va invita sa discutam despre televizor, cat ocupa din timpul nostru, ce merita sa urmarim, care sunt canalele cele mai bune sua mai putin bune, etc... si va rog, asa ca un mini sondaj, toti care scrieti la aceasta tema va rog sa spuneti cam cate ore stati in fata televizorului.
la tema voi adauga un sondaj, pentru a vedea preferintele voastre in materie de canale tv.
in cadrul temei, puteti sa va argumentati parerea :D
semidia
06-09-2006, 03:47 PM
mi-ar placea sa vorbim despre stres decat despre televizor:D
adrenalina
06-09-2006, 03:50 PM
semidia, este un forum psihologie... vrei sa vb acolo despre stres esti invitata... aici este dedicat mass-media... te rog fara spam asa aiurea numai.
Frontist
06-09-2006, 07:32 PM
semidia, este un forum psihologie... vrei sa vb acolo despre stres esti invitata... aici este dedicat mass-media... te rog fara spam asa aiurea numai.
adrenalina ar fi trebuit sa introduci si o rubrica in sondajul tau gen : nu prefer sa privesc televizorul!
eu de exemplu am o atitudine foarte proasta nu fata de presa aservita cumparata sau nu mai stiu ce fel ci in general fata de efectele televiziunii asupra societatii!
Televizorul este un hipnotizor de masa care distruge valorile care implantaza in creierile umane saminta putreda a ceea ce trebuie noi sa gindim. pentru ca avind in fata televizorul un copil de virsta mica nu are cum sa se formeze in spiritul a ceea ce vede!
Si imi dau seama ca traim intr-o lume in care deja televizorul nu mai poate fi eliminat cu toate ca ma simt mult mai bine daca nu-l privesc, si totusi il privim .
Ar fi necesar o reforma stricta care ar interzice anumite emisiuni , cel putin sa faca si la noi primii pasi cum sint facuti in tarile europene , cu toate ca acest lucru nu rezolva mare treaba dar cel putin este o incercare!
SA nu existat televizorul azi poate eram un stat mult mai civilizat si mai limpede la cap!
Sventlana
06-09-2006, 08:42 PM
am votat discovery si animal plantet intrucit muzica de la tv nu ma pasioneaza iar programele din ro(pro tv tvr) dau numai stiri si filme cam vechi
solara
06-09-2006, 10:47 PM
Am votat tvr-urile, desi ma uit extrem de rar la ele, dar mi se pare ca dau cele mai bune filme (europene - tvr2). Am mai votat si posturile de documentare (sunt fan "viasat explorer" :D). Pe mtv "ma uit" zilnic, adica-l las sa mearga in loc de radio, asa ca nu l-am votat.
Dar n-a aparut nici un post de stiri; cu revista presei ma trezesc de dimineata, in timpul zilei mai deschid la stiri cand mi-e urat singura-n casa, cred ca cele mai multe ore cu asa ceva le pierd.
khama
06-10-2006, 02:04 AM
shi eu cam ys rupt de televizor... de obicei privesc un film, shi mai yntotdeauna privesc on-the-fly, adica deschid cutia magica shi "rasfoiesc" pana gasesc ceva bun, daca nu - yl ynchid... foarte rar mi se primeshte sa privesc ceva ce mi-am programat din timp... niciodata nu shtiu ce mi se yntampla ...
zeddo
06-19-2006, 11:00 AM
Mi-am dat seama demult,cutia asta magica ma tampeste.Tembelizorul, cum zic unii... bine, ca sunt exceptii, noroc de campionatele mondiale...
linar
06-19-2006, 12:52 PM
deschid TV-ul doar dimineatza pentru stiri si Muzica,....seara...iar stiri& muzica& niste filme...in total vreo 3 ore maxim pe zi...
