Da-ti aici o nota pentru browserele INternet cunoscute pina la moment.
Parerea mea este IExplorer for Windows shi Netscape for linux.
imported_vitalie
07-08-2001, 11:40 AM
De Netscape 6 ai auzit? Este foarte bun! Desigur, franeaza mai tare decat IE insa are si skinuri si multe chestii placute.
iulik
07-08-2001, 02:08 PM
Destul de interesant, numai ca tu ai uitat de un lucru. Skinurile crapa resurse :wink:.
Eu cred ca browserul ar trebui sa fie browser shi nu altceva.
radium
07-08-2001, 03:01 PM
ce avantaje nu ar fi avut Netscape-ul el practic a murit pentru majoritatea utilizatorilor... asha ca :lol:
iulik
07-08-2001, 03:15 PM
Radium, NetScapeul a murit definitiv.
AOL a cumparat netscape shi pentru a pute convinge microsotul sa introduca in windows utilitarele aol a fost nevoita sa distruga ntscape. asta a fost prima conditie impusa de microsoft deci IE nu mai are concurenti.
sus
07-09-2001, 10:17 PM
Si sa nu iutati de Opera care a lansat recent ultima versiune Opera 5.12 e destul de mica si foarte repede incarca paginele
madwolf
07-09-2001, 10:27 PM
IE
netscape'ul e junk, mai ales 6...
iulik
07-09-2001, 10:43 PM
<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Citat:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
Pe 2001-07-09 13:17, sus a scris:
Si sa nu iutati de Opera care a lansat recent ultima versiune Opera 5.12 e destul de mica si foarte repede incarca paginele
[/quote]
Intrebarea este, nu are la baza IE ??
Apropo voi ati auzit de Surfro. Este primul browser absolut rominesc, dar are la baza IE.
sus
09-30-2001, 04:36 AM
dar de edison.ro ai (ati) auzit?
sus
09-30-2001, 04:50 AM
IE
Opera
NN
Asa o clasificare as face-o eu
Kombinator
09-30-2001, 05:42 PM
Daca lucrezi sub Windows trebuie sa utilizezi browserul scris de producatorul windowsului aka IE
dune
09-30-2001, 06:42 PM
de ce adica trebuie? poti sa lucrezi cum vrei chiar pina la urma sa lucrezi pe lynxul linuxului prin terminal sau emulator daca este dorinta :smile: principalu creativitate si oleaca de software.
sus
11-29-2001, 09:51 PM
recent a aparut opera 6 pentru windows si linux http://www.opera.com pentru detalii
Eli
12-05-2001, 09:30 PM
Caut adrese despre Moldova si in special relatiile ei cu Federatia Rusa.Sunt studenta la Strasbourg si am de facut o diseratie pe una din tarile europene si mi-am zis ca nu ar fi rau sa arat ce valoreaza de fapt tara noastra,care aici are imagine de "suburbie" ex-sovietica si ca dimpotriva e mult mai mult decit o tara catalogata in Vest drept "patria prostituatelor".
iulik
12-05-2001, 09:34 PM
foarte nu la tema acest mesaj
Dar referitor la site, in mai multe site-uri moldovenesti se observa strinsa legatura cu federatia rusa, numai ca nu e chear ceia ce cauti tu
poti sa intri aici
http://forummd.net
Mircea Kaag
12-07-2001, 05:03 PM
Cine are vreo adresa de unde s-ar putea incarca gratis Cleanbrowser ?
Eli
12-07-2001, 05:04 PM
Dar la tine ce e in tema Zeule ? Eu credeam ca ai mai multe cunostinte despre internet decit oricine,ca te-ai apucat sa scrii despre Web,dar vad ca stii mai putine decit mine,plus ca te exprimi ca un ultim... Ciao !
Jos cu ratatii !!!
packard
12-07-2001, 06:15 PM
vai, ce fetita desteapta :lol:
dar tu ce browsere folosesti?
iulik
12-10-2001, 07:56 PM
Pe 2001-12-07 08:04, Eli a scris:
Dar la tine ce e in tema Zeule ? Eu credeam ca ai mai multe cunostinte despre internet decit oricine,ca te-ai apucat sa scrii despre Web,dar vad ca stii mai putine decit mine,plus ca te exprimi ca un ultim... Ciao !
Jos cu ratatii !!!
Eu defapt nu am facut alt ceva decyt sa-ti raspund la intrebarea ca re nu a fost pusa la tema ....
