Eu am auzit ca cei mai faini muschi se formeaza anume dupa ani intregi de innot.
lucky13
10-13-2001, 06:15 PM
Nu numai ca se formeaza mushchi faini, dar in genere se formeaza o figura proportzionala, puternica shi rezistenta. Mai in scurt aratzi asha cum ar trebui sa fie un barbat
Arina
10-15-2001, 02:07 AM
dar la o fata se intampla contrariul: desfrigurare completa (asta daca practici profesional inotul)
Eli
12-05-2001, 09:49 PM
Cine a privit asta vara campionatul mondial de la Fukuoka ? Maaaaama ce barbati,astia da ! Ce silueta, ce tinuta ! Eu credeam pina acum ca cei mai frumosi sportivi sunt tenis-manii si fotbalistii (ca exceptii),dar dupa ce am primit campionatul de inaot mi-am dat seama ca astia sunt SUPER.Pentru mine Alexandr Popov,Pieter van dem Hooggeband si bineinteles Yan Thorpe sunt sportivi pe cinste.Ce mai, niste barbati asa frumosi nu mai bine sa te poarte (innotind) spre Rai !
ciofu
12-05-2001, 11:15 PM
Eli deacord, barbatii care se ocupa cu innotul au corp frumos.
Tu ziceai de tenisisti. Ca atare tenisul este un sport foarte bun pentru sanatate, care dezvolta unele grupuri de muschi, care nu-i faci cu alt sport, dar ca atare nu iti face asa un corp frumos.
Fotbalul ce? La fotbal se fac muschi la picioare si atat.
Eli
12-07-2001, 05:36 PM
Cind am spus barbati frumosi,nu m-am referit la cantitatea si localizarea muschilor,ci si la aspect in general.Si cind spun de ex ca pentru mine Pauletta din echipa de fotbal a Portugaliei e un barbat frumos,am in vedere SI aspectul fizic,nu ma axez neaparat pe muschi,intelegi ce vreau sa spun ?
imported_vitalie
12-08-2001, 04:04 AM
Pai, practica cineva innotul? Daca da, ne vedem la strandul universitatii :smile:... ce ziceti...
Eli
12-11-2001, 06:05 PM
Se face ! Vrei sa stabilim o data anume ? Tu esti cumva un inotator ? Ca mi-ar face maaaaaare placere sa intilnesc un inotator.De altfel,stie cineva un inotator ?
Frumos ! De preferinta !
zap.
12-11-2001, 07:52 PM
da vreau sa zic despre fete la ele se latesc umerii shi aproape nu se deosbesc de barbati.
:desovel:
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: 3D pe 11-12-2001 18:55 ]</font>
imported_vitalie
12-11-2001, 08:30 PM
to Eli: nu sunt innotator profesionist daca asta cauti, o practic asa, din placere. Si de obicei merg dimineata de la 8-9, insa acum cu gerurile astea mi-a cam pierit dorul... Dar numai cat sunt geruri.
Sunt de acord ca innotatorii au pectorali frumosi, insa celelalte parti ale corpului, in special forma capului se cam lungueste si seamana la un ou (sigur, nu in toate cazurile) :smile:... Asta daca practici innotul de mic copil...
nutu
12-12-2001, 04:26 PM
ELI,te sfatuiesc pe Johnny Weissmuller,daca cauti un inatator bine.
Eli
12-12-2001, 08:36 PM
nutu,mersi pentru recomandare,dar eu il prefer pe de departe pe Al.Popov si pe Yan Thorpe.S-apoi ce au altii cu fixatia asta ca pectoralii is nu stiu cum,ca capul e asa,ca umerii altfel,pe mine nu ma intereseaza,cind spun ca inotatorii sunt frumosi,o spun luind "totalul" adica si alura + figura.Sau deranjeaza pe cineva ca e posibil asa ceva ??! Si incepe cu argumente de tipul ,da,da iaca asa si asa,pace,fratilor ca oricum inotatorii sunt cei mai tari .
apstudio
12-13-2001, 12:18 PM
Shi voi ce credetsi ca mushchii la ei s-au format de la inot?? Ei sa caceesc ca caii pina ajung sa arate asha!! Shi in genere totsai se ocupa cu greutatsile ca sa dezvolte o anume pereche de mushi care contribuie mai mult in doirectia data!
imported_vitalie
12-13-2001, 12:26 PM
Eli, am un prieten, innotator profesionist, practica acest sport de mic copil. Daca vrei iti dau emailul lui. El de fapt este foarte ocupat, dar poate iti recomanda el pe cineva.