Fr3Zy
06-20-2006, 08:19 PM
Fashion TV putsinul timp kit ma invirt prin casa , fotbal si lupte kind le prind ... Cam asta ...
semidia
06-20-2006, 08:21 PM
am inceput sa reiau sirul animatiilor de pe Aplus (dupa ora22.00),bineinteles dupa ce ma "cultiv"cu literatura de pe Cultural TV.
alejandro
06-21-2006, 12:21 PM
pan' nu vad stirile de la ora 23 la protv nu ma bag la pat!!!
veronique
06-21-2006, 01:09 PM
de cand stau la camin nu prea mai "pup" televizorul,calculatorul e la putere:D, dar atunci cand mi se intampla sa trec intamplator prin fata TV-ului prefer posturi de genul Mezzo, Vh1, pe cele financiare si canalele de stiri, de preferinta pe cele staine(CNN,BBC).
Nu stiu cum e in Moldova, dar in Romania televiziunile private tind sa devina o proasta copie a celor din occident cu formate de emisiuni imprumutate si extrem de prost adaptate. ca atare grila de programe e de toata jena:(
PiggyEFromHell
06-21-2006, 03:33 PM
Nu ai vazut televiziunea din Italia, e mai rau ca in Romania. Nu vorbesc de alea prin cablu digitale(care au preturi astronomice apropo), pentru ca sunt straine in mare parte.
khama
06-21-2006, 03:41 PM
cateodata cand ma plictisesc, sau dimineatza cand ma gatesc sa ma duc la lucru bag TVul pe Channel 4 shi dau cateodata peste Big Brother... lucifer, asha o tampenie... ujasnah... este o padruga acolo tare enervanta shi tat timpu shineva o voteaza sa fie data afara, shi yn fiecare emisiune plange shi se jaluie, ca-i grea viatza, ca totzi o obijduiesc... tocmai eu ma enervez... posibil ca e teatru pentru a ridica rate-ingu emisiunii, da daca nu, ap... vobshim tufta... yn rest, BBC 2, Channel 4 shi Channel 5 au emisiuni foarte faine... vorbesc mai mult de emisiunile documentare shi serioase...
tzin minte un show al unui psiholog-hipnotizator... a demonstrat yntr-o emisiune ca 3 oameni din 4 pot fi manipulatzi cu anumite metode de influentzare... yn cadrul emisiunii era vorba de jaful unui van a bancii cu bani adevaratzi... sfarshitul a fost tulburator, oamenii aia au fost atat de mult spalatzi la creier, yncat yn momentul decisiv ei nu-shi mai dadeau seama ce faceau, erau doar semnale - fa-o, fa-o, elibereaza-te, jefuieshte!
zeddo
06-21-2006, 03:53 PM
tema se numeste: prietenul nostru personal.. nu cred ca televizorul imi este prieten, cu siguranta supravietuiesc si fara el...uneori il consider un dusman, ca imi fura timpul.. :) e o masinarie de manipulare a populatiei, poate si cum zice [K], ne hipnotizeaza, sa tastam pe un buton si sa ne uitam la o tampenie de emisiune, si ne dam seama de asta..dar nu-l inchidem... ne uitam in continuare.. ca e o tampenie... sa ziceam asa...Tv e bun ca decoratie...pe care eu nu as "digera-o" poate folosi drept, un raft, pentru carti, sa zicem, sau pentru o ghivechi cu flori :) mai tin minte la bunicii mei...10 ani in urma vedeam televizor acoperit cu o panza alba, poate o crosetarie frumoasa, cu ornamente..mi se parea un lucru atat de stupi atunci, acu cred, ca era ceva bine gandit, aveau alta treaba oamenii.. mult mai importante...gradina, gospodarie.. acu, noi ingrijim de gospodaria noastra imaginar, cu telecomanda in mana. nu zic...uneori e bine, sa vezi un program Discovery, mai vezi o piesa de teatru, in Paris sa zicem, un concert, la care nu ajungi..dar, sunt atat de rare..in schimb ne invata, poate indirect, sa divortam, sa nu avem copii, sa uitam de noi, sa ne punem pe diete stupide, sa cumparam lucruri absolut inutile.... sa "invatam" din crimile fascinante...