Se cunoste ca esti nou aici, da lasa ca cu timpul o sa te obisnuesti tu ... :smile:
P.S. ar trebui sa citesti fag-ul, pentru ca se cunoaste ca nu l-ai citit, daca doresti sa ma bruschezi, sau sa ma ofensezi cumva, atunci folosestete de mesaje private ...
Cele bune
Bion
12-10-2001, 08:21 PM
Pentru windows IE is the best!!!
Cine a utilizat DOMu din IE si cel din NN stie care e diferenţa, nu se compară.
Undeva pe aici era un link la microsoft unde se spunea ceva de IE for unix, era numai pentru solearcă şi HP-UX, dar şi aceasta e un început...
După mine, IE foreva!
NN must (already :smile: ) die!
Eli
12-11-2001, 06:21 PM
Iulik,fii sigur ca am deschis adresa indicata,dar nu asta am vrut eu sa gasesc,tu nu intelegi unele lucruri,eu altele.Shi nu te plinge ca te-am bruscat (cu toate ca nu-mi aduc aminte sa o fi facut,ca nu am facut gestul asta fizic,despre care vorbesti),dar daca vrei sa spui ca te-am ofensat,atunci,cu atit mai putin ai loc de plingeri ca tot tu ai fost primul care a initiat "batalia".
apstudio
12-11-2001, 09:14 PM
Всяко разно это не заразно!!
Dar in genere ma tsin de IE!! Pentru ca este standartu la Windoza shi nu-mi place sa gruzesc compu cu alte proge!! Nestkape este cool pentru linux!! Dar asta nu inseamna ca nu e cool shi pentru Windoza!!
Bion
12-11-2001, 09:21 PM
apstudio, NN nu-i deloc cool, DOMu îi păcătos, event dvijoku îi hrenovîi...
iulik
12-11-2001, 10:09 PM
Pe 2001-12-11 09:21, Eli a scris:
Iulik,fii sigur ca am deschis adresa indicata,dar nu asta am vrut eu sa gasesc,tu nu intelegi unele lucruri,eu altele.Shi nu te plinge ca te-am bruscat (cu toate ca nu-mi aduc aminte sa o fi facut,ca nu am facut gestul asta fizic,despre care vorbesti),dar daca vrei sa spui ca te-am ofensat,atunci,cu atit mai putin ai loc de plingeri ca tot tu ai fost primul care a initiat "batalia".
Eli, de dragul faptului ca tu esti inca incepator aici pe forum eu am dorit doar sa remarc ca ai postat un mesaj nu la tema, pute-ai cu usurinta sa deschizi alta tema si sa postezi acolo yntrebarea, la care ave-ai sa primesti raspunsurile cuvenite,
Eu nu am facut decyt sa-ti atentsionez faptul descris mai sus cu un raspuns tot nu la tema, sper ca acum ne-am intseles ???
Referitor la batalie, ce fel de batalie poate si vorba, suntem colegi de forum, aici nu am intrat ca sa ne "batem" ci sa dicutam, daca ai chef de bataie, atunci, cred ca stii tu unde poti so gasesti ....
Cele bune si sper ca macar de data asta m-ai intseles .... :wink:
Eli
12-12-2001, 08:45 PM
Cum se spune ai facut faza cu ciinele cu coada intre picioare.Bravo pentru curaj ! Si daca sunt incepatoare pe forum,nu inseamna ca nu ma pricep sa surfez pe web,asa cum vad ca pretinzi tu !
Cele bune !
iulik
12-13-2001, 12:14 AM
hmmm, tie iti trebuie vreo 2 chiseaore-n chept, pentru ca vad ca nu intselegi gluma...
Gata, aici am terminat discutiea asta ca mi se face greatsa deja ....
Mai ai ceva de spus, scrie pe privat, aici posteaza doar mesaje la tema ....
Ion™
12-18-2001, 12:56 PM
Multstimate Eli!!!
Pot sa-ti dau o adresa utila pentru nivelul tau. http://www.forum.md
Surfing placut. :wink:
iulik
12-18-2001, 01:18 PM
Drept in tsinta .... :hahaha:
iulik
12-18-2001, 01:39 PM
Special pentru Eli am cautat pe net si alte linkuri asemanatoare si uite peste ce am dat
http://forummd.net
Ion™
12-18-2001, 01:51 PM
Dar in privinta browser-ului eu folosesc NetCaptor 6.5.0
Pe mine ma aranjeaza din toate punctele de vedere (multi-window).
apstudio
12-21-2001, 02:28 PM
Patsani voi atsi gruzit-o pe ELI shi e o fugit matica :lol:
Anonymous
12-28-2001, 08:06 PM
Deamu lasati : ce s-o-nimplat s-o-ntimplat! Principalu sa nu sa se mai repete.