Eli
01-16-2002, 08:45 PM
apstudio,te roade cumva invidia ca cineva prin ani de munca poate dobindi si corp frumos nu numai ca rezultat al orelor de "caceiala",cum spui tu.Meseria de inotator cere multa putere fizica ,si daca sportivii si-ar petrece tot timpul prin sali de musculatie,apoi crezi-tu ca ei ar mai avea putere sa faca si km zilnici pe care ii obligat sa ii parcurga in inot ??!
P.S. Pariez ca esti un slabanog,un mic de statura si, in plus, mai porti si ochelari ca doar acele 1785 de mesaje scrise pe calculator se platesc cumva ??!
Arina
01-16-2002, 09:09 PM
sunt de acor cu tine Eli in privinta inotului, asa faci muschi si dai jos grasimea, apstudio e cam obsedat cu "cachiiala", uita-te la bodybilding
ciofu
01-17-2002, 01:23 PM
Poti sa faci si la Bodybuilding corp frumos. Nu e numaidecat sa te faci mare si tare inflat, dar asa frumos.... :grin:
apstudio
01-17-2002, 02:49 PM
Pe 2002-01-16 11:45, Eli a scris:
apstudio,te roade cumva invidia ca cineva prin ani de munca poate dobindi si corp frumos nu numai ca rezultat al orelor de "caceiala",cum spui tu.Meseria de inotator cere multa putere fizica ,si daca sportivii si-ar petrece tot timpul prin sali de musculatie,apoi crezi-tu ca ei ar mai avea putere sa faca si km zilnici pe care ii obligat sa ii parcurga in inot ??!
P.S. Pariez ca esti un slabanog,un mic de statura si, in plus, mai porti si ochelari ca doar acele 1785 de mesaje scrise pe calculator se platesc cumva ??!
ELI h= 1.83
m= 90 kg
Ochelari nu port...
Inot de mic copil...
Unicul sport care m-a facut asha cum sunt este bodybuildingul...
Invidia nu ma roade... eu prosto am spus ca ei nu arata asha doar datorita inotului...
Ei se caceesc shi fac multe exercitsii pentru bratse, pectorali shi spunare...
Te rog nu mai fa asha afirmatsii pripite...la urma urmei intra pe http://www.apstudio.km.ru ... shi mai afla despre mine cite ceva...
Eli
01-21-2002, 01:14 PM
da,apstudio,ai uitat sa mentionezi in mesajul tau si ca deseori pe strada esti confundat cu Brad Pitt + ca esti destept de mama focului.Fii si tu mai modest !
apstudio
01-21-2002, 02:48 PM
Eli...mi se pare ca cu creerii tai e ceva neinregula... eu sunt destul de modest...tu vadca cu afirmatsiile tale... daca ai de spus ceva spune... ce tot te invirteshti prin prejur...Cu Bradd Pitt eu nici nu vreu sa seaman ...nici cu un alt actor oarecare, sau altsi sportivi de performantsa. Vreau sa fiu eu insutshi...shi asha va fi...
Eli
01-22-2002, 07:02 PM
apstudio,fie te cred,ca ai muschi faini si asa mai departe,dar daca imi spui tu ca mai esti si inteligent,pai pe asta chiar nu o pot crede.Unele lucruri sunt mult prea evidente ca sa mai aduci si argumente. Sa revenim la inot,cine stie ce se mai aude nou despre Al.Popov si gashca ? Ce ziceti de inotatoare ? Eu ma simteam tare mindra,find romanca cind Diana Mocanu a devenit campioana mondiala si olimpica !
apstudio
01-23-2002, 09:40 AM
Sa fiu sincer...eu ma mindresc cind cineva de ai noshtri cishtiga...drept ca eu tsin cu rushii :smile: , dar cite odata shi cu romanii... mai ales la probele de caiak-canoie...
iulik
02-07-2002, 06:05 PM
Mesajele lu eli = nuca de perete ....
