se duce pe apa sambetei, pretzurile cresc insa nivelul de predare scade..
la clasele primare se preda bine shi sunt conditzii bune, dar in rest, just another lyceum..
Nikole
07-07-2006, 02:44 PM
Stiu ca are renume, dar nu prea vad rezultate!!!E un liceu de elita , unde invata copii de bani gata!!! Nici acum nu stiu exact unde se afla, e dosit bine!!!
Arina
07-07-2006, 03:53 PM
ei, dosit. langa stadionul dinamo unele blocuri... nu departe de USM...altele.
Manix
07-07-2006, 07:59 PM
invatamintul privat ar fi un business bun in Chisinau - cererea e nebuna, iar oferta e cam slaba, plus infrastructura nu e cine stie ce... sa vina cineva si sa construiasca o scoala normala cu profi bine platiti, sali de compiutere, sala sportiva normala (nu doar pentru basket, dar pentru toate sporturile, bazin, si vreun stadion extern pentru fotbal), cu toate celea ce le trebuie copiilor precis ca intr-un an doi isi face renume mai ceva decat prometeu si toate celelalte licee luate la un loc.
dianim
07-17-2006, 10:54 PM
pentru cei ce invata la prometeu:vreau sa stiu mai multe despre clasele primare de acolo:adica citi copii sunt in clasa ,la ce nivel sunt profii,cit costa etc etc.Daca cineva din voi cunoaste aceste info ,nu tineti in voi:)
animaluts
07-18-2006, 10:50 AM
60 $ pe luna, conditiile excelente, inainte de lectii copii pleaca la biserica din curtea scolii la o slujba de 30 min, au sala sportiva destul de dotata, dendrariumul alaturi, uneori pleaca acolo la plimbare.
profesorii in varsta sunt foarte buni, paremise 3 profesori sunt din romania, deja de vreo 8 ani sunt aici in moldova. profesoarele ( sau invatatoarele ) mai tinerele sunt mai problematice.. aici ori ai noroc de una buna ori trebuie sa lupti sa transferi copilul in alta clasa.
lectii de religie, sah, inot, etc.. copilul poate ramane dupa lectii la program pana la 16.30 - 17.00 unde-shi face lectiile cu invatatoarea. cantina destul de buna. nu shtiu, din toate liceele din md, treapta primara consider ca сel mai bine de fakut la prometeu.
un singur minus ar fi copii de'acolo.. 60 % sunt stricati shi alintatzi, respektiv influentzeaza intr-o anumita masura copii normali din familii normale.
dianim
07-18-2006, 02:50 PM
Shi taxa de intarare?
animaluts
07-18-2006, 03:10 PM
daqa nu ma inshel 600 euro.. mai putzin la sigur nu e, poate doar mai mult.. 90 % ca e 600.
adrenalina
07-18-2006, 06:40 PM
mie mi se pare aberant sa platesti 600 euro pentru scoala primara numai ca sa il inscrii, pe langa taxa aia pe luna... eu nu inteleg cu ce ii mai buna o scoala particulara de una de stat. eu am invatat intr-un de stat si am iesit om normal...
animaluts
07-19-2006, 10:24 AM
m-am exprimat cred ca greshit.. 600 de euro nu e doar pentru treapta primara... ai platit o data shi deja achitzi taxa lunara.
1) e liceu roman.. uniqul totushi.. deshi clar ca mare lukru din asta nu e.. mai mult la nume se limiteaza..
2) studiile de calitate.. сel putin treapta primara.. sunt shi la treapta gimnaziala/liceala profi buni dar multi au plecat shi au venit tampitzi de prin Univers Moldova shi Slmm, ceea ce strica mult liceul..
inainte Prometeul oferea ocazii serioase de a continua studiile in strainatate, in mare parte Romania/SUA .. acum insa shi partea asta scade considerabil.. ocazii de acestea sunt aproape ca-n orice alta shcoala..
orikum treapta primara sunt convins ca merita de fakut la prometeu.. mai departe.. nu shtiu.. nu vad o alta alternativa mai buna..
inqa un plus la prometeu.. nu-i coruptzie serioasa ca-n alte shcoli.. are direktorul unele "donatii" din partea unor elevi cu situatia mai slaba la invatzatura.. dar nici un profesor ( ABSOLUT NICI UNUL ) nu ia mita.. nu poti sa cumperi o nota, nu poti teza s-o cumperi shi tot asha..
dianim
07-20-2006, 12:01 AM
Sunt de acord (Cu Adrenalina) ...pina la urma totul depinde de profa peste care dai..
Dar liceul privat iti ofera siguranta k nimeresti intr-un colectiv de parinti preocupati de soarta copiilor lor...
Arina
07-20-2006, 12:16 AM
nu e regula faza cu parintii... poate fi un colectiv si cu parinti care vor sa arate prietenilor ca copilul lor merge la o scoala cu plata...
mame chitite si raschitite, cu masinute, ducandu-si copilasii la scoala si apoi se duc la o cafeluta sa discute despre pedichiura...
animaluts
07-20-2006, 11:05 AM
Arina are mai multa dreptate in kazu de fatza.. mai mult parintzilor nu le pasa de copii, ei ii dau la shkoala privata shi ku asta s-a zis..
Manix
07-20-2006, 05:31 PM
m-am exprimat cred ca greshit.. 600 de euro nu e doar pentru treapta primara... ai platit o data shi deja achitzi taxa lunara.
Cu asa taxe si asa copii alintati si parinti care sa-si permita taxele mai bine deja e sa 'naimesti profi privati care sa-ti vina acasa sau sa te duci la ei acasa si sa iai lectii particulare, cel putin clasele primare.... ii pui copilului o baza buna si pe urma iti iai de-o grija si poti sa-l dai si la scoli normale pentru gimnaziu ca sa se mai socializeze un pic...
