El parca se joaca, fitz incolo fitz incoace, dar e un jucator demn de admirat shi de luat exemplu. E chiar un jucator fantastic
ciofu
10-13-2001, 07:05 PM
Da, sa intors la echipa de baschet din Washington, din care detine actiuni, si acum trebuie sa le vanda, caci regulamentul nu permite sa joci intr-o echipa din care posezi ceva.
Arina
10-15-2001, 02:06 AM
s-a intors si imi pare ca 2 saptamini in urma a jucat pe un stadion foarte aproape de mine, caci inca am ramas blocata in trafic din cauza masinilor care se duceau sa priveasca meciul. principalul sa nu se faca de rusine, acum la batranete :smile:
ciofu
10-15-2001, 02:03 PM
Care batranete? El nu se mai face de rusine, stie el ce face.
DonVIper
10-15-2001, 11:09 PM
arina nu te teme el no sa se faca de rusine
stie el ce face daca o intrat din nou in NBA
nave sa intre pe degeaba :smile:
ciofu
10-15-2001, 11:46 PM
Da eu iaca aud multe fete carora le place baschetul si ma intreb oare de ce anume baschetul?
DonVIper
10-17-2001, 02:28 AM
ciofu ele tipa vor sa devina inalte si sa devina fotomodele
:grin:
:lol:
ciofu
10-17-2001, 12:46 PM
Don Viper :ciupel:
Arina
10-17-2001, 04:44 PM
a-ha, in baschet cand iti faci niste umeri, numai fotomodel sa devii
DonVIper
10-17-2001, 11:29 PM
drept
da ce arina vrai sa spui ca nam dreptate
sau pote eu nam intseles corect :???:
DonVIper
10-17-2001, 11:30 PM
Jordan la primul sau meci a inscris 14 puncte
:smile:
:tucel:
Arina
10-18-2001, 03:28 AM
nu mai este corect: baschetul te inalta, dar in acelasi timp poti sa capeti mushchi nu chiar femenini in regiunea umerilor, bratelor, ceea ce unui fotomodel nu-i trebuie :smile:
DonVIper
10-18-2001, 11:07 PM
arina :lol:
Arina
10-19-2001, 02:59 AM
tu uneori te razi si pentru mine e tare greu de inteles de ce. eu nu vad nimic de :smile:
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: arina pe 2001-10-18 18:01 ]</font>
DonVIper
10-19-2001, 08:15 PM
arina da ladna nu te supara ma rid si eu ca nu prea am ce face :smile:
Arina
10-20-2001, 01:24 AM
eu nu ma supar niciodata :smile: , pur si simplu ma ingrijorez pentru tine ca nu cumva lumea sa se gandeasca ca cu tine sheva ni to :smile:
Nu va abateti de la tema si folositi mesaje private va rog
Ciofu
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: ciofu pe 2001-10-20 07:17 ]</font>
DonVIper
10-22-2001, 11:15 PM
cine a vazutul meciu lu Jordan vineri noaptea eu am uitat sa ma uit la mine lo aratat ziua :sad:
DonVIper
10-24-2001, 05:17 AM
ppl unde atsi disparut spunetsi ceva despre jordan
Arina
11-18-2001, 08:36 AM
azi iaca am fost la primul meci de basket pe jiu si mi-a placut mult (era un joc destul de bun: pistons vs. indiana) (am avut bilete ieftine, dar peste putin tim de la incepere ne-am dus in randul 4, nici nu am crezut ca oamenii aceia sunt asa de mascati). in februarie ma duc sa-l vad pe Jordan (pistons vs. Washington) :grin:
DonVIper
11-18-2001, 11:13 AM
si cu cine o sa tsii
sper ca cu jordan
sau cu pistons :grin:
Arina
11-19-2001, 02:30 AM
eu, cand nu sunt implicata sufleteste (asta s-ar intampla daca Moldova va juca :grin: ), apoi tin cu cine castiga :grin:, asa ca pe parcursul jocului eu uneori tin cu o echipa, apoi cu alta
ciofu
11-19-2001, 02:23 PM
Arina in echipa unde sant mujici mai frumosi, pentru asta si tinem, da? :grin:
Black
01-13-2002, 07:26 PM
Patzani, da cine joaca baschet dintre voi shi de cand?