Eli
02-22-2002, 07:07 PM
mesajele lui iulik = [cenzurat] de bou ce este el insusi !!! :grin:
apstudio
02-22-2002, 07:13 PM
Eli...tu in loc sa spui ceva frumos shi la tema... te anini de oameni...shtii ce rezulta din asta...ca eshti o incapatsinata shi ca vrei sa-tsi iasa pe a ta...
Daca ai fi asha de culte cum pretinzi ...nu ai lua in seamna mesajele la asha 'boi' ca noi... shi in genere eu nu pot sa intseleg ce mai cautsi tu printre noi??? fata culta shi educate ce eshti??
Ce se mai aude acolo cu inotul??
Jali ca nu au inclus o astfel de proba shi la jocurile de iarna... numa nu-mi spunetsi ca tipa e iarna shi apa e inghetsata :smile:
Eli
02-26-2002, 04:15 PM
apstudio,cind am spus "bou" m-am referit doar la iulik,nu si la altiii,daca tu te simti consternat asta te priveste :grin:
Cit priveste inotul ,am gasit o adresa super pe net despre Popov.Daca intereseaza pe cineva,spuneti !
Aviz pentru fetele "flaminde" de baietii frumosi !!!
apstudio
02-26-2002, 05:53 PM
Ei hai spune adresa... ce mai ashteptsi??
Se pare ca tu eshti indragostita de Popov :smile:
Eli
02-26-2002, 05:59 PM
apstudio,de la admiratie pina la dragoste mai e mult,oricum adresa e pentru fete,daca faci parte din "minoritatea sexuala ",nu e nici o problema,ti-o dau !
apstudio
03-06-2002, 05:03 PM
Mdaaa.... teajolii sluceai cu tine... eu nu intseleg ce are de aface minoritatsile sexuale cu aceasta adresa??? Adica dupa tine tatsi barbatsii care se uitat la fotbal sau hokey...sau la alte tipuri de sporturi fac parte din minosritatsi sexuale??!! :smile:
Eli
03-07-2002, 09:03 PM
nu-i nimic,apstudio,daca erai baiat ceva mai dezghetat la minte intelegeai din prima dar asa... te las sa te mai gindesti ce am avut in vedere,cind am spus minoritatea sexuala,poate te mai lumineaza si pe tine primavara !!!
iulik
03-11-2002, 10:54 AM
elii, tu esti sehzofrenica, mai multi oamemeni se jaluei pe tine asa ca gindestete ca toti sunt boi si tu esti ce mai desteapata (jita proasta ce esti tu)
Iulik, te rog abtine-te de la cuvintele astea, mesaje private foloseste.
Ciofu
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: ciofu pe 11-03-2002 09:58 ]</font>
ciofu
03-11-2002, 10:59 AM
Eli eu te rog sa te calmezi cu frazele tale "ultradestepte" si sa fii pe pamant pe picioare...
iulik
03-11-2002, 11:04 AM
Si acum sa revenim la tema, eu m-am invatsat a inota pe la virsta de 7 in Prut .. :grin: M-am invatsa sa inot de nevoie, fugeam de militarii romyni, si ma gyndeam ca daca ma prind apoi e amba cu mine, ma dau la KGB si e konetul la viatsa mea, si zik, shia si a shi, si am sarit de la inaltimea de vreo 3 metri in apa...
Presupun ca nu sunt multi aici pe foum care au vazut cum arata prutul, deci el practic are cyte o cotitura la fiecare 300-500 de matri, si curentul de apa e mult mai puternic ca in Nistru.
Ei si am sarit si hai sa inot pe sub apa, inot eu, inot si dau de funt si zic opppssssssss , si hai sa mai inping de funt ma fortsez eu, ma fortsez si cind hop dau de mal :grin:
Eaca asa m-am invatsat eu sa inot.