Da oricum e prosteasca situatia curenta in invatamant... profii normali care erau deja imbatranesc sarmanii si ies la pensie, sau pleaca peste hotare.
fergie
08-27-2006, 12:49 AM
daqa nu ma inshel 600 euro.. mai putzin la sigur nu e, poate doar mai mult.. 90 % ca e 600.
defapt taxa de intrare era 600 $ cand eu am intrat in clasa 1..avind in vedere ca au trecut 9 ani de atunci...pot sa zic linishtita ca nu a ramas tot aceeashi!
nicole
11-03-2006, 09:03 PM
multe impresii bune despre prometeu create din publicitate?caci altfel nu poate fi...invat la prometeu si e frig se fura manuale din clasa nimeni nu-i pasa...sau intoxicat 3 copii au avut febra unul dintre ei avand40,2 a lesinat si a venit salvarea mai departe faceti concluziile
taxa de intrare e 850 de dolari
de unde ati scos inotul?imi spuneti si mie?si cu biserica?
totul era inainte dar acum...
cherry_flavour
12-09-2006, 03:52 PM
Catre cei care shi-au exprimat parerea mai sus:
Eu mi-am facut studiile la Liceul Prometeu din clasa 1 pina 10, dintre care 6 ani pe bursa. Da, la Prometeu sunt copii alintati. Dar copii alintati sunt prezenti in toate liceile.
FAteta pozitiva e mult mai mare decit cea negativa - datorita educatii care mi-au oferit-o profesorii, am trecut la mai multe concursuri de limba engleza pina am cishtigat o bursa in Marea Britanie. Acum sunt la universitate in UK, shi din clasa mea de 17 oameni care au absolit la Prometeu, doar 4 sunt la momentul de fata in Moldova! Acest fapt ne zice ceva... Majoritatea copiilor sunt plecati pe bursa in Franta, Romania, Germania shi UK.
Si dragi utilizatori ai acestui portal, toti profesorii care vin sa ne predea la Prometeu din alte licee sunt superbi! In cele mai multe cazuri sunt persoane care scriu carti in domeniu sau profesori cu experienta in predare exceptionala. Acei care nu predau bine dupa standarte prometeene sunt rapid dati afara (la fel ca si elevii care nu invata bine).
Concluzia este ca Prometeu e un liceu de exceptie in ceea ce tine de nivel de predare, organizare, disciplina shi multe multe alte chestii care le intereseaza pe parintii elevilor de azi, si care ar fi trebuit pe cinste apreciate de societate.
Ecaterina Sanalatii
PiggyEFromHell
12-13-2006, 01:52 AM
Cherry-flavour sincer imi vine sa cred cu greu ceea ce spui tu. Nu cunosc liceul si nici ca m-ar interesa prea tare... dar totusi suna mult prea bine... oare e chiar adevarat? Sau e doar o parere romantica?
P.S.
Scuzati-mi ignoranta... cum se zice corect... plecati pe bursa sau plecati cu bursa?
dictionar
12-13-2006, 12:53 PM
piggy, da eu o cred :)
si nu te lua de oamenii noi veniti pe forum, lasa-i sa respire liber :)
linar
12-13-2006, 01:56 PM
Cunosc mai mult sau mai putin situatia liceului "Prometeu", un bun profesor si prieten ..pot sa-i zic prieten pentru ca m-a ajutat mult atunci cand am avut nevoie, este director adjunct (daca nu gresesc) la acest liceu. si stiu ca aici profii sunt unii din cei mai buni, dar mai stiu ca taxele de studii sunt enorme. liceul ofera multe oportunitati pentru elevii lor, si am vazut cum din an in an acesta se dezvolta.
piggye...tu ca deobicei esti o rautate...ce sa zic:D...
nicu
02-03-2007, 06:24 PM
Cunosc mai mult sau mai putin situatia liceului "Prometeu", un bun profesor si prieten ..pot sa-i zic prieten pentru ca m-a ajutat mult atunci cand am avut nevoie, este director adjunct (daca nu gresesc) la acest liceu. si stiu ca aici profii sunt unii din cei mai buni, dar mai stiu ca taxele de studii sunt enorme. liceul ofera multe oportunitati pentru elevii lor, si am vazut cum din an in an acesta se dezvolta.
piggye...tu ca deobicei esti o rautate...ce sa zic:D...
Ce sa zic liceul prometeu the best
Si sa nu credeti ca la prometeu merg doar cei bogati
PiggyEFromHell
02-05-2007, 04:27 PM
Ce sa zic liceul prometeu the best
Si sa nu credeti ca la prometeu merg doar cei bogati
Si cei tonti?:)
khama
02-06-2007, 05:56 PM
asachi rulz! :D ghy ghy
lelaina
02-06-2007, 10:43 PM
Nicu, si ar trebui sa te credem pe cuvant? Cu o astfel de taxa pt studii doar cei cu nivelul financiar peste medie isi permit sa-si dea copilul la Prometeu. In caz contrar, ada dovezi.
_eu_
03-19-2007, 01:01 AM
Ma rupe, cind aud persoane pe drum vb despre lic Prometeu k despre ceva foarte frumos, dar de fapt tot ce se stie despre el este doar suprafata.
Prometeu este doar o adunatura de cunostinte, prieteni si buni prieteni, dar mai mult k atit rude (cumatrizm pina peste limitele normalului); cei care sunt din Prometeu, analizati cite perechi (sot sotie) avem in el, surori si fratsi, cumatri. vetsi vedea k nici un profesor nu va sta deoparte. Nu este atit de liberal dupa cum de vorbeste, ni se impun prea multe lucruri, mam saturat sa ma ciocnesc de parerile profesorilor care nu accepta noile viziuni asupra lucrurilor pe care le predau.
