- Cine este neplacut impresionat de rezultatul acestui sondaj ?.
- Eu de exemplu sint neplacut impresionat
- Cei care sint de aceeasi parere cu mine sint invitatii mei in a scrie citeva cuvinte aici.
Cine sint cei cu procentajele mari ? Moderatii sau Extremistii ?
Majoritatea a votat deja tinind cont de criteriile care difera de la un individ la altul.
Intrebarea care se pune este: daca eu pun acest punct pe "I" si invit lumea sa-l foloseasca cum va arata sondajul meu ? Va mai reflecta acelasi lucru cu primul sau depinde de ce "butoane" apesi in mintea oamenilor pentru a le evidentia si criterii de vot la care nu s-au gindit ?
Majoritatea ce crede in cazul in care eu pun problema astfel ?
Melania
12-15-2004, 12:10 AM
www.cbi.ro...eu nu prea inteleg care e problema.....
esti impotriva pollurilor care au fost deskise?
esti suparat ca nu esti si tu nominalizat?
sau ce au vrut tu sa zici de fapt cu tema asta si cu mesaju de mai sus?
tu zici ca esti neplacut impresionat de rezultatu caruiva sondaj.....a carui anume? concretizeaza te rog!
vorbesti de procentaju mare al unora.....cam degrada faci concluziile....e abia prima zi de "votare"...multe se pot skimba...shap www.cbi.ro..cine voteaza? tot voi, tot userii...asa ca rezultatele pollului no sa arate altceva decat atitudinea majoritatii fata de cineva anume sau fata de vreun eveniment anume....
ziceai ceva de faptu cum se ajunge la putere.....fii atent.....intentionat anul asta nam introdus in optiunile pollurilor nici un moderator si nici administrator (bine, exceptie face pollul: cel mai iubit moderator)....si am facut kestia asta ca sa evitem careva vorbe ce ar putea aparea in privinta abuzului de putere din partae administratiei acestui forum.....
pollurile anuale Moldova.net AWARDS traesc al doilea an deja la noi pe forum. Anul trecut neam confruntat cu careva probleme, pe care anu asta sper sa nu le avem.
Pollurile de anu asta in comparatie cu cele din an trecut sunt mai bine gandite....am inceracat sa nominalizam un numar cat mai mare de useri de data asta, ca nimeni sa nu se simte dat la o parte si mai ales ca sa se intaleaga ca fiecare user in parte este strategic pt forum!
eu stimate user...kiar nu vad de ce ar trebui sa apara careva probleme....cel putin acum...la etapa initiala!
cand o sa fie rezultatele...atunci o sa vorbim!
www.cbi.ro
12-15-2004, 12:33 AM
Aceasta tema se adreseaza unei anumite minoritati de pe forum si scopul este sa vad daca o asemenea minoritate exista.
Daca argumentez as vicia rezultatul. Eu fac un gest care va fi diferit interpretat de diferiti interlocutori si astept sa vad cine zice si ce zice. Vreau sa vad daca apar tipurile de interpretari pe care eu le astept.
Astept sa vad daca exista pareri si cum arata ele.
Este o chestiune pura de statistica. Sa-mi pot face o imagine statistica de aceasta data si sa delimitez mai clar polii de opinii la nivel de forum si nu la nivel de tema.
Ma folosesc de statistica vostra pentru a face o selectie mai fina. De asta nu dau explicatii.
Tema are un mesaj pe care unii il vor intelege si altii nu. Pe mine ma intereseaza in mod special cei care vor intelege mesajul, adica vor prinde ideea care este in spatele lui, idee care nu este explicata in clar. Acestia vor raspunde intr-un anume fel, fel care ma intereseaza.
Este un mic test, este un mic joc. Sa vedem cine participa si ce pareri apar despre acest joc.
Mirabela Iucu
12-15-2004, 12:34 AM
Cu tot respectul cuvenit ptr. fiecare dintre voi...tema asta s-ar putea...repet...s-ar putea sa nu-si gaseasca locul aici pe forum...dar...daca cbi a deschis-o poate ar trebui sa vedem care va fi rezultatul.