Recordul personal este am inotat 1 Kilometru incontinui stil liber in 40 minute ... :smile:
iulik
03-11-2002, 11:07 AM
Ciofu, fara indignare, dar cu fata asta ceva nu e inregula si te rog sa nu-mi mai editezi mesajele ....
apstudio
03-11-2002, 11:24 AM
Iulik pot satsi spun ca eu am vazut cum arata Prutul :grin:
Eu imi aduc aminte cum am invatsat eu sa inot :smile: avem vre-o 5-6 ani...shi ma duceam in fiecare zi la iaz vara ... da tat inptu meu era ca mergeam pe fundul iazului :smile: shi odata am nimerit intr-o groapa shi am inghitsit vre-o 4 gituri de apa...shi iaka asta o fost primul meu innot cu adevarat :smile: de atunci gata fara gituri de apa... o data numa am porshit cind treceam Prutul m-o apucat circelul la ambele picioare pe la mijlic...shi vrei nu vrei trebuiea numai cu miinile...
ciofu
03-11-2002, 11:27 AM
Eu inteleg ca cu Eli e ceva nu in regula si asta este o chestie, dar asta nu inseamna ca tu tre sa scrii asa ceva in adresa ei aici. Pe privat poti scri ce vrei si cat vrei.
P.S. Daca am sa socot de cuviinta, am sa editez mesaje, asa ca te rog fara pretentii, ca eu nu editez din cauza ca imi place sa fac asta....
ciofu
03-11-2002, 11:29 AM
Patani, da iaca intr-adevar, cu carcelu, ce faceti voi cand va apuca carceii pe la picioare? :grin:
apstudio
03-11-2002, 12:57 PM
Pai ce-i asta circelu??? Asta nu-i altceva decit o colica muscurala...mushciul se incordeaza pina la maxim shi nu se mai raslabeshte... shi e bine ca te apuca la picioare shi nu la miini ...dar daca o inceput la picioare asta este o elrta ca sa ieshi cit mai repede din apa...fiindaca te poate zahvati shi la miini... da de ce apara??? Hmmm...fiindca apa aste rece iar mushciuletsii fierbintsi... nu shi incepe sa nu circule singele normal... nu da asta deja duce la o stare de amortseala sau o stare de supra incordare a mushcilor...nu a dalishe trebuie deieshit numaidecit la mal...
ciofu
03-11-2002, 01:14 PM
Eu stiu ce e asta carcel, doar am vrut sa vad ce tre de facut atunci...clar ca tre de iesit din apa, doar ma gandeam ca poate este si altceva ce se poate de facut. :grin:
apstudio
03-11-2002, 01:54 PM
:smile: sa strigi cit mai tare HELP daca tsia intsepenit tat corpul...
Unii folosesc o metoda cu imbolfirea mushciului cu pricina cu acul... ceva ceva ajuta...
ciofu
03-11-2002, 03:00 PM
Da carceii estia doar nu la toti apar. Care este cauza?
apstudio
03-11-2002, 07:25 PM
Tat depinde de organism...parca in mesajele anterioare am explicat...
Om_Slab
03-12-2002, 01:28 PM
Daca iti apare circelu la picioare, te intorci pe spate si innoti pe spate dind din mini, in felul acesta picioarele o sa se odihneasca.
iulik
03-13-2002, 10:09 AM
Pe 2002-03-11 04:14, ciofu a scris:
Eu stiu ce e asta carcel, doar am vrut sa vad ce tre de facut atunci...clar ca tre de iesit din apa, doar ma gandeam ca poate este si altceva ce se poate de facut. :grin:
Eun intotdeauna daca ma scald am inimat de plavshi o spelca, in caz ca te apuca cyrcelul, atunci o scoti si te imungi singurel si mushkiu de indata se raslagheste .. :wink:
Numai ca pe mine nu m-o apucat nici o data ... :grin:
paula
07-29-2002, 03:29 PM
si dac aiuti spelca acasa si te apuca circelul apoi ce o sa faci ???