Prometeu duce lipsa de profesori competentsi, daq cineva poate sa ma cotreze, chiar miar placea so facetsi, doar ca cred k imi vetsi da doar nume de profi exceptsie.
O conducere timpita, doar 2 lucruri respect in acest liceu, 1 - director cu adevarat cult + 2- aerele de patriotism pe care il au multsi profesori, dar care se limiteaza numai la aere. in fine, se transforma intro fantoma a trecutului, Prometeu isi stinge flacarile.
groparu
03-19-2007, 02:06 AM
in fine, se transforma intro fantoma a trecutului, Prometeu isi stinge flacarile.
la fel ca restul liceelor candva bune...
Lis
03-20-2007, 01:31 AM
cred ca e vorba mai multa de generatiile care vin dupa noi...sunt niste oameni diferiti, cu valori diferite, si o ierarhie diferita a acestora. Asta oarecum nelinisteste.
kraft_natasha
03-21-2007, 09:29 AM
la gindul "ce vine din urma", profii se bukura de prezent :)
PiggyEFromHell
03-21-2007, 04:43 PM
Hai mah, si voi acum. Cine e vinovat de ceea ce vine din urma? Cei care sunt in prezent. Inclusiv profii, dar nu numai ei.
_eu_
03-21-2007, 11:49 PM
(VB de prometeu, dar aici mai intra multe alte licee deasemenea) profi-elevi / elevi - profi; se duce dracului invatamintu nostru Moldav; cine sunt profesorii nostri?, niste oameni disperati fara bani, fara valori nobile, dar cu multe !!!! principii prostesti. cine sunt elevii azi? niste omuleti pe care-i doare-n cot de tot ce-i inconjoara (vorbesc de majoritatea lor, daq ar fi s admir fiecare eleva a Promului, 70% din timp ash sta cu pula ridicata, fufismul nu se termina, fustele nu se vad, baietsilor le-au amortsit mainile in buzunare, sh leapar riduri la gura de la cuv pe care le vb - "ei sunt foarte cool"), au bani si pot cumpara tot ce se vinde, dar azi se vinde tot, deci pot intretine profii care stau ca rindunelele cu gurele gascate si flaminde. Liceul azi este locul unde se pierde fericirea din sufletul elevilor, buzunarele parintilor si cel mai dureros este k aici creerii isi pierd din greutete.
adrenalina
03-22-2007, 12:11 AM
eu cred ca se exagereaza putin problema... imi amintesc ca pe vremea cand eram eu eleva, asa se ingrozeau adultii de generatia noastra... si parca am iesit toti oameni normali, cu preocupari, cu viitor...
asta este perceptia conflictuala intre generatii si atata tot... normal ca noua ni se pare anumite lucruri desplaste, asa cum si altii credeau despre noi... nu va amuza ca ati ajuns si voi sa spuneti..."domane tineretul din ziua de azi... " :D
PiggyEFromHell
03-22-2007, 04:45 PM
Asta zic si eu. Asa vor spune toate generatiile, si totusi toti vor fi mai mult sau mai putin OK.
_eu_
03-23-2007, 12:09 AM
hey, eu sunt un elev de 17 ani in liceul Prometeu, shi credetsima ca mam saturat sa fiu in top 10 a celor mai conflictuali si discutatsi elevi in cancelaria liceului, diriginta deja ma roaga sami calc pe principii shi sa mai tac citeodata, chiar daq am multe de zis - Dar nu pot - trebuie de recunoscut k avem o mare mare problema in sistemul de invatsamint, si in scolile noastre, mai ales in cele private, unde persista foarte mult totalitarism, impunere macar ca liceul in care invats se numeste Liceu de Creativitate si Inventica, i pare a fi unul care promoveaza libertatea individului, aha, asta-i numai oficial, dar tot ceia cei oficial e minciuna, Prometeul de azi nu e ceea ce era atunci cind am intrat in el, cu 11 ani in urma.
adrenalina
03-24-2007, 03:10 AM
sau poate tu esti doar un adolescent tipic care are impresia ca este nedreptatit... ii specific varstei si trece pe la 20 de ani :D
Ruxanda
03-31-2007, 07:21 PM
_eu_, stiu despre ce vorbesti... am invatat si eu pana 2 ani in urma la "superbul" Prometeu si imi pare tare bine ca am plecat de acolo.... Parca in noua mea scoala nu observ atatea fitze si orgolii, colegii sunt mai cumsecade si atmosfera e mai binevoitoare...
Yup, sunt o fericita ex-Prometeista! :D
s3bi
04-04-2007, 08:22 PM
nu imi place atunci cand toate locurile de la olimpiada le "cumpara" prometeul... nu cred ca se face mare carte acolo..
dictionar
04-04-2007, 10:12 PM
ei... nustiu eu cine si ce cumpara , atita timp cit am in familie la mine, lume care ea locuri la olimpiada fara ca sa le cumpare, mai ales ca invata la scoli pacatoase :D.
Ruxanda
04-04-2007, 11:03 PM
nu imi place atunci cand toate locurile de la olimpiada le "cumpara" prometeul... nu cred ca se face mare carte acolo..
In privinta cumparatului de locuri... Nu stiu de asa ceva... Am participat si eu la careva olimpiade si sigur n-am facut asa ceva (nici nu stiu de fosti colegi de-ai mei care sa fi facut facut asta...)
In orice caz, carte se face destul de buna... stiu din comparatia cu alte scoli...
vik-ing
04-05-2007, 02:43 AM
In privinta cumparatului de locuri... Nu stiu de asa ceva... Am participat si eu la careva olimpiade si sigur n-am facut asa ceva (nici nu stiu de fosti colegi de-ai mei care sa fi facut facut asta...)