khama
06-21-2006, 04:21 PM
ultimile 2 randuri sunt foarte adevarate zeddo.. cel mai tare ma sperie multitudinea de nimicuri care ni se baga pe gat: cumpara, utilizeaza!
a propos, eu folosesc televizorul uneori ca stand pentru laptop cand fur conexiunea internet wireless de peste drum :D
adrenalina
06-22-2006, 05:47 PM
eu la televizor ma uit numai in vacanta :D... cand vin la Cluj, adica, pt ca in rest nu am timp absolut deloc... si sincer imi pare rau dupa Discovery... in rest, nu ma prea intereseaza aproape nimic.
ceea ce se intampla in televiziunea din Ro este specific tuturor tarilor din Vest, asta este televiziunea. ea trebuie sa aiba raiting, iar raitingul se face pe baza senzationalului... totusi mrea majoritate de persoane care urmaresc programele tv aproape tot timpul sunt in varsta sau sunt casnice ... asa ca telenovele merg foarte bine :D si emisunile astea de gen din dragoste, surprize, surprize... pentru cei selectivi, exista o mare diversitate de programe specializate... iti alegi si gata :D
Wednesday
06-22-2006, 06:18 PM
animal planet
cel mai addicting pentru mine
SpinulAlb
06-23-2006, 08:56 AM
eu credeam din naivitate ca tv-ul e pentru a anihila energiile oamenilor, de a le reduce cat mai mult gandirea independenta si obiectiva
in clipa in care am sesizat acest fapt am vandut repede toate tv-urile din casa si am cumparat carti
pe urma am aflat ca si cartile te fac sa gandesti cu gandurile altora si nu ale tale(tot din carti am aflat si asta)
nu cred pe nimeni, nu stiu nimic
semidia
06-29-2006, 05:27 PM
Pt mine televizorul a devenit un genocid spiritual,un otravitor de suflete si minti si in nici un caz nu-l putem numi prietenul nostru.Sunt extrem de suparata pe unii producatori de emisiuni,pe care nu-i pot numi decat distrugatori de minti si valori...Cu atat mai mare mi-e indignarea cu cat nu mai reusim sa disceram valorile,au decazut atat de mult incat si sentimentele cele mai frumoase si mai pure sunt comercializate intr-un mod abject.
Televizorul-un mod de tembelizare foarte eficient,pacat ca unele emisiuni cu adevarat culturale nu sunt asa de urmarite precum cele de prost gust,oare chiar atat de prosti sunt romanii incat au uitat ce-i frumosul estetic,ce inseamna a fi cu adevarat un om cultivat si nu un mahalagioi cu care ne intalnim zi de zi pe strada.Scoala e plicticoasa,e adevarat si cum spune Pruteanu televizorul a preluat activitatea de a-l educa pe om,dar nici in asemenea hal sa ajungem incat sa nu mai avem un pic de decentza,sa ne pirdem intr-un sistem care si mai mult ne afunda..
dictionar
06-29-2006, 09:55 PM
In ultimul timp f. rar privesc TV-ul, nici filme bune nu prea gasesc, cel mai des priveam stirile, emisiuni de dezbateri si filme documentare autobiografice, rusii aveau niste emisiune pe care le priveam : povestile Oxanei Puskina ''paka vse doma'' :) mie imi placeau :). Sau la Protv in fiecare duminca era ceva. Aici, imi place ''Arte'' :)
La TVR1 imi placea ca in timpul unei emisiuni sau film, nu mergea publicitate, publicitatea era pusa mereu intre emisiuni.
TVM-ul il mai avea pe Mircea Surdul cu emisiunile lui. Imi placea intr-un timp ''Teo'' la proTv, insa cind e prea multa publicitate e cam greu de vazut ceva interesant :).
