In vederea pregatirilor pentru meciul din preliminariile Campionatului Mondial din vara anului viitor, Nationala de fotbal a Moldovei a sustinut marti seara, la Bacau, un amical cu selectionata divizionara a Romaniei. Dupa cele 90 de minute de joc, victoria le-a revenit fotbalistilor romani cu scorul de 3-2, la pauza 2-1.
Gazdele au inceput in forta si foarte curand deschid scorul prin bacaoanul Cursaru, pentru ca ceva mai tarziu tot el sa mareasca avantajul gazdelor. Pana la pauza insa Gaidamasciuc reuseste sa reduca din handicap.
In partea doua a meciului moldovenii egaleaza prin debutantul Patula. Cu pretul unor eforturi deosebite, jucatorii romani inclina balanta in favoarea lor, transformand o lovitura de la 11 m prin Domocos. Scor final - 3-2 pentru Romania.
In partida de la Bacau tehnicianul Alexandru Spiridon a utilizat urmatoarea componenta: Hmaruc, Covalenco, Berco, Andronic, Catansus, Stroenco, Curtianu, Covalciuc, Iepureanu, Gaidamasciuc, Patula. Pe parcurs au mai jucat Ivanov, Belous si Pogreban.
De notat ca aceasta este cea de-a patra intalnire la nivel de nationale dintre fotbalistii moldoveni si cei romani. Trei meciuri au fost castigate de selectionata Romaniei, iar una s-a terminat la egalitate.
Tot marti s-au intalnit la Onesti, judetul Bacau, echipele de tineret ale Romaniei si Moldovei. Victoria au repurtat-o tinerii fotbalisti romani cu scorul de 4-2, la pauza 2-0. Golurile moldovenilor au fost inscrise de Stavila si Taranu.-0-
alias
09-20-2001, 12:18 PM
totul bine insa nu am intzeles aluzia cu ne-rusi......
Valeriu
09-20-2001, 03:15 PM
si eu tot n-am inteles
asta si-i atac la adresa mea?
eu am gasit informatia in rusa de asta si am plasat-o
astept vreo replica
kris
09-21-2001, 01:50 AM
faza cu "ne-rusii" se referea la "varianta stirii oferita in limba romana, limba de comunicare inter-etnica in forum"
:smile:
Django
09-21-2001, 12:59 PM
pina la urma e important sa ne intelegem :smile:
bafta la toti, iar fotbalishtilor nu le-ar strica macar intr-o limba sa poata vorbi :grin:
Valeriu
09-21-2001, 02:43 PM
da asta chiar ii o problema ca fotbalistii nu pot comunica normal(cu presa) macar intr-o limba. Iar in teren se aude numai limba rusa
alias
09-21-2001, 02:59 PM
si de obicei injuraturi:) pentru ca de astea au nevoie de cele mai multe ori....
io n-as avea nici o pretentie daca ei ar juca k lumea; sa vorbeasca macar si in chineza amestecata cu ucraineana....
kris
09-21-2001, 07:56 PM
nu e chiar surprinzator ca nu pot lega doua cuvinte sa dea un interviu, ca sportivii de performanta nu sunt chiar cei mai inteligenti.
Django
09-21-2001, 11:48 PM
poate si sunt baieti intelegenti, dar atyta kyt beau majoritatea sportivilor din Moldova nu se bea nicaieri :grin:
de aceea shi la nivel de tineret mai e performanta sau rezultate kyt de kyt, iar mai tyrziu e grey de alergat :grin:
asha ca sunt pesimist :sad: la acest capitol
kris
09-22-2001, 01:03 AM
bautul ca bautul, da' da-i sansa "moldovanului" sa se bata...
am un prieten care e intr-o echipa de tineret. echipa a plecat in amsterdam la nu stiu ce campionat. olandezii ii tot injurau si le spuneau inapoiati, asa ca vreo doi de la echipa noastra au batut juma' de echipa olandei, si l-au mai atins si pe arbitru.
i-o descalificat pe saracii moldoveni care incercau sa-si apere demnitatea.
alias
09-23-2001, 09:26 PM
nu cred ca este toata problema in baut.. cand bea omul de placere, nu-i rau, ba chiar din contra....
dar cazul cu olandezii e cam deocheat:0
na-r trebui sa ne comportam asa; trebuie ceva mai multa educatie si un picushor de tact:)
si sa revenim la temelie: trebuie sa ne invatzam a juca:)