In orice caz, carte se face destul de buna... stiu din comparatia cu alte scoli...
Am participat la zonala dintre colegii si stiu precis ca s-au cumparat locurile intii de la mai multe discipline....daca in a 10-a si a 11-a mai ai vreo sansa ca sa ajungi la REPUBLICANA in 12-a -pishi pisima:)....interesul este prea mare: primele trei locuri de la republica nu dau bacu' la obiectul dat..;)
Ruxanda
04-05-2007, 08:58 PM
Am participat la zonala dintre colegii si stiu precis ca s-au cumparat locurile intii de la mai multe discipline....daca in a 10-a si a 11-a mai ai vreo sansa ca sa ajungi la REPUBLICANA in 12-a -pishi pisima:)....interesul este prea mare: primele trei locuri de la republica nu dau bacu' la obiectul dat..;)
Pai tu vorbesti de colegii... eu insa nu stiu ca Prometeul sa fi cumparat niste locuri la olimpiadele liceale...
Anywayz, e posibil.... da pana nu vad, nu cred! :)
un lucru il pot spune sigur: liceul prometeu nu este corupt shi asigura un nivel inalt de educatie
pt cei care vor sa isi asigure un viitor bun, isi vor alege shi o baza respectiva
shi plus la asta, cei care au invatat un anumit timp in prometeu shi pe urma au plecat in alte licee, spune-ti, oare nu v-ati incadrat mai bine in alte licee? pt ca cei care pleaca CU BUCURIE de acolo, sunt de obicei cei care nu se pot incadra in colectiv, insa ei instinctiv promoveza aceleashi valori de acolo, de aceea sunt ushor primiti in alte partzi: de ex: prietena mea nu era acceptata de colectivul de la ea din clasa de la prometeu(intr-adevar copiii sunt alintati, mai ales acum), insa ea fff bine a fost primita in colegiul ei, si e cazul la mai multi, pt ca copiii de la prometeu nu sunt atat de complexati ca ceilalati, sunt mai liberi in gandire shi in exprimare
cat despre competentza profesorilor, cei care nu ii cunoasteti mai bine taceti
pt ca intr-adevar sunt profi fff buni, care nici nu se compara cu 100 din alte licee luati la un loc
maslinka
04-11-2007, 11:51 PM
shi consider invidie toate rautatile de aici adresate liceului Prometeu
Otilia
04-12-2007, 11:55 PM
cei care au invatat un anumit timp in prometeu shi pe urma au plecat in alte licee, spune-ti, oare nu v-ati incadrat mai bine
profesorul de limba romana vad ca super tare a fost.
cherryblossom
04-25-2007, 01:20 AM
Hi everybody! I'm sorry I don't speak the language just YET, but I will be moving shortly to Chisinau because of my father's job... and I was exploring different options for schools. I heard that this Prometeu is a good one, isn't it? it seems like you have a lot of things to say about it. If any of you would be so kind to translate it to me, I would be enormously grateful.
xxxxxxxx
Danielle
Otilia
04-25-2007, 01:31 AM
dear Danielle,
I haven't studied in this lyceum, however the general opinion regarding this particular school is not a very positive one.
Anyway, we can not judge and advice, except for the persons that have studied there and probably each of us will defend and opt for his/her own school. Will see what other people say, as for now - welcome to Moldova.
star_girl
04-28-2007, 06:28 PM
toti sun ca in prometeu se invata atit de bine de nu se mai poate!!!!
la prom se puneau notele "pe degeaba" ,dar la altele se zubreste
unicul lucru pe care il regret este ca acolo a ramas cea mai buna prietena a mea
dar sa nu va para ca prin aceata voi spune prometeu 4ever
calugarita
04-30-2007, 05:30 PM
un lucru il pot spune sigur: liceul prometeu nu este corupt shi asigura un nivel inalt de educatie
pt cei care vor sa isi asigure un viitor bun, isi vor alege shi o baza respectiva
shi plus la asta, cei care au invatat un anumit timp in prometeu shi pe urma au plecat in alte licee, spune-ti, oare nu v-ati incadrat mai bine in alte licee? pt ca cei care pleaca CU BUCURIE de acolo, sunt de obicei cei care nu se pot incadra in colectiv, insa ei instinctiv promoveza aceleashi valori de acolo, de aceea sunt ushor primiti in alte partzi: de ex: prietena mea nu era acceptata de colectivul de la ea din clasa de la prometeu(intr-adevar copiii sunt alintati, mai ales acum), insa ea fff bine a fost primita in colegiul ei, si e cazul la mai multi, pt ca copiii de la prometeu nu sunt atat de complexati ca ceilalati, sunt mai liberi in gandire shi in exprimare
cat despre competentza profesorilor, cei care nu ii cunoasteti mai bine taceti
pt ca intr-adevar sunt profi fff buni, care nici nu se compara cu 100 din alte licee luati la un loc
nu am invatat la prometeu si, subiectiv vorbind, consider ca in aceasta scoala sunt invati copiii demnitarilor nostri de stat. e si normal ca ei sa fie alintati... pe cat vorbind despre libertatea lor in gandire si exprimare... :) nu cred ca acest fapt se datoreaza liceului, ci situatiei financiare :) daca cineva a inteles ce am vrut sa zic...
maslinka welcome to a discussion :aww:
Ruxanda
05-01-2007, 07:23 PM
Hi everybody! I'm sorry I don't speak the language just YET, but I will be moving shortly to Chisinau because of my father's job... and I was exploring different options for schools. I heard that this Prometeu is a good one, isn't it? it seems like you have a lot of things to say about it. If any of you would be so kind to translate it to me, I would be enormously grateful.
xxxxxxxx
Danielle
Danielle, this was once a great lyceum... but in the last years it has gotten worse and worse.... the prices are now pretty huge, while the quality of learning is not as good as in other cheaper lyceums. I sugest you keep searching for a good school, because at the moment I deffinetly do not recommend Prometeu....
