revin cu poze (nu luasem la mine rucsacul cel mare si uitasem camera foto in el) asa ca revin cu poze facute cu ecinzeciu' meu.
krown
07-13-2007, 01:17 AM
pozele promise, scuze dar sunt cu ecinzeciu, ce vrei
zeddo
07-14-2007, 01:58 PM
Pozele mele sunt inca in aparat..si cablu prea departe la vreo 1000 de km de mine...
Pana ajunseram noi cu Delta, restu drogatilor ne asteptau deja cu fetele ranjite, semn ca deja mancasera cateva brownees. Silvia ne-a zis ca astea nu au nimic in ele, doar ca noi ne insuflam ca contin ceva. toti au fost aproape de acord, dar ca sa verificam am intrat in alt coffeshop.
Ne-am adus aminte ca ultima data cand am fost pe langa o straduta din centru vindeau niste evrei ciupercute numa bune de mestecat, cand am ajuns la locul cu pricina in locul lui era o librarie, am intrat si ne-am luat cate o carte cu desene de van Gogh. Eram doar in trecere prin Amsterdam si mai aveam 14 ore. Ce sa facem? Ploaia deja ne facusera un pic ciuciulete, si iarasi toti au fost de acord ca tre sa fumam ceva, nu conteaza ce.
Apoi, rasfoind cartulia ne-am pomenitara in fata muzeului van Gogh si ezitand un pic (caci ne puseseram in plan sa vizitam frumosul Rijskmuseum si atat) am intrat inauntru.
Cum eram totusi foarte nemultumiti ca nu am gasit nimic bun si cum eram si un pic cam obositi, am zis sa mergem spre districtu rosu ... dupa o ora de umblat lela si dupa ce le-am masurat din cap pana in picioare pe jucariile alea vii din vitrine, ne-am regasit toti in afara de Misu pe o terasa pe malul Amstel cu o Amstel in mana. Dupa o ora a venit si Misu cu fata luminoasa si cu ochii oblici de fericire. Nu am aflat niciodata de ce. :)
krown
12-18-2007, 12:35 AM
Dupa ce am trecut de Lupeni , am ajuns la destinatie. Venisem de vineri seara cu schiurile si placile scoase pe geam. Pana la 00.00 ora locala am baut tot ce era in stare lichida, Sorin a baut si manusile pe la alta cabana.
Dar a doua zi eram regi, de dimineata pana seara am tot facut intreceri, cine ajunge primul jos, cine scoate cel mai bun timp, pe la 17.00 a invins prietenia si a trebuit sa o intindem la cabana. Toti erau teferi in afara de cateva funduri, 3 degete luxate din cauza skiliftului si o casca crapata, nemaivorbind de kitu' de 70-200 care era plin de zapada cand l-am descoperit, care costa cat toate vietile noastre asigurate la un loc.
Am urcat pe Vf Straja cu placa in dinti. De sus se vedea totul in ceata, dar totusi distingeai clar Schitu Straja.
krown
12-18-2007, 08:55 PM
Imi luasem rucsacul ala mare de 80L, 4 zile era ceva. Incepea Delta Music Fest, festivalul de musica electronica, deja vorbisem cu gazda, care dupa ce trecuse Anonimul ne cunostea deja si ne numea copilasii ei. Din Tulcea am luat vaporul Banatulcare din cauza festivalului era plin de lume (sambata si duminica vaporul nu circule spre Sf. Gheorghe) si incet incet am luat-o pe Dunare la vale, spre Sf. Gheorghe. Dupa ce fiecare isi luase cam cate 8 beri pt drum, pardon pt fluviu, cam pe la 18.00 eram deja pe pontonul vechi intampinati de tanti X, ruteanca ce vorbea romana cu ucraineana la un loc.
Seara la concert ne-am facut muci din cauza muzicii, a fost super tare, pe la 1 ca pornita din switch on ploaia ne-a udat pana la piei.
Sofa Surfers, The Pixels, UNKLE, Shukar Colletive, Coldcut, Thievery Corporation mi-au ramas inca mult timp incrustati pe cutele creierului, pana am ajuns acasa si i-am downloadat de pe Strong DC++.