Sniffer
07-29-2002, 03:59 PM
Daca te apuca circelul e cam greu sa inoti linistit pe spate , tre de masat putin , daca poti , daca nu te duci la fund :) .
DonVIper
08-01-2002, 11:19 AM
inotul este un sport foarte bun pentru toata lumea
la noi se practica acest sport unica problema este ca avem bazine putsine si foarte murdare :(
:pimp:
Sniffer
08-02-2002, 12:48 AM
mdea ... putine , murdare si inca in plus mai poti sa te ineci in ele de la un circel timpit :D :D :D
coolgreetings
08-02-2002, 06:12 PM
Adica ce vrei sa spui ca te poti inneca?
Nu sunt salvatori la timpul shi locul potrivit..?
Deja depinde de om cat de bun la innot este shi cat de intelegent este ca sa nu ajunga in asha o situatie!
apstudio
08-14-2002, 10:44 AM
Cool...shi aici tsi-i Austria sau plajele din America?? :D
imported_Oleg
08-14-2002, 07:02 PM
HA HA
D-apoi cum ! Ce, aici la noi e o a doua Austrie!
Ei doar ca acum se scalda pe unde vor...ploua shi ploua acolo !!!
Chiar e mai bine in Moldova...macar avem locuri !!!speciale!!! p-u inot, dar in Viena - la moment nu-s :D :D :D
apstudio
08-15-2002, 10:48 AM
Da...v nature la ei e mare jale acolo acum...
shi nu numa in Viena...
coolgreetings
08-19-2002, 12:10 AM
Aps vezi tu ca eu cant in Wiena era jale mare eu eram sau in MOldova sau la mare in Africa asha ca nu am prins timpul acesta urat de afara :)
apstudio
08-19-2002, 06:31 PM
Eu shtiu Cool ..ca tu eshti om tare primblat.... :)
cum acolo...in Africa?? nu te-o apucat nici un crocodil de circel?? :)
Vladmr
08-22-2002, 08:24 PM
Stie cineva, unde e vre-un bazin fain de mers iarna?
alex aka
09-19-2002, 05:14 AM
in(n)otul este si el un lucru bun in sine, dar voi stiti sa in(n)otati? :)
coolgreetings
09-19-2002, 09:38 PM
Da... eu stiu sa innot.....
Alex ce este un "in(n)otat"?
alex aka
09-21-2002, 02:40 AM
cool am scris asa ca sa scot in relief ca inot se scrie cun singur n! :D
coolgreetings
09-21-2002, 12:28 PM
Hmm... da mie nu stiu de ce mie se parea ca in(n)ot se scrie cu 2*n
alex aka
09-22-2002, 02:19 AM
ei uite cool: ca te inseli! inot se scrie cu un singur n! :)
coolgreetings
09-22-2002, 02:25 AM
Voi consulta DEX-ul :D
alex aka
09-22-2002, 03:30 AM
nu-i nevoie cool! asa e cum iti spun! :)
Alexandru
11-07-2002, 05:32 PM
elii, tu esti sehzofrenica, mai multi oamemeni se jaluei pe tine asa ca gindestete ca toti sunt boi si tu esti ce mai desteapata (jita proasta ce esti tu)
Iulik, te rog abtine-te de la cuvintele astea, mesaje private foloseste.
Ciofu
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: ciofu pe 11-03-2002 09:58 ]</font>
Iulik, vorbele de incurajare dezinteresata din paranteze sunt super! :D
Chiar ne-o placut... Eu ti-as da un 5 daca ar fi asa un concurs - expresia saptaminii.
imported_Oleg
11-07-2002, 10:29 PM
da ce-i asha de ris ... patanu' iti spune in fata ... ce crede ... da tu te rizi inca?
Alexandru
11-08-2002, 11:09 AM
Oleg, ciuleste urechile si casca ochii si nu te baga in 'bazar' decit atunci
cind ai prins firul si esti sigur ca vrei sa zici ceva...
IONIX
04-22-2003, 02:52 PM
iata eu am fost la inot oleaca si ma simt alt om acum :D este un sport destul de bun pentru orice categorie de oameni :roll:
Hacker
04-22-2003, 03:56 PM
Da un alt om cu miini mai lungi ! cu un trup mai mare :D:D !!
