PDA

View Full Version : The INCREDIBLES

krown
12-05-2004, 04:34 PM
Am vazut aseara desenul asta animat si muream de ras. E vorba despre o familie de supermani ( cu puteri diferite) care trebuie sa nu fie decat o familie obisnuita insa........ nu-i poti tine in frau.
E cel mai tare....
E un negru acolo de-ngheata apa cu vocea lu' Samuel L. Jackson :ciupos: cu niste dinti de cal

[K]
12-06-2004, 12:40 PM
chiar e vocea lui SLJ?
da e desenat sau facut la calculator yn 3D? cred ca desenat doarece astea 3D ies cu mare tam-tam...

krown
12-06-2004, 01:40 PM
Pai tam-tamu e mare peste tot nustiu dc in Md e!!!! De ex de Polar Expres se aude ceva cu Tom Hancs (desen)?
Filmul e in 3D, iar Mister Incredible merge exact ca Shrek, dc l-ai vedea intamplator pe strada din spate ai crede ca e chiar Srek :lol:
Oricum toate la randul lor, o sa fie tam tam si la noi....
Astea 2 desene sunt printre primele 5 box ofice-uri din USA

dune
12-06-2004, 02:07 PM
mia placut the incredibles, nu stiu de ce dar ma asteptam la mai mult parca, oricum filmu are ceva placut si ii caracterizat de acelasi umor tipic care a mai fost si prin shrek, monsters inc, nemo sau toy story.

de polar express am citit niste articole cu critici destul de serioase asupra filmului, am vazut si niste bucati din film, nu am ramas impresionat, desi poate e din cauza ca ar trebui de privit tot filmu...

krown
12-06-2004, 02:47 PM
Ce-i drept si eu ma asteptam la mai mult. Dar ai vazut ca aici mor oamenii (in desen) Nu ca-n altele
mie imi palc desenele astea, chiar Animal at Range, dc l-ati vazut.
Polar Express si el a fost asteptat sa fie mai altfel, el e foarte bunn, insa lumea nu prea s-a dus la cinematografe, de aici bani cam putini,Insa warner spera ca s-or mai duce cineva...

2008.