Ca e un mijloc de tembelizare nu e noutate, dar el trebuie privit, cel putin stirile, macar esti la curent cu ce crede lumea; privesti, anlizezi, si iei ce-ti place.
frecus
06-29-2006, 10:09 PM
ma uit cam rar la tv si cind o fac pe hbo sa revad un film care l-am mai vazut cu un an in urma in format avi.:) citeodata mai urmaresc explorer si discovery.
zeddo
06-29-2006, 10:28 PM
Ca e un mijloc de tembelizare nu e noutate, dar el trebuie privit, cel putin stirile, macar esti la curent cu ce crede lumea; privesti, anlizezi, si iei ce-ti place.
stiri gasesti pe net..e mai usor..iti alegi ce te intereseaza...si nu trebuie sa astepti pana va da o stire...
spre exemplu: www.uni.md www.bbc.ro www.protv.md www.lenta.ru
www.bbc.co.uk
semidia
06-29-2006, 10:36 PM
eu voi opta pt Cultural,Explorer,Discovery
Burduff
06-29-2006, 10:37 PM
s-au facut nishte cercetari conform carora s-a demonstrat ca partea stanga a creierului uman devine inactiva, shi omul devine, practic un zombie care priveshte la un perete, daca e sa fii atent la ochii omului atunci cand priveshte televizorul, ap' nici nu clipeshte...shi nici nu gandeshte, ci absoarbe instantaneu toata imaginea, informatzia de pe ecran...aici au intervenit marile companii de publicitate, care au aflat de aceste cercetari, shi poftim publicitate peste publicitate...efectul zombie
ap' eu prefer sa fiu zombificat cand privesc fotbal sau ceva legat de sport...off ce se mai hodineshte creierul atunci :mu:
Aliona
07-26-2006, 02:43 AM
televizorul = hipnotizorul nostru personal
servicii gratuite noaptea si mai ieftin!
numi place nici un post de TV da nui asa optiune acolo.
asa ca sa ne uitam cu totii la Moldova 1, iaca aisia e "ghine".:)
kraft_natasha
07-26-2006, 01:26 PM
azi ku noaptea`n kap am inceput sa ma uit la extreme
BARBATUL DE DUMINICA : "Copilul si televizorul" - o poveste fara sfarsit
20 August 2006
Emilian Isaila
Emilian Isaila diseaca relatia dintre copilarie si televizor.
Am citit multe articole despre relatia copiilor cu televizorul.
Ca si cum adultii n-ar avea o problema cu micul ecran. Sunt si mai interesat de aceasta dezbatere de cand fiica mea de un an si sapte luni a facut o pasiune pentru desenele animate.
Chiar o fixatie pentru un film muzical, o adaptare a povestii „Print si cersetor” de Mark Twain, dar cu personaje feminine. 90 de minute cat tine desenul nu se misca din fata ecranului.
La prima vedere pare totul in regula. Timp de o ora si jumatate poti face o gramada de lucruri. Sa mai dormi un pic duminica dimineata. Sa faci curat, sa gatesti sau alte activitati casnice.
Dar, m-am speriat cand am surprins-o plangand in fata ecranului. Nu urla cum fac bebelusii, ci ca mama mea care se uita la telenovele si sufera alaturi de personajul principal. Sunt sigur ca nu intelege povestea, dar ceva a emotionat-o.
Trebuie sa marturisesc ca, cu cat citesc mai mult despre relatia copil-televizor, cu atat inteleg mai putin. Unele studii spun ca devin mai destepti si mai sensibili, altele ca viseaza urat, ca-si strica vederea sau ca ajung insensibili si sedentari.
Daca ma intrebati pe mine, cred ca depinde foarte mult la ce se uita si la cat se uita la televizor. Cei mici sunt influentati foarte mult de parinti, bunici sau persoanele apropiate cu care-si petrec ziua.
Imi amintesc de perioada lui Ceausescu, atunci cand asteptam sambata cu nerabdare sa ma uit la „Gala desenului animat”. Iar persoana pe care o uram cel mai mult era Viorica Bucur, criticul care vorbea o gramada inainte de a incepe „Tom si Jerry”.
Ma tot gandesc cum m-a influentat televizorul. Marturisesc ca sunt obsedat de stiri, iar dimineata cand ma trezesc, primul lucru pe care-l fac este sa trec in revista programele de stiri romanesti si straine.