Abenpace
05-03-2007, 03:29 PM
xxxxxxxx
Danielle
Danielle,
Prometeu is a very bad school - the best school in Moldova is in Copceac, Gagauz Yeri. They have a football stadium (good bonus). And also you can rent a coliba (traditional summer house) for $5 a month in the school's vicinity. Special courses include sewing and tractor driving. You won't find this at Prometeu. Also in the autumn the secret organization of the Copceac School Alfa Delta Buba organizes safari and hunt kittens for special traditional ceremonial.
Copceac School's grads include:
Doamna Maria, traditional doctor
Doamna Elena, Mr. Gheorghe's wife
Constantin Ivanovici, local dairy tycoon
...fata probabil intreaba de o scoala in Chisinau, si nu de una in Gagauzia. Plus ca e tema despre liceul "Prometeu" si nu care scoala in intreaga RM ii cea mai super.
Abenpace
05-04-2007, 10:06 AM
...fata probabil intreaba de o scoala in Chisinau, si nu de una in Gagauzia. Plus ca e tema despre liceul "Prometeu" si nu care scoala in intreaga RM ii cea mai super.
citat: "and I was exploring different options for schools."
calugarita
05-05-2007, 04:08 PM
citat: "and I was exploring different options for schools."
probably in Chisinau, draga.:nuuu:
fergie
05-09-2007, 09:54 PM
hmm...daca as asculta ce vb toti aici despre Prometeu,as crede ca invat in iad..dar nu intr-un liceu.
E normal ca oamenilor sa le placa sa critice..MAI ALES ceea ce nu cunosc,dar...vorbind la general in MD shcoli/licee de exceptie nu prea gasesti.Chiar sa vreau sa ma mut din acest liceu,nu am unde :|
asa ca apreciati ceea ce este,nu va grabiti cu concluziile! ca e usor sa vb de rau,decat sa pretuiesti ce ai in fata :)
Democracy
05-09-2007, 10:54 PM
Oameni buni... Ginditsiva si voi pentru o sekunda ce ar gindi fata despre noi (daca ar intselege romina..). Unul striga Prometeu 4 ever, altul Prometeu is very bad. Va rog sa-mi dati exemplu de o scoala cu profesori fte buni si cu o atmosfera normala de lucru... Le poti numara pe degete. Eu imi continuu studiile la Prometeu si vreau sa spun ca e o institutsie super.
kraft_natasha
05-10-2007, 04:02 PM
Va rog sa-mi dati exemplu de o scoala cu profesori fte buni si cu o atmosfera normala de lucru...
socrate
Otilia
05-10-2007, 05:10 PM
Ion Creanga e super fain liceu.
fergie
05-10-2007, 08:56 PM
Prometeu :->
Ruxanda
05-10-2007, 10:36 PM
Ion Creanga e super fain liceu.
Din cate stiu la asta e foarte greu + uniforme verzi la gimnaziu si negre la liceu... ma rog, pentru unii asta-i un lucru bun, pentru altii rau
Artur
05-21-2007, 07:14 PM
Promoteu - promoteu, da nu s-o tinut de cuvint :)
ana_maria
07-20-2007, 11:56 AM
kraft_nasha draga socrate din cite shtiu eu a fost un colegiu care deja s-a desfiintzat, fratele meu a invatzat acolo shi din pacate , ca ash fi vrut sa ma duc shi eu acolo, deja s-a desfiintzat.Iar acum ma duc la prometeu shi sa va spun am cunoscutzi acolo shi e chiar asha de dezastruos acest liceu [recum spunetzi.Ei dar wareva sper ca am sa ma descurc.
a_a
09-11-2007, 12:34 AM
hehehe adunatura de invidiosi...:))))
ati vrea voi sa invatati in asa liceu..si va legati de orice...k se ia mita k sunt profi incapabili:D:D:D:D etc etc etc etc ...dak ati sti voi k pe unii elevi dom' director ia luat si fara taxa de intrare... kopii ku o pozitie financiara decenta kare insa au o minte stralucita:)
se tine f mult cont de situatia baneasca a elevului, iar dak acesta este eminent are o bursa destul de generoasa..kopii ku frati ce invata in liceu sunt la fel scutiti:))
iar olimpiadele le kashtigam tot noi nu de aceea k avem mai multi bani si kumparam lokurile , ci pentru k avem marele avantaj de-a invata intr-un liceu in care 90% profesori sunt cei mai de vaza in MD.....
:P:P:P:P:P iar in komparatie ku voi noi invatam din manuale romanesti....:P:P
....
off cate comment-uri tampite am cit eu in forumu' acesta..
asachi??ion creanga?? :)))
si eu as putea barfi liceele acestea 3 zile la rand.. ex: k se drogheaza si se bea akolo.... ceea ce la noi NICIODATA nu s-a intamplat:P:P:P:P:P:P
ex prometeisti nemultumiti...de ce?? pt ca sunt niste frustrati kare pur si simplu dinntr-un Xmotiv nu si-au putut continua studiile in acest liceu..si stau si-l barfesk..si tot degeaba..e cel mai intrebat liceu din MD :P:P:P:P:P:P
fete sexxy? li se ridika la unii aici ceva:)))))))))))
:D:D:D:D:D dak la noi sunt considerate fetele sexy acelea care se imbraca trendy , atunci dar eu imi pot permite sa numesc altcumva fetele din celelalte licee...nu tokmai ku kuvinte decente:D:D:D:D:D
invidiosi au fost si au s fie...dar scumpi parinti,elevi dak doriti intr-adevar sa aveti un viitor prosper nu ezitati sa veniti in LIceul "Prometeu-Prim" in care cu adevarat se face carte serioasa si o sa aveti okazia sa va socializati ku oameni neindoit f de treaba..kiar dak sunt katalogati drept alintati..elevii nostri sunt cei mai comunicativi si dezinhibati....