Inot ca sport dupa parerea mea e SUX :(( Bee ! ,dar ca hobby imi place sa-l practit :)
to cool .... iti aduci aminte CODRU (Balota) :))
IONIX
04-22-2003, 04:39 PM
DE CE? IMI PARE CA CEL MAI BINE TE CALESTI ANUME PRACTICIND INOTUL
imported_lucia
04-22-2003, 09:15 PM
...am auzit de la o prietena, am shi vazut-o de fapt, ca......dupa ce a tot practicat o perioada innotul, apoi......shi-a facut nishte umeri.....ohohooo...ca la General!.... serios acum, am auzit ca ajuta la dezvoltarea mushchilor pectorali, nu shtiu ce dracu.................. :robot:
Hacker
04-22-2003, 11:18 PM
Si crezi ca e bine ca o fata intelegenta simpatica sa aiba niste umeri OhoHoooo :D ! Mi se pare cam caraghios :)
dar ce priveste baietiii sigur se poate practica ca Hobby :D:D
IONIX
04-25-2003, 12:56 PM
si totusi inotul acuma cind este cald este un sport destul de bun :roll: :wink: :D
Hacker
04-25-2003, 02:09 PM
Da totul e posiil , dar nu in gunoaiele nostre din chisinau !!!
ciofu
04-25-2003, 02:24 PM
La Miracol langa Manej, acolo e bun bazinu
IONIX
04-25-2003, 02:30 PM
eu practic inotul la USM cu 14 lei ora. mi se pare destul de bun :roll:
[K]
06-04-2003, 03:47 PM
Mda.....
Oameni! Yn primul rand nu e nevoie sa ympungi carcelul cu ac, bold sau cu ce mai avetzi.... E destul sa yntindeti piciorul ynainte, drept shi cu man sa yndoiatzi degetele catre corp (tipa 90 grade de la talpa) shi trece....numai nu shtiu de ce nu definitiv, adica atat cat tzinetzi asha - nu doare....
Apoi, eu ma ocup cu bazinul ash vrea sa spun profesional ,dar.. Tot la universitatea de stat... Am facut categoria a II, pana ce.... De 2 ani merg la bazin anul ymprejur, nu ma uit ca ploua , ninge , soare. ...
De altfel, productivitatea e mai mare iarna. E frig shi daca nu ynotzi , ynghetzi! Asha ca de nevoie te mishti... Iar vara, te mai uiti la fete pe sub apa, shi de-asupra, mai aratzi ce potzi....E amuzant cand sunt vre-o 4-5 oameni pe cararusha, shi apoi cand fac vre-o 2 bazine la viteza, se elibereaza pe data...Exagerez, dar uneori functioneaza chestia asta!
Langa Licurici - balta de broashte, stau 7 oameni pe cm patrat! E imposibil sa te ocupi normal acolo!
ciofu
06-07-2003, 12:32 PM
Tac baieti si fete la Miracol e deja 70 lei/zi :P
[K]
06-07-2003, 01:01 PM
Miracol? Asta ce shi unde?
ciofu
06-07-2003, 01:38 PM
In spatele Manejului la Rascani, bazin super
IONIX
06-09-2003, 12:00 PM
Tac baieti si fete la Miracol e deja 70 lei/zi :P
70 lei/zi?? da ora cit este?
ciofu
06-09-2003, 12:13 PM
Nu e pe ora, platesti doar pe zi, stai o ora tot 70 tre sa platesti evident, asa e sistemu acolo :P
IONIX
06-09-2003, 12:36 PM
pai pentru inot este de ajuns o ora. da pentru guleai si distractie, poti sta si o zi intreaga :D
[K]
06-09-2003, 05:13 PM
Eu de 70 de lei stau 10 ore la Palatul Sporturilor... Da yn rest ce mai este super pe acolo?
IONIX ys de acord cu tine.