De multe ori adorm cu televizorul aprins si-mi place sa ma uit la filme. Nu pot sa-i invinuiesc pe comunisti pentru asta. Erau doar doua ore de emisie pe vremea aceea.
Din cauza acestor pacate nu pot sa am o atitudine radicala fata de pasiunea fiicei mele pentru desenele animate. Urmaresc impreuna cu ea aventurile pisicii Serafina si ne emotionam alaturi de fata saraca ce se imbogateste dupa o serie de peripetii. Altfel decat in viata reala.
http://www.evz.ro/article.php?artid=269192
groparu
08-22-2006, 10:02 PM
de opt ani nu am televizor; nu-i simt lipsa..
promd
08-23-2006, 12:39 AM
nu am pus "mina" pe televizor mai mult de o luna, inainte imi era ca narcotic, acum x3, nui simt lipsa ...
ka_sasha
08-23-2006, 01:35 AM
saracu de mine .. am si eu luni intregi de cand nu am vazut televizor... cred ca am si uitat kum arata, dar sper sa ajung cat mai kurand sa mai skimb canalele... sper sa nu dispara pana atunci...
groparu
08-24-2006, 10:32 PM
saracu de mine .. am si eu luni intregi de cand nu am vazut televizor... cred ca am si uitat kum arata, dar sper sa ajung cat mai kurand sa mai skimb canalele... sper sa nu dispara pana atunci...
la ce-ti trebuie asta :)?
eu in locul tau m-asi bucura ca am scapat de dansu...
elisa
08-25-2006, 11:52 AM
cine are nevoie de telelevizor in ziua de azi? computatorul e un narcotic mai puternic decit televizorul. stau in internet cite 5-6 ore pe zi si imi este destul, aflu mai multe lucruri interesante din internet decit la televizor.
alyyy
08-25-2006, 01:25 PM
adevarul e ca tv -ul imi ocupa mult mai mult timp cu citiva ani in urma...astazi o parte din acel timp mil ocupa statul pe net....am votat programele romanesti...si mtv + eurosport....
tv-ul e un mod de a iti las atimpul s atreaca asa aiurea daca nu ai nimik mai interesant de facut...
Victor Prohnitchi
08-26-2006, 09:00 AM
In general, tot timpul mi-i ocupat de lucrul la PC, dar am votat Reteau de posturi Discovery + Eurosport, acestea le poti privi si fara a sta concetrat 100% la ele, plus la asta inveti ceva util fata de filmul care nu e altceva decit o poveste inscenta, si macar nici nu-i reala...
alyyy
08-26-2006, 11:22 AM
In general, tot timpul mi-i ocupat de lucrul la PC, dar am votat Reteau de posturi Discovery + Eurosport, acestea le poti privi si fara a sta concetrat 100% la ele, plus la asta inveti ceva util fata de filmul care nu e altceva decit o poveste inscenta, si macar nici nu-i reala...
nu tot ce apare la tv tre sa fie si absolut real...de aia e tv...sa te alieneze cind te plictisesti...iar filmurile:)..majoritatea sunt ireale..chiar daca unele secvente sunt luate din viata reala filmul doar imita.....este si arta detsul de importanta..degeaba o reduci la nimik
Fr3Zy
08-27-2006, 05:36 PM
adrenalina:
well, nu prea are legatura anusul si filmurile cu tema data Fr3zy...
militant
08-28-2006, 05:51 PM
Eu in genere nu privesc televizorul pentru ca tin cat de cat la sanatatea mea psihica. Ziarele si internetul imi ajung pentru a ma informa.
pickpocket
08-29-2006, 01:23 PM
Sanatatea ta psihica, militante, va fi afectata atata vreme cat nu selectezi programele la care te uiti . E un lucru pe care il faci - sper - atunci cand iei ziarul . Ca sa parafrazez zicala engleza: "gunoi alegi, gunoi privesti" . Dar e bine de stiut : ai ce si de unde alege a.i. sa iesi in castig .