Mel...cine trebuie sa priceapa regulile le va pricepe...e doar o tema...las-o si pe ea saraca sa traiasca... :crazy: Nu are nici un sens sa o iei ca pe un atac...e inofensiva ptr. FORUM :wink:
Dar pe mine nu ma luati in seama in seara asta...ca ascult Ada Milea :hahaha:
lia
12-15-2004, 01:51 AM
Mda, eu nu înţeleg de ce nu s-a făcut un poll cu "cel mai fără simţul umorului user al anului" :-? E cumva pentru că ar fi greu de ales? :D Cbi, tu vrei să-i iei interviu lui Voronin? N-am ştiut, că dacă ştiam, nu votam cu Filip Antonio, ci cu tine (dacă erai nominalizat )! Dar dacă insişti, îţi dau voie să iei interviu di la Prişîdintili nostru! N-am nimic cu tine, zău ! :D
Voi... :zzz: chiar nu aţi înţeles că aceste poll-uri sunt nişte glume? Păi... cine să fie cel ma iubit moderator de pe moldova.net, dacă nu Melania! Radu, de pildă, a pierdut tot anul scriind mesaje despre ea... :crazy: Şi se chinua sărmanul să le scrie, deşi ştia că vor fi şterse! Un erou adevărat... Nu încape îndoială că asta e Dragoste! :wink: No.. Nici nu se discută... :ciupos:
Cine să fie "cea mai seducătoare useriţă"? :wtf: Hm, sigur că una pe care nu a vazut-o nici unul dintre userii care pot vota pe acest forum :roll: ... Dacă înţelegeţi ce vreau să spun... :oops: Normal! că altfel ce caută numele meu pe acolo... pe la Romantika? :D
Mai este un poll, ăla cu "o noapte"... Dacă nu ai simţul umorului, nu-ţi rămâne decât să te sinucizi... Mai ales dacă se votează ca anul trecut! :D
Anul trecut am zis că nu vreau să fiu "politiciancă"... Da parcă te ascultă cineva? .... anul ăsta... :-? nu ştiu ce să zic... eu n-am timp nici să plec acasă de sărbători. Aşa că... mai bine nu! Nu mă votaţi, că NU mă duc la Voronin! Iaka... lasa sa se ducă CBI.RO, că e mai liber! :D
P.S. Melania, poate faceţi totuşi un poll pentru "cel mai lipsit de simţul umorului"? :wink:
Ingula
12-15-2004, 05:46 PM
VA ROG SA lasati pollurile asa cum sunt..... eu m-am gandit foarte mult la intrebarile importante pentru dezvoltarea societatii noastre, in special la cea cu interviul lui voronin... am trecut printr-un sir intreg de argumente paina am votat! apreciati munca muncitorilor de rand ( adika eu) 8)
Melania
12-15-2004, 08:30 PM
P.S. Melania, poate faceţi totuşi un poll pentru "cel mai lipsit de simţul umorului"? :wink:
sar putea lia....vorbesc cu negru si facem noi ceva
Puturosu
01-14-2005, 04:52 PM
Buna sara tovarasha Lia! Cum la sangure? Chiar s-va spun deamu ni sa facuse dor de sangure si taman iaca v-am gasit aici pe forum. Un siurpriz, cum s-ar zashi, tari placut! Sanatoasa, voioasa? Tot in banda lu' Rosca?
Ei, da pintru ca santem o tara democratica, dumeavoastre avetz' tat dreptu', da' totush ganditziva ghine, fintica eu am pregatit un zanciok sh-o cravata pintru dumeavoastre in cazul in cari... Mai tzinetz' minte de propunerea mea?..
Hai ganditziva-ganditziva, ca daca era sa shitz' atunshi di acord apu amu eratz' deamu pi lista, da dupa 6 martie deputata.
Oleaka vi-i shiuda, ashei?...