PDA

View Full Version : Pareri moldova.net Awardz...

[K]
12-15-2004, 04:13 PM
Dupa cate am yntzeles pe tema aia de mai sus nu se poate de scris... lumea o sa vrea sa spuna cate ceva pe marginea aordzurilor de anul acesta si o va putea face aici... sper eu...
zic eu primu....
unele poll-uri mi se par de-a branza... adica au fost pushi iuzeri asha... pentru umplutura....

negru
12-15-2004, 04:21 PM
ok, atunci data viitore esti invitat sa faci tu pollurile si eu am sa critic mai tarziu.

[K]
12-15-2004, 04:24 PM
da da, asta e cea mai buna scuza: fa tu daca potzi mai bine... yn fine, a fost o parere, stai sa vedem ce zic ceilaltzi... poate eu ma greshesc... deshi voi atzi facut sfatul tzarii acolo shi atzi dat la dezbatere poll-urile... da ma bag shi eu ca musca-n lapte cu miere shy cu oleaca de zgushionka....

da, ia zi-mi te rog cum sa yntzaleg asta de mai jos?
si eu am sa scriti mai tarziu.

negru
12-15-2004, 04:27 PM
ok, atunci data viitore esti invitat sa faci tu pollurile si eu am sa critic mai tarziu.

sfatul tarii?? te gresesti amarnic, incearca sa-i gasesti pe toti inainte de craciun. have fun

Natalytza
12-15-2004, 04:51 PM
lume...da poll-ul "cel mai [cenzurat] forumist" nu-i? shtiu o persoana care are mari shanse sa ia primul loc.

Ingula
12-15-2004, 05:29 PM
eu sunt curioasa cum s-au ales numele pentru polluri..cine a fost in charge? si de ce anume aceste persoane la aceste polluri?

dnd
12-15-2004, 06:04 PM
ca si anu' trecut...

Melania
12-15-2004, 08:21 PM
in primu rind nu e ca si anu trecut! am incerca sa alcatuim nominalizari noi, doar acele care au avut cel mai mare succces la useri, au fost repetate.

eu una nu inteleg, dragi useri...de ce atita va rupe sa discutati, sa tot criticati pollurile existente......
cum a zis si lia :oi... chiar nu aţi înţeles că aceste poll-uri sunt nişte glume?
de ce nati recunoaste...ca sunteti curiosi sa vedeti rezulatatele..si insasi procesu de votare e captivant.,...
ati votat...vati inveselit putin...vati mai uitat la rezultate...si gata...ce atita discutii si dezbateri?...de ce unu e nominalizat...de ce altu?...shap de ce unu nu ...si tot asa?

daca tie [k] iti pare ca efortu moderatorilor si administratorului a fost in zadar, inutil si de dragu "umpluturii".......atunci cu mare placere te scutim de vot........si in acelas timp, te rog cum pot eu mai respectuos sa nu mai folosesti cuvinte de felu "brinza" "smintina" si restu lactatelor....atunci cand vorbesti despre administratia forumului sau despre actiunile acesteia!

special in atentia lu [k]:
Mai este un poll, ăla cu "o noapte"... Dacă nu ai simţul umorului, nu-ţi rămâne decât să te sinucizi

sa scris acum cateva zile la una din tema....ca daca userii ar fi sa faca macar a zecea partea din cat fac moderatorii pt useri...ap am trai imparateste aici pe forum.....

..incercati macar o data sa vedeti in noi oameni, da nu numa tirani si dictatori!

Melania
12-15-2004, 08:25 PM
inca ceva....cum sau ales cei nominalizati....

cum cum? foarte simplu!!!
in dependenta de prestatia fiecarui user pe forum.....

asa ca ganditiva ce ati facut ...ce ati scris....ce ati dat de gandit prin mesajele voastre...si in cele din urma de ce ati fost nominalizati!

[K]
01-24-2005, 10:26 AM
iaca-i 24 ianuarie...
da sheava de tipu:"end zi oscar gouz tu..." n-a sa fie?

dune
01-24-2005, 01:14 PM
pollurile sint incuiate la moment, o sa avem grija de dinsele saptamina asta...

flo
02-18-2005, 07:42 AM
iaca eu sint pe primul loc la drogati si de o luna imi tot astept premiul...

zopiryon
02-18-2005, 10:36 AM
astepti jointu ? :D

flo
02-18-2005, 04:09 PM
care joint, pungutza!

zopiryon
02-18-2005, 04:11 PM
pungutza, asta deamu'i rau :crazy:

eu's castigator la 2 polluri mari, si tot astept si astept si astept..... :lol:

flo
02-19-2005, 02:00 AM
nu-i chiar asa de rau :D
care doua? ca eu te-am vazut doar intr-unul si acolo ai cistigat pentru ca eu n-am votat pentru mine :P

zopiryon
02-19-2005, 12:11 PM
sunt sigur ca nu'i tii rau, dar nu'i bine :wink:

is cel mai popular, si cel mai seducator user :D

2008.