Sarut
10-05-2006, 04:56 PM
Nu prea imi place sa privesc TV, doar Discovery, imi place tot ce tine de criminali, imi pare foarte intereesanta analiza lor, toate detaliile care duc la descoperirea lor, .....altceva....mai era Teo inainte, Mihaela Tatu nu-mi place.....aaa, ma mai uit la MTV din cind in cind.....
hihirika
10-08-2006, 06:53 PM
eu nu am tv de citziva ani buni... parintzii mei au zis ca e timp pierdut... shi nu ca ar intr-o secta sau ceva.. pur shi simplu nu avem tv din principiu... mai bine citim un ziar sau o carte... noroc de radio shi net :)
Black
10-26-2006, 02:44 AM
Urasc canalele de TV romanesti, nu am vazut un talk-show normal, poate tre sa ridic antena mai sus sa prind shi trebu? (ritorica)
Din alea moldovenesti as mentiona numai pro-tv chisinau cu Lorena Bogza (cu respect). Are doamna o harisma de invidiat, cate emisiuni a avut si cate intrebari a pus a reusit sa nu primeasca nici macar un pahar cu apa in fata :) respect
In rest cred ca atat moldovenii cat si romanii au de mancat maliga sau ma rog, cui si ce-i ajuta, pan la calitatea programelor tv facute de rusi. Nu vorbesc de programe de divertisment ci de programe de "cunoastere". Pus in ghilimele deoarece aici le includ si pe alea ce includ politica.
IMHO consider televiziunea un canal de informare nu mai rau decat celelalte
kraft_natasha
10-27-2006, 04:41 PM
...la tema
Никто не хочет признать, что мы подсели на музыку, как на наркотик. Так не бывает. Никто не подсаживается на музыку, на телевизор и радио. Просто нам нужно больше: больше каналов, шире экран, громче звук. Мы не можем без музыки и телевизора, но нет – никто на них не подсел.
Beep
10-27-2006, 07:11 PM
Hm! Ce gasiti rau in televizor! In scumpul si dragul nostru televizor!
Este o simpla sursa de informare si divertisment!!! Nothing else! Mai rau cu acei ce fac o manie din el! In rest totul e OK!
AllEyezOnMe
10-27-2006, 10:22 PM
Tv e placut de vazut asha cateodata prin weekend.. poate mai dai de vreo emisiune sau de vreun eveniment sportiv... era o emisiune Teleenciklopedia pe TvR.. very good nu stiu daca mai e..
Beep
11-03-2006, 02:41 PM
Mai e...
SweetKeo
11-06-2006, 04:08 PM
mai bine netul....nu ma pot dezlipii de pc...unde vad ce vad la tv plus faptul k asc ce muzik vreau, discut cu o droaie de lume shi multe altele...o data cu aparitzia netului nelimitat tv-ul cade...cel putzin eu nu am mai urmarit un film la tv de...nu mai shtiu..de mult, sau shtiri...doar discovery ce ma mai intere..., pt filme prefer sa ma duc la cinema...e ultramodern shi vizionarea e mai plac...
AllEyezOnMe
11-07-2006, 02:40 PM
asta asha E... deja multe canale TV emit shi online, asha ca curand o sa stam la mon sa o vedem pe Andreea MArin.. :)
Kory
07-16-2007, 03:39 PM
Televizorul nu este prietenul meu personal. Ma stradui sa nu petrec prea mult timp cu el, desi uneori e greu s-o fac. Urmaresc la TV emisiuni cu stiri, sport (fotbal). Nu-mi place murdaria: filmele cu continut violent, sex si imoralitate. Nu-mi plac desenele animate cu feluriti Pokemon, Spyder Man si din serialele alea japoneze.
Postul meu preferat este canalul CNL. Recomand spre vizionare.
Placerea mea.
Antimatter
07-16-2007, 04:07 PM
not a TV fan but...
VH1...MTV2...
National Geographic
XXL
capsunica
07-16-2007, 04:13 PM
Pana la vreo 15 ani priveam posturi unde erau seriale cu ROZA Maria shi ceva de genul... Bine ca am invatzat spaniola.. :D Dupa, am incetat aproape complet sa ma uit la tv. Cinefila niciodata n-am fost...
