PDA

View Full Version : Carpe diem!!!

Catarau Vitalyus
12-20-2004, 07:00 PM
Era odata un baiat nascut cu o grava maladie. O maladie pentru care nu exista un leac .Avea 17 ani, dar putea muri in orice moment.Traia in casa lui, sub asistenta permanenta a mamei sale..........
Obosit de stat in casa, a decis sa iasa macar o data .............Ceruse permisiunea mamei sale.Ea a acceptat. Mergand prin cartierul sau,se uita pe la magazine.
Trecand pe langa un magazin de muzica, privi prin vitrina ,si observa prezenta unei tinere fete,de varsta lui. A fost dragoste la prima vedere.Deschise usa si intra ,privind la nimic altceva decat la fata. Apropiindu-se incet,sosi la tejgheaua unde era fata. Ea il privi si ii spuse surazand:,,Pot sa te ajut?''
In timpul acesta el gandea ca acela era cel mai frumos zambet pe care l-a vazut in viata sa. Simtea impulsul de a o saruta.
Balbaindu-se ii spuse; ,,Da........hmmmmmmm...........ummmmmm. Mi-ar placea sa cumpar un CD.Fara sa se gandeasca ,prinde primul CD pe care il vede si ii da
banii. ,,Vrei sa ti-l impachetez?" -intreaba fata zambind din nou. El ii raspunse ca da. Incetisor, ea merse in magazie,si se intoarse cu pachetul si i-l da baiatului. El il ia si iese din magazin...
Se intoarse acasa, si din acea zi, mergea la acel magazin in fiecare zi sa cumpere un CD. Fata il impacheta mereu, iar el se intorcea acasa si il baga in sertar. El era prea timid pentru a o invita in oras si de cate ori incerca, nu reusea niciodata. Mama lui a aflat de aceasta situatie si il incuraja sa incerce... asadar in ziua urmatoare el isi luase curaj si se duse la magazin. Ca in toate celelalte zile.... isi cumpara un CD, si ca intotdeauana ea il impacheta. El a luat CD -ul si in momentul in care
fata era distrata ,a pus repede o foaie cu numarul lui de telefon pe tejghea, apoi a iesit in fuga din magazin.
,,Dringggggggg''
Mama lui raspunde la telefon. ,,Alo?????'' Era fata, ce intreba de fiul ei. Mama indurerata a inceput sa planga in timp ce zicea:
,,Nu stii??????....a murit ieri
" A fost o tacere indelungata intrerupta de plansul mamei. Mai tarziu mama lui a intrat in camera fiului pentru a si-l aminti. Decise de a incepe sa se uite prin lucrurile lui. Deschise sertarul si cu mare suprindere gasise un munte se CD-uri impachetate. Nu era nici macar unul deschis. A cuprins-o curiozitatea, vazand atatea si nu putu rezista: a luat un CD si s-a asezat pe pat, uitandu-se, cand un bilet iese din pachetul din plastic.... Mama l-a luat pentru a-l citi; scria
,,Esti frumos!!!!!! Ai vrea sa iesi cu mine?? Te iubesc ............Any "
Mama emotionata deschise si alte CD uri si gasise si alte bilete; pe toate scria acelasi lucru.

MORALA: Asta e viata. Nu astepta prea mult pentru a-i spune cuiva special ceea ce simti. Spune-i astazi. Maine va putea fi prea tarziu. Acest mesaj a fost scris pt.a te face sa se reflectezi asupra acestor lucruri.... incetul cu incetul... poti schimba lumea...

ACUM.......fara a pierde timpul aminteste-ti. Poate fi prea tarziu............Imbratiseaza persoanele la care tii si vei face minuni.... Cu dragoste.... totul e posibil..... Mult noroc!!!!!!!!

catyusha
12-20-2004, 07:17 PM
am primit shi eu asha un mesaj...
mdeah...
poate...
kyndva ...kumva...
kynd nu o sa mai konsideram rushinoase sentimentele...
poate...

c001 h4x0r
01-06-2005, 03:19 AM
shi eu am primit... de Craciun... :lol:

cineva pretindea ca la compus. ca urare.... :lol:

flo
01-11-2005, 06:49 PM
MORALA: Asta e viata. Nu astepta prea mult pentru a-i spune cuiva special ceea ce simti. Spune-i astazi. Maine va putea fi prea tarziu. Acest mesaj a fost scris pt.a te face sa se reflectezi asupra acestor lucruri.... incetul cu incetul... poti schimba lumea...

bla-bla-bla :D
morala pe care am tras-o eu este ca tipul de 17 ani era ciobanul mioritic, iar tipa era miorita laie-bucalaie, dar mai mult laie decit bucalaie.
bineinteles ca in fundal apare si maicuta batrina cu dintii de lina.

"Asta e viata", "poti schimba lumea" ni figa...

c001 h4x0r
01-13-2005, 06:46 PM
bineinteles ca in fundal apare si maicuta batrina cu dintii de lina.
:hahaha: :hahaha:

Sniffer
01-15-2005, 10:33 PM
Fiecare are filosofia sa. Carpe Diem e una corecta dupa parerea mea. Desi as intra intr-un conflic interior daca as expune si cealalta parere, ce se refera la dragostea vesnica si chinuitoare, care in zilele societatii moderne nimeni nici nu o cunoaste.

Toti vor bani. Eu dragoste si prin urmare putere ! Bani nu-l fac pe om !

crs
01-25-2005, 01:58 AM
nu cred ca e chiar asa de greu sa spui in fata ceea ce crezi, mai greu e inceputul, dupa aia te obisnuiesti si se obisnuiesc si persoanele din jurul tau cu tine (nu te va mai intreba nimeni "cum imi sta cu rochia aceasta?" sau "cum arat azi?" sau daca te-ar intreba nu se vor supara la un raspuns mai putin dorit. Mai greu e cu cei ce nu te cunosc - uneori ai de pierdut din cauza asta, dar pina la urma ce poti pierde? mai mult ai de cistigat; viata merge inainte.

Catarau Vitalyus
02-03-2005, 12:34 PM
17 ani era ciobanul mioritic, iar tipa era miorita laie-bucalaie, dar mai mult laie decit bucalaie.
bineinteles ca in fundal apare si maicuta batrina cu dintii de lina...

Se pare ca si tu faci parte din categoria asta a ciobanasilor,dar totul conteaza ce miorita ai sa-ti gasesti.In legatura cu maicuta cu dintii de lana ??? Ce pot sa spun...suntem toti nascuti pe plaiul asta mioritic si cred ca asa ne place sa traim ca ciobanii...Dar am sa-ti spun una...o sa ne vina randul la toti...si nu tre'sa facem atata haz de necaz...Sa-ti urmezi visele si sa nu renunti niciodata sa atingi stelele!Daca iubesti intradevar stelele,priveste spre ele si chiar daca ajungi pana la ele,sa nu uiti niciodata ca FERICIREA este mult mai departe!!!Si ca tre'sa treci pe langa totul ce este efemer in lumea asta...In orice caz sa nu-ti para rau de ce a trecut si nu trai cu gandul la viitor,fii tu acum in prezent,"CARPE DIEM"maine timpul nu v-a mai fi !?!Dar stii cum se spune "Iubim ceea ce cunoastem si aparam ceea ce iubim...". Vei realiza cand vei privi inapoi asupa vietii tale ca momentele in care ai trait cu adevarat sunt acelea in care ai iubit si ai facut lucruri in spiritul dragostei...Nu plange pentru ca a apus soarele,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele....
Cu stima si respect..[/list]

2008.