Parca oricare forumist de aici era la inceput la fel ca acum???
____________________Gandeste-te inainte sa te grabesti.....
Eli
01-16-2002, 08:24 PM
Hei,apstudio,nu m-a gruzit nimeni,poate verbul asta ti-a fost tie repetat de multe ori si il folosesti fara a-i intelege sensul -nu-i nimic se intimpla.Eu nu sunt ca unii,foarte bizari care au peste mii de mesaje si care nu fac numic mai bun in viata decit sa stea pe calculator zile intregi.Tu ce stii altceva in viata decit sa scrii mesaje bizaroide si sa le dai altora posibilitatea sa te "gruzeasca" ??!
iulik
01-17-2002, 09:51 AM
mdaaa, eli, eu am sa te pocnesc cu cartea "BUNELE MANIERE" in cap, ca tu sa nu faci atytea aluzii in mesajele tale...
Daca nu ai ideie de forumul ista, apoi mai bine nici nu arata cut de destept/a esti ....
Si apoi am spus, daca ai ceva la tema data de spus, apoi spune, daca nu, taci ...
Cele bune...
imported_Manix
01-17-2002, 11:48 AM
Oameni buni haideti sa nu ne certam pentru niste nimicuri. Toti inteleg ca uneori sunt perioade bune si altele mai rele cand omul are sau nu are dispozitie buna. Asa ca eu propun sa faceti un pas reciproc spre solutionarea cat mai rapida a acestui incident.
Iar acum despre browsere. Ma folosesc de IE, desi intr-un timp imi placea mai mult Netscape. Mie personal mi-a desplacut Netscape-ul anume din cauza tuturor chitibusurilor care cica exista pentru a-l infrumuseta. De Opera de asemenea m-am folosit, insa acolo se gruzeste totul extrem de mult.
Cam atat. Multumesc
iulik
01-17-2002, 12:37 PM
Manix, bune indemnuri, dar ean citeste mesajele mele de mai sus, si vezi de cyte ori am venit eu un inrynpinare, dar din pacate fara nici un rezultat ... :sad:
Eli
01-24-2002, 03:38 PM
Bravo,asistam la dubla faza "a ciinelui cu coada intre picioare ",mai,iulik,spune te pricepi cumva si la altceva in afara de a te plinge.
iulik
01-26-2002, 10:37 AM
Eli, cu mesaje din astea ai toate shansele sa nimeresti in ignore list .... :wink:
P.S. Think about this ....
Eli
01-28-2002, 07:18 PM
Chiar asa ??! Ca sa vezi ce baiat CURajos creste la ferma !
apstudio
01-28-2002, 07:54 PM
Eli...??? Tu shtii ca mai sunt shi mesajele private??
Daca brei asha de tare satsi aratsi cit tu eshti de 'deshteapta' apoi fao pe privat...
Unde nu dau peste tine...peste tat tu te anini :???: Ce sa fie asta oare?? Oare noi nu ne shtim a comporta sau tu??? Eu nu intseleg tu esjti invidioasa ca noi putem sta cu zilele la comp shi tu nu?? Shi apoi asta-i profesia me...ca stau la comp...mie imi platesc pentru asta...
iulik
01-28-2002, 08:54 PM
Eu deja am puso in ignoreList, asa ca poate sa trancaneasca macar pyna a face bataturi le degete ...
P.S. NU doresc sa primesc mesaje private de la o "desteapta"
Apstudio, tu ce browser mai folosesti ??? :wink:
apstudio
02-22-2002, 01:03 PM
Pina cind tot IE :smile: al 5.0 ... nu-l schimb cu altele... este destul de rapid...
Apropo voi atsi auzit de Browser-ul pentru DOS??? Se poate de navigat pe inet avind chear shi DOS...pri tom cu tat cu crtinci...pravda este cam din topor interfatsa...dar terpima :smile:
Se poate de scris shi pentru DOS ceva bun...ca de exemplu SEA .... va mai aducetsi aminte de browser-ul acesta grafic??