Cateodata ma uit la History Chanel. Super! Exact ceea ce ma intereseaza!
Arina
07-16-2007, 04:17 PM
nu stiu daca am mai scris... mereu fidela fashiontv
Antimatter
07-16-2007, 04:18 PM
la history, simbata seara, de obicei, baga documentare bune, despre istoria feminismului, beat generation, hippy, popularizarea sexului, sex on TV, Rasta movement, Jimi Hendrix, asteas doar citeva care miau placut
Ruxanda
07-16-2007, 11:18 PM
Cel mai des MTV, cateodata pentru un film bun TVR1, iar pe timpuri tare imi mai placea Discovery...
Kory
07-17-2007, 03:36 PM
la history, simbata seara, de obicei, baga documentare bune, despre istoria feminismului, beat generation, hippy, popularizarea sexului, sex on TV, Rasta movement, Jimi Hendrix, asteas doar citeva care miau placut
Sorry. Personal, daca se poate... Cati din voi ar vrea ca copiii lor, sau, sa zicem parintii sa priveasca programe cu asemenea continut?
Merci, daca sunteti sinceri.
Ruxanda
07-17-2007, 03:47 PM
Pai se intampla ca ma iutam la documentarele astea si cu parintii... Da ce-i rau in a privi cu copiii documentare despre feminism sau popularizarea sexului la TV? Si asta-i istorie si trebuie stiuta.
Antimatter
07-17-2007, 05:07 PM
Sorry. Personal, daca se poate... Cati din voi ar vrea ca copiii lor, sau, sa zicem parintii sa priveasca programe cu asemenea continut?
Merci, daca sunteti sinceri.
Kory, aceste emisiuni se incepeau la 23:00.
unele din ele aveau intradevar continut explicit si chiar dezgustator,
dar decit sa priveasca "hostel" sau "grindhouse" mai bine e sa fie la curent cit de mult a tranzitionat societatea in sec 20, cine au fost beatnicii, cine e hendrix si care ia fost soarta, de ce bigbrother a pornit de la lennon si ono, etc etc
Ruxanda
07-17-2007, 05:51 PM
Postul meu preferat este canalul CNL. Recomand spre vizionare.
Asta nu-i canal religios?
Antimatter
07-17-2007, 05:54 PM
religios...a lu maxim maximov din kazahstan
Ruxanda
07-17-2007, 05:59 PM
religios...a lu maxim maximov din kazahstan
Just as I thought... Spun doar ca nu-i canalul meu preferat, nici pe departe... :/
Antimatter
07-17-2007, 06:18 PM
brainwashingul lor ma da gata
Kory
07-23-2007, 11:54 AM
brainwashingul lor ma da gata
da-mi voie sa te contrez, nu e brainwashing. E un canal crestin interconfesional, care aduce adevarul biblic in casele oamenilor. Cine vrea, il primeste cine nu, e liber sa aleaga ce sa priveasca.
Antimatter
07-23-2007, 12:36 PM
Kory, ai vazut cum intra in transa cind se roaga? cei din fata TV, din cite inteleg, tre sa faca la fel. Spre sfirsitul rugaciunii nu mai intelegi nimic din ce bolborosesc, de parca ar fi o mantra de shaman
Kory
07-23-2007, 01:30 PM
Kory, ai vazut cum intra in transa cind se roaga? cei din fata TV, din cite inteleg, tre sa faca la fel. Spre sfirsitul rugaciunii nu mai intelegi nimic din ce bolborosesc, de parca ar fi o mantra de shaman
Da, am vazut cum se roaga...
Drept ca transa n-am vazut. Stii, depinde cum privesti lucrurile. Sincer, nu inteleg ce numesti tu transa, dar? sper sa nimeresc. Eu mai tottimpul cand ma rog, ma rog cu ochii inchisi, uneori ridic manile, dar asta n-are nimic comun cu transa.
In fine, merci pentru discutie, n-am intentionat sa produc abatere de la tema. Cred ca acestea ar trebui sa aiba loc in "Religie". Salut!
