PDA

View Full Version : amintiri (un fel de loc pentru spam de genu nostalgie..)

groparu
05-19-2006, 09:36 PM
m-am uitat afara (seara, pe deal) si mi-am amintit cum cu vreo 17 ani in urma la mare mergeam... (cerul arata la fel; lumini cunoscute)

adrenalina
05-19-2006, 10:47 PM
credca este un forum care se numeste offtopic... hai sa bagam acolo astfel de teme... aici este pentru discutii despre forum, despre regulament, etc. sa nu cream haos chiar de la inceput:)

groparu
05-19-2006, 11:27 PM
am deschis aici tema pentru ca era seara, priveam spre dealuri && mi-am amintit... daca moderu doreste, n-are decat s-o mute la offtopic...

oby
05-20-2006, 02:39 AM
DA MIE MII DOR DE Bucuresti.. nahh! mie in general mii dor de tot ce tine de Sirb...

Empyrion_Martyr
05-20-2006, 09:16 PM
Imi amintesc cu nostalgie de... de padurea Mogosoaia, de verdeata si aerul curat... **tu-va in ... de vecini din blocul da vis-a-vis iar ma-mputiti cu fum de frunze arse... orasul asta...

oby
05-22-2006, 03:34 AM
sunt in Budapesta acum si venind spre European Center am dat de faptul ca arhitectura seamana mult cu cea a Bucurestiului...doamne,ce nostaglie! ma simt in Budapesta ca acasa...(insa acasa nu ma simt bine :( )

linar
05-22-2006, 11:44 AM
mie imi e dor de Strasbourg...Christmas holliday...strazi luminate...ca in poveste...un om drag...mda....

mi-e dor de Cipru...in special de deserturile de acolo...si de amicii cu care faceam nebunii in clubul "Hamam"

oby
05-23-2006, 05:37 AM
mii dor de sirb de nu mai pot rezista...nici distantei ,nici timpului..pe bune....e o nostalgie si a big lack of him...:(:(:(

zeddo
05-23-2006, 08:55 PM
imi este dor de Chisinau, si de liceul meu drag, imi este dor de zilele cu soare, de prima dragoste, de ploile interminabile...de strazile pline de praf si obscuritate, de plimabrile fara sfarsit, de orele tarzii traite acolo, imi este dor de catelul meu, imi este dor de patul meu, imi este dor de vorbele dulci, de primul sarut, imi este dor... de acest dor.

animaluts
05-23-2006, 09:38 PM
cei care sunt mai veterani pe forum, au sa inteleaga cand am sa spun ca mi-e dor de mesajele lui Mexx, Hugo Boss :D eh.. erau timpuri :D

Sventlana
05-23-2006, 09:39 PM
imi e dor de Praga,Moscova,Budapesta,Brasov,Odessa si toate orasele pe care le-am vizitat....si astept cu nerabdare sa plec in UK la studii..

Sventlana
05-23-2006, 10:13 PM
doresti un autograf raducule?:

Sventlana
05-23-2006, 10:58 PM
da radule am si surori(una singura) si verisoare si colege si vecine rusoaice insa nu iti garantez ca le vei avea:)..eu oricum sint mai roscata ,deci nu blonda

Sventlana
05-23-2006, 11:19 PM
: inchipuieti vise urite noaptea si te trezesti transpirat dintr-un vis de cosmar, vis in care mori batrin fara sa dezvirginezi nici o fata... ti-ar placea?

iaka radukule eu n-am dezvirginat nici o fata shi tot traiesc:)numai lasa-mi sora ca are 13 ani

Sventlana
05-23-2006, 11:33 PM
nici nu ai tu idee cit ma bucura sa vad suferinta lacrimi singe...oh,dear vrei sa iti arat poze cu dinsele?sa iti fixez rendez-vous-uri?

ka_sasha
05-24-2006, 12:30 AM
da' eu vreau o bruneta.... asta e singura conditie...

dictionar
05-24-2006, 01:03 AM
da' mie mi-i dor de actorii de la ''gugutza''

khama
05-24-2006, 01:51 AM
cei care sunt mai veterani pe forum, au sa inteleaga cand am sa spun ca mi-e dor de mesajele lui Mexx, Hugo Boss :D eh.. erau timpuri :D
tu eshti cam extremal...