}{}{ pup pe toti si pacat de ceea ce se spune aici..kiar e pacat :(
`romEo
09-11-2007, 02:53 PM
:D oare mai exista in MD licee,in afara de cel birfit aici,unde sar putia de invatat fara ca sa se vb urit de el...invidie si numai invidie...sau prostimea omului.
AndersoN
09-11-2007, 03:41 PM
Imi pare bine ca am dat peste discutia asta. Poate sunt ceva absolventi a Prometeului, si nu numai, prezenti.
Va rog sa aruncati o privire la http://www.plamadeala.com/utils/uni_info.php
Multumesc.
PiggyEFromHell
09-11-2007, 03:48 PM
bla bla bla
La cat de cult te-ai exprimat... am dubii mai mari ca inainte.
gabitzzzzzaaa
10-25-2007, 02:59 PM
Deci in general copii sunt tare dragutzi, profii buni, lunar platim 70$! atunci cind ploua avem sansa sa calatorim prin venetia (adik sunt inundatiii in scola) nu e prea greu sa invetzi deoarece profesorii nu sunt prea exigenti !sapoi in clasele pimare era mult mai bine decit acum ....:(
gabitzzzzzaaa
11-03-2007, 10:12 PM
taxa de intrare este 750 de euro! :)
DoLcE&GaBBaNa
01-11-2008, 09:35 PM
Mdea...Sunt deacord cu tine...adunatura de invidiosi!!!Invat la Liceul Prometeu-Prim si sunt fff mandra de aceasta! Este un liceu exelent...cei drept taxele destul de ridicate dar merita!:) :):) Profesorii sunt fff buni!Mda....treapta primara am impresia ca e cea mai buna la liceul Prometeu, profesori exelenti, conditii bune...
Despre tema ca copii sunt alintati, nu pot sa neg, dar in orice liceu exista copii alintati... si orice elev nou se incadreaza in clasele de la noi din cate stiu...:) e super liceu:P
Iar la acei care skriu tampenii despre Prometeu....''De unde voi luati toate prostiile astea? Ati fost elevii acestui liceu? Daca nu mai bn nu discutati ce nu stiti! Liceul Prometeu e fff buni...:) ''
poop la totzi:)
nicu
01-18-2008, 09:32 PM
Si eu invat la prometeu in clasa a 8-a si imi place. Profii sunt destul de buni si imi plac (ma rog, cat poate sa-mi placa un profesor). Chiar azi am venit de la olimpiada de chimie si credetima nu am cumparat nimic mai mult decat pixul cu care am scris.
SSS300
02-13-2008, 06:53 AM
Salut ma interesiaza daca o cunosti pe domna Anisoara Constantinescu invatatorae la acest liceu pentru clasele primare
marishka
02-15-2008, 01:17 AM
mie mi se pare aberant sa platesti 600 euro pentru scoala primara numai ca sa il inscrii, pe langa taxa aia pe luna... eu nu inteleg cu ce ii mai buna o scoala particulara de una de stat. eu am invatat intr-un de stat si am iesit om normal...
Eu de exemplu am invatat 7 ani la Prometeu,pina nam avut probleme serioase cu directoarea adjuncta Dna Virlan, pina sa ajunga la judecata! Profii prea multe isi permit!
comportamentul unora este chiar oribil!
acum deja invatz in liceu de stat!nu se deosebeshe cu nimic, numai ca platimm doar 100 de lei pe luna,shi chiar alt fel se atarna fata de elevi,shi note! sa ai un 10 la Prometeu,multa minte nu-ti trebu,dar aici trebu munca... munca... munca!
Vreti sa-i faceti bine Dnului Aurelian Silvestru ? Invatatzi la Prometeu :) !!!
SSS300
02-15-2008, 04:21 AM
Salut tuturor ma interesiaza daca o cunoste cineva pe domna Anisora Constantin profesore de clasele primare la acest liceu
zuzikamika
02-24-2008, 01:45 PM
eu cred ca liceul prometeu e un liceu foarte bun .. am invatzat si eu acolo pana in clasa 7 apoi am pelecat sa invatz in UK.. sa stizti ca profesorii is foarte buni .. si acolo nus cumatri sisozti sotzii... datotita lor eu aici is un top student in toate obiectle , mai ales in engleza ai aici carte se face ..
daca avezi ceva rau de zis ... mai vizitzti si voi prometeu si o sa vedetzi...
si inca ceva ..banii.. nui numaidecat si fii f bogat sa invezti aici ..
zuzikamika
02-24-2008, 01:47 PM
prometeu rulz!!!!!!!!!!!!! :)
JohnyBravo
04-16-2008, 04:42 PM
Liceu e super, dar daka unii nu invata sh nu frecventeaza orele sunt dati afara, sh daca esti exmatriculat, nu degeaba. Dak esti intradevar destept sh ai succese mari, nu este neaparat sa plateshti taxa, ai scutire.
P.S. E logik ka trebuie sa fie o taxa(poate una mare p/u multi oameni), de altfel profesorii trebuie sa primeaska salarii, pe care nu le primesk din buget, sh tot restu cheltuielilor(incalzire, apa, energie elec. etc.) sunt platite de catre liceu, sh nu de altcineva.Deci nu se platesk banii in vant.
PiggyEFromHell
04-16-2008, 09:14 PM
Dupa cum scrii probabil esti un elev exceptional... pacat de greselile de gramatica... se invata zici...