Antimatter
07-23-2007, 01:40 PM
no problem, trecem la "religie" ;)
Kory
07-23-2007, 01:42 PM
no problem, trecem la "religie" ;)
Am vrut sa spun ca las sa se duscute in contiunare tema initiala.
vitalic sprinceana
07-23-2007, 02:19 PM
Antimatter:
pai si in filmele porno se cade in transa..si tot nu se aude ce se bolboroseste, dar se stie ca au o audienta nebuna..deci, daca vor credinciosii sa se roage la televizor e treaba lor, dupa cum las si ceilalti sa-si vada de canalele lor... mass-media exista pentru a reflecta interesele sociale si pentru a le face vizibile, nu pentru a le ascunde..zic eu
Antimatter
07-23-2007, 03:13 PM
pai si in filmele porno se cade in transa
ceva nou!
nu acuz CNL-ul de nimic, el arat de fapt ceea ce am vazut in realitate de foarte multe ori, si isi are publicul sau, pe care tot nul acuz.
pe mine personal ma amuza, exact cum pe cineva il face fericit jetix sau are voma de la Babylon Blue.
Kory
07-23-2007, 03:49 PM
Antimatter:
pai si in filmele porno se cade in transa..si tot nu se aude ce se bolboroseste, dar se stie ca au o audienta nebuna..
Sorry, nu prea inteleg ce vrei sa spui aici. Am mai spus-o ca fiecare intelege rugaciunile alea din perspectiva lor. Ma intreb de ce milioane de telespectatori vad si aud rugaciune si aici, pe molova.net publicul aude bolborosiri. Chiar e straniu... asa sa fie? Se pare ca cine vrea sa inteleaga just, intelege, cine priveste superficial, face concluzii pripite.
Inca ceva, spre inima si mintea noastra exista cateva canale. Cele mai importante sunt privirea si auzul. Daca lasam sa patrunda in minte imagini violente, porno si altceva de asemenea gen, apoi te miri ca-n lumea asta se mareste si numarul infractiunilor de tot felul. Exista o lege nescrisa... legea samanatului si seceratului, care spune ca ce seamana omul, aceea va secera. Avem mass-media, care ne bombardeaza din toate partile cu tot felul de informatii. Ce privim? Alegem singuri...
vitalic sprinceana
07-23-2007, 03:56 PM
replica mea era adresata altcuiva...nu am nimic cu canalele crestine, deocamdata...
alejandro
08-01-2007, 05:45 PM
Stie cineva cand vor incepe adormitii astia de la ORT sa difuzeze iar Lost?
kraft_natasha
08-01-2007, 06:32 PM
simbata - 17.00 (not sure)
alejandro
08-01-2007, 06:48 PM
Adica doar o data pe saptamana?Si atunci sambata?Se se uite ei,gandacii...
Merci oricum.
lup
04-20-2008, 04:13 PM
buna ziua moldoveni. dupa parerea mea televizorul e saitan al secolului 21-lea. pentru ca acolo arata numai 5% informatiei utila.
shefu
04-21-2008, 12:16 AM
petrec la TV 2-3 ore pe saptamina. De obicei prefer stirile PRO-TV iar in rest ma plictisesc la orice gen de emisiuni.
Umbreon
04-22-2008, 06:16 AM
buna ziua moldoveni. dupa parerea mea televizorul e saitan al secolului 21-lea. pentru ca acolo arata numai 5% informatiei utila.
Mai naibii ce precis esti ... Scrie vreo scrisoare la JP Morgan ori la NASA, precis te ia cineva cu asa capacitati fenomenale.
Kory, nu te-ai asfixiat inca de atita dragoste de Dumnezeu ?
Endo
04-22-2008, 09:10 PM
petrec 4 ore pe saptamana...atunci ma uit Liga Campionilor. :)
olenyka
04-23-2008, 11:45 AM
....urmaresc doar stirile TVR1 sau Realitatea......foarte rar se intamla sa mai prind cate un film bun la TVR1; TVR2 sau CULTURAL.......