animaluts
05-24-2006, 05:14 PM
vrei sa spui ca nu era interesant ? :) cu asa o pofta radeam la mesajele celea.. rau ca pana la urma grupul "mexx" and "hugo boss" nu au continuat cu alte mesaje de asha gen.. :)

oby
05-25-2006, 02:50 AM
iarasi mii dor de patul din bucuresti..nu mai pot

groparu
05-25-2006, 02:52 AM
da tu in cearca alt pat.. din Budapesta... :dada:

dixy
05-25-2006, 02:59 AM
iarasi mii dor de patul din bucuresti..nu mai pot

Hopa? Şi ce avea special patul ăla?

oby
05-25-2006, 03:03 AM
ma avea pe mine si pe el

dumatritza
06-08-2007, 09:04 PM
mie mii dor de noptile calatorite in tabara Miorita....de acele galagioase, dar nostime nopti, unde fiecare ishi cauta drumul spre fericirea lui in noptile de vara :))

Spencer
06-09-2007, 12:20 AM
am fost si eu la miorita :) . Mie dor si mie de acele 2 saptamaini de nebunii, reguli, pasta de dinti, mancare de cantina, plimbari prin padure, discutii interesante, dansuri, cer cu stele, aer curat.

Otilia
06-09-2007, 11:51 AM
mi-e dor de anii de liceu si de colegi de clasa...yes calugaritsa?

groparu
06-27-2007, 02:05 AM
mie mii dor de noptile calatorite in tabara Miorita....de acele galagioase, dar nostime nopti, unde fiecare ishi cauta drumul spre fericirea lui in noptile de vara :))

oo.. am si eu amintiri placute legate de Mioritza... :)
erau interesante casutzele celea in care stateam cate 10-12 in camera...

sarkazo
06-27-2007, 10:44 AM
ieri noaptea in intuneric, m-a apucat o nostalgie.. dar de ce anume.. nu-mi puteam da seama..o nostalgie de viitor poate..

Antimatter
06-27-2007, 10:56 AM
mie dor de prietenii din copilarie, cu care eram o echipa de fotbal si jucam impotriva celora din blocul vecin....cei cu care furam harbuji dintrun camion care venea de printrun sat si-si vindeau in curte marfa...noaptea, totul se facea noaptea... :) eh

linar
06-27-2007, 02:43 PM
sunt in Budapesta acum si venind spre European Center am dat de faptul ca arhitectura seamana mult cu cea a Bucurestiului...

tu in ce camera ai stat?:))

nope..nu sunt deacord cu faptul ca arhitectura e asemanatoare cu cea a Bucurestiului...cum poti sa compari?...Budapesta e splendida...mai ales noaptea pe malul Dunarii...mi-e dor...

dictionar
06-27-2007, 02:56 PM
oo.. am si eu amintiri placute legate de Mioritza... :)
erau interesante casutzele celea in care stateam cate 10-12 in camera...

eu cred ca voi glumiti... eu nu doresc nimanui sa meaga in tabara la miorita, da bucataria omoara, bors cu muste, si castraveti mucegaiti, mese lipicioase, cum intram asa si ieseam (am mincat tare aiurae saptamina ceea)... casutele tot levyie... asternuturi galbene urit mirositoare, o trebuit sa ni le aduca de acasa colegii... apa burhuta... dus de soare.. asta-i tabara de suparavetuire...

cei drept amintiri placute am, seara la 1-2 (cind tati se duceau la culcare) ne spalam cu fetele in tufari. unisem paturile si dormeam cite 2 sa ne fie mai cald, ca nu aveam cu ce sa ne invelim...

...si cind iesi de pe teritoriul taberii , lanuri de porumb (normal ca am fost la furat), ultima seara i-am copt pe rug... asa erau de buni ... Eram vreo 9 in echipa, si dupa aceasat tabara eram si mai uniti...

groparu
06-27-2007, 03:14 PM
apa burhuta... dus de soare.. asta-i tabara de suparavetuire...

asta taman ii interesant.. conditzii extreme ;)

cei drept amintiri placute am, seara la 1-2 (cind tati se duceau la culcare) ne spalam cu fetele in tufari. unisem paturile si dormeam cite 2 sa ne fie mai cald, ca nu aveam cu ce sa ne invelim...

...si cind iesi de pe teritoriul taberii , lanuri de porumb (normal ca am fost la furat), ultima seara i-am copt pe rug... asa erau de buni ... Eram vreo 9 in echipa, si dupa aceasat tabara eram si mai uniti...

vezi ca gasesti si momente placute daca vrei ;)?

Antimatter
07-18-2007, 11:00 AM
mie dor de Koblevo, Neptun II

2008.