JustI
05-17-2008, 02:41 PM
Eu cred ca totzi suntetzi niste invideosi!!!!!!
PiggyEFromHell
05-17-2008, 03:04 PM
Eu cred ca totzi suntetzi niste invideosi!!!!!!
Bravo, ai ghicit...:D
JustI
05-18-2008, 02:22 PM
Cei care au invatat la Prometeu , iar apoi din cauza anumitor motive(situatia financiara a parintilor ori nereusita la invatatura) au plecat, iar acum stu si-l comenteaza: "ca e asa de rau si....' ei singuri nu inteleg ce spun ca in Prometeu un simplu copil ce nu are o reusita buna la invatatura nu-l iau!!!!!!
Iar sa stiti ca sora mea cu sustinera profesorilor din Prometeu a plecat sa invete un an dupa hotare, ce a ajutat-o mult sa intre la universitatea din Italia!!!!!!!!
si acum va rog sa trageti o concluzie... voi credeti ca suntem niste copii alintati? ba nu.... sunt cativa dar nu multi asa toti suntem interesati de viitorul nostru!!!!!!!!!!
Ruxanda
05-18-2008, 02:52 PM
Here we go again... parca o data la cateva saptamani se gaseste cate unul care se inregistreaza pe forum doar ca sa tina apararea mult iubitului liceu si dupa aia dispare iar in negurile netului...
Draga, tu macar ai citit ce s-a scris pe thread-ul asta inainte de a posta tu?
PS: Ce nota ai la Limba si literatura romana, huh? :)
JustI
05-23-2008, 10:04 PM
am 9 da ce te inereseaza de fapt? tu desteapto ii mai bine pentru you sa taci, ok? (merci deodata)
JustI
05-23-2008, 10:07 PM
a da si chiar da tu dc te inregistrezi pretty? aaa? doar ca sa critici ceea ce nu are ni-ci macar o legatura cu tine si daca esti asa de curioasa doar citeste despre Prometeu , da nu-l critika ca nu-i pentru you, ok? thanks!!!imi pare rau daca te-am ofensat!!!!!!!!!!!!":)"
PiggyEFromHell
05-23-2008, 10:07 PM
am 9 da ce te inereseaza de fapt? tu desteapto ii mai bine pentru you sa taci, ok? (merci deodata)
Cat ai platit draga? La cum scrii am impresia ca esti repetent pe viata...:D
JustI
05-23-2008, 10:16 PM
n-am platit nimik sa stii ca daca platim mult nu inseamna nimik si sa stii imka ceva eu nu am de gand sa ma uit cum scriu corect sau nu, ok? si te rog sa termini cu faza cu platitul ok? ca ma inerveaza, merci!!!
PiggyEFromHell
05-23-2008, 10:35 PM
n-am platit nimik sa stii ca daca platim mult nu inseamna nimik si sa stii imka ceva eu nu am de gand sa ma uit cum scriu corect sau nu, ok? si te rog sa termini cu faza cu platitul ok? ca ma inerveaza, merci!!!
Logic, doar cei ce stiu a scrie corect vor scrie corect... restul intra in categoriile: habar n-am, cumparat examene, prost, prost dar cu aspiratii mari. Alege una dupa placere, e gratis. :D
JustI
05-23-2008, 11:07 PM
da Doamne ce intelectual am gasit eu aici nu imi vine sa cred!!!!!!! poate nu o sa stai aici da o sa te duci untr-un sait unde doar genii vorbesc(asa ca tine :) )xexe, daca nu exista o sa-l fac eu special for you mie dor nu-mi este greu nu? pentru you!!! a da si plizzz tu nu stii ce situatie financiara au parintii mei is bogati sau nu chiar asa!!!! si chiar crezi ca la Prometeu is numai bogati, vaiii imi pare tare tare tare rau tu cu asa minte da cum tu poti sa crezi asta, soory swetty dar chiar imi pare rau asa un ielectual vai vai vai cum se duk oamenii in ripa!!!! vai vai vai!!!! iti propun sa nu scazi asa!! :) :) :)!!!!
JustI
05-23-2008, 11:14 PM
a da am uitat daca tu esti asa de desteptt poate vii si o sa predai la noi lectii ca un prof respectat eu iti propun ca obiect limba romana vad ca esti tare bun la ea si imi pare rau de mine si colegii mei daca o sa fii tu profu nostru ca o sa vorbesti mult da singur nu o sa intelegi ce!!!( a da si cred ca tu o sa ceri multe dar ce e bine ca cu asa prof la toti o sa se ridice medii ca tu mai ai mult de invatat pina sa o ajungi pe profa noastra!!!(dar macar o sa incerci ce o sa pierzi?)
P.S: vrei sa iti dau adresa cum sa ajungi, dar apoi planul liceului ca sa nu te pierzi(dor e assa de mare cum crezii) xexe desteptule
JustI
05-23-2008, 11:19 PM
si nu cred ca noua parintii o sa ne daie bani ca sa cumparam examene si olimpiade ca vreau sa faca oameni din noi desteptule(ce te-ai gruzit?)
PiggyEFromHell
05-23-2008, 11:39 PM
Da ce ti s-a intamplat draga de vomiti atat pe forumul asta? :D
Nu stiam ca exista olimpiade pentru spalatul veceului... sigur ca vor face oameni din voi -oameni de serviciu, maturatori de strada... altceva?
Gruzit? O da... asta numaidecat...:D
JustI
05-24-2008, 12:46 PM
O vai sorry dar nu am vazut ca surorile mele sa mature strazile una ii in Italia la juridica iar alta in Frantal la economie (si au invatat la Prometeu) tac sto soory swetty dar gresesti :)!!!!!!!!! a da si inca tu vapse cati ani ca chiar imi e tare interesant!!!!!!!!!!!!!
nicu
08-16-2008, 06:01 PM
Nu stiam ca exista olimpiade pentru spalatul veceului... sigur ca vor face oameni din voi -oameni de serviciu, maturatori de strada... altceva?