Sambata era un soare asa ca am plecat cu fetele pe plaja, cum toata lumea facea topless, ne-am aruncat si noi hainele.
Duminica, pe ploaie cu ochii carpiti am facut si o incursiune pe la pelicani.
Poze cam putine din cauza ploii.
wind
12-23-2007, 05:47 PM
Accesati www.vacante.md. As vrea sa va stiu impresiile. Imi va face placere sa postez impresiile voastre pe blog. Puteti trimite foto si detalii pe e-mail:info@vacante.md.
krown
02-20-2008, 07:03 PM
Mie imi place la nebunie sa calatorez, cum zice prietenul meu angolez, si mai toti banii mei se duc pe calatorii, eu muncesc (fac banii) pentru a calatori.
Imi place mult Lisabona pentru ca e langa ocean, pentru stradutele inguste si intime, pentru castele si manastiri, pentru oamenii ce-ti zambesc, pentru Baixa, pentru mancare cu specialitati oceanice, pentru teatre si chiar si pentru berea San Miguel (care am aflat mai tarziu nu e portugheza ci spaniola din Barcelona).
Intotdeauna revin cu placere in orasul acesta, doar ca de data aceasta destinatia noastra era insula Madeira, si nu am stat foarte mult.
Sigur stiti cat de frumos e Sao Jorge (cel mai frumos este noapte, noi nu am stat noaptea si nu am pozele de rigoare) ÅŸi catedrala Santa Maria Maior.
PS incercati melcii, sunt deliciosi.
krown
02-21-2008, 05:06 PM
Dimineata dupa ce bausem ca betivii bere de Funchal (v-o recomand, desi daca tot ajungeti aici incercati vinul de Madeira nou sau vechi) ne-am prezentat la portita casutei pe care o inchiriasem impreuna cu cuplul de insuratei undeva in Porto Santo, am uitat sa va zic ca noi ii escortam pe bunii nostri prieteni Irina si Vlad care erau in luna de miere (de fapt 8 zile) aici pentru ca noi stateam la hotel in cealalta parte a insulei.
Apoi s-a auzit si clacsonul VW-lor (ca am inchiriat 3) care venisera sa ne ia.
Nici nu apucaseram sa savuram pestele proaspat prins pt noi ca a trebuit sa insfacam camerele foto pt vizita insulelor.
Doamnelor si domnilor cand am deschis ochii mai mult, eram inca adormit dupa vizita Lisabonei, am vazut Raiul pe pamant, celelalte raiuri pe care le vazusem pana acum erau doar colturi de rai, aici insa .....mnoaaah era RAIUL cu caps look.
(chiar ma gandeam sa raman acolo, o casuta cat de cat decenta cu un petec de pamant ajungea de la 50.000-200.000)
Nu ai cum sa te plictisesti aici....vedeti si in poze
krown
02-29-2008, 04:09 PM
Bucuresti-Brasov-Sebes-Arad-Szeged-Budapesta-Wien-Insbruck-Solden ~1750km, cam 25h in mers nebun. ne-am cazat si ne-am culcat...
deja al treilea an vin aici cu placa, imi plac partiile, oraselul, telegondola si berea Erdinger Weisser si sa nu uit de centrul Spa . stiu nu se compara cu Chamonix, St.Moritz si Insbruck, insa mie imi place f mult, cred ca si din cauza ca e si mai ieftin sau din cauza ca-l cunosc deja atat de bine.
chiar in prima zi mi-am rupt 2 coaste, alea din dreptul inimii, timp de o luna daca stranutam credeam ca mor. insa durerea era suportabila, la cazaturile urmatoare ma resimteam insa doar strangeam din dinti.
Am prins vreme f frumoasa, de fapt a fost soare si nu a nins deloc, insa partia nu lasa de dorit. la 17.00 cand ajungeam jos in oras cu zambetul obosit mai tzurcaleam cate un Erdinger (n-am sa uit niciodata berea asta si supa de gulas, am gasit si in bucuresti berea asta doar ca era nonalcoolica)...
