Lungime: 4,251 km; Tururi: 72 (305,886 Km); Cel mai bun tur: N. Mansell - 1'17"070 (92, Williams-Renault);
Podium 2000:
Coulthard - Hakkinen - Barrichello
Cistigatori:
2000 : D. Coulthard (McLaren) 1999 : H-H. Frentzen (Jordan) 1998 : M. Schumacher (Ferrari) 1997 : M. Schumacher (Ferrari) 1996 : D. Hill (Williams) 1995 : M. Schumacher (Benetton) 1994 : M. Schumacher (Benetton)</center>
<font size=-1>[ Acest mesaj a fost editat de: Leppard pe 2001-06-30 06:22 ]</font>
iaka shy tot razgovoru. sa vedem shi-o sa fie myne, dar eu cred ca clasamentu n-o sa se deosebeasca de sheia shi videm noi amu.
negru
06-30-2001, 09:16 PM
eto my esheo uvidem !!!!!!!!
alias
07-01-2001, 07:48 PM
1. M Schumacher
2. Ralf Schumacher
3. Barrichello
4. Coulthard
mai departe nu conteaza.
cursa a fost interesanta,numai ca iata ma simt in pozitia in care erau in anii trecuti cei de la williams... adica echipa favorita nu poate concura ca lumea si ma refer la Mclaren..
de-acu e sigur ca Schumacher va face un nou record mondial, nu...
iata Ralf putin a tormozit dupa primu pit stop... si JPM iar n-a a vut noroc.. c'est la vie....
ps: pentru prima data am scris si eu prima dupa cursa:)
Picardul
07-02-2001, 05:40 AM
e drept alias despre tarmazeala lu ralph la prima oprire a lui la boxe.
el o stat timp de 10 si ceva secunde pe cind fratele lui cu trei secunde mai putin. IACA di shi michael o ajiuns in fata lu ralph. cam de asta cred ca ralph o pierdut cursa. daca ramynea in fata lu frati-so apu avea sa cistije, da el o tarmazit la prima oprire la boxe :sad:
alias
07-03-2001, 12:44 AM
nu stiu daca mai castiga el cursa..
in genere, "daca" nu au valoare post-factum:)
in orice caz, Ralphy a declarat ca al doilea set de pneuri era foarte rau, asa ca.....
negru
07-03-2001, 06:32 PM
asha ca ashteptam GPul succesiv !!!!!
Leppard
07-04-2001, 08:43 PM
Coulthard si-a prelungit contractul
"Conform postului BBC, David Coulthard si-a prelungit la Magny-Cours contractul cu McLaren pentru anul 2002. Conducerea teamului nu a oferit alte date privind suma pe care pilotul scotian o va primi, pоna cind nu va fi cunoscut si cel de-al doilea driver. In prezent, se poarta negocieri cu Hakkinen."
Despre Ralf
"La Magny-Cours, Ralf Schumacher a refuzat sa-l lase pe colegul sau, Juan Pablo Montoya, sa-l depaseasca, desi de la boxe i s-a cerut acest lucru. Germanul a dat vina pe sistemul radio :hahaha: care i s-ar fi defectat. "Nu intelegeam de ce Schumacher trecea prin fata boxelor, cind ii repetam sa intre sau sa-l lase pe Montoya sa treaca", a declarat Patrick Head. Pоna la urma, columbianul, dupa ce a stat un tur in coada lui Ralf, a intrat el la boxe."
Ziarul Corriere della Sera
"Pinguinii nu pot nici sa alerge, nici sa zboare iute. Exact asa sint masinile McLaren, care s-au topit ca zapada la soare", scrie cotidianul italian. Se pare ca Hakkinen este extrem de furios din cauza celei de-a 5-a blocari pe linia de start a unui monopost McLaren din acest an. Astfel, sansele ca el sa semneze prelungirea contractului sint de numai 50 la suta."
negru
07-05-2001, 04:03 PM
mdaaa, nu-i vesel cu Hakkinen !!!
alias
07-05-2001, 11:33 PM
care vesel.. saracu, parca masina ceea vrea sa-l scoata din F1 cu totu..
dar ma indoiesc ca o alta masina il va servi mai bine, asa ca eu l-as sfatui sa semneze contractul:))
voi observati ca am ramas doar trei "fanati"?
interesant, cine va fi cel mai rezistent.. va comunica la urma singur cu dansu:)