Fox
06-09-2003, 05:24 PM
Pentru mine e super ca e aproape de casa :)
ciofu
06-09-2003, 06:13 PM
Baieti, acolo e tare nice si super. E curat, si placut. Dai mult, dar ai calitate :P
IONIX
06-10-2003, 10:12 AM
Baieti, acolo e tare nice si super. E curat, si placut. Dai mult, dar ai calitate :P
ciofu, multumim
da alte propuneri aveti?? (adica mai ieftin si bun :) )
Melania
06-10-2003, 10:30 AM
...Ionix...daca iti pare scump dute la Lacu Comsomolist, e pe degeaba, nu esti limitat in timp si nici in actiuni.....unika ce ar fi ca ai putea sa te impli de tot felu de rie, gonoreie, tif, ciuma...si altele....dar stiindute pe tine, nu cred ca tear disfigura tare si mai ales nu tiar strica la fata....
so, enjoy!
IONIX
06-10-2003, 10:39 AM
...Ionix...daca iti pare scump dute la Lacu Comsomolist, e pe degeaba, nu esti limitat in timp si nici in actiuni.....unika ce ar fi ca ai putea sa te impli de tot felu de rie, gonoreie, tif, ciuma...si altele....dar stiindute pe tine, nu cred ca tear disfigura tare si mai ales nu tiar strica la fata....
so, enjoy!
Mel, multumesc pentru atentia acordata. dar eu frecventez bazinul de la Palatul Sporturilor si sunt multumit.
... si apropo, nu este nevoie sa ma murdaresti din cap pina-n picioare :wink: cit decit n-am spus nimic de "fizionomia" dumitale.... :plictisi:
Melania
06-10-2003, 10:46 AM
Ionix, nu fi copil...kiar daca ai vrea sa zici ceva de "fizionomia " mea...nu ai avea ce!!!
asa ca,....ramin pina cand tot la a ta!
IONIX
06-10-2003, 10:51 AM
asa ca,....ramin pina cand tot la a ta!
adica???
PS: hai sa vorbim despre inot, dar nu sa ne gruzim unul pe altul :wink: :) please.......
Fox
06-10-2003, 11:00 AM
Puteti vorbi si despre inec :hehei:
Codrin
06-10-2003, 11:03 AM
............ poloishti primitzi ? .............
IONIX
06-10-2003, 11:04 AM
Puteti vorbi si despre inec :hehei:
cred ca trebuie inecate niste persoane de pe forum :demon:
Fox
06-10-2003, 11:14 AM
Atunci n-ai avea cu cine sa te razboiesti :roll: :D
IONIX
06-10-2003, 11:21 AM
Atunci n-ai avea cu cine sa te razboiesti :roll: :D
poate inecam forumu cu totu' :hehei:
Codrin
06-10-2003, 11:26 AM
Daca la inecatul meu te referi , Ionix , itzi va fi destul de greu 8) ........... Faceam antrenamente purtind in spate cite un coechipier ture intregi de bazin , gindeshte-te cit de ushor mi-ar fi cu un ......... motan aninat de mine . :D :D :D
[K]
06-10-2003, 11:27 AM
IONIX da cand ymbli la Palatul Sporturilor? Poate facem un water-racing?
Fox
06-10-2003, 11:27 AM
poate inecam forumu cu totu' :hehei:
As muri de plictiseala :-?
IONIX
06-10-2003, 11:43 AM
]IONIX da cand ymbli la Palatul Sporturilor? Poate facem un water-racing?
sorry, dar eu sunt doar un amator de inot :( nici nu pot inota prea bine
As muri de plictiseala
nu stii ce-i aia ditractia de la bazin :D
Daca la inecatul meu te referi , Ionix , itzi va fi destul de greu
nu numai de tine, dar in general :crazy:
.....si bespredel se poate organiza...
Fox
06-10-2003, 11:48 AM
As muri de plictiseala
nu stii ce-i aia ditractia de la bazin :D
Sorry, am uitat sa precizez "... la servici" 8)
[K]
06-10-2003, 11:50 AM
[K] eh....nika shiastie....ok, atunci fara water-racing....
da cand ymbli? shy eshti invalid? (adica student la usm?)