Apoi ne duceam in Spa-ul localizat cam la 5 km de Solden si faceam sauna si inotam in piscinele suspendate in aer liber, una chiar avea apa sarata in ea si se auzea si Chopin cand afundai urechile in apa...
krown
03-04-2008, 12:30 AM
Din Grand Station, simti verva acestui mare oras, orasul care nu doarme niciodata, Brooklyn, Bronx, Manhattanul, sau tot ce te duce cu mintea la NY: Statue of Liberty, Time Sq, , M-me Tussaud, 5th Av, I ♥ NY, Empire State Building, fostele WTC, toate le-am gasit neschimbate, fara odihna in plina forfota.
Nu stiu de ce imi place sa revin aici, poate ca pe strada din 10 oameni, 9 sunt turisti, poate ca aerului cosmopolitan imi transmite din snobismul lui, poate ca priblandu-ma pe Wall St ma face sa ma simt egalul traderilor care ies din birouri dupa ce toata ziua au urmarit DJIA, S&P sau Nikkey-ul, poate pentru parcurile sau Ellis Island unde ajungi cu vaporasul si apoi ca si Hitch iti cauti strabunii pe care-i stii morti in al doilea razboi mondial acasa pe linia intai, dar te uiti si tu poate cumva au reusit sa vina aici, poate pentru guinessul din vreun pub irlandez care aici iti pare ca are alta savoare, poate pt discurile de aur agatate in vreun Hard Rock Cafe, poate pentru statuia libertatii ... nu stiu nu mai stiu ....
FogDucker
03-04-2008, 07:57 AM
Krown, esti tare! Ai facut o gramada de poze superbe.
Acum o sa fie mai greu pe care sa o ca aleg "Desktop Background".
PiggyEFromHell
03-04-2008, 10:03 PM
Ma alatur... poze frumoase.
linar
03-05-2008, 03:11 PM
din ultimul post al lui krown imi place poza alb-negru cu fata,aia cu orasul noaptea si sepia...:)
Krown...esti bravo ca reusesti sa calatoresti atata...te invidiez.. asta da viata frumoasa...
sa stii ca prin intermediul postarilor tale si a pozelor pe care le plasezi motivezi lumea sa isi ridice fundul din birou ..pe mine m-ai molipsit :D
krown
03-06-2008, 01:33 AM
Ma bucur, pe 11 martie poate ne intalnim la meciul lui Liverpool cu Inter Milano pe San Siro, nu am reusit sa cumparam bilete cu toate conexiunile si relatiile pe care le-am avut, dar sper ca bisnitarii sa fie pe faza :). Revin cu poze proaspete si cu impresii.
krown
03-06-2008, 02:05 AM
Am ajuns seara in Trompeta Turnu Severin, dar desi simteam Dunarea aproape caldura ne scotea din minti, Serban e din Caracal insa are aici o casa foarte frumoasa. Am venit la Dunare sa pescuim, sa facem gratare, sa mergem la Baile Herculane si etc, deci precum va spun el ne facuse program complet de odihna. la 7 scularea, 715 mic dejun et etc.
Dupa ce am trecut de Portile de Fier si am facut ca si Amza Pellea la vederea lui, adica ne-am dat caciulile, care pe spate care de pamant, am oprit la Orsova dupa carbuni, apoi am trecut de Moldova Noua si am mers inca vreo 20km spre morile de apa (nu retin numele satului).... aici langa un paraias am facut gratarul de rigoare si am copt crapustenii si carasii prinsi cu o ora in urma, stinsi cu niste bere rece amu' luata din parau.
Seara am zis sa-i tragem o scaldatoare la baile herculane. Aici doamnelor si domnilor zici ca era babel, lume de pe lume, animalet, pasaret, masini, inghetata, ape termale ce nu vrei si ce vrei, totul inafara de retea.
A doua zi am trecut de Cazanele Mici, sunt niste dealuri, si cand te uiti mai de sus asa ca D-zeu iti pare ca e un cazan micut, si hat dincolo spre sarbi se vedeau si Cazanele Mari.
Apoi am oprit la un restaurant numele caruia imi scapa pe moment si am mancat cel mai bun bors de peste din lume + un pastrav prajit. Eu am crezut ca cel din Delta e cel mai tare, dar m-am inselat aproape amarnic.
Bonus cei mai dulci pepeni verzi (harbuji, lubenite)