Inainte de toate, sa stii ca tocmai ma-i insultat si pe mine, deoarece si eu sunt de la Prometeu. Insulta-l pe JustI, daca iti face o atat de mare placere, dar vezi sa nu se supere altcineva.
Sunt dintr-o familie medie, nu foarte bogata. Parintii mei cheltuie o parte mare din bugetul familial pentru scoala, si crede-ma ca in nici intr-un caz nu ar plati profesorilor bani suplimentari (si totusi invat bine). Nu ar plati nici la olimpiade (si totusi obtin locuri bune). Daca esti un elev bun, poti beneficia de reduceri substantiale de pret. Spre exemplu, eu platesc doar 20 euro pe luna, in loc de taxa totala de 70 euro (am creat site-ul liceului), si Dl. Aurelian Silvestru (directorul) s-a dovedit a fi un om foarte bun. Sunt mandru ca invat la Prometeu - cea mai buna scoala din Moldova.
P.S: Acuma verifica daca n-am vre-o greseala gramaticala.
P.P.S: A si,.... sa-mi speli tu mie veceul, desteptule.
dictionar
08-16-2008, 07:01 PM
nicu, corect e :''m-ai'' , sper ca nu ai participat si la olimpiada de romana :D...
PiggyEFromHell
08-16-2008, 08:22 PM
Inainte de toate, sa stii ca tocmai ma-i insultat si pe mine, deoarece si eu sunt de la Prometeu.
Si de ce crezi ca asta ma face sa ma simt vinovat?
....dar vezi sa nu se supere altcineva.
Iarasi, de ce ar trebui sa ma intereseze asta?
Sunt dintr-o familie medie, nu foarte bogata. Parintii mei cheltuie o parte mare din bugetul familial pentru scoala, si crede-ma ca in nici intr-un caz nu ar plati profesorilor bani suplimentari (si totusi invat bine). Nu ar plati nici la olimpiade (si totusi obtin locuri bune). Daca esti un elev bun, poti beneficia de reduceri substantiale de pret. Spre exemplu, eu platesc doar 20 euro pe luna, in loc de taxa totala de 70 euro (am creat site-ul liceului), si Dl. Aurelian Silvestru (directorul) s-a dovedit a fi un om foarte bun. Sunt mandru ca invat la Prometeu - cea mai buna scoala din Moldova.
Felicitari! Dar sa-ti explic o chestie... nici mie si nici la 99% di populatia planetei nu le pasa cat de bun sau de rau e liceul tau. Dar ma distreaza pasiunea cu care cativa exaltati apara imaginea institutiei.
P.P.S: A si,.... sa-mi speli tu mie veceul, desteptule.
Sincer sa fiu, daca mi-ai plati salariu pe care il vreau... de ce nu? E o munca decenta pana la urma...ei bine, pute oleaca dar in schimb esti sef imediat:D. De ce sa nu luam in calcul si o astfel de oportunitate de cariera?
nicu
08-17-2008, 01:59 AM
Si de ce crezi ca asta ma face sa ma simt vinovat
Nu cred asta. Si nu-mi pasa ce simti tu.
Iarasi, de ce ar trebui sa ma intereseze asta?
Deoarece esti cel mai activ Anti-Prometeist din Topic.
Felicitari! Dar sa-ti explic o chestie... nici mie si nici la 99% di populatia planetei nu le pasa cat de bun sau de rau e liceul tau. Dar ma distreaza pasiunea cu care cativa exaltati apara imaginea institutiei.
Pai da, oamenii apara ceea ce le place, nu? Ai scapat un "n" in cuvantul "di" si ai folosit gresit expresia "nici la 99% di populatia", in caz ca te intereseaza, Domnule Perfectiune (Lingvistica).
Se scrie vreo... vrei sa-ti mai gasesc? Mai sunt.
Chiar te rog. Si nu uita sa corectezi si greselile de aici. Multumesc anticipat.
Sincer sa fiu, daca mi-ai plati salariu pe care il vreau... de ce nu? E o munca decenta pana la urma...ei bine, pute oleaca dar in schimb esti sef imediat:D. De ce sa nu luam in calcul si o astfel de oportunitate de cariera?
Pai, nu crede ca iti voi oferi salariul la care visezi.
nicu, corect e :''m-ai'' , sper ca nu ai participat si la olimpiada de romana :D...
Vrei sa spui: "cea m-ai buna scoala din Moldova"? Nu, nu am participat la Romana
particula
08-17-2008, 02:20 AM
draga
PiggyEFromHell cu tot respectul sint si eu elev al liceului "Prometeu-prim" permite-mi sa iti spun ca nu ai dreptate . Absolut toti elevii liceului sint abti de a participa la olimpiade sau de a purta o discutie inteligenta ceea ce despre tine nu cred ca putem spune la fel ,din pacate !(Nimic personal)
Umbreon
08-17-2008, 02:26 AM
draga
PiggyEFromHell cu tot respectul sint si eu elev al liceului "Prometeu-prim" permite-mi sa iti spun ca nu ai dreptate . Absolut toti elevii liceului sint abti de a participa la olimpiade sau de a purta o discutie inteligenta ceea ce despre tine nu cred ca putem spune la fel ,din pacate !(Nimic personal)
Nici microbii nu pot fi omoriti in proportie de 100%, si tu zici ca 100% din elevi sunt apti de a purta discutii inteligente ... :)))
particula
08-17-2008, 02:29 AM
Imi cer iertare 96% sint abti de a purta discutii inteligente !