Io joc de cand ma shtiu :grin: da rezultatele lasa de ashteptat, oare cat? :grin:
coolgreetings
01-23-2002, 08:30 PM
Azi jucam(Romania) la Aarhus
BASCHET / ECHIPA masculină a României va disputa astăzi, la Aarhus, meciul tur cu reprezentativa Danemarcei, din cadrul grupei semifinale B de calificare la Campionatele Europene din 2003 (Suedia). Elevii antrenati de Mircea Vulc si Constantin Ioan se află în prezent pe locul 4 în serie, cu 4 puncte. Din grupă mai fac parte Spania, Belgia, Grecia si Israelul (cu care românii vor juca pe 26 ianuarie, la Cluj). Celelalte meciuri ale grupei: Belgia-Spania si Israel-Grecia.
BASCHET / ECHIPA Herlitz Tîrgu Mures se confruntă cu serioase probleme financiare. Baschetbalistii nu au mai primit salarii din luna octombrie. "Cei care nu sînt din oras mănîncă pe la rude si pe la prieteni, pentru că nu au din ce să se întretină. Din păcate, nici nu se întrevede vreo solutie", a declarat antrenorul Karoly Takacs. În perioada următoare, clubul îsi va schimba denumirea în BC Mures. (Florin Marcel, Tîrgu Mures)
NBA / REZULTATE din cadrul ligii profesioniste nord-americane de baschet: New York Knicks-Charlotte Hornets 68-111; Philadelphia 76ers-Seattle Supersonics 98-109; Atlanta Hawks-Houston Rockets 95-91; Detroit Pistons-Milwaukee Bucks 79-97; Dallas Mavericks-New Jersey Nets 113-105; Chicago Bulls-Indiana Pacers 81-93; Golden State Warriors-Utah Jazz 99-101; Minnesota Timberwolves-Washington Wizards 105-101; Cleveland Cavaliers-Miami Heat 93-95; Boston Celtics-Toronto Raptors 106-97; Sacramento Kings-Memphis Grizzlies 112-98; Los Angeles Clippers-Denver Nuggets 102-89.
23 ianuarie 2002
coolgreetings
01-23-2002, 08:59 PM
"Nationala" masculina(a Romaniei) a plecat spre Danemarca
BASCHET / IERI, la ora 18:00, "nationala" masculină" a României a plecat spre Danemarca, unde va disputa mîine un nou meci din grupa B de calificare la Campionatul European 2003, din Suedia. Din grupa noastră mai fac parte Israelul, Spania, Grecia si Belgia. (Oana Dusmănescu)
BASCHET / ANTRENORUL bosniac Mladen Joici a asistat la antrenamentul de sîmbătă al divizionarei A ELBA Timisoara. Joici va discuta în următoarele zile cu conducerea timisorenilor conditiile în care poate prelua echipa. Doi baschetbalisti din Iugoslavia, un conducător de joc (de la echipa Sabac) si un pivot (Novi Sad), se pregătesc de cîteva zile cu ELBA. (Adrian Schindarli, Timisoara)
BASCHET / BC ICIM Arad se află la Novi Becej, în Iugoslavia, pentru un stagiu de pregătire de zece zile. ICIM Arad are programate meciuri amicale cu Beopetrol, Spartak Subotica, fosta echipă a antrenorului Zoran Visici, cu Kovin si cu campioana, Hemofarm Vrset, care este calificată în optimile de finală ale Cupei Liliana Ronchetti. (Adrian Schindarli, Arad)
BASCHET / DANIELA SANDU, conducătorul de joc al echipei ICIM Arad, s-a operat la Budapesta de ligamente încrucisate. Ea s-a accidentat în luna octombrie a anului trecut într-o partidă de pregătire si nu a jucat decît două minute în actualul sezon. Perioada de recuperare după operatie va fi de cîteva luni, astfel că jucătoarea nu va mai putea evolua în actuala editie de campionat. (Adrian Schindarli, Timisoara)
22 ianuarie 2002
ciofu
01-24-2002, 02:25 PM
Kedd tu auzi? RO joaca la Aarhus....
coolgreetings
01-25-2002, 09:12 AM
Lasati ca nu mai sunt Ro asa de slabi la basket
ciofu
01-25-2002, 12:13 PM
Eu i-am zis lui Kedd sa se duca sa vada, ca el tocmai in Aarhus e.
coolgreetings
01-25-2002, 03:35 PM
Aaa... acum totul e clar :grin: :wink:
coolgreetings
01-25-2002, 04:51 PM
Baieti nu stiti ce se mai intampla in lumea basketului international fiindca despre cel romanesc shtiu multe...
România a învins miercuri, la Aarhus, "nationala" Danemarcei, cu 76-75. Cele mai multe puncte au fost înscrise de "nemtii" Virgil Stănescu (21) si Bogdan Popescu (16). Întîlnirea România-Israel va fi transmisă de postul de televiziune TVR 2, începînd cu orele 17:00. Delegatia tării noastre a revenit ieri la Bucuresti, în jurul orelor 16:00, după care s-a îndreptat tot cu avionul înspre Cluj. Oficialii rămasi în tară au trecut prin ceva emotii, deoarece aeroportul din Cluj a fost închis în cursul diminetii din cauza cetii.
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: coolgreetings pe 26-01-2002 11:53 ]</font>
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: coolgreetings pe 26-01-2002 11:54 ]</font>
animaluts
02-21-2002, 01:32 PM
Daca vreti sa shtiti Jordan a intrat in echipa Washingtton Wizrts.Shi inca Shachil O'neil e mai sus decit Jordan.Dar Jordan e pretios ca istorie shi la toti antrenorii li se pare ca joaca la fel.Nu pot spune ca rau de tot caci a adus echipei sale 160 de puncte pe cind O'neil a adus 512 deci diferenta este mare. Howard ishi perde forma shi foloseshte doping,el a fost observat in dush de catre colegii sai de echipa.Eddie Jones cel mai bun prieten shi coleg a lui O'neil ishi face reputatie buna cu aruncarile de la trei puncte shi preluarea mingei.Sa nu uitam despre salvarea coshului (adica scoaterea mingei aruncate de adversar in cosh).
Ecvator X
02-22-2002, 12:41 PM
Animal X dar cine e mai puternic O'neil sau Jordan ? :???:
animaluts
02-22-2002, 01:10 PM
Ecvator X am scris mai sus ca O'neil este mai puternic decit Jordan :smile:
Ecvator X
02-27-2002, 05:12 PM
In sezonul acesta baschetul nu prea se arata din cauza jocurilor de iarna , dar oricum am ceva de spus.Juwan Howard la faultat pe atacantul a echipei Nets.El a fost amendat cu osuma mare pentru ca inafara de faultare a mai injurat pe toti din jur.Insa publicul obijduit foc a eshit pe teren shi lau facut mar de bataie.
Cel mai interesant ca colegii a lui Howard nu il ajutau ce rideau de el se nu se putea tine pe picioare numai antrenorul care tare il pretuia sa bagat in bataie shi a primitt shi el vreo citeva eci de palituri.Da un coleg a lui Hoeard ii Jordan care hohotea cel mai tare.El a vrut sa arunce ultima minge in cosh dar alergind a cazut risind shi mai dadea din picioare. :grin:
Da baieti cine la vazut pe Animal X